Tiedot 0

Tuotemerkki

Näytä / Piilota

Luokat

 • 3M Cavilon
 • 4D Human
 • Anatomical Element
 • Anna Caroline
 • Bagheera

  Bagheera työkengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Bagheera tennarit ja työjalkineet on suunniteltu antamaan jaloillesi parhaimman mukavuuden ja vakauden. Meillä ei ole vain klassisia työkenkiä valikoimassamme, vaan myös erilaisia urheilullisia ja mukavia lenkkareita Bagheeralta, jotka ovat täydellisiä terveydenhuollon arjessa. Me Color4carella haluamme tarjota sinulle, joka työskentelet terveydenhuollon parissa, tennarit, joita voi käyttää työpäivän, vapaa-ajan tai lähes missä tahansa tilanteessa. Täältä löydät työkengät, joissa on vaimennus ja ovat erittäin ilmavat, jotta jalat saavat parhaat mahdolliset olosuhteet pitkien työpäivien aikana. Bagheera tarjoaa erittäin mukavat työkengät hyvällä iskunvaimennuksella ja niitä voidaan käyttää milloin tahansa. Lisäksi niissä on siisti muotoilu, joka sopii täydellisesti sinulle, joka työskentelet terveydenhuollon parissa. Näistä saat kengät, jotka toimivat sekä työssä että jokapäiväisessä elämässä. Valitse uudet suosikkisi koko Bagheera valikoimastamme.

  Bagheera tennarit Color4carella

  Meillä Color4carella on useita eri malleja Bagheerasta. Voit helposti löytää oikean parin juuri sinulle ja persoonallesi. Useat Bagheera tennarit sopivat myös pitempiin matkoihin kovemmilla pinnoilla ja juoksijoille, jotka etsivät neutraalia ja kevyttä kenkää. Bagheeran ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voitte hyvin, tunnette olonne mukaviksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

  Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Tennarit takaavat, että sinusta tuntuu mukavalta, raikkaalta ja tyylikkäältä työpäiväsi aikana. Valitse eri lenkkarimallien ja -tuotemerkkien väliltä Color4carelta. Kun kuuntelet jalkojasi ja lopultakin valitset työkengät, on luonnollista, että koko kehosi viestii sinulle. Sitten on aika antaa kaikille kehosi osille niiden ansaitsema rakkaus. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset päivittäin työssäsi aina alusvaatteita, työpuseroita ja työvälineitä myöten. Valikoimassamme olevat tuotteet ovat iloisia ja positiivisia, mutta meiltä Color4carelta löydät myös vain korkealaatuisia tuotteita.

  Osta uudet työkengät ja työvaatteet Color4carelta jo tänään!

  WCT-päällekkäisyys asetti Bagheera tuotemerkin perustan

  Bagheera on ruotsalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1981 Avestassa, Dalarnassa, jossa kaikki tuotteet on kehitetty ja suunniteltu. Kaikki alkoi 80-luvulla WCT-haalareista, joissa luki Bagheera rinnassa ja luultavasti näin monet muistavatkin Bagheeran. Tämä merkitsi uuden tuotemerkin alkua urheilualalla. Siitä lähtien on tapahtunut paljon, ja lisääntynyt kiinnostus liikuntaan ja terveyteen on luonut valtavat markkinat toiminnallisille liikuntavaatteille ja -kengille. Bagheeran toiminnan periaatteina ovat kestävyys, ympäristö ja toiminnallisuus. Yritys tarjoaa hyvin suunniteltuja ja kevyitä lenkkareita, jotka on kehitetty sekä naisille että miehille, jotta olet parhaimmillasi kaikissa tilanteissa. Kaikilla Bagheera tuotteilla on sekä ympäristö että ihminen mielessä, ja yritys on sertifioinut tuotteet Oeko-texillä ja työskentelemällä kumppaneiden kanssa, jotka tavoittelevat kestävää kehitystä ja joilla on samanlainen ajatusmaailma ympäristön suhteen.

 • Birkenstock

  Löydä Birkenstockin työkengät Color4Care:n valikoimasta

   

  Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi sekä vapaa-ajallasi. Valikoimastamme löydät laadukkaat Birkenstockin työkengät, jotta voisit hyvin ja tuntisit olosi mukavaksi työpäivien aikana!

  Hankkiessasi työ- ja vapaa-ajanvaatteet Color4care:lta, saat laadukkaat tuotteet tuomaan väriä työympäristöäsi sekä nopean ja edullisen toimituksen. Olemme saaneet turvallisen verkkokaupan sertifikaatin ja tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus.

 • Color4care
 • Embla

  Embla työkengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Embla työkengät on suunniteltu antamaan sinulle ja jaloillesi optimaalisen mukavuuden ja vakauden. Osoittaessasi iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuollon käytävillä on tärkeää, että valitset työkengät huolellisesti. Riippumatta siitä, missä ammatissa sinä työskentelet, työkenkien valinta on tärkeä osa kehosi hyvinvointia. Embla tuottaa korkealaatuisia työjalkineita hienolla iskunvaimentimella. Kenkiä voidaan käyttää milloin tahansa ja niillä on tyylikäs muotoilu sopien kaikkiin tilanteisiin. Suurin osa Embla malleista on säädettävissä ja brändi suuntaa tällä hetkellä mukaviin työ- ja vapaa-ajan kenkiin. Anatomisesti rakennettu korkkipohjallinen sandaaleissa tarjoaa erinomaisen tuen jalkapohjan kaarelle, joka tekee sandaaleista sopivat juuri sinulle, jolla on kipeät ja väsyneet jalat. Embla työkengät sopivat täydellisesti sinulle, joka työskentelet terveydenhuollon parissa ja tarvitset kengät, jotka sopivat sekä työhön että arkeen. Valitse uudet suosikkisi koko Embla valikoimastamme.

  Yli 60 vuoden kokemus jalkineista

  Embla on toiminut Ruotsissa 50-luvulta saakka ja vuosien varrella yritys on valmistanut erilaisia kenkiä, kuten tossuja, avokkaita, saappaita, sandaaleja ja diabeettisia kenkiä. Nykyään Embla keskittyy yksinomaan luomaan mukavia ja sopivia työ- ja vapaa-ajan kenkiä. Embla on aina keskittynyt mukavuuteen ja toimivuuteen työssä ja vapaa-ajalla, joten niiden tavattoman kaunis ja oikea muotoilu kengissä on kuuluisa. Rakenteen ansiosta niiden pohjat antavat sinulle ja jaloillesi helpotuksen, kun seisot ja kävelet, joka tekee Embla kengistä sopivat terveydenhuollon ammattilaisille. Embla sandaaleilla saat mukavan tunteen ensimmäisestä päivästä lähtien. Kenkäparilla, joka on räätälöity tarpeisiisi, voit minimoida ja ehkäistä ongelmia, kuten penikkatautia.

  Embla työkengät Color4carelta

  Color4carella on useita erilaisia Embla malleja. Löydät oikean parin juuri sinulle ja persoonallesi. Useat Emblan kengät ovat säädettävissä ja samanaikaisesti tuulettavat ja sallivat jalan hengittää hyvin. Emblan ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voitte hyvin, tunnette olonne mukaviksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

  Valitse oikeat työjalkineet ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi viestivät sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalkasi kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäivän aikana. Embla työkengät saavat jalat tuntumaan mukavilta ja raikkailta koko päivän. Color4carella olemme koonneet kokoelman parhaita työvaatteita, työkenkiä ja työvälineitä kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja huolenpitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin meidän työkengistämme ja työvaatteistamme tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin.

 • Eziklog
  Toffeln - työkengät ammattilaisille

  Parantamalla terveyttäsi työsuorituksesi ja hyvinvointisi paranee. Toffeln on keskittynyt valmistamaan ergonomisia ja hyviä työkenkiä terveydenhuoltoalan ammattilaisille. 

  Kun työ vaatii sinua kävelemään tai seisomaan useita tunteja kerrallaan hygieenisessä ympäristössä ja haluat saavuttaa mukavan tunteen jaloillesi, Toffeln-kengät on luotu sinua varten. Lukemattomat sairaanhoitajat, lääkärit ja ravitsemusalan ammattilaiset kaikkialla maailmassa käyttävät Toffeln-sandaaleja. 

  Toffelnin laajasta valikoimasta löydät mallit sekä miehille että naisille eri väreissä. 

 • Giant Microbes
  Giant Microbes - taudeilta näyttävät jättipöpöt

  Usein lapset leikkivät leluilla, mutta emme tule ajatelleeksi mitä asioita lelut opettavat lapsille. Jos lapsi leikkii nukeilla ja vaatteilla, hän oppii erinäisiä asioita nukeista ja pukeutumisesta. Jos lapsi leikkii autoilla, hän oppii tunnistamaan autojen ominaisuuksia ja malleja. Siksi olemmekin huomanneet, että lelut ovat loistava tapa opettaa lapsia aiheista, jotka ovat vakavia ja tulevat olemaan hyödyllisiä tulevaisuudessa. Giant Microbes -lelut esittelevät erilaisia kehon osia, kuten punasoluja, valkosoluja, hermosoluja ja siittiöitä. Niiden avulla on helppo lähestyä opettavaisia aiheita ja tehdä ne sekä hauskoiksi että helpoiksi lapsille. Lisäksi lelut tuovat tutuksi erilaisia tauteja, kuten flunssan, ripulin, syövän, vatsahaavan ja diabeteksen ja niistä voi olla helpompi keskustella lasten kanssa näiden lelujen avulla. Lisäksi Giant Microbes -lelut sopivat hyvin hauskaksi lahjaksi esimerkiksi syöpäsolututkijana työskentelevälle tai muuten hoitoalalla työskentelevälle henkilölle. Hauska mikrobilelu voi esimerkiksi odottaa työpäivän lopussa työkaapissa ja muistuttaa siitä, että vakavassa hoitotyössä kannatttaa pitää pilkettä silmäkulmassa!

  Katso valikoimamme Giant Microbes -lelut ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto. Onko e-colibakteeri mielestäsi hauska, vai haluatko piristää tuhkarokossa olevaa lastasi tuhkarokko-lelulla? Täydellinen lahja kaikille, joilla on huumorintajua ja halua oppia lisää elämästä ja terveydestä! Tuotteiden koko on 10-20 cm ja niitä on olemassa 40 erilaista.

 • Happy Socks
 • Hejco

  Löydä Hejcon työvaatteet Color4Care:n valikoimasta

   

  Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi sekä vapaa-ajallasi. Valikoimastamme löydät laadukkaat Hejcon työvaatteet, jotta voisit hyvin ja tuntisit olosi mukavaksi työpäivien aikana!

  Hankkiessasi työ- ja vapaa-ajanvaatteet Color4care:lta, saat laadukkaat tuotteet tuomaan väriä työympäristöäsi sekä nopean ja edullisen toimituksen. Olemme saaneet turvallisen verkkokaupan sertifikaatin ja tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus.

 • Hummel

  Hummel työkengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Hummel tennarit ja työkengät on suunniteltu antamaan sinulle parhaimman mukavuuden ja vakauden. Meillä ei ole vain klassisia työkenkiä valikoimassamme, vaan myös joukko urheilullisia ja miellyttäviä tennareita Hummelilta, jotka ovat täydellisiä terveydenhuollossa työskenteleville. Me Color4carella haluamme tarjota sinulle jalkineet, jotka toimivat sekä työssä että arjessa. Täältä löydät työkengät, jotka ovat iskunvaimennetut ja erittäin ilmavat, jotta jalkasi saavat parhaat mahdolliset olosuhteet pitkien työpäivien aikana. Hummel työkengät ovat erittäin mukavat, antavat hyvän iskunvaimennuksen, niitä voi käyttää milloin tahansa ja niissä on siisti muotoilu. Kengät sopivat täydellisesti sinulle, joka työskentelet hoitoalalla, jotta saat työ- ja arkielämässä toimivat kengät. Valitse uudet suosikkisi koko Hummelin valikoimastamme.

  Hummel tennarit Color4carelta

  Color4carella on useita eri malleja Hummelilta. Löydät helposti juuri sinulle ja persoonallesi sopivan oikean parin. Useat Hummel tennarit sopivat myös kovemmilla pinnoilla kulkemiseen ja juoksijoille, jotka etsivät neutraalia ja kevyttä kenkää. Hummelin ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voivat hyvin, tunnette olonne mukaviksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

  Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Tennarit varmistavat, että sinusta tuntuu mukavalta, raikkaalta ja tyylikkäältä työpäiväsi ajan. Valitse eri Color4caren tennarimalleista ja -tuotemerkeistä. Kun kuuntelet jalkojasi ja lopultakin valitset työkengät, on luonnollista, että koko kehosi viestii sinulle. Sitten on aika antaa kaikille kehosi osille niiden ansaitsema rakkaus. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset päivittäin työssäsi aina alusvaatteita, työpuseroita ja työvälineitä myöten. Valikoimassamme olevat tuotteet ovat iloisia ja positiivisia, mutta meiltä Color4carelta löydät myös vain korkealaatuisia tuotteita. Osta uudet Hummel tennarit Color4carelta jo tänään!

  Hummel tukee aktiivisesti projekteja, jotka auttavat ihmisiä elämään urheilu intohimona

  Hummel perustettiin vuonna 1923 ja sillä on pitkä kokemus urheiluvaatteiden valmistuksesta. Mutta vuodesta 2006, Hummel on päättänyt panostaa lenkkareihin ja tennareihin. Hummel toimii puhtailla linjoilla, mutta myös rakkaudella koristeltu ulkonäkö ja vahvat väriyhdistelmät, ainutlaatuinen sekoitus retro- ja nykyisiä suuntauksia johtavat viileään ja kaupunkimaiseen street-tyyliin urheilullisella twistillä. Vuosien varrella Hummel on tukenut ja osallistunut useihin järjestöihin ja projekteihin, joissa keskitytään siihen, että maailmaa voidaan vaihtaa urheilun kautta sponsoroimalla köyhiä ja sotaakaan maita. aina toivoen rakentaa siltoja ja auttaa avaamaan tien parempaan huomiseen. Afganistanista Sierra Leonelle Hummel tukee hankkeita, jotka auttavat ihmisiä elämään urheilun intohimoa

 • Littmann
 • MDF
 • Merrell

  Merrell kengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Merrell työkengät on suunniteltu antamaan sinulle parhaimman mahdollisen mukavuuden ja vakauden jaloillesi. Osoittaessasi iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuollon käytävillä työkenkien valinta on hoitotyön A ja O. Riippumatta siitä, missä ammatissa työskentelet, työkenkien valinta on tärkeä osa kehon hyvinvointia. Merrell työkengät ovat erittäin mukavat, tarjoavat hyvän iskunvaimennuksen, niitä voidaan käyttää milloin tahansa, ne ovat tyylikkäät, ja sopivat ohuen muotoilunsa ansiosta joka tilanteeseen. Merrell on asiantuntija kengissä, jotka pystyvät käsittelemään kovaa rasitusta ja kosteutta. Merrell työkengät ovat täydelliset sinulle, joka työskentelet terveydenhuollossa. Kengät toimivat sekä työssä että arjessa. Valitse uusimmat suosikkisi Merrell kenkävalikoimastamme riippumatta siitä, haluatko tennarit tai sandaalit.

  Käsintehty cowboy-saapas oli Merrellin alku

  Merrell on amerikkalainen kenkäyritys, jonka perustivat Clark Matis, Randy Merrell ja John Schweizer vuonna 1981. Kaikki alkoi parista käsintehdystä cowboy-saappaasta, jolloin Randy Merrellin kiinnostus jalkineisiin kasvoi. Hän hyppäsi teollisesta koulusta valmistamaan käsintehtyjä saappaita. Pikku hiljaa kasvoi hänen kiinnostuksensa vaelluskenkien valmistamiseen ja nimi Merrell levisi nopeasti. Hänen tavoitteena oli valmistaa täydellinen vaellus- / kävelykenkä; mukava, kestävä ja joka muotoutuisi jalkaan. Randyn mukaan liittyivät Clark ja John, he rakensivat brändiä yhdessä ja alkoivat suunnitella halvempaa mallia suorituskykyisille vaelluskengille. Yli kolmenkymmenen vuoden markkinoilla olon jälkeen Merrell tarjoaa laadukkaat työkengät ja sandaalit heille, jotka työskentelevät terveydenhuollon parissa.

  Merrellin työkengät Color4carelta

  Löydät useita eri Merrell malleja Color4carelta. Voit helposti löytää sopivan parin juuri sinulle ja persoonallesi. Useat Merrellin tennarit ja sandaalit ovat myös vedenpitäviä ja samanaikaisesti ne tuulettavat ja sallivat jalkojesi hengittää hyvin. Merrellin ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voitte hyvin, tunnette olonne mukavaksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

  Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi puhuvat sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalat kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäiväsi aikana. Käyttäessäsi Merrellin työkenkiä jalkasi tuntuvat mukavilta ja raikkailta koko päivän ajan. Color4carella olemme keränneet valikoiman parhaita työvaatteita, hygieniakenkiä ja työvälineitä kaikille hoitoammateille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja hoitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin hygieenisiä kenkiä ja työvaatteita, tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin.

 • Nytello

  Löydä Nytellon työvaatteet Color4Care:n valikoimasta

   

  Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi sekä vapaa-ajallasi. Valikoimastamme löydät laadukkaat Nytellon työvaatteet, jotta voisit hyvin ja tuntisit olosi mukavaksi työpäivien aikana!

  Hankkiessasi työ- ja vapaa-ajanvaatteet Color4care:lta, saat laadukkaat tuotteet tuomaan väriä työympäristöäsi sekä nopean ja edullisen toimituksen. Olemme saaneet turvallisen verkkokaupan sertifikaatin ja tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus.

 • Scholl

  Löydä Schollin työkengät Color4Care:n valikoimasta

   

  Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi sekä vapaa-ajallasi. Valikoimastamme löydät laadukkaat Schollin työkengät, jotta voisit hyvin ja tuntisit olosi mukavaksi työpäivien aikana!

  Hankkiessasi työ- ja vapaa-ajanvaatteet Color4care:lta, saat laadukkaat tuotteet tuomaan väriä työympäristöäsi sekä nopean ja edullisen toimituksen. Olemme saaneet turvallisen verkkokaupan sertifikaatin ja tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus.

 • Segers

  Löydä Segersin työvaatteet Color4Care:n valikoimasta

   

  Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi sekä vapaa-ajallasi. Valikoimastamme löydät laadukkaat Segersin työvaatteet, jotta voisit hyvin ja tuntisit olosi mukavaksi työpäivien aikana!

  Hankkiessasi työ- ja vapaa-ajanvaatteet Color4care:lta, saat laadukkaat tuotteet tuomaan väriä työympäristöäsi sekä nopean ja edullisen toimituksen. Olemme saaneet turvallisen verkkokaupan sertifikaatin ja tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus.


  Ruotsalainen laatu

  Segers-kokoelmissa yhdistyvät klassiset tyylit ja uusimmat trendit. Yhteiset nimittäjät Segers-vaatteille ovat toimivuus ja kestävyys -  vaatteesta riippumatta.


  Ammattitaito

  Jokainen kokoelma on suunniteltu Boråsissa ja valmistettu Segers:in omissa tehtaissa. Täydellinen hallinta ensimmäisestä ompeleesta valmiiseen tuotteeseen takaa, että saat parhaan mahdollisen Segers-vaatteen.  Vuodesta 1943 lähtien

  Segers on ruotsalainen perheyritys, jolla on sama filosofia vuodesta 1943 lähtien - kehittää houkuttelevia ja toimivia työvaatteita palvelualoilla ja terveydenhoitoalalla työskenteleville. Lue lisää: http://www.segers.com

 • Segreta
 • SmellWell
 • Snapit
 • Smila

  Löydä Smilan työvaatteet Color4Care:n valikoimasta

   

  Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi sekä vapaa-ajallasi. Valikoimastamme löydät laadukkaat Smilan työvaatteet, jotta voisit hyvin ja tuntisit olosi mukavaksi työpäivien aikana!

  Hankkiessasi työ- ja vapaa-ajanvaatteet Color4care:lta, saat laadukkaat tuotteet tuomaan väriä työympäristöäsi sekä nopean ja edullisen toimituksen. Olemme saaneet turvallisen verkkokaupan sertifikaatin ja tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus.

 • Sneaker Lab
 • South West

  Löydä South Westin vaatteet Color4Care:n valikoimasta

   

  Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi sekä vapaa-ajallasi. Valikoimastamme löydät laadukkaat South Westin vapaa-ajanvaatteet, jotta voisit hyvin ja tuntisit olosi mukavaksi myös vapaa-ajalla!

  Hankkiessasi työ- ja vapaa-ajanvaatteet Color4care:lta, saat laadukkaat tuotteet tuomaan väriä työympäristöäsi sekä nopean ja edullisen toimituksen. Olemme saaneet turvallisen verkkokaupan sertifikaatin ja tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus.

 • Sprox

  Löydä Sproxin työkengät Color4Care:n valikoimasta

   

  Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi sekä vapaa-ajallasi. Valikoimastamme löydät laadukkaat Sproxin työkengät, jotta voisit hyvin ja tuntisit olosi mukavaksi työpäivien aikana!

  Hankkiessasi työ- ja vapaa-ajanvaatteet Color4care:lta, saat laadukkaat tuotteet tuomaan väriä työympäristöäsi sekä nopean ja edullisen toimituksen. Olemme saaneet turvallisen verkkokaupan sertifikaatin ja tuotteillamme on aina 14 päivän palautusoikeus.

 • Wock

  WOCK hygieniakengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Me Color4carella tiedämme, kuinka tärkeitä ovat viihtyisät ja toimivat työkengät työskenneltäessä terveydenhuollossa, ja tämän juuri WOCK tarjoaa. Lisäksi tuot väriä terveydenhuoltoon ottaessasi käyttöön meidän värikkäät työkengät ja hygieniakengät. Tarjoamme hygieniakengät, jotka täyttävät hygieniavaatimukset uhraamatta mukavuutta. Työkengät sopivat hyvin jalkaan ja ne on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi koko päivän ajaksi. WOCK kengät ovat kevyet, iskunvaimennetut ja korkealaatuiset antistaattiset hygieniakengät. Suunnittelu, materiaalit ja tekniikat, joita käytetään luomaan WOCK kengät suojaavat sinua sähköiskuilta, niveliisi kohdistuvilta negatiivisilta vaikutuksilta, nestemäisiltä palovammoilta, vaarallisilta aineilta ja bakteeri-infektioita. Toinen hyvä ominaisuus, jonka avulla WOCK erottuu joukosta, on sen sitruunan tuoksu PVC:ssä. Kuinka viileä ja raikas ominaisuus, vai mitä?

  WOCK hygieniakengät soveltuvat sekä työhön että vapaa-aikaan. Hygieniakengät yhdistyvät teknisiin ja terapeuttisiin toimintoihin. Kengät tarjoavat rentoutumista jalkojen lihaksille ja ovat antistaattiset. Ne voidaan pestä pesukoneessa, suositellaan 50°:ssa ja puhdistetaan yksinkertaisesti pyyhkeellä. Kengät voi myös steriloida.

  WOCK Color4carella

  WOCK on ollut markkinoilla yli 20 vuotta ja sen perusti José Pinto, joka on työskennellyt kovasti tarjotakseen laadukkaita tuotteita. Kova työ on johtanut siihen, että tuote on leikkisä ja levittää iloa. WOCK on omistanut monta tuntia materiaalien, mallien ja tekniikan tutkimiseen, jotka toivat mukanaan ainutlaatuisen mukavuuden. Koska innovointi on avain kaikkiin parannuksiin, uusia ratkaisuja ja tekniikoita tutkitaan jatkuvasti kunkin mallin parantamiseksi. Näitä kykyjä ovat esimerkiksi kosteuden säätäminen, lämpötilakestävyys, nopea kuivuminen ja hajujen hallinta, jotta jalat pysyvät raikkaina ja mukavina koko päivän.

  Valitse oikeat työjalkineet ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi viestivät sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalat kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäivän aikana. WOCK hygieniakengät jaloissasi jalat tuntuvat mukavilta ja raikkailta koko päivän ajan. Color4carella olemme keränneet valikoiman parhaita työvaatteita, hygieniakenkiä ja työvälineitä kaikille hoitoammateille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja hoitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin meidän hygieenisistä kengistä ja työvaatteista, tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin.

 • Yes Nurse
 • Wundies
 • MBT

  MBT kengät terveydenhuollon ammattilaisille

  MBT on luonut toiminnallisia kenkiä työhön ja arkeen 20 vuoden ajan. MBT kengät vaikuttavat positiivisesti koko kehoon ja asentoon, lihakset ovat aktivoituneet, nivelet vapautuvat, verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat. Kävely litteillä kengillä tasaisilla lattioilla passivoi kehoa ja aiheuttaa vakauttavien lihasten heikkenemistä ja menettämistä. Asento ja kävely muuttuvat ja aiheuttavat tarpeettoman rasituksen selässä. MBT kengät luovat luonnollisen pystyasennon, lievittävät selkääsi ja niveliäsi ja lisäävät lihasten toimintaa. Ne eroavat paljon säännöllisistä työkengistä, koska ne muistuttavat kävelyä paljain jaloin luonnollisilla pinnoilla - erittäin miellyttävä ja positiivinen haaste koko keholle. MBT työkengät on suunniteltu jäljittelemään lempeää luonnollista askelta pehmeillä ja vaihtelevilla pinnoilla, jotka aktivoivat kehon lihakset.

  MBT kengät tarjoavat treeniä ilman liikuntaa

  Ainutlaatuinen pyöreä pohjarakenne antaa terävämmän asennon, lisää lihasten toimintaa ja vapauttaa selkää ja päätä. MBT kengät luovat hieman epävakaan pinnan, joka tekee tasapainon löytämisestä helppoa. Syvät vakauttavat lihakset viedään heti työhön ja keho vahvistuu sisä- ja ulkopuolelta. Tällä yksinkertaisella tavalla vältetään passiivisempi vartaloasento, johon säännöllinen kenkien käyttö usein johtaa.

  Kuka voi käyttää MBT kenkiä?

  MBT kengät voivat olla lähes kaikkien käytössä, mutta jos sinulla on jalkojen tunnepuutos (esim. vaikeassa diabeteksessa), emme suosittele näitä kenkiä. Jos sinulla on aktiivisia levyjen murtumia, sinun on tiedettävä, ovatko ne kipeitä vai ovatko murtumat lieviä. Jos ne ovat kipeitä - MBT kengät eivät ole sinua varten. Työkengät ovat hyvät sinulle, jolla on kouristuksia, ylikuormitusta, astroja tai vaivaisenluu.

  Alussa ei ole harvinaista, että monet kokevat arkuutta ja kevyttä kireyttä vyötärö-, reisi-, istuin-, selkä- ja vatsalihaksissa. Se on merkki siitä, että taustalla olevat lihakset aktivoituvat jaloista niskaan asti. Siksi ota rauhallisesti alussa ja käytä kenkiäsi vain 20-30 minuuttia kerrallaan, minkä jälkeen lisää päivittäistä käyttöä vähitellen. Asteittaisen säädön jälkeen, joka voi kestää jopa 14 päivää, kengät voivat olla käytössäsi koko päivän, seitsemän päivää viikossa. Lisääntynyt lihasaktiviteetti johtaa myös lisääntyneeseen verenkiertoon, joka aiheuttaa hikoilua enemmän kuin tavallisesti. Tämä yleensä katoaa hetken ajan kuluttua.

  MBT - maailman johtava toiminnallinen kenkä

  Yritys MBT lanseerattiin vuonna 1996 ja sen jälkeen se on menestynyt maailmanlaajuisesti. MBT työkengät havaittiin nopeasti niiden koko kehoon suuntautuvan positiivisen vaikutuksen ansiosta. Kyseisiä kenkiä ovat saatavilla eri malleissa, ja niitä käytetään työhön, vapaa-aikaan ja urheiluun. Kengät luokitellaan myös lääketieteellisen luokan ykköstuotteiksi EU:n alueella, ja ne ovat usein fysioterapeuttien ja lääkäreiden suosiossa luoden tukea ja vähentäen selkä-, lantio- ja polviongelmia. MBT on ainoa fysiologinen kenkä, joka on yli 40 tutkimusten kautta dokumentoinut kengän myönteisiä vaikutuksia. MBT kengät luovat luonnollisen tasapainon ja aktiivisemman jokapäiväisen elämän lisäten siten hyvinvointiasi.

 • Walking
 • Doktorn Rekomenderar
 • Wear At Work

  WAW työvaatteet ja kengät terveydenhuollon ammattilaisille

  Tutustu ruotsalaiseen WAW tuotemerkkiin, jonka tehtävänä on luoda tyylikkäitä vaihtoehtoja klassiseen univormuun. Helposti yhdisteltävät vaatteet hengittävillä materiaaleilla, jotka ovat kestäviä, mukavia ja hyvin työstettyjä istuvuudeltaan ja yksityiskohdiltaan. Työvaatteet sopivat eri kehon muodoille ja voidaan yhdistää monin eri tavoin tarpeen ja tilaisuuden mukaan. Työvaatteet sopivat aloille, jotka asettavat suuria vaatimuksia mukavuuteen ja estetiikkaan. Kun puhutaan etenkin hoitotyön vaatteista, ovat univormut monissa työpaikoissa jo vuosia olleet melko jäykkiä ja tylsiä ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikki pitivät yllään samanlaisia vaatteita terveydenhuollossa, lääkärit valkoisia takkeja ja sairaanhoitajat valkoisia tai sinisiä työvaatteita. Nykyisin tämä asia on muuttunut, ja Color4carella pyrimme tuomaan iloa ja väriä hoitoalalle, joka tarjoaa rauhaa ja huolta.

  Suunniteltuja työvaatteita tyylikkäällä ilmeellä

  WAW – Wear At Work on innovatiivinen ruotsalainen yritys perustettu vuonna 2016, jonka visiona on luoda työvaatteet, joissa yhdistyvät tyylikkyys ja mukavuus. Kokoelman on suunnitellut palkittu suunnittelija Cathrine Edblad ajatuksella luoda tyylikäs vaihtoehto klassiseen univormuun. Ajatus syntyi muutama vuosi sitten toisen perustajan Rebecca Ardon toimesta. Monen vuoden kokemuksella hammaslääketieteen alalla, hän tajusi, että klinikalta puuttui uniikki tyyli. WAW työskentelee aina mottonsa pohjalta: "Look like the professional you are".

  Wear At Work Color4carella

  Me Color4carella olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme esitellä WAW työvaatteet. Color4carelta löydät useita WAW tuotteita, sekä kenkiä että vaatteita. Löydät helposti oman tyylin sinulle ja persoonallesi. WAWin tärkein prioriteetti on saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi töissä. Kuka on päättänyt, että työvaatteiden tulisi näyttää tylsiltä? WAW on kehittänyt kokoelman ainutlaatuisia univormuja niille, joilla on korkeat vaatimukset muotoilusta, toimivuudesta ja mukavuudesta.

  Löydät mitä tarvitset meidän monenlaisista työvaatteista ja työkengistä

  Color4carelta löydät monia erilaisia terveydenhuollon vaatteita, jotka asettavat omakohtaisen leiman työvaatteisiin. Vaatteemme ovat osoittautuneet erittäin arvostetuiksi monien potilaiden keskuudessa, jotka päivittäin vierailevat sairaaloissa ja hoitolaitoksissa. Color4carella tarjoamme laadukkaat työvaatteet, niin kauniit ja mukavat alusvaatteet kuin myös sukat ja paidat, jotka kaikki tuovat iloa ja väriä työhösi. Tämän lisäksi tarjoamme myös parasta mahdollista laatua, jossa tunnet itsesi viihtyisäksi omassa työssäsi. Tällä olemme luoneet uuden trendin terveydenhuollossa ja alan työvaatteissa. Sinulla on edelleen sama liikkumisvapaus ja mukavuus, mutta myös vahvempaa säteilyä, joka voi olla ilahduttavampaa kaikille niille potilaille, jotka tapaavat sinut työssäsi. Kun vaatteet koskevat sukkia ja alusvaatteita, olemme ajatelleet niiden antavan sinulle mukavuutta, laatua ja tukea, jota todella tarvitset työskennellessäsi hoitajana. Tarjoamamme työpaidat ovat aina hyvälaatuisia ja niitä on saatavana eri väreissä, jotka tuovat iloa kaikille. Vierailemalla Color4carella voit luoda uuden ja mukavan joukon vaatteita hoitohenkilökunnalle.

 • Crocs

  Crocs kengät Color4carella

  Crocs kengät ovat mukavat hygieniakengät, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaimman mahdollisen mukavuuden koko päivän ajaksi. Kaikki Crocs kengät on valmistettu materiaalista nimeltä Croslite™, joka on suljetun silmukan kumimateriaali, joka antaa vain Crocs kengille ainutlaatuiset ominaisuudet. Crocs kengät ovat kevyitä, iskunvaimentavia ja ergonomisia, joten ne ovat erittäin mukavia. Ne ovat myös antibakteerisia, hajuja kestäviä, kierrätettäviä ja monet niistä ovat myös liukumattomat - joten ne ovat täydelliset työkengät heille, jotka työskentelevät terveydenhuollossa.

  Crocs osoittaa kunnioitusta kaikkien erojen suhteen

  Crocs kenkiä ovat useimmat nähneet tai kuulleet niistä puhuttavan. Kengistä on tullut erittäin suosittuja ympäri maailmaa rentouttavina ja värikkäinä kumikenkinä. Crocsin läpimurto oli vuonna 2002 Coloradossa Yhdysvalloissa ja alun perin se ajateltiin kenkänä, jota käytetään veneissä. Juuri siksi Crocs kengät ovat luistamattomia ja antavat vakauden sileällä ja liukkaalla lattialla. Yritys halusi tuottaa älykkään kengän, joka ei ollut liian monimutkainen, mutta silti antaa sinulle rauhaa, mukavuutta ja iloa - ja tietenkin he onnistuivat! Käyttämällä värikkäitä kenkiä Crocs haluaa osoittaa kunnioitusta kaikkien erojen suhteen ja kehottaa sinua aina olemaan oma itsesi.

  Crocs hygieniakengät Color4carella

  Hygieniakengät sopivat sekä työhön että vapaa-aikaan. Crocs kengät yhdistävät tekniset ja terapeuttiset toiminnot. Kengät rentouttavat jalkojen lihakset ja ovat antistaattiset. Ne on helppo puhdistaa, mikä on tärkeää hoitohenkilökunnalle ja täyttää hygieniavaatimukset. Crocs kengät, joissa on kantapäähihna, voidaan taittaa nilkan yli, jos et halua sitä kantapään taakse. Color4care tarjoaa hygieniakengät, jotka täyttävät hygieniavaatimukset uhraamatta mukavuutta. Työkengät istuvat hyvin jalassa, ja ne on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi koko päivän ajaksi. Lisäksi tuot väriä terveydenhuoltoon Crocsin värikkäillä hygieniakengillä.

  Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

  Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi viestivät sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalat kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäivän aikana. Color4carella olemme keränneet valikoiman parhaita työvaatteita, hygieniakenkiä ja työvälineitä kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja hoitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin meidän hygieniakengistä ja työvaatteista, tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin.

 • Toffeln
Visa fler kategorierVisa färre kategorier
Visa / dölj filter

Autoklaavin kestävä

Kompressio

Tilavuus (L)

Käyttötarkoitus

Ok