Asiakaspalvelu: 09 42450216
Asiakaspalvelu: 09 42450216

Hoitoalan työkengät 

Hoitoalan työkengät, jotka tekevät jalkasi onnellisiksi – joka päivä

Kun haluat tuoda väriä, iloa ja huolenpitoa hoitoalalle, on kenkävalintasi kaiken A ja O. Ammattistasi riippumatta, hyvät hoitoalan työkengät ovat kehosi hyvinvoinnin avain. Onkin tärkeää löytää juuri oikeat keng...

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Työkengät, kiiltävä
 • Työkengät, matta
 • Hygieniakengät

  Tarvitsetko työkengät, jotka täyttävät tarkat hygieniavaatimukset? Voit lopettaa etsimisen. Color4care on kehittänyt työkenkiä, jota täyttävät hygieniavaatimukset tinkimättä mukavuudesta. Kengät voidaan pestä jopa 90 asteen lämpötilassa ja ne voidaan autoklavoida jopa 134 asteessa.

 • Työsandaalit

  Työsandaalit kauniille jaloille, jotka tuovat iloa, väriä ja huolenpitoa hoitoalalle

  Sandaaleista puhuttaessa, monelle tulevat ensimmäisenä mieleen rennot ja rannoilta tutut flip-flopit. Todellisuudessa niillä ei ole paljonkaan tekemistä sandaalien kanssa. Terveydenhuollossa toimivat tietävät erittäin tarkkaan mitä ja kuinka tärkeitä sandaalit ovat. Saatat käyttää sandaaleja joka päivä, kun kuljet pitkin työpaikkasi käytäviä. Niiden tulee pysyä hyvälaatuisina, mutta myös sopia jalkaasi täydellisesti. Työsandaalit - Hyvien sandaalien löytäminen tavallisesta kaupasta saattaa olla vaikeaa, etenkin, jos haluat ne Color4caren tapaan värikkäinä. Kun etsit sopivia, mukavia ja värikkäitä sandaaleja, valitse ne meiltä. Samalla annat kehollesi oikeat signaalit, joiden avulla se jaksaa läpi kaikkien vuorojen tukien sinua työssäsi. 

  Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja muut hoitoalan ammattilaiset tarvitsevat hyvät työkengät

  Kaikki terveydenhuoltoalalla toimivat tietävät hyvien työkenkien merkityksen. Halusitpa sitten perinteiset puukenkien malliset tai modernit sandaalit, löydät ne meiltä. Laajasta valikoimastamme niin lähihoitajat, sairaanhoitajat kuin muutkin hoitoalan ammattilaiset löytävät mukavat ja jalkaystävälliset sandaalit. Sandaalimme ovat väreineen ja kuvioineen paitsi hyvännnäköisiä myös laadukkaita. Hyvät sandaalit tekevät jalkasi onnelliseksi ja auttavat sinua antamaan persoonallista vivahdetta työtyyliisi. Työsandaalit - Siinä Color4care voi auttaa. Anna meidän olla apunasi, kun luot työyhteisöösi miellyttävää ilmapiiriä, joka tekee vaikutuksen sekä työkavereihisi että potilaisiin. Verrattomien tuotteidemme tuomaan iloon ei ole lääkettä, eikä sitä tarvita. Kun kyseessä on tartuttamamme ilon, värin ja huolenpidon syndrooma, kannattaa infektioriski ottaa ja antaa sen levitä valtoimenaan!

  Color4care – Tarttuvan ilon, värin ja huolenpidon epidemia

  Löydät meiltä mahtavan valikoiman sekä työsandaaleja että muita työkenkiä. Voit valita juuri sinun jaloillesi ja persoonallesi sopivan parin. Sitten voitkin siirtyä jakamaan samaa rakkautta myös muualle kehoosi. Siihen löydät kaiken Color4caresta. Avullamme voit koota työvaatekaapin, joka on vertaansa vaille. Käy läpi valikoimamme työpaidat, tunikat, työsandaalit ja alusvaatteet. Olemme varmoja, että löydät monta suosikkia. Valikoimassamme on monia laadukkaita tuotteita, joiden avulla hoitotyössä toimivat voivat levittää lämpöä ja väriä ympärilleen. Color4caressa voit luoda myös oman persoonallisen nimikyltin, joka sopii täydellisesti yhteen uusien työvaatteidesi kanssa. Meillä on myös ALE-osasto, josta voit poimia monia eri tuotteita löytöhintaan.

 • Tennarit

  Sporttiset työkengät työhön ja vapaa-aikaan

  Color4caresta et löydä enää pelkästään perinteisiä työkenkiä, vaan meillä on ilo esitellä Hummelin sporttiset tennarit, jotka sopivat kaikille hoitoalalla työskenteleville. Haluammekin tarjota sinulle kenkiä, joita voit käyttää sekä töissä että vapaa-aikana – missä ikinä liikutkin! 

  Juuri siksi valintamme on Hummel. Kaikki Hummelin jalkineet sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja niissä yhdistyvät sekä korkea laatu että mukavuus.

  Missä ja milloin tahansa

  Hummel on jo pitkään tarjonnut urheilullisen tyylikkäitä muotikenkiä ja valmistanut korkealaatuisia tuotteita. Hyvät kengät, joissa on oikeita ominaisuuksia, sopivat myös hoitoalan arkeen.

  Brändinä Hummel aloitti pelkästään urheiluvaatteiden ja -kenkien parissa, mutta jonkin ajan kuluttua yhtiö päätti valloittaa myös muotimarkkinat. Nyt se tekee kenkiä, jotka ovat sekä toimivia että tyylikkäitä ja joita voi käyttää missä ja milloin tahansa.

  Laadukasta mukavuutta

  Hummel tunnetaan pohjoismaisesta muotoilusta ja huippumukavuudesta. Yritys aloitti Saksassa, mutta toimii nykyään Tanskassa.

  Yritys on perustettu yli 90 vuotta sitten ja se on koko ajan tehnyt laadukkaita tuotteita. Mukavuus ja joustavuus ovat Hummelin ominaisuuksia, joita me Color4caressa arvostamme, kuten asiakkaammekin. 

  Olemme valinneet nämä kengät sinulle, jotta voit käyttää niitä sekä pitkien työpäivien aikana että viettäessäsi vapaa-aikaa vaikkapa perheesi parissa. Niiden käyttäminen on mukavaa matkalla töihin, töistä kotiin, työaikana ja jopa treenatessasi. Valikoimassamme on useita erilaisia, tyylikkäitä malleja, jotka sopivat kaikkiin näihin tilanteisiin.

  Me Color4caressa haluamme piristää työpäivääsi hoitoalalla hauskojen värien ja hyvien tuotteiden kautta. Sovita uudet kenkäsi valikoimamme muihin tuotteisiin ja leikittele väreillä ja tyyleillä. Työsi on tärkeää ja voitkin näyttää persoonalliselta myös työaikanasi. Värikkäillä tuotteillamme piristätkin sekä itseäsi että potilaitasi.

  Osta uudet työkenkäsi ja työasuasi meiltä Color4caresta jo tänään! 

  "

 • Kenkien hoito