Tiedot 0

Tuotemerkki

Näytä / Piilota

Luokat

 • 3M Cavilon
 • 4D Human
 • Anatomical Element
 • Anna Caroline
 • Bagheera

  Bagheera työkengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Bagheera tennarit ja työjalkineet on suunniteltu antamaan jaloillesi parhaimman mukavuuden ja vakauden. Meillä ei ole vain klassisia työkenkiä valikoimassamme, vaan myös erilaisia urheilullisia ja mukavia lenkkareita Bagheeralta, jotka ovat täydellisiä terveydenhuollon arjessa. Me Color4carella haluamme tarjota sinulle, joka työskentelet terveydenhuollon parissa, tennarit, joita voi käyttää työpäivän, vapaa-ajan tai lähes missä tahansa tilanteessa. Täältä löydät työkengät, joissa on vaimennus ja ovat erittäin ilmavat, jotta jalat saavat parhaat mahdolliset olosuhteet pitkien työpäivien aikana. Bagheera tarjoaa erittäin mukavat työkengät hyvällä iskunvaimennuksella ja niitä voidaan käyttää milloin tahansa. Lisäksi niissä on siisti muotoilu, joka sopii täydellisesti sinulle, joka työskentelet terveydenhuollon parissa. Näistä saat kengät, jotka toimivat sekä työssä että jokapäiväisessä elämässä. Valitse uudet suosikkisi koko Bagheera valikoimastamme.

  Bagheera tennarit Color4carella

  Meillä Color4carella on useita eri malleja Bagheerasta. Voit helposti löytää oikean parin juuri sinulle ja persoonallesi. Useat Bagheera tennarit sopivat myös pitempiin matkoihin kovemmilla pinnoilla ja juoksijoille, jotka etsivät neutraalia ja kevyttä kenkää. Bagheeran ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voitte hyvin, tunnette olonne mukaviksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

  Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Tennarit takaavat, että sinusta tuntuu mukavalta, raikkaalta ja tyylikkäältä työpäiväsi aikana. Valitse eri lenkkarimallien ja -tuotemerkkien väliltä Color4carelta. Kun kuuntelet jalkojasi ja lopultakin valitset työkengät, on luonnollista, että koko kehosi viestii sinulle. Sitten on aika antaa kaikille kehosi osille niiden ansaitsema rakkaus. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset päivittäin työssäsi aina alusvaatteita, työpuseroita ja työvälineitä myöten. Valikoimassamme olevat tuotteet ovat iloisia ja positiivisia, mutta meiltä Color4carelta löydät myös vain korkealaatuisia tuotteita.

  Osta uudet työkengät ja työvaatteet Color4carelta jo tänään!

  WCT-päällekkäisyys asetti Bagheera tuotemerkin perustan

  Bagheera on ruotsalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1981 Avestassa, Dalarnassa, jossa kaikki tuotteet on kehitetty ja suunniteltu. Kaikki alkoi 80-luvulla WCT-haalareista, joissa luki Bagheera rinnassa ja luultavasti näin monet muistavatkin Bagheeran. Tämä merkitsi uuden tuotemerkin alkua urheilualalla. Siitä lähtien on tapahtunut paljon, ja lisääntynyt kiinnostus liikuntaan ja terveyteen on luonut valtavat markkinat toiminnallisille liikuntavaatteille ja -kengille. Bagheeran toiminnan periaatteina ovat kestävyys, ympäristö ja toiminnallisuus. Yritys tarjoaa hyvin suunniteltuja ja kevyitä lenkkareita, jotka on kehitetty sekä naisille että miehille, jotta olet parhaimmillasi kaikissa tilanteissa. Kaikilla Bagheera tuotteilla on sekä ympäristö että ihminen mielessä, ja yritys on sertifioinut tuotteet Oeko-texillä ja työskentelemällä kumppaneiden kanssa, jotka tavoittelevat kestävää kehitystä ja joilla on samanlainen ajatusmaailma ympäristön suhteen.

 • Birkenstock

  Tyylikkäät ja miellyttävät Birkenstock-sandaalit

  Me Color4carella tiedämme, että mukavat kengät ovat tärkeät, kun työskentelet terveydenhoidossa, koska seisot ja kävelet paljon. Jotta jalat jaksavat koko päivän, tarvitset kengät, joilla on hyvä pohja ja jotka on valmistettu mukavasta ja kestävästä materiaalista kuten juuri Birkenstock valmistaa. On tärkeää, että jalka voi liikkua oikealla tavalla kengässä. Varmistamme, että saat työsandaalit, jotka ovat mukavat jalkojesi kannalta ja levittävät iloa, väriä ja huolta terveydenhoidossa. Valikoimastamme löydät monia erilaisia Birkenstock työkenkiä ja sandaaleja useista malleista ja väreistä, jotta löydät parin, joka sopii sekä jalkoihisi että tyyliisi.

  Miksi valita Birkenstock-sandaalit?

  Birkenstock kengässä koko jalka lepää, sillä jalan kaaritila täytetään pohjan avulla, joka antaa jalalle tasaisen alustan. Ennen kaikkea kengän pohja ja pohjallinen tekevät Birkenstock kengistä ainutlaatuiset. Kengät on anatomisesti rakennettu, joka antaa jalkatuen avulla helpotuksen keholle. Kengät tarjoavat hyvän verenkierron ja luonnollisen hyvän asennon. Birkenstock sandaalien sisäpohjallinen on aina valmistettu puhtaasta luonnonkorkista ja ulkopohja etyylivinyyliasetaatista, joka on kestävä, kevyt ja joustava materiaali. Heidän sandaaleja on saatavilla useissa eri malleissa ja väreissä, jotta voit löytää suosikkisi. Kengillä on siisti ja perinteinen ilme, joka pitää ne elossa niin ulkonäön kuin kestävyyden kannalta. Birkenstock sandaaleilla voimme taata siistin ja mukavan korkealaatuisen sandaalin. Birkenstock on erinomainen valinta heille, jotka ovat aina liikkeessä ja tarvitsevat ylimääräistä vakautta ja mukavuutta jaloille. Jotta kenkä olisi paras, Birkenstock suosittelee, että jätät noin puoli senttiä varpaista kengän etuosaan.

  Birkenstock - ilmeinen valinta onnellisille jaloille

  Birkenstock valmistaa korkealaatuisia ja mukavia kenkiä ja sandaaleja. Yhtiö perustettiin yli 200 vuotta sitten Johann Adam Birkenstockin toimesta Langenbergissä. Yhtiö kasvoi ja sitä hoidettiin perheessä useiden sukupolvien ajan. Kuitenkin vasta 1900-luvulla huhuja levisi ympäri maailmaa korkealaatuisista kengistä. Birkenstock haluaa aina käyttää luontoa ohjenuorana edistääkseen ja ylläpitääkseen jalan luonnollista roolia ja antaa asiakkailleen parhaat mahdolliset sandaalit. Kaikesta kengän korkista pohjan liimaan asti, joita he käyttävät, keskittyvät he aina olemaan mahdollisimman nöyriä luontoa ja jalkojasi kohtaan. Jos haluat antaa jaloillesi parhaat edellytykset jaksaa koko päivän ajan ja samalla käyttää kenkiä hyvällä omallatunnolla, valitse Birkenstock-sandaalit - tällöin tiedät aina, että kenkäsi ovat anatomiset ja tehty hienosta luonnonmateriaalista.

 • Clockid
 • Color4care
 • Crocs

  Crocs kengät Color4carella

  Crocs kengät ovat mukavat hygieniakengät, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaimman mahdollisen mukavuuden koko päivän ajaksi. Kaikki Crocs kengät on valmistettu materiaalista nimeltä Croslite™, joka on suljetun silmukan kumimateriaali, joka antaa vain Crocs kengille ainutlaatuiset ominaisuudet. Crocs kengät ovat kevyitä, iskunvaimentavia ja ergonomisia, joten ne ovat erittäin mukavia. Ne ovat myös antibakteerisia, hajuja kestäviä, kierrätettäviä ja monet niistä ovat myös liukumattomat - joten ne ovat täydelliset työkengät heille, jotka työskentelevät terveydenhuollossa.

  Crocs osoittaa kunnioitusta kaikkien erojen suhteen

  Crocs kenkiä ovat useimmat nähneet tai kuulleet niistä puhuttavan. Kengistä on tullut erittäin suosittuja ympäri maailmaa rentouttavina ja värikkäinä kumikenkinä. Crocsin läpimurto oli vuonna 2002 Coloradossa Yhdysvalloissa ja alun perin se ajateltiin kenkänä, jota käytetään veneissä. Juuri siksi Crocs kengät ovat luistamattomia ja antavat vakauden sileällä ja liukkaalla lattialla. Yritys halusi tuottaa älykkään kengän, joka ei ollut liian monimutkainen, mutta silti antaa sinulle rauhaa, mukavuutta ja iloa - ja tietenkin he onnistuivat! Käyttämällä värikkäitä kenkiä Crocs haluaa osoittaa kunnioitusta kaikkien erojen suhteen ja kehottaa sinua aina olemaan oma itsesi.

  Crocs hygieniakengät Color4carella

  Hygieniakengät sopivat sekä työhön että vapaa-aikaan. Crocs kengät yhdistävät tekniset ja terapeuttiset toiminnot. Kengät rentouttavat jalkojen lihakset ja ovat antistaattiset. Ne on helppo puhdistaa, mikä on tärkeää hoitohenkilökunnalle ja täyttää hygieniavaatimukset. Crocs kengät, joissa on kantapäähihna, voidaan taittaa nilkan yli, jos et halua sitä kantapään taakse. Color4care tarjoaa hygieniakengät, jotka täyttävät hygieniavaatimukset uhraamatta mukavuutta. Työkengät istuvat hyvin jalassa, ja ne on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi koko päivän ajaksi. Lisäksi tuot väriä terveydenhuoltoon Crocsin värikkäillä hygieniakengillä.

  Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi viestivät sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalat kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäivän aikana. Color4carella olemme keränneet valikoiman parhaita työvaatteita, hygieniakenkiä ja työvälineitä kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja hoitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin meidän hygieniakengistä ja työvaatteista, tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin.

 • Doktorn Rekomenderar
 • Embla

  Embla työkengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Embla työkengät on suunniteltu antamaan sinulle ja jaloillesi optimaalisen mukavuuden ja vakauden. Osoittaessasi iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuollon käytävillä on tärkeää, että valitset työkengät huolellisesti. Riippumatta siitä, missä ammatissa sinä työskentelet, työkenkien valinta on tärkeä osa kehosi hyvinvointia. Embla tuottaa korkealaatuisia työjalkineita hienolla iskunvaimentimella. Kenkiä voidaan käyttää milloin tahansa ja niillä on tyylikäs muotoilu sopien kaikkiin tilanteisiin. Suurin osa Embla malleista on säädettävissä ja brändi suuntaa tällä hetkellä mukaviin työ- ja vapaa-ajan kenkiin. Anatomisesti rakennettu korkkipohjallinen sandaaleissa tarjoaa erinomaisen tuen jalkapohjan kaarelle, joka tekee sandaaleista sopivat juuri sinulle, jolla on kipeät ja väsyneet jalat. Embla työkengät sopivat täydellisesti sinulle, joka työskentelet terveydenhuollon parissa ja tarvitset kengät, jotka sopivat sekä työhön että arkeen. Valitse uudet suosikkisi koko Embla valikoimastamme.

  Yli 60 vuoden kokemus jalkineista

  Embla on toiminut Ruotsissa 50-luvulta saakka ja vuosien varrella yritys on valmistanut erilaisia kenkiä, kuten tossuja, avokkaita, saappaita, sandaaleja ja diabeettisia kenkiä. Nykyään Embla keskittyy yksinomaan luomaan mukavia ja sopivia työ- ja vapaa-ajan kenkiä. Embla on aina keskittynyt mukavuuteen ja toimivuuteen työssä ja vapaa-ajalla, joten niiden tavattoman kaunis ja oikea muotoilu kengissä on kuuluisa. Rakenteen ansiosta niiden pohjat antavat sinulle ja jaloillesi helpotuksen, kun seisot ja kävelet, joka tekee Embla kengistä sopivat terveydenhuollon ammattilaisille. Embla sandaaleilla saat mukavan tunteen ensimmäisestä päivästä lähtien. Kenkäparilla, joka on räätälöity tarpeisiisi, voit minimoida ja ehkäistä ongelmia, kuten penikkatautia.

  Embla työkengät Color4carelta

  Color4carella on useita erilaisia Embla malleja. Löydät oikean parin juuri sinulle ja persoonallesi. Useat Emblan kengät ovat säädettävissä ja samanaikaisesti tuulettavat ja sallivat jalan hengittää hyvin. Emblan ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voitte hyvin, tunnette olonne mukaviksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

  Valitse oikeat työjalkineet ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi viestivät sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalkasi kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäivän aikana. Embla työkengät saavat jalat tuntumaan mukavilta ja raikkailta koko päivän. Color4carella olemme koonneet kokoelman parhaita työvaatteita, työkenkiä ja työvälineitä kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja huolenpitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin meidän työkengistämme ja työvaatteistamme tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin.

 • Giant Microbes
  Giant Microbes - taudeilta näyttävät jättipöpöt

  Usein lapset leikkivät leluilla, mutta emme tule ajatelleeksi mitä asioita lelut opettavat lapsille. Jos lapsi leikkii nukeilla ja vaatteilla, hän oppii erinäisiä asioita nukeista ja pukeutumisesta. Jos lapsi leikkii autoilla, hän oppii tunnistamaan autojen ominaisuuksia ja malleja. Siksi olemmekin huomanneet, että lelut ovat loistava tapa opettaa lapsia aiheista, jotka ovat vakavia ja tulevat olemaan hyödyllisiä tulevaisuudessa. Giant Microbes -lelut esittelevät erilaisia kehon osia, kuten punasoluja, valkosoluja, hermosoluja ja siittiöitä. Niiden avulla on helppo lähestyä opettavaisia aiheita ja tehdä ne sekä hauskoiksi että helpoiksi lapsille. Lisäksi lelut tuovat tutuksi erilaisia tauteja, kuten flunssan, ripulin, syövän, vatsahaavan ja diabeteksen ja niistä voi olla helpompi keskustella lasten kanssa näiden lelujen avulla. Lisäksi Giant Microbes -lelut sopivat hyvin hauskaksi lahjaksi esimerkiksi syöpäsolututkijana työskentelevälle tai muuten hoitoalalla työskentelevälle henkilölle. Hauska mikrobilelu voi esimerkiksi odottaa työpäivän lopussa työkaapissa ja muistuttaa siitä, että vakavassa hoitotyössä kannatttaa pitää pilkettä silmäkulmassa!

  Katso valikoimamme Giant Microbes -lelut ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto. Onko e-colibakteeri mielestäsi hauska, vai haluatko piristää tuhkarokossa olevaa lastasi tuhkarokko-lelulla? Täydellinen lahja kaikille, joilla on huumorintajua ja halua oppia lisää elämästä ja terveydestä! Tuotteiden koko on 10-20 cm ja niitä on olemassa 40 erilaista.

 • Happy Socks

  Happy Socks - värikkäät sukat ja alusasut, jotka säteilevät iloa

  Väri levittää iloa, josta monet ihmiset ovat samaa mieltä ja siksi ajattelemme Color4carella, että meidän pitäisi saada enemmän väriä terveydenhoitoon, jotta voimme levittää vieläkin enemmän iloa ympärillämme. Nyt voimme ylpeänä ilmoittaa, että laajennamme valikoimaa entisestään ollessamme Happy Socks jälleenmyyjä. Joten nyt löydät meidän omien tukisukkien ja sukkien lisäksi myös Happy Socks sukkia ja alusvaatteita valikoimastamme. Happy Socks sukilla voit levittää vieläkin enemmän iloa sekä työssä että vapaa-ajalla. Kaikilla ei ole tarvetta tai halua käyttää tukisukkia töissä, mutta haluavat kuitenkin omistaa samanlaiset ja värikkäät sukat kuin meidän tukisukat ovat, ja silloin Happy socks sukat ovat täydellinen valinta.

  Happy Socks sukat

  Miksi miehet ja naiset eroavat toisistaan? On selvää, että sinun pitäisi pystyä käyttämään mitä sukkia tahansa, ja siksi kaikki Happy Socks sukkahousut ovat unisex, sopien sekä miehille että naisille. Sukat ovat saatavilla kaikenlaisissa väreissä ja kuvioissa, mutta kaikilla on sama yhteinen asia - ne säteilevät iloa ja luovuutta. Kun sinulla on Happy Socks sukkia vaatekaapissa, sinun ei tarvitse koskaan murehtia tylsää asua, sillä silloin tiedät, että sukat elävöittävät aina koko asusi. Valikoimassa on sekä korkeita että matalia sukkia ja niin sanottuja line sukkia, jotka ovat todella matalia sukkia ollen useimmissa kengissä näkymättömiä alhaisen sukanvarren ansiosta. Lisäksi ne ovat täydellisiä hieman lämpiminä päivinä. Happy Socks sukkien joukossa on yksinkertaisesti jokaiselle jotain, riippumatta siitä, mitä mielialaa, tyyliä ja kenkiä käytät.

  Happy Socks alusvaatteet

  Happy Socks alusvaatteiden avulla voit aina tuntea olosi vaivattomasti. Ne säteilevät, samoin kuin sukat, ilo ja luovuus onnellisten värien ja kuvioiden kautta. Valikoimasta löytyy tavallisia hipster pikkuhousuja eri materiaaleista sekä mallin, joka on saumaton. Saumaton malli tekee housuista erityisen mukavat käyttää ja sitä voidaan käyttää kaikkien vaatteiden alla ilman vaaraa siitä, että saumat näkyvät vaatteiden läpi.

  Happy Socks haluaa levittää iloa

  Happy Socks -yhtiö perustettiin keväällä 2008 kahden kaverin toimesta, joiden visio oli muuttaa unohdettu ja jokapäiväinen välttämättömyys hauskaksi ja luovaksi asiaksi. Ilon, värien, valtavan tahdon ja luovuuden ansiosta Happy Socks -tuotteita myydään tänään yli 90 maassa ympäri maailmaa. Tavoitteena on tarjota asiakkailleen parhaat ja onnellisimmat sukat ja alusvaatteet markkinoilla. Happy Socks tarjoaa lähes loputtoman valikoiman malleja, jotka käyttävät laajaa valikoimaa väriyhdistelmiä ja -malleja kaikkiin tilanteisiin, ajattelutapoihin ja tyyleihin. Yritys kiinnittää paljon huomiota tuotantoon ja käyttää vain parhaita materiaaleja ja terävintä muotoilua sukkia ja alusvaatteita varten. Kaikki tuotteet ovat kestäviä, kunhan ne pestään nurinkurin ilman rumpukuivausta.

 • Hejco

  Hejco työvaatteet

  Työvaatteiden, erityisesti hoitoalan vaatteiden, osalta on ollut jo monta vuotta melko jäykkiä ja väsyneitä univormuja, jotka ovat monissa työpaikoissa ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikilla oli samat vaatteet hoitoalalla, jossa lääkäreillä oli valkoiset takit ja sairaanhoitajilla oli usein valkoiset tai siniset vaatteet. Nykyään tämä on muuttunut, ja me Color4carella pyrimme tuomaan iloa ja väriä terveydenhoitoon. Olemme päättäneet tarjota luotettavia ja korkealaatuisia tuotemerkkejä, kuten Hejcoa, jotta sinä saisit mahdollisuuden kantaa hoitoalan työvaatteita, jotka täyttävät tarpeesi. Hejco on tunnettu terveydenhuollon ammattilaisten vaatetukseen erikoistunut yritys. Hejco työvaatteet ylläpitävät korkeita vaatimuksia ja ovat mahdollisimman mukavia.

  Hejco on käyttänyt monivuotista osaamistaan laadusta ja toiminnasta työvaatteiden valmistuksessa. Työvaatteet on tehty selviytyäkseen jokapäiväisestä kulumisesta ja antaakseen hyvän mukavuuden työskentelyn aikana. Yli 60 vuoden ajan Hejco on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut työvaatteita kaikille niille, jotka tekevät työtä muiden kanssa. Hejco työvaatteet helpottavat hoitoalalla työskentelevien työtä.

  Color4carelta löydät laajan valikoiman mukavia, kestäviä ja tyylikkäitä vaatteita hoitoalalle useista eri malleista, väreistä ja kuvioista, olitpa mies tai nainen, peräisin hyvin tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Hejcolta. Tämä tarkoittaa sitä, että terveydenhoitotyöntekijöillä voi olla oma tyyli, joka näkyy sekä työtovereille että potilaille, joita hoidetaan päivittäin. Tutustumalla Color4care valikoimaan, voit saada uuden ja mukavan työasun terveydenhoitoon ja yhdistellä vaatteita lenkkitossuilla, työkengillä, värikkäillä työvälineillä ja asusteilla, kuten nimikylteillä.

  Miksi sinun pitäisi valita Hejco työvaatteet?

  Vuodesta 1954 lähtien Hejco on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut työvaatteita kaikille niille, jotka työskentelevät terveydenhoidossa. Vuosien mittaan heidän vaatteista on tullut suosikkeja terveydenhoidon, hammaslääketieteen ja eläinten terveydenhoidon ammattilaisten keskuudessa. Hejco tietää, mikä on tärkeää näiden alojen työvaatteissa. He tietävät, kuinka käyttää vaatetusta, että voit liikkua hyvin niissä, että ne on helppo laittaa päälle ja ottaa pois ja ennen kaikkea, että ne kestävät pesusta toiseen. He ovat ylpeitä juuri laadustaan ja hoitoalan työntekijät usein mainitsevatkin laadun testatessaan Hejco työvaatteita. Olipa kyse muodikkaat vaatteet tyylikkäässä suunnittelussa tai värikkäässä muunnelmassa, Hejco on sinulle sopiva valinta. Heillä on valikoimia ja materiaaleja, jotka kestävät aikaa, joten sinun on helppo täydentää työvaatekokoelmaasi uusilla suosikeilla, malleilla tai väreillä päivittääksesi työvaatteita. Aivan kuten me, Hejco välittää heistä, jotka välittävät toisista.

  Hejcon kokoelmat on kehitetty Ruotsissa, ja niiden painopiste on yksinkertaisesti laatu, toimiva ja reagoiva palvelu, mutta he toimivat myös jatkuvasti vastuullisesti sekä ottamalla huomioon sosiaaliset ja ympäristönsuojeluun liittyvät tekijät, mikä mielestämme on erittäin tärkeää.

 • Hummel

  Hummel työkengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Hummel tennarit ja työkengät on suunniteltu antamaan sinulle parhaimman mukavuuden ja vakauden. Meillä ei ole vain klassisia työkenkiä valikoimassamme, vaan myös joukko urheilullisia ja miellyttäviä tennareita Hummelilta, jotka ovat täydellisiä terveydenhuollossa työskenteleville. Me Color4carella haluamme tarjota sinulle jalkineet, jotka toimivat sekä työssä että arjessa. Täältä löydät työkengät, jotka ovat iskunvaimennetut ja erittäin ilmavat, jotta jalkasi saavat parhaat mahdolliset olosuhteet pitkien työpäivien aikana. Hummel työkengät ovat erittäin mukavat, antavat hyvän iskunvaimennuksen, niitä voi käyttää milloin tahansa ja niissä on siisti muotoilu. Kengät sopivat täydellisesti sinulle, joka työskentelet hoitoalalla, jotta saat työ- ja arkielämässä toimivat kengät. Valitse uudet suosikkisi koko Hummelin valikoimastamme.

  Hummel tennarit Color4carelta

  Color4carella on useita eri malleja Hummelilta. Löydät helposti juuri sinulle ja persoonallesi sopivan oikean parin. Useat Hummel tennarit sopivat myös kovemmilla pinnoilla kulkemiseen ja juoksijoille, jotka etsivät neutraalia ja kevyttä kenkää. Hummelin ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voivat hyvin, tunnette olonne mukaviksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

  Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Tennarit varmistavat, että sinusta tuntuu mukavalta, raikkaalta ja tyylikkäältä työpäiväsi ajan. Valitse eri Color4caren tennarimalleista ja -tuotemerkeistä. Kun kuuntelet jalkojasi ja lopultakin valitset työkengät, on luonnollista, että koko kehosi viestii sinulle. Sitten on aika antaa kaikille kehosi osille niiden ansaitsema rakkaus. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset päivittäin työssäsi aina alusvaatteita, työpuseroita ja työvälineitä myöten. Valikoimassamme olevat tuotteet ovat iloisia ja positiivisia, mutta meiltä Color4carelta löydät myös vain korkealaatuisia tuotteita. Osta uudet Hummel tennarit Color4carelta jo tänään!

  Hummel tukee aktiivisesti projekteja, jotka auttavat ihmisiä elämään urheilu intohimona

  Hummel perustettiin vuonna 1923 ja sillä on pitkä kokemus urheiluvaatteiden valmistuksesta. Mutta vuodesta 2006, Hummel on päättänyt panostaa lenkkareihin ja tennareihin. Hummel toimii puhtailla linjoilla, mutta myös rakkaudella koristeltu ulkonäkö ja vahvat väriyhdistelmät, ainutlaatuinen sekoitus retro- ja nykyisiä suuntauksia johtavat viileään ja kaupunkimaiseen street-tyyliin urheilullisella twistillä. Vuosien varrella Hummel on tukenut ja osallistunut useihin järjestöihin ja projekteihin, joissa keskitytään siihen, että maailmaa voidaan vaihtaa urheilun kautta sponsoroimalla köyhiä ja sotaakaan maita. aina toivoen rakentaa siltoja ja auttaa avaamaan tien parempaan huomiseen. Afganistanista Sierra Leonelle Hummel tukee hankkeita, jotka auttavat ihmisiä elämään urheilun intohimoa

 • Littmann

  Littmann Stetoskooppi - Paras markkinoilla

  Littmann on tarjonnut korkealaatuisia stetoskooppeja yli 45 vuoden ajan terveydenhuollon ammattilaisille. Heidän tuotevalikoimansa on laaja ja heillä on stetoskooppi, joka sopii kaikille. Jo pitkään heitä on pidetty yhtenä parhaista stetoskooppien tuottajista ja he osoittavat jatkuvasti, että se pitää paikkansa. Littmannin tuotteet ovat markkinoiden parhaita ja ne ovat korkeinta laatu- ja äänentoistoluokkaa. Hyödynnä opastamme löytääksesi stetoskoopin, joka vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi. Voit luottaa Littmann stetoskoopin laatuun. Stetoskoopit valmistetaan Yhdysvalloissa tiukkojen ohjeiden ja perusteellisen laadunvalvonnan avulla, jotta he toimittavat markkinoille parhaimmat stetoskoopit.

  Löydä tyylisi Littmann stetoskoopilla

  Laajan valikoiman ja laadukkuuden ansiosta Littmannista on nopeasti tullut yksi maailman suurimmista ammatillisten stetoskooppien tuottajista terveydenhuollon aloilla, joissa tarvitaan stetoskooppeja. Stetoskooppeja on saatavilla monissa malleissa ja väreissä, jotta voit löytää juuri sinulle, ammatillesi ja persoonallesi sopivan stetoskoopin. Suuresta valikoimasta on myös helppo löytää stetoskooppi, joka sopii työpukuusi.

  Jokaiselle jotakin

  Littmann valikoimassa on sekä standardoituja stetoskooppeja että kehittyneen teknologian stetoskooppeja, joiden avulla pystytään havaitsemaan vaikeasti tunnistettavia ääniä ja sulkemaan pois melua ja muita häiritseviä ääniä. Valikoiman uudet sähköiset stetoskoopit sisältävät sisäänrakennetun äänenvaimennuksen ja äänenvoimakkuuden, mikä antaa sinulle selkeän ja selkeän äänentoiston. Voit myös nauhoittaa ääntä, siirtää sen tietokoneelle ja saada visuaalisen diagrammikuvan äänestä, joka on tuotettu tallennuksen yhteydessä. Tämä on arvokas ominaisuus sekä diagnostiikkaan että opetustarkoituksiin. Voit halutessasi toistaa ääniä hitaammin, jotta saisit entistä selkeämmän äänikuvan. Heiltä löytyy myös lapsille tarkoitettu Littmann stetoskooppi, kuten Littmann Pediatric. Se soveltuu erityisen hyvin lasten ja pienempien potilaiden kuunteluun.

  Color4care on yksi Littmannin neljästä valtuutetusta vähittäismyyjästä Ruotsissa. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaallamme on pääsy johonkin maailman parhaista stetoskooppien valmistajista. Color4carelta löydät kaikki Littmann stetoskoopin ja lisävarusteiden mallit. Meille on erittäin tärkeää, että heillä, jotka työskentelevät hoitoalalla, on käytössään todella hyvät välineet, ja juuri tästä syystä olemme ylpeä Littmannin jälleenmyyjä. Tämä on merkki, johon voit luottaa. Stetoskooppeja on saatavana useissa eri väreissä, ja ne sopivat yhteen monien muiden värikkäiden ja henkilökohtaisten tuotteiden kanssa. Osta uusi Littmann stetoskooppi Color4carelta tänään. Takuuaika on 2-7 vuotta riippuen mallista. Katso PDF-tiedosto, joka auttaa sinua valitsemaan stetoskoopin.

  Osta aina Littmann stetoskooppi valtuutetulta ruotsalaiselta jälleenmyyjältä, sillä markkinoilla on paljon kopioita. Color4care on 3M ™ Littmann® -stetoskoopin valtuutettu jälleenmyyjä. Sinä, joka ammatissasi tarvitset parhaan käytettävän laitteen, voit luottaa siihen, että 3M ™ Littmann® -stetoskooppi tarjoaa luotettavan äänentoiston sekä matalissa että korkeissa taajuuksissa.

 • MBT

  MBT kengät terveydenhuollon ammattilaisille

  MBT on luonut toiminnallisia kenkiä työhön ja arkeen 20 vuoden ajan. MBT kengät vaikuttavat positiivisesti koko kehoon ja asentoon, lihakset ovat aktivoituneet, nivelet vapautuvat, verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat. Kävely litteillä kengillä tasaisilla lattioilla passivoi kehoa ja aiheuttaa vakauttavien lihasten heikkenemistä ja menettämistä. Asento ja kävely muuttuvat ja aiheuttavat tarpeettoman rasituksen selässä. MBT kengät luovat luonnollisen pystyasennon, lievittävät selkääsi ja niveliäsi ja lisäävät lihasten toimintaa. Ne eroavat paljon säännöllisistä työkengistä, koska ne muistuttavat kävelyä paljain jaloin luonnollisilla pinnoilla - erittäin miellyttävä ja positiivinen haaste koko keholle. MBT työkengät on suunniteltu jäljittelemään lempeää luonnollista askelta pehmeillä ja vaihtelevilla pinnoilla, jotka aktivoivat kehon lihakset.

  MBT kengät tarjoavat treeniä ilman liikuntaa

  Ainutlaatuinen pyöreä pohjarakenne antaa terävämmän asennon, lisää lihasten toimintaa ja vapauttaa selkää ja päätä. MBT kengät luovat hieman epävakaan pinnan, joka tekee tasapainon löytämisestä helppoa. Syvät vakauttavat lihakset viedään heti työhön ja keho vahvistuu sisä- ja ulkopuolelta. Tällä yksinkertaisella tavalla vältetään passiivisempi vartaloasento, johon säännöllinen kenkien käyttö usein johtaa.

  Kenelle MBT kengät sopivat?

  MBT kengät voivat olla lähes kaikkien käytössä, mutta jos sinulla on jalkojen tunnepuutos (esim. vaikeassa diabeteksessa), emme suosittele näitä kenkiä. Jos sinulla on aktiivisia levyjen murtumia, sinun on tiedettävä, ovatko ne kipeitä vai ovatko murtumat lieviä. Jos ne ovat kipeitä - MBT kengät eivät ole sinua varten. Työkengät ovat hyvät sinulle, jolla on kouristuksia, ylikuormitusta, astroja tai vaivaisenluu.

  Alussa ei ole harvinaista, että monet kokevat arkuutta ja kevyttä kireyttä vyötärö-, reisi-, istuin-, selkä- ja vatsalihaksissa. Se on merkki siitä, että taustalla olevat lihakset aktivoituvat jaloista niskaan asti. Siksi ota rauhallisesti alussa ja käytä kenkiäsi vain 20-30 minuuttia kerrallaan, minkä jälkeen lisää päivittäistä käyttöä vähitellen. Asteittaisen säädön jälkeen, joka voi kestää jopa 14 päivää, kengät voivat olla käytössäsi koko päivän, seitsemän päivää viikossa. Lisääntynyt lihasaktiviteetti johtaa myös lisääntyneeseen verenkiertoon, joka aiheuttaa hikoilua enemmän kuin tavallisesti. Tämä yleensä katoaa hetken ajan kuluttua.

  MBT - maailman johtava toiminnallinen kenkä

  Yritys MBT lanseerattiin vuonna 1996 ja sen jälkeen se on menestynyt maailmanlaajuisesti. MBT työkengät havaittiin nopeasti niiden koko kehoon suuntautuvan positiivisen vaikutuksen ansiosta. Kyseisiä kenkiä ovat saatavilla eri malleissa, ja niitä käytetään työhön, vapaa-aikaan ja urheiluun. Kengät luokitellaan myös lääketieteellisen luokan ykköstuotteiksi EU:n alueella, ja ne ovat usein fysioterapeuttien ja lääkäreiden suosiossa luoden tukea ja vähentäen selkä-, lantio- ja polviongelmia. MBT on ainoa fysiologinen kenkä, joka on yli 40 tutkimusten kautta dokumentoinut kengän myönteisiä vaikutuksia. MBT kengät luovat luonnollisen tasapainon ja aktiivisemman jokapäiväisen elämän lisäten siten hyvinvointiasi.

 • MDF
 • Merrell

  Merrell kengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Merrell työkengät on suunniteltu antamaan sinulle parhaimman mahdollisen mukavuuden ja vakauden jaloillesi. Osoittaessasi iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuollon käytävillä työkenkien valinta on hoitotyön A ja O. Riippumatta siitä, missä ammatissa työskentelet, työkenkien valinta on tärkeä osa kehon hyvinvointia. Merrell työkengät ovat erittäin mukavat, tarjoavat hyvän iskunvaimennuksen, niitä voidaan käyttää milloin tahansa, ne ovat tyylikkäät, ja sopivat ohuen muotoilunsa ansiosta joka tilanteeseen. Merrell on asiantuntija kengissä, jotka pystyvät käsittelemään kovaa rasitusta ja kosteutta. Merrell työkengät ovat täydelliset sinulle, joka työskentelet terveydenhuollossa. Kengät toimivat sekä työssä että arjessa. Valitse uusimmat suosikkisi Merrell kenkävalikoimastamme riippumatta siitä, haluatko tennarit tai sandaalit.

  Käsintehty cowboy-saapas oli Merrellin alku

  Merrell on amerikkalainen kenkäyritys, jonka perustivat Clark Matis, Randy Merrell ja John Schweizer vuonna 1981. Kaikki alkoi parista käsintehdystä cowboy-saappaasta, jolloin Randy Merrellin kiinnostus jalkineisiin kasvoi. Hän hyppäsi teollisesta koulusta valmistamaan käsintehtyjä saappaita. Pikku hiljaa kasvoi hänen kiinnostuksensa vaelluskenkien valmistamiseen ja nimi Merrell levisi nopeasti. Hänen tavoitteena oli valmistaa täydellinen vaellus- / kävelykenkä; mukava, kestävä ja joka muotoutuisi jalkaan. Randyn mukaan liittyivät Clark ja John, he rakensivat brändiä yhdessä ja alkoivat suunnitella halvempaa mallia suorituskykyisille vaelluskengille. Yli kolmenkymmenen vuoden markkinoilla olon jälkeen Merrell tarjoaa laadukkaat työkengät ja sandaalit heille, jotka työskentelevät terveydenhuollon parissa.

  Merrellin työkengät Color4carelta

  Löydät useita eri Merrell malleja Color4carelta. Voit helposti löytää sopivan parin juuri sinulle ja persoonallesi. Useat Merrellin tennarit ja sandaalit ovat myös vedenpitäviä ja samanaikaisesti ne tuulettavat ja sallivat jalkojesi hengittää hyvin. Merrellin ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voitte hyvin, tunnette olonne mukavaksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

  Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi puhuvat sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalat kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäiväsi aikana. Käyttäessäsi Merrellin työkenkiä jalkasi tuntuvat mukavilta ja raikkailta koko päivän ajan. Color4carella olemme keränneet valikoiman parhaita työvaatteita, hygieniakenkiä ja työvälineitä kaikille hoitoammateille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja hoitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin hygieenisiä kenkiä ja työvaatteita, tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin.

 • Nytello

  Nytello työvaatteet terveydenhuollon ammattilaisille

  Nytello työvaatteet on suunniteltu siten, että voit käyttää laadukkaita ja mukavia vaatimuksiasi vastaavia hoitoalan työvaatteita. Työvaatteiden, erityisesti hoitoalan vaatteiden, osalta on ollut jo monta vuotta melko jäykkiä ja väsyneitä univormuja, jotka ovat monissa työpaikoissa ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikilla oli samat vaatteet hoitoalalla, jossa lääkäreillä oli valkoiset takit ja sairaanhoitajilla oli usein valkoiset tai siniset vaatteet. Nykyään tämä on muuttunut, ja me Color4carella pyrimme tuomaan iloa ja väriä terveydenhoitoon. Mielestämme on tärkeää, että hoitohenkilökunnalla on iloa, rauhaa ja tyyneyttä, jotka saattavat osittain olla peräisin vaatteista. Nytello Workwear on erinomainen valinta heille, jotka työskentelevät terveydenhuollossa. Olitpa etsimässä tunikaa, mekkoa, mukavia työhousuja tai paitaa, löydät sen Nytello työvaatevalikoimasta.

  Nytello työvaatteet antavat sinulle mahdollisuuden työskennellä sekä hyvännäköisenä että mukavasti

  Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia Nytello työvaatteita, jotka keskittyvät paljon laatuun ja mukavuuteen, mutta antaa silti mahdollisuuden käyttää todella hyvännäköisiä vaatteita töissä. Riippumatta siitä, millaista tyyliä haet, takaamme, että löydät tuotteita, joista pidät valikoimastamme. Terveydenhoidossa vaatteita on pestävä korkealla asteikolla, jotta ne täyttäisivät hygieniavaatimukset samalla, kun vaatteiden tulisi olla pitkäikäisiä. Siksi Nytello työvaatteet käyttävät vain materiaaleja, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Nytellon valikoimasta löytyy erilaisia värejä, joten voit helposti yhdistellä vaatteitamme, kenkiämme ja asusteitamme. Joten muista lisätä oma tyylisi työvaatteisiin ja levitä ylimääräistä iloa käytävillä.

  Nytello aina kuuntelee sitä, mitä asiakas etsii

  Nytello on suunnitellut ja valmistanut yli 75 vuotta ammattitaitoisia vaatteita, jotka ovat mukavia ja toimivia edulliseen hintaan. Nytellon painopisteenä on aina asiakas ja asiakkaan tarpeet. He aina kuuntelevat, mitä asiakas etsii ja he yrittävät kehittää kokoelmiaan, jotta voit saada haluamasi työvaatteet. Nytello työvaatteen materiaali valitaan aina huolella, jotta luodaan työvaatteet, jotka antavat työiloa ja mukavuutta työssä. Nytello työvaatevalikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi, kuten tunikat, mekot, neulepuserot ja housut useissa eri malleissa, väreissä ja erilaisissa kangasominaisuuksissa.

  Löydä mitä tarvitset monenlaisiin työvaatteisiin ja työkenkiin, joita Color4care tarjoaa

  Color4care tarjoaa laadukkaita työvaatteita mukavista alusvaatteista sukkiin ja tunikoihin, jotka kaikki tuovat iloa ja väriä työhösi. Lisäksi tarjoamme myös ehdottoman parhaan mahdollisen laadun, jotta saat parhaan mukavuuden työhösi. Tämän ansiosta olemme luoneet uuden suuntauksen hoitoalalle ja alan työvaatteisiin. Sinulla on edelleen samat liikkumisvapaudet ja mukavuudet, mutta samalla voimakkaampi säteily, joka voi olla miellyttävää kaikille potilaille, jotka näkevät sinut työssäsi. Mitä sukkia ja alusvaatteita kohtaan olemme ajatelleet, ne antavat sinulle mukavuutta, laatua ja tukea, jota tarvitset työskennellessäsi hoitajana. Tarjoamamme tunikat ovat aina laadukkaita ja niissä on monia värejä, jotka tuovat iloa kaikille. Tutustumalla Color4care valikoimaan saat myös uuden ja mukavan joukon Nytello työvaatteita terveydenhuollon ammattilaisille.

 • Scholl

  Scholl-työkengät Color4carella

  Hoitoalan työurasta menee paljon aikaa seisomiseen työvuoron aikana, joten on erityisen tärkeää, että sinulla on mukavat työvaatteet, jotka sopivat tarpeisiisi. Meiltä löydät Scholl kengät, jotka on suunniteltu vähentämään jalkojen altistumista päivittäiseen rasitukseen. Schollin laajasta valikoimasta löydät kaiken sandaaleista ja tossuista miellyttäviin tennareihin. Scholl käyttää ainutlaatuista Bioprint-teknologiaa, jonka avulla pohja edistää luonnollista ja mukavaa tapaa liikkua, mikä puolestaan auttaa ehkäisemään tai lievittämään polvikipua, joka aiheutuu väärästä jalka-asennosta. Kengät tarjoavat myös hyvän tuen jalan kaarelle ja pitää jalan paikoillaan jakaen painon tasaisesti ja luoden paremman kehon asennon. Scholl kengät lisäävät luonnollista ja mukavaa kävelyä ja auttavat ehkäisemään tai lievittämään väärästä asennosta aiheutuvaa polven kipua.

  Scholl tennarit

  Valikoimastamme löydät mukavat ja tyylikkäät Scholl tennarit, jotka toimivat yhtä hyvin kuin työkengät ja vaellus- ja vapaa-ajan kengät. Biomechanics-tekniikalla valmistettujen pohjien ansiosta jalat saavat aina oikean ja luonnollisen asennon. Tämä vähentää kipuvaaraa kantapäässä, nilkassa, polvessa sekä alaraajassa, joka aiheutuu ylipronaatiosta. Scholl lenkkarit eivät ole vain mukavat ja anatomiset, vaan myös hyvännäköiset, koska niissä on urheilullinen ja tyylikäs ilme. Jos sinulla on ylipronaatio-ongelmia, Scholl lenkkarit ovat täydellinen valinta. Scholl lenkkarit tarjoavat erityisen hyvän tuen ja auttavat sinua ylipronaatiossa suoristamaan jalan luonnolliseen asentoon, mikä vähentää kipua ja epämukavuutta.

  Scholl - mukava valinta

  Scholl perustettiin vuonna 1904 ja sillä on yli 100 vuoden kokemus. Perustaja William Mathias Scholl pyrki ymmärtämään suhdetta jaloistamme muuhun kehoon, ja hänen arvot ovat Schollin menestys tänään. Hänen tehtävänsä on parantaa ihmisten terveyttä, mukavuutta ja hyvinvointia jalkojen kautta. Scholl on erikoistunut tuottamaan miellyttäviä kenkiä, joilla on optimaalinen istuvuus, tuki ja vakaus sekä pitkä kestävyys.

  Color4care esittelee Scholl jalanhoitotuotteet

  Scholl jalanhoitotuotteet auttavat sinua tehokkaasti ja mukavasti pitämään jalat raikkaina. Jalkasi pitäminen pehmeinä ja mukavina on helpommin sanottu kuin tehty. Klassiset menetelmät kovan ihon poistamiseksi ovat usein aikaa vieviä ja välttämättömiä. Scholl on kehittänyt sähköisiä jalkaviiloja kovettumille ja kovalle iholle, jotka yhdessä pehmennysvoiteen kanssa tekevät jalkasi tasaisiksi. Erityisesti kehitetty Micralumina-täyttö sähköisissä jalkaviiloissa sisältää hienoja jauhettuja timanttikiteitä, jotka poistavat kovettumat tehokkaasti ja lempeästi. Color4care tarjoaa Scholl jalanhoitotuotteita, jotka hoitavat korkealaatuisesti jalkojasi.

 • Segers

  Segers työvaatteet hoitohenkilökunnalle

  Työvaatteiden, erityisesti hoitoalan vaatteiden, osalta on ollut jo monta vuotta melko jäykkiä ja väsyneitä univormuja, jotka ovat monissa työpaikoissa ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikilla oli samat vaatteet hoitoalalla, jossa lääkäreillä oli valkoiset takit ja sairaanhoitajilla oli usein valkoiset tai siniset vaatteet. Nykyään tämä on muuttunut, ja me Color4carella pyrimme tuomaan iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhoitoon. Mielestämme on tärkeää, että hoitohenkilökunnalla on iloa, rauhaa ja tyyneyttä, jotka saattavat osittain olla peräisin vaatteista. Valikoimaamme olemme päättäneet sisällyttää luotettavia ja korkealaatuisia tuotemerkkejä, kuten Segersiä, jotta saat mahdollisuuden käyttää tarpeitasi vastaavia vaatteita.

  Segers luo kestäviä vaatteita pohjoismaisella tunteella

  Segers on ruotsalainen yritys, joka haluaa tuoda esiin skandinaavisen tunteen vaatteissaan, mistä olemme tietenkin ylpeitä. He yhdistävät sekä muodin että toiminnan, joista osa on klassisia, ajattomia tyyliltään ja muut seuraavat kauden trendiä ja muotia. He keskittyvät valmistamaan mukavia vaatteita, jotka joko seuraavat nykyistä muotia tai klassista tyyliä, jotta kaikilla on mahdollisuus valita haluamansa tyylin. Mutta huolimatta siitä, että he keskittyvät paljon muotiin ja ulkonäköön, on yhtä tärkeää, että Segers säilyttää korkean mukavuus- ja laatutason niin, että työvaatteet kestävät pesusta toiseen. Segersillä on täysi hallinta ensimmäisestä ompeleesta valmiiseen tuotteeseen ja he takaavat parhaan mahdollisen tuotteen asiakkaalle.

  Vuonna 1943 perheyritys Segers perustettiin filosofialla, joka on edelleen samanlainen - kehittää ja luoda tyylikkäitä ja toimivia työvaatteita esimerkiksi hoitotyöntekijöille. Hoitoalan vaatteiden tulee täyttää korkeat vaatimukset ja Segers varmistaa, että kaikki vaatimukset täyttyvät. Vaatimuksia ovat muun muassa mukavuus, jotta vaatteissa viihdytään koko päivän ajan, kestävyys, jotta vaatteet voidaan pestä usein korkeissa lämpötiloissa selviytyäkseen hoitoalan hygieniavaatimuksista, kuten myös tyylikkyys, jotta tunnet olosi mukavaksi vaatteissasi myös silloin kuin työskentelet.

  Segers kantaa vastuunsa maapallolla

  Segers ei ainoastaan keskity valmistamaan mukavia ja kestäviä vaatteita, mutta he myös työskentelevät kovasti vastuun kantamiseksi maapallolla. Heidän työntekijöiden on voitava elää hyvää ja arvokasta elämää riippumatta siitä, missä maassa he työskentelevät. He työskentelevät aktiivisesti vähentääkseen ympäristövaikutuksia tarjoamalla kaikille työntekijöilleen koulutusta ja tietämystä ohjatakseen asiakkaitaan ympäristöystävällisempien tavoitteiden saavuttamiseksi. Segersillä on paljon työtä, jotta he pysyvät mukana ympäristöteknologian kehityksessä ja varmistavat, että he eivät käytä kemikaaleja, jotka vaikuttavat meihin tai ympäristöön negatiivisesti. Voit olla varma, kun ostat Segers vaatteita, että puet vaatteet hyvällä omallatunnolla joka päivä.

 • Segreta
 • Sievi

  Sievi - turvakengät ammattilaisille

  Hyvät työkängät ovat kaiken A ja O terveydenhuollon pitkiä päiviä varten. Meidät on valittu Sievin jälleenmyyjäksi, joka luo työkengät kaikille ammateille ja toimialoille. Sievi on Pohjois-Euroopan suurin kenkävalmistaja ja tarjoaa korkealaatuiset työkengät. Kaikki turvakengät sisältävät mikrohuokoisen pohjamateriaalin, jolla on erinomaiset iskunvaimennus- ja elastisuusominaisuudet. Yritys tarjoaa turvakengät kaikkiin käyttöalueisiin, ja kengille on yhteistä se, että ne on valmistettu kestävistä materiaaleista. Teille, jotka työskentelette terveydenhuollossa, Sievi tarjoaa kattavan tuoteperheen turvakengistä. Mukavat ja helppokäyttöiset PU-tossut, joissa on varvassuoja ja joustava kantapääremmi. WhiteLine-kenkien yläosa on valmistettu mikrokuiduista, mitkä tekevät niistä täydelliset kengät terveydenhuoltoalalla työskenteleville, joilla on korkeat vaatimukset hygienialle ja puhtaudelle.

  Ensiluokkaisten materiaalien ansiosta Sievi kengät kestävät erinomaisesti kulumista, likaa ja erilaisia kemikaaleja. Heidän työkengät hylkivät vettä ja säilyttävät muotonsa koko elinkaarensa ajan. Joillakin työkengillä ja turvakengillä on myös ESD-suoja, mikä tarkoittaa, että kenkien pohja ohjaa ja turvallisesti poistaa staattisen sähkön kehosta.

  Sinun ei tarvitse valita ominaisuuksia ja muotoilua – Sievi antaa sinulle molemmat!

  Sievi ajattelee sekä turva- että käyttäjäominaisuuksia ja modernia muotoilua. He asettavat paljon painoarvoa vastaamaan jatkuvasti muuttuviin nykypäivän tarpeisiin. Sieville myönnetyt todistukset ovat merkki siitä, että yhtiön työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä vastaa tulevia vaatimuksia. Sievi tarjoaa jokaiselle jotakin työ- ja sääolosuhteista riippumatta.

  Valikoimaan eivät kuulu vain turva- ja työkengät vaan myös pohjalliset. Sievin pohjalevy kuljettaa lähinnä jalasta kosteutta pois, jotta jalat tuntuvat kuivilta ja miellyttäviltä koko päivän ajan. Sievi Comfort pohjallinen on antistaattinen ja täyttää ESD-vaatimukset, joten se sopii erinomaisesti heille, jotka työskentelevät terveydenhuollossa. Pohja hengittää ja se voidaan pestä 40°C:ssa.

  Pioneeri, joka investoi laatuun

  Sievi alkoi tehdä käsintehtyjä kenkiä lähes 70 vuotta sitten, ja henkilöstön määrä oli neljä. Nykyään he tekevät miljoona paria kenkiä joka vuosi ja ovat siten suurin kenkävalmistaja koko Pohjois-Euroopassa. Sievi on korkealaatuinen turva- ja työkenkien asiantuntija. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja työkengilleen. Yrityksellä on oma tuotekehittämö, laadukas testauslaboratorio, jossa kengät testataan aidoissa työympäristöissä.

 • SmellWell

  SmellWell kenkienhoitotuotteet pahan hajuisille varusteille

  SmellWell on suunniteltu poistamaan pahan hajuiset tuoksut ja imemään kosteutta. Vapauta haisevat kenkäsi ja laukkusi – tuoksusuihkeet ja huuhteluaineet eivät toimi. SmellWell sisältää kaksi pehmeää pussia miellyttävällä tuoksulla, joita voidaan käyttää kaikenlaisiin kenkiin, laukkuihin ja moneen muuhun tarkoitukseen. Tuote on markkinajohtaja imien kosteutta ja hajuja tehokkaasti ja yhdistäen luonnon absorbentteja ja mineraaleja. Tuotteen ainoa lisäaine on lempeä tuoksu, joka parantaa raikasta tunnetta. Lisää SmellWell kenkiin yön yli ja koe ero! Tuote ei sisällä vaarallisia kemikaaleja ja on ympäristöystävällinen. SmellWell neutraloi pH-tasapainon ja estää bakteerien ilmestymisen. Tuote on aktiivinen enintään 6 kuukautta ja sitä voidaan käyttää missä tahansa, missä tuoksuu hieman huonommalta kuin pitäisi. Poista huonot hajut tänään SmellWell tuoksulla ja älykkäällä toiminnolla. Ihanteellinen heille, jotka työskentelevät terveydenhuollossa, seisovat ja kävelevät paljon, jolloin haisevia hajuja voi esiintyä. SmellWell on itsestään selvä valinta heille, joilla on ongelmia haisevien kenkien ja muiden varusteiden kanssa.

  SmellWell kenkienhoitotuotteet Color4carelta

  Color4carelta löydät useita ulkonäöltään tyylikkäitä SmellWell tuotteita hienoilla kuvioilla. SmellWell tuoksupussit ovat helppoja ja tehokkaita käyttää, ihanteellisia kaikenlaisiin kenkiin ja urheiluvälineisiin. SmellWellin tärkein prioriteetti on, että sinä ja jalkasi voitte hyvin ja tunnette olonne raikkaaksi.

  SmellWell liikkuville ihmisille

  SmellWell on ruotsalainen yritys, joka sijaitsee länsirannikolla tarjoten innostavia ja innovatiivisia tuotteita liikkuville ihmisille. SmellWell tarjoaa leikkisiä ratkaisuja kosteuden ja pahojen hajujen imeytymiseen kaikenlaisille kengille ja urheiluvälineille. Heidän tavoitteenaan on kehittää tuotteita, joita kuluttajat rakastavat ja jotka ovat lempeitä ympäristöä kohtaan.

  Pidä kengät raikkaina ja tyylikkäinä Color4care kenkienhoitotuotteilla

  Kenkienhoito tekee kengistäsi pitkäkestoisemmat ja voi antaa vanhoille kengille uuden elämän. Kenkienhoitovalikoimamme koostuu tuotteista, jotka puhdistavat, hoitavat ja suojaavat kenkiä työvuorojesi jälkeen. Kenkienhoito on tärkeää, koska se ylläpitää kenkien raikkautta ja mukavuutta. Color4carelta löydät kenkien hoitotuotteita, jotka pidentävät elinikää, kuten puhdistusaineita ja käytännön kenkienhoitopaketteja puhdistukseen ja kiillotukseen.

  Hyödyntämällä laadukkaita kenkienhoitotuotteita et ainoastaan viimeistele kenkäsi, vaan teet itse käsityöstä paljon miellyttävämmät. Me Color4carella tarjoamme laadukkaimpia SmellWell kenkienhoitotuotteita pidentääksemme työkenkiesi elämänkaarta terveydenhuollossa. Riippuen siitä, millaiset kengät sinä omistat, on tärkeää ylläpitää kenkienhoitoa. Voit tehdä tämän käyttämällä aina suositeltuja kenkien hoitotuotteita kenkätyyppien mukaisesti.

 • Smila

  Smila työvaatteet terveydenhuollon ammattilaisille

  Työvaatteet, erityisesti hoitovaatteet, ovat olleet melko jäykkiä ja ikäviä monta vuotta monissa työpaikoissa ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikilla oli samanlaiset vaatteet terveydenhoidossa tarkoittaen, että lääkäreillä oli valkoiset takit ja sairaanhoitajilla oli usein valkoiset tai siniset vaatteet. Nykyään tämä on muuttunut, ja Color4care pyrkii tuomaan iloa ja väriä terveydenhoitoon. Mielestämme on tärkeää, että hoitohenkilökunnalla on iloa, rauhaa ja tyyneyttä, jotka saattavat osittain olla peräisin vaatteista. Olemme valinneet myös luotettavia ja korkealaatuisia tuotemerkkejä, kuten Smilaa, jotta voit käyttää tarpeitasi vastaavia tuotteita. Smila on tunnettu yritys, joka keskittyy tekemään nykyaikaisista työvaatteista erinomaiset oikeilla materiaaleilla, jotka pystyvät käsittelemään kovaa arkielämää ja antaa mahdollisuuden valitsemaan ekologiset työvaatteet. Jos haluat vaatteita, jotka ovat sekä mukavia, kestäviä että tyylikkäitä, sinun tulisi ostaa työvaatteet Smilalta.

  Miksi sinun tulisi valita Smila työvaatteet?

  Smila on tunnettu brändi, joka tuo mukanaan vaatteita, jotta voit tuntea olosi mukavaksi vaatteissasi. He keskittyvät kehittämään tyylikkäitä hoitovaatteita, jotka seuraavat muotia ja antavat kaikille mahdollisuuden olla hyvin pukeutuneita töissä. Mutta huolimatta siitä, että he keskittyvät paljon muotiin, on myös tärkeää, että Smilan työvaatteet ovat erittäin mukavia ja että vaatteet istuvat hyvin koko työpäivän ajan. Toinen tärkeä asia on, että Smilan työvaatteet ovat kestäviä ja niitä voidaan käyttää usein ja vaikeissa tilanteissa. Terveydenhoidossa vaatteet on pestävä korkeissa asteissa, jotta ne täyttäisivät hygieniavaatimukset samalla, kun niiden tulisi olla pitkäikäisiä. Siksi Smilan työvaatteet valmistetaan vain materiaaleista, jotka täyttävät nämä vaatimukset.

  25 vuoden ajan uteliaisuus ja rohkeus ovat luoneet Smilan liiketoimintaa. Yritys on aina pyrkinyt kehittämään valikoimiaan, mutta painopiste on aina ollut tehdä se vastuullisesti. He asettavat energian luodakseen hyvin suunniteltuja, korkealaatuisia työvaatteita, jotta hoitotyöntekijöillä voi olla oma tyyli työssä kestävien ja mukavien työvaatteiden kanssa. Smilalla on aina loppukäyttäjäkokemus mielessä ja yritys haluaa tehdä kokemuksen niin älykkäästi ja kestävästi kuin mahdollista.

  Smila työvaatteet ovat GOTS-sertifioinnin ainoat työvaatteet

  Smila keskittyy ensisijaisesti ympäristöön ja on kehittänyt koko GOTS-sertifioidun kokoelman, jolla on tarkimmat säännöt orgaanisista kuiduista. GOTS on standardi, joka tarkoittaa sitä, että jokainen tuotantoketjun vaihe on tarkastettu ja sertifioitu tiukimpien ympäristövaikutusten, työolosuhteiden ja laatuvaatimusten perusteella. Smila on tosiasiallisesti ainoa terveyden ja turvallisuuden työvaatemerkki, jolla on juuri tämä sertifiointi, mikä tietenkin tekee meistä erittäin ylpeitä myydessämme tuotteita Color4carella.

 • Snapit
 • Sneaker Lab
 • South West

  Löydä South West vaatteet Color4Caren valikoimasta

   

  Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi sekä vapaa-ajallasi. Valikoimastamme löydät laadukkaat South West vapaa-ajanvaatteet, jotta voisit hyvin ja tuntisit olosi mukavaksi myös vapaa-ajalla!

  Hankkiessasi työ- ja vapaa-ajanvaatteet Color4carelta, saat laadukkaat tuotteet tuomaan väriä työympäristöäsi sekä nopean ja edullisen toimituksen. Olemme saaneet turvallisen verkkokaupan sertifikaatin ja tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus.

 • Toffeln
 • Walking
 • Wock

  WOCK hygieniakengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Me Color4carella tiedämme, kuinka tärkeitä ovat viihtyisät ja toimivat työkengät työskenneltäessä terveydenhuollossa, ja tämän juuri WOCK tarjoaa. Lisäksi tuot väriä terveydenhuoltoon ottaessasi käyttöön meidän värikkäät työkengät ja hygieniakengät. Tarjoamme hygieniakengät, jotka täyttävät hygieniavaatimukset uhraamatta mukavuutta. Työkengät sopivat hyvin jalkaan ja ne on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi koko päivän ajaksi. WOCK kengät ovat kevyet, iskunvaimennetut ja korkealaatuiset antistaattiset hygieniakengät. Suunnittelu, materiaalit ja tekniikat, joita käytetään luomaan WOCK kengät suojaavat sinua sähköiskuilta, niveliisi kohdistuvilta negatiivisilta vaikutuksilta, nestemäisiltä palovammoilta, vaarallisilta aineilta ja bakteeri-infektioita. Toinen hyvä ominaisuus, jonka avulla WOCK erottuu joukosta, on sen sitruunan tuoksu PVC:ssä. Kuinka viileä ja raikas ominaisuus, vai mitä?

  WOCK hygieniakengät soveltuvat sekä työhön että vapaa-aikaan. Hygieniakengät yhdistyvät teknisiin ja terapeuttisiin toimintoihin. Kengät tarjoavat rentoutumista jalkojen lihaksille ja ovat antistaattiset. Ne voidaan pestä pesukoneessa, suositellaan 50°:ssa ja puhdistetaan yksinkertaisesti pyyhkeellä. Kengät voi myös steriloida.

  WOCK Color4carella

  WOCK on ollut markkinoilla yli 20 vuotta ja sen perusti José Pinto, joka on työskennellyt kovasti tarjotakseen laadukkaita tuotteita. Kova työ on johtanut siihen, että tuote on leikkisä ja levittää iloa. WOCK on omistanut monta tuntia materiaalien, mallien ja tekniikan tutkimiseen, jotka toivat mukanaan ainutlaatuisen mukavuuden. Koska innovointi on avain kaikkiin parannuksiin, uusia ratkaisuja ja tekniikoita tutkitaan jatkuvasti kunkin mallin parantamiseksi. Näitä kykyjä ovat esimerkiksi kosteuden säätäminen, lämpötilakestävyys, nopea kuivuminen ja hajujen hallinta, jotta jalat pysyvät raikkaina ja mukavina koko päivän.

  Valitse oikeat työjalkineet ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi viestivät sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalat kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäivän aikana. WOCK hygieniakengät jaloissasi jalat tuntuvat mukavilta ja raikkailta koko päivän ajan. Color4carella olemme keränneet valikoiman parhaita työvaatteita, hygieniakenkiä ja työvälineitä kaikille hoitoammateille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja hoitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin meidän hygieenisistä kengistä ja työvaatteista, tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin.

 • Wundies
 • Yes Nurse
 • Wear At Work

  WAW työvaatteet ja kengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Tutustu ruotsalaiseen WAW tuotemerkkiin, jonka tehtävänä on luoda tyylikkäitä vaihtoehtoja klassiseen univormuun. Helposti yhdisteltävät vaatteet hengittävillä materiaaleilla, jotka ovat kestäviä, mukavia ja hyvin työstettyjä istuvuudeltaan ja yksityiskohdiltaan. Työvaatteet sopivat eri kehon muodoille ja voidaan yhdistää monin eri tavoin tarpeen ja tilaisuuden mukaan. Työvaatteet sopivat aloille, jotka asettavat suuria vaatimuksia mukavuuteen ja estetiikkaan. Kun puhutaan etenkin hoitotyön vaatteista, ovat univormut monissa työpaikoissa jo vuosia olleet melko jäykkiä ja tylsiä ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikki pitivät yllään samanlaisia vaatteita terveydenhuollossa, lääkärit valkoisia takkeja ja sairaanhoitajat valkoisia tai sinisiä työvaatteita. Nykyisin tämä asia on muuttunut, ja Color4carella pyrimme tuomaan iloa ja väriä hoitoalalle, joka tarjoaa rauhaa ja huolta.

  Suunniteltuja työvaatteita tyylikkäällä ilmeellä

  WAW – Wear At Work on innovatiivinen ruotsalainen yritys perustettu vuonna 2016, jonka visiona on luoda työvaatteet, joissa yhdistyvät tyylikkyys ja mukavuus. Kokoelman on suunnitellut palkittu suunnittelija Cathrine Edblad ajatuksella luoda tyylikäs vaihtoehto klassiseen univormuun. Ajatus syntyi muutama vuosi sitten toisen perustajan Rebecca Ardon toimesta. Monen vuoden kokemuksella hammaslääketieteen alalla, hän tajusi, että klinikalta puuttui uniikki tyyli. WAW työskentelee aina mottonsa pohjalta: "Look like the professional you are".

  Wear At Work Color4carella

  Me Color4carella olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme esitellä WAW työvaatteet. Color4carelta löydät useita WAW tuotteita, sekä kenkiä että vaatteita. Löydät helposti oman tyylin sinulle ja persoonallesi. WAWin tärkein prioriteetti on saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi töissä. Kuka on päättänyt, että työvaatteiden tulisi näyttää tylsiltä? WAW on kehittänyt kokoelman ainutlaatuisia univormuja niille, joilla on korkeat vaatimukset muotoilusta, toimivuudesta ja mukavuudesta.

  Löydät mitä tarvitset meidän monenlaisista työvaatteista ja työkengistä

  Color4carelta löydät monia erilaisia terveydenhuollon vaatteita, jotka asettavat omakohtaisen leiman työvaatteisiin. Vaatteemme ovat osoittautuneet erittäin arvostetuiksi monien potilaiden keskuudessa, jotka päivittäin vierailevat sairaaloissa ja hoitolaitoksissa. Color4carella tarjoamme laadukkaat työvaatteet, niin kauniit ja mukavat alusvaatteet kuin myös sukat ja paidat, jotka kaikki tuovat iloa ja väriä työhösi. Tämän lisäksi tarjoamme myös parasta mahdollista laatua, jossa tunnet itsesi viihtyisäksi omassa työssäsi. Tällä olemme luoneet uuden trendin terveydenhuollossa ja alan työvaatteissa. Sinulla on edelleen sama liikkumisvapaus ja mukavuus, mutta myös vahvempaa säteilyä, joka voi olla ilahduttavampaa kaikille niille potilaille, jotka tapaavat sinut työssäsi. Kun vaatteet koskevat sukkia ja alusvaatteita, olemme ajatelleet niiden antavan sinulle mukavuutta, laatua ja tukea, jota todella tarvitset työskennellessäsi hoitajana. Tarjoamamme työpaidat ovat aina hyvälaatuisia ja niitä on saatavana eri väreissä, jotka tuovat iloa kaikille. Vierailemalla Color4carella voit luoda uuden ja mukavan joukon vaatteita hoitohenkilökunnalle.

Visa fler kategorierVisa färre kategorier
Näytä/piilota lisää asetuksia

Malli

Ok

Autoklaavin kestävä

Tilavuus (L)

Käyttötarkoitus

Ok