Tiedot 0

Hoitoalan työkengät 

Näytä / Piilota

Luokat

 • Työkengät, kiiltävä
 • Työkengät, matta
 • Hygieniakengät

  Tarvitsetko työkengät, jotka täyttävät tarkat hygieniavaatimukset? Voit lopettaa etsimisen. Color4care on kehittänyt työkenkiä, jota täyttävät hygieniavaatimukset tinkimättä mukavuudesta. Kengät voidaan pestä jopa 90 asteen lämpötilassa ja ne voidaan autoklavoida jopa 134 asteessa.

 • Työsandaalit

  Työsandaalit kauniille jaloille, jotka tuovat iloa, väriä ja huolenpitoa hoitoalalle

  Sandaaleista puhuttaessa, monelle tulevat ensimmäisenä mieleen rennot ja rannoilta tutut flip-flopit. Todellisuudessa niillä ei ole paljonkaan tekemistä sandaalien kanssa. Terveydenhuollossa toimivat tietävät erittäin tarkkaan mitä ja kuinka tärkeitä sandaalit ovat. Saatat käyttää sandaaleja joka päivä, kun kuljet pitkin työpaikkasi käytäviä. Niiden tulee pysyä hyvälaatuisina, mutta myös sopia jalkaasi täydellisesti. Työsandaalit - Hyvien sandaalien löytäminen tavallisesta kaupasta saattaa olla vaikeaa, etenkin, jos haluat ne Color4caren tapaan värikkäinä. Kun etsit sopivia, mukavia ja värikkäitä sandaaleja, valitse ne meiltä. Samalla annat kehollesi oikeat signaalit, joiden avulla se jaksaa läpi kaikkien vuorojen tukien sinua työssäsi. 

  Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja muut hoitoalan ammattilaiset tarvitsevat hyvät työkengät

  Kaikki terveydenhuoltoalalla toimivat tietävät hyvien työkenkien merkityksen. Halusitpa sitten perinteiset puukenkien malliset tai modernit sandaalit, löydät ne meiltä. Laajasta valikoimastamme niin lähihoitajat, sairaanhoitajat kuin muutkin hoitoalan ammattilaiset löytävät mukavat ja jalkaystävälliset sandaalit. Sandaalimme ovat väreineen ja kuvioineen paitsi hyvännnäköisiä myös laadukkaita. Hyvät sandaalit tekevät jalkasi onnelliseksi ja auttavat sinua antamaan persoonallista vivahdetta työtyyliisi. Työsandaalit - Siinä Color4care voi auttaa. Anna meidän olla apunasi, kun luot työyhteisöösi miellyttävää ilmapiiriä, joka tekee vaikutuksen sekä työkavereihisi että potilaisiin. Verrattomien tuotteidemme tuomaan iloon ei ole lääkettä, eikä sitä tarvita. Kun kyseessä on tartuttamamme ilon, värin ja huolenpidon syndrooma, kannattaa infektioriski ottaa ja antaa sen levitä valtoimenaan!

  Color4care – Tarttuvan ilon, värin ja huolenpidon epidemia

  Löydät meiltä mahtavan valikoiman sekä työsandaaleja että muita työkenkiä. Voit valita juuri sinun jaloillesi ja persoonallesi sopivan parin. Sitten voitkin siirtyä jakamaan samaa rakkautta myös muualle kehoosi. Siihen löydät kaiken Color4caresta. Avullamme voit koota työvaatekaapin, joka on vertaansa vaille. Käy läpi valikoimamme työpaidat, tunikat, työsandaalit ja alusvaatteet. Olemme varmoja, että löydät monta suosikkia. Valikoimassamme on monia laadukkaita tuotteita, joiden avulla hoitotyössä toimivat voivat levittää lämpöä ja väriä ympärilleen. Color4caressa voit luoda myös oman persoonallisen nimikyltin, joka sopii täydellisesti yhteen uusien työvaatteidesi kanssa. Meillä on myös ALE-osasto, josta voit poimia monia eri tuotteita löytöhintaan.

 • Tennarit

  Sporttiset kengät työhön sekä vapaa-aikaan

   

  Color4care:lta kengät, joita voit käyttää sekä töissä että vapaa-ajalla – missä ikinä liikutkin!

   

  Valikoimastamme löytyvät laadukkaat kenkäbrändit, kuten Hummel, Bagheera, Scholl ja Sprox! Me Color4Care:lla haluamme piristää työpäivääsi hauskojen ja ergonomisten kenkien avulla. Löydä asuusi sopiva pari valikoimastamme.

   

  Osta uudet työkenkäsi ja työasuasi Color4care:lta jo tänään!

 • Kenkätarvikkeet
 • Hoitoalan työkengät
Visa fler kategorierVisa färre kategorier

Näytä / Piilota

Suodatin