Tiedot 0

Asusteet

Näytä / Piilota

Luokat

 • Hoitopinssit

  Hoitopinssi on kiva asuste, joka levittää iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhoidossa

  Pinssejä on koristanut vuosien saatossa monet eri sanomat. Ensimmäisten sanomien joukossa oli luultavasti ”Ydinvoima? Ei, kiitos”. Siitä lähtien pinssit ovat kehittyneet moniin eri variantteihin ja vaikuttaneet merkittävästi ihmisten valintoihin. Nykypäivänä pinssit löytyvät myös hoitoalalta eri sanomina. Monet pitävät pinssien keräämisestä, mutta niiden todellinen tarkoitus on usein levittää sanomaa. Kun on kyse sanoman levittämisestä hoitoalalla, tämä on tehtävä ilolla, värillä ja huolenpidolla. Me Color4carella olemme keränneet erilaisia hoitovinkkejä, jotka antavat sinulle ja potilaille sanoman, joka todella koostuu ilosta. Hoitopinssit luovat iloa jokaiselle, jotka näkevät pinssit, mutta ne myös asettavat väriä hoitoon iloisilla väreillään. Seuraa aaltoa, unohda ydinvoima ja keskity hoitoon.

  Sateenkaaren väriset hoitopinssit tuovat väriä terveydenhoitoon

  Luomalla laajan valikoiman hauskoja, älykkäitä ja viehättäviä hoitopinssejä Color4care on luonut täysin uuden kehityksen. Olemme herättäneet eloon vanhat ja unohdetut pinssit ja tämä on juuri terveydenhoidossa hienoa. Joskus potilaat ajattelevat, ettei heillä ole mitään mahdollisuuksia, mutta yhtäkkiä herää eloon. Juuri tämä on Color4caren tehtävä; tehdä asioita ennen kuin on liian myöhäistä ja tämän voi toteuttaa yksinkertaisen hoitopinssin avulla. Nämä hoitopinssit ovat saatavilla kauniissa väreissä ja sanomissa. Voit vapaasti valita valikoimastamme ja näyttää ilon täyteisen elämän kaikille ympärillesi. Tämänlaisen hoitoympäristön luominen on tullut Color4care verkkokaupan tavaramerkiksi. Haluamme aina valita parhaimmat mahdolliset tuotteet laadukkuuden osalta. Työvaatteet ja työvälineet luovat viihtyisän työympäristön. Ne levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa itsellesi sekä kollegoillesi ja potilaillesi, joita tapaat päivittäin.

  Valitse Color4care, kun haluat tuoda väriä terveydenhoitoon
  Valitsemamme nimi, Color4care, perustuu työvälineeseen, joka on seurannut hoitoalaa monien vuosien ajan. Tämä työväline on perinteinen hoitopussi uudessa vuosikerrassa ja siitä on tullut työväline terveydenhuollon opiskelijoille. Nyt tämä perinteinen pussi uudella värisuunnittelulla voi elvyttää tätä mukavaa konseptia. Tähän ei tosin tarvita sydän- ja keuhkosairauksia tai sähköiskuja. Täällä sinun tarvitsee vain olla utelias ja tutustua verkkokauppaamme. Hoitopinssien lisäksi löydät täydentävät alusvaatteet, mukavat työvaatteet ja miellyttävät työpuserot meiltä. Kirkkaissa väriteemoissa löydät myös laadukkaat työvälineet. Entäpä uusi stetoskooppi tai verenpainemittari jännittävässä värissä? Nyt voit liittyä erinomaiseen joukkoon, joka lisää väriä päivittäiseen hoitoon kaikissa sairaaloissa.

 • Hoitorintakorut

  Hoitoalan rintakoru on terveydenhoidon yhteinen asuste

  Kaikki eivät välttämättä ajattele, että hoitoalan rintakoru on erityinen. Jos työskentelet terveydenhuollon tarjoajana tai sairaanhoitajana terveydenhuollossa, tiedät, että tätä asustetta on käytetty monen vuoden ajan. Hoitoalan rintakoru on jotain hyvin perinteistä terveydenhoidossa, ja se voidaan nähdä lääkärien, sairaanhoitajien, lähihoitajien tai muiden terveydenhuollon tarjoajien yllä. Jokainen voi käyttää hienoa rintakorua. Hoitoalan rintakoru voi kertoa paljon. Voit esimerkiksi kertoa, kuka olet tai mitä teet. Nämä hienot rintakorut ovat saaneet lisävoimaa, ja nyt voit löytää ne Color4carelta eri variantteina levittäen iloa, väriä ja huolenpitoa. Tuomme iloa hoitoon erittäin suurella ja laadukkaalla hoitoalan työvaatevalikoimalla, työvälineillä ja mukavilla asusteilla. Tervetuloa tutustumaan kaikkiin hienoihin tuotteisiimme. Toivomme, että saat tuotteistamme paljon iloa, ja voimme auttaa lisäämään hyvinvointia päivittäisessä työssäsi.

  Mikä on hoitoalan rintakoru, ja mihin sitä voidaan käyttää?

  Hoitoalan rintakoru on aina ollut samanlainen. Se on kiinnitetty työpuseroon, tunikaan tai johonkin toiseen ylävartalon vaatteeseen. Tämä pieni asia on jo pitkään edustanut kaikkia heitä, jotka työskentelevät terveydenhoidossa lähi- tai sairaanhoitajana. Rintakoru todella osoittaa, että olet pätevä suorittamaan työmäärän ja se antaa rauhaa ja turvallisuutta kaikille, joita hoidat. Rintakoru on toiminut ja se on täyttänyt tavoitteensa vuosien ajan. Color4caren mielestä oli aika tehdä koru mukavammaksi ja kehitti sen työkaluksi, joka tuo väriä terveydenhoitoon. Tämän asusteen hienot ja elegantit variantit levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa. Valitsemalla rintakorun meiltä, luot myös henkilökohtaisen kosketuksen asuusi, mikä lisää säteilyäsi ja henkilökohtaista identiteettiäsi. Color4care verkkokaupalle tämä pieni yksityiskohta ei tosin riitä, vaan täältä löydät kaiken hoitajille, jotka todella haluavat piristää työilmapiiriä.

  Löydät kaiken hoitoalan rintakoruista täydellisiin univormuihin Color4carelta

  Olemme luoneet verkkokaupan, josta löydät monet ihanat työvaatteet ja työvälineet miettimällä, mitä eri värit ja yhdistelmät voivat tehdä keholle ja mielelle. Sinä, joka olet raskaana ja työskentelet edelleen, löydät meidän mukavasta ja käyttäjäystävällisestä verkkokaupastamme tärkeät tukisukat, jotka antavat sinulle tarvitsemasi tuen. Näitä löytyy meiltä söpöinä ja iloisina väreinä ja kuvioina. Kun kyseessä on hoitoalan rintakoru, jonka haluat kiinnittää työpuseroosi tai tunikaasi, voit löytää useat vaihtoehtomme tutustumalla tuotevalikoimaamme. Tämän lisäksi löydät meiltä sekä työkengät että työvälineet hoitajille, jotka haluavat tuoda väriä terveydenhoitoon. Valitse Color4care, kun haluat luoda oman identiteetin työpaikalla.

 • Kynäpidikkeet
 • Korut
 • Laukut

  Täydellinen laukku Color4Care:lta

   

  Jokainen tarvitsee laukkua kantaakseen tarvikkeita kodista työpaikalle. Siksi olemme lisänneet valikoimamme kauniita ja tyylikkäitä laukkuja, joiden avulla voit tuoda persoonallista ilmettä työmatkoillesi ja vapaa-ajallesi. Valikoimastamme löydät sekä tilavat merimiessäkit, että kevyet kangaskassit. 

  Valitse mieluisesi laukku valikoimastamme!

 • Silmälasit

  Color4caren esittelemä SeeMe tarjoaa silmälasit sinulle, joka haluat erittäin hyvännäköiset näyttö- tai silmälasit. Olemme kehittäneet useita eri malleja ja värejä, jotka sopivat eri tyyleihin ja tilaisuuksiin. Ehkä haluat yhdet parit töihin, toiset parit kotiin tv-sohvalle ja unohtaa kolmannet parit otsalle.
  Meidän lasit ovat saatavilla malleissa, jotka sopivat sekä naisille että miehille. Näyttölasit ovat silmälasit ilman vahvuuksia, jotka suojaavat silmiä näytön vaaralliselta siniseltä valolta. Lukulasimme löytyvät vahvuuksissa +1 - +3. Lasit on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä nikkeli- ja lyijyvapaasta materiaalista, mikä tekee niistä miellyttävät pidempään käyttöön, kuten työvuoroon.

  Lukulasit

  Onko sinulla ongelmia tämän tekstin lukemisessa? Sitten saatat tarvita lukulaseja.
  Ennemmin tai myöhemmin näkösi alkaa muuttua. Jokainen kärsii ikääntyvästä näöstä enemmän tai vähemmän linssin heikkenemisen vuoksi. Tämän takia on vaikeampaa nähdä selkeästi lähelle ja lukulasien tarve lisääntyy.

  Ikääntyvää näköä ei voi harjoittaa, vaan se on luonnollinen osa ikääntymistä, joka tulee hyväksyä. Voit yksinkertaisesti hankkia parit hyvät lukulasit, jotka auttavat sinua lukemaan esteettä ja elämään elämää, kuten aiemminkin.

  Meidän herkulliset ja tyylikkäät lukulasit ovat saatavilla eri väreissä ja malleissa, jotka sopivat kasvoihisi ja tyyliisi.

  Jos ostat ensimmäistä kertaa lukulaseja, olisi hyvä aloittaa +1,00 voimakkuudella. Huomioi myös, että plus-vahvuus on ikääntyvälle näölle ja miinusvahvuus likinäköisille.

  Näyttölasit

  Tiesitkö, että käytämme keskimäärin 50 tuntia viikossa puhelimien, tablettilaitteiden, televisioiden, tietokoneiden ja/tai videopelien näyttöjen katseluun?

  Valikoimassamme on herkullisia ja tyylikkäitä suojalaseja eri väreissä ja malleissa. Näytön suojalasit ovat pehmeitä, nikkelittömiä ja lyijyttömiä, mikä tekee niistä erittäin mukavat. Näytön suojalasit vähentävät sinistä valoa 38-50% ja antavat miellyttävän ja lämpimän valon.

  Miksi minun pitäisi käyttää näytön suojalaseja?

  Piristymme ja nukahtamisemme vaikeutuu, kun olemme pelanneet tietokonepelejä tai käyttäneet älypuhelinta. Laitteiden valolla, jota useimmat näytöt säteilevät on välittömät kielteiset vaikutukset uneemme ja myös muistiimme, jota emme välttämättä tunne. Viimeisimmän sukupolven näytöissä on sininen LED-valo, joka vaikuttaa meihin enemmän kuin luulemme. Näytöt säteilevät sinistä valoa taajuudella, joka saa kehon uskomaan, että nyt on päivä. Sininen valo on melkein yhtä vaarallinen kuin UV-valo ja voi aiheuttaa päänsärkyä ja kipeyttää silmiä ja aiheuttaa pitkäaikaisia silmävaurioita. Vähentääksesi näiden ongelmien riskiä voit käyttää näytön suojalaseja, jotka vähentävät sinistä valoa.