Tiedot 0

Hoitajan kellot & kuoret 

Näytä / Piilota

Luokat

 • Analoginen hoitajan kello
 • Digitaalinen hoitajan kello
  "

  Hoitajankello tekee työstäsi tehokkaampaa

  Hoitajankello, tai hoitokello on jo pitkään ollut huolenpidon symboli joko hoitajan kaulaan tai rintataskuun ripustettuna. Nyt hoitokelloja on saatavilla koristeltuina erilaisilla kuvioilla, joka levittävät ympärilleen väriä, iloa ja huolenpitoa niin sairaaloissa, hoitokodeissa kuin palvelutaloissakin. Tämä ei tarkoita sitä, että klassiset mallit olisivat hävinneet - valinnanvaraa vain on enemmän. Uudet tyylit ja vaihtoehdot tekevät tästä korvaamattomasta työkalusta hauskemman ja mielenkiintoisimman. Nyt hoitajat voivat valita niin analogisten kuin digitaalistenkin mallien väliltä, jotka tulevat niin klassisissa kuin moderneissakin ulkomuodoissa - värien kera. Perinteinen, metallinen hoitokello on saanut rinnalleen useita uusia tyylikkäitä muotoja, joihin yhdistyvät muun muassa värikkäät viisarit. Tämä antaa sinulle hoitajana mahdollisuuden näyttää aina eloisalta.

  Hoitokello työvälineenä hoidon eri vaiheissa 

  Luonnollisestikin hoitokello toimii, kuten mikä tahansa kello, näyttäen tarkan ajan. Tavallinen rannekello ei kuitenkaan ole hoitotyössä ihanteellinen monesta eri syystä. Hoitajana tai huolenpitäjänä teet paljon käsilläsi ja kosketuksen kautta. Rannekello saattaa tarttua helposti kiinni tai jopa raapia herkkää ihoa. Valitsemalla tyylikkään ja modernin hoitokellon Color4caresta, et enää joudu huolehtimaan tarttumisesta vaan saat visuaalisesti näyttävän työkalun. Jos haluat lisätä persoonallisen säväyksen työasuusi, on hoitokellomme ihanteellinen ratkaisu. Se seuraa sinua jokapäiväisessä työssäsi hoitajana. Kun haluat hankkia välineitä hoitotyöhön, tule käymään Color4caressa. Meillä on laaja valikoima laadukkaita välineitä, jotka auttavat sinua työssäsi.

  Color4care tuo väriä hoitotyöhön monella tavalla

  Värien tuominen hoitotyöhön on Color4caren pääperiaate ja juuri sitä asiakkaamme rakastavat. Toki voit tuoda väriä työhösi valitsemalla modernin hoitokellon, mutta tapoja on moni muitakin - alkaen laajasta valikoimastamme työvaatteita ja työkenkiä. Täältä löydät monta mukavaa ja iloista väriyhdistemää, joilla tuot persoonallisen ilmeesi käytäville. Yhdistämällä laadukkaan hoitokellon tyylikkääseen ja värikkääseen tunikaan, saat taatusti faneja työpaikallasi. Potilaasi tunnistavat sinut ja samalla rikot hoitoalan värittömän pukeutumisen rajoja. Color4caren avulla voit hoitajana luoda oman tyylisi, joka levttää iloa ja väriä huoneesta toiseen.

  "
 • Silikonskal
 • Klassinen hoitajan kello

  Tuo iloa, väriä ja huolenpitoa sairaanhoitajankellolla

  Hoitajan kellon kantaminen on perinne, joka on olllut olemassa jo pitkään. Työvälineenä hoitokello on välttämätön ja sillä on lukuisia käyttötapoja. Sairaanhoitajankellon avulla seuraat aikaa ja otat sitä erilaisten hoitotoimenpiteiden aikana. Pitkään nämä kellot olivat kovin perinteisiä, eikä erilaisia vaihtoehtoja juurikaan ollut. Nyt Color4care kuitenkin tarjoaa jotakin jokaiselle, joka haluaa tuoda väriä hoitotyöhön. Täältä löydät täysin uusia malleja ja tyylejä. Niiden kautta potilaasi ja työtoverisi näkevät sinut uudessa valossa. Anna univormullesi uusi persoonallinen ilme hauskojen työvaatteidemme ja työvälineidemme avulla. Ne on tehty juuri hoitajia ja muuta hoitohenkilökuntaa varten!

  Värin tuominen hoitotyöhön ei rajoitu pelkästään kelloihin

  Hoitajana työskentelemisestä on tullut hauskaa. Pitkään hoitajan ammatin symboloivat yhtenäiset univormut ja melko väritön asenne. Nykyisin sekä työasut että -välineet ovat muuttuneet parempaa suuntaan. Color4care on konseptillaan edellä aikaansa ja tarjoaa laajan valikoiman vain parasta. Meiltä löydät miellyttävät ja värikkäät työvaatteet, hoitokellot ja muut työvälineet. Pelkästään sairaanhoitajan kelloissa on valtavasti valikoima ja tulet yllättymään iloisesti aina, kun etsit jotain uutta työtyyliisi. Verkkokaupassamme näet helposti kaiken, mitä meillä on tarjolla ja voit valita juuri sinulle sopivat tuotteet. Muutaman klikkauksen avulla pääset levittämään iloa, väriä ja huolenpitoa kaikkien potilaidesi luokse.

  Color4care – Laaja valikoimamme antaa sinulle rajattomat mahdollisuudet

  Uusien työvaatteiden ja -välineiden etsiminen Color4caresta on hauskaa. Hoitokellojen lisäksi saat inspiraatiota muihinkin muutoksiin. Meillä on laaja valikoima hoitotyöhön sopivia vaatteita, kuten kietaisupaitoja, tunikoita ja sukkia. . Löydät jopa työpäivääsi helpottavia tukisukkia, jotka sopivat myös raskaana oleville. Työvälineiden puolelta löydät sekä hoitokelloja, saksia, stetoskooppeja että käteviä kynälamppuja. Voit luoda myös oman nimikylttisi - se on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Tai miksipä ette tekisi yhteistilausta kahvitunnin aikana ja levittäisi iloa yhdessä? Color4caresta saat myös nopean toimituksen. Ja jos sinulla tai kollegoillasi on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

 • Paristo