Tiedot 0

Stetoskoopit 

Värikkäät stetoskoopit Color4carelta

Color4Care:n valikoimasta löydät sekä perinteikkäät että modernit stetoskoopit terveydenhoitoalan työhön! Valikoimastamme löytyvät mm. Littmann-tuotemerkin laadukkaat ja kestävät ammattilaatuiset stetoskoopit.

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Stetoskooppi
 • Stetoskooppisuoja
 • Stetoskooppivarusteet
 • Littmann® stetoskooppi

  Markkinoiden paras

  Littmann on valmistanut hoitoalan parhaat stetoskoopit jo 45 vuoden ajan. Littmannin tuotevalikoima on niin laaja, että siitä löytyy stetoskooppi jokaiselle. Nämä stetoskoopit on jo pitkään tunnettu loistavasta laadustaan, jota parannetaan jatkuvasti.

  Littmannin tuotteet ovat markkinoiden parhaimmistoa ja niiden äänenlaatu on loistava. Oppaamme avulla löydät stetoskoopin, joka täyttää juuri sinun tarpeesi ja odotuksesi. 

  Littmannin stetoskooppien laatuun voi luottaa. Ne valmistetaan Yhdysvalloissa tarkkojen vaatimusten mukaisiksi. Lisäksi tuotteiden laatua tarkkaillaan jatkuvasti. Näin pystytään varmistamaan, että "Littmannit" ovat parhaita stetoskooppeja nyt ja tulevaisuudessa.

  Löydä oma tyylisi

  Laajan valikoimansa ja huippulaatunsa takia Littmanista on nopeasti tullut maailman suurin ammattimaisten stetoskooppien toimittaja. Se palvelee kaikkia hoitoalalla toimivia, jotka tarvitsevat työssään stetoskooppia.

  Stetoskoopeissa on valinnanvaraa sekä mallien että värien puolesta. Voit siis hankkia juuri tyyliisi, ammattiisi ja persoonallisuuteesi sopivan stetoskoopin. Laajan valikoiman ansiosta voit myös hankkia stetoskoopin, joka sopii työasuusi. 

  Jotakin jokaiselle

  Littmannin valikoimasta löydät sekä perusmalleja että erikoisstetoskooppeja, jotka kehittyneen tekniikkansa ansiosta helpottavat äänien tunnistamista sekä sulkevat ulos melun ja muut häiriöäänet.

  Uusissa elektronisissa stetoskoopeissa on sisäänrakennettu taustaäänien vaimennus sekä tarvittavat äänet vahvistava toiminto. Voit myös tallentaa ääntä ja siirtää sen tietokoneelle saadaksesi visuaalisen kaavion äänistä. Tämä on hyödyllinen ominaisuus sekä diagnoosin tekemistä että opetustilanteita varten. Voit myös soittaa äänet hitaammin saadaksesi niistä entistäkin selvemmän kuvan.

  Color4care on yksi Littmannin valtuuttamista myyjistä Suomessa. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaillamme on pääsy maailman parhaaseen stetoskooppivalikoimaan. Color4caresta löydät kaikki Littmannin stetoskooppimallit ja niiden lisätarvikkeet. Meille on hyvin tärkeää, että hoitoalan ammattilaisilla on mahdollisuus käyttää erittäin hyviä välineitä, ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme myydä Littmannin tuotteita. Se on merkki, johon voit aina luottaa.

  Voit valita stetoskooppisi värin lukuisista vaihtoehdoista ja jopa sovittaa sen yhteen muiden värikkäiden ja persoonallisten tuotteidemme kanssa. Hanki oma Littmann-stetoskooppisi Color4caresta jo tänään.

  Stetoskooppien takuuaika vaihtelee 2-7 vuoden välillä mallista riippuen. Valitse juuri sinulle sopiva stetoskooppi käyttäen apunasi PDF-dokumenttia.

  Muista ostaa Littmannin stetoskooppisi aina valtuutetulta myyjältä, sillä kopioita on liikkeellä paljon. Color4care on  3M™ Littmann® -stetoskooppien valtuutettu myyjä Suomessa.

  Jos työsi vaatii sinulta parhaiden intrumenttien käyttöä, voit luottaa  3M™ Littmann® -stetoskooppien välittävän aina tarkat äänet sekä matalilla että korkeilla taajuuksiilla.