Tiedot 0

Hoitoalan työkengät

Hoitoalan työkengät, jotka asettavat jalkasi onnen keskiöön

Kun olet hoitaja, joka osoittaa iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuollon käytävillä, hoitotyön työkengät ovat kaiken A ja O. Riippumatta siitä, missä ammatissa työskentelet, työkenkien valinta on tärkeä osa kehon hyvinvointia. Siksi on tärkeää valita oikeat työkengät riippumatta sii...

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Hoitoalan työkengät

  Hoitoalan työkengät, jotka asettavat jalkasi onnen keskiöön

  Kun olet hoitaja, joka osoittaa iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuollon käytävillä, hoitotyön työkengät ovat kaiken A ja O. Riippumatta siitä, missä ammatissa työskentelet, työkenkien valinta on tärkeä osa kehon hyvinvointia. Siksi on tärkeää valita oikeat työkengät riippumatta siitä, oletko sairaanhoitaja, lääkäri, hammashoitaja tai muu terveydenhuollon työntekijä. Meiltä Color4carelta löydät useat erilaiset mallit mukavia kenkiä kuten sandaalit, lenkkitossut, hygieniakengät ja muut perinteiset hoitoalan työkengät. Meillä on kenkiä, jotka sopivat erityisesti henkilöille, joilla on selkävaivoja ja jotka tarvitsevat hengittävät ja erityisen hyvin iskunvaimennetut työkengät. Lisäksi värilliset kengät, lenkkarit ja hygieniakengät tuovat väriä terveydenhoitoon. Koko univormuillasi on henkilökohtainen kosketus, joka säteilee iloa, väriä ja ajatusta kaikissa paikoissa, joihin jaloillasi astut. Väsyneillä jaloilla ilo on tuhoutunut, ja siksi on tärkeää omistaa hyvät kengät, jotka kestävät koko päivän töissä. Kun haluat jotain todella mukavaa jaloillesi, jotka helpottavat askeleitasi, valitse terveydenhuollon työkengät Color4carelta. Työkengät ovat myös suosittuja opettajien keskuudessa, päiväkodeissa ja toimistoissa työskenteleville.

  Jalkasi valitsevat työkengät sinulle

  Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi viestivät sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalkasi kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäivän aikana. Color4carella olemme koonneet kokoelman parhaita työvaatteita, työkenkiä ja työvälineitä kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja huolenpitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin meidän työkengistämme ja työvaatteistamme tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin. Valitse monista valikoimastamme parhaat lenkkarit, hygieniakengät ja muut hoitoalan työkengät!

  Color4care - Kun koko kehosi puhuu työvaatteiden vaihdon ajankohdasta

  Kun kuuntelet jalkojasi ja lopultakin valitset työkengät, on luonnollista, että koko kehosi viestii sinulle. Sitten on aika antaa kaikille kehon osille ansaitsemanne rakkaus. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken alusvaatteista ja tunikoista työvälineisiin asti, tuotteita, joita tarvitset päivittäin työssäsi. Valikoimassamme olevat tuotteet ovat iloisia ja positiivisia, mutta luotamme myös laatuun. Color4carelta löydät hoitoalan työkengät ja muut korkealaatuiset tuotteet. Kun olet tehnyt valintasi, voit myös luoda yksilöllisen nimikyltin, joka auttaa kaikkia muistamaan nimesi.

 • Hygieniakengät

  Hoitoalan hygieniakengät - kauniille jaloille, jotka levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhoitoon!

  Color4care tarjoaa hygieniakengät hoitoalalle, joka täyttävät hygieniavaatimukset uhraamatta mukavuutta ja ulkonäköä. Työkengät istuvat helposti jalkaan ja on suunniteltu mahdollisimman mukaviksi koko päivän ajaksi. Meidän värikkäät työkengät ja hygieniakengät tuovat myös väriä terveydenhoitoon. Hygieniakengät soveltuvat sekä työhön että vapaa-aikaan. Hoitoalan hygieniakengät yhdistävät tekniset ja terapeuttiset ominaisuudet, jolloin jalat tuntuvat pirteiltä koko päivän ajan. Kengät tarjoavat rentoutumista jalkojen lihaksille ja ovat antistaattiset. Ne ovat pestävissä pyykinpesu- / astianpesukoneessa suositelluissa lämpötiloissa, ja ne voidaan lämpösteriloida. Joidenkin hygieniakenkien kantapäähihna voidaan taittaa nilkan yli, jos sitä ei tarvita. Joidenkin hygieniakenkien sisäpohja on myös irrotettava ja se voidaan korvata mukavuuspohjalla. Hoitoalan hygieniakenkien etsiminen tavallisesta myymälästä voi olla vaikeaa, ja kuten me Color4carella, haluat tuoda väriä terveydenhoitoon, jolloin etsiminen on lähes mahdotonta. Kun etsit laadukkaita kenkiä, voit valita hoitoalan kengät mukavista ja värikkäistä hygieniakengistämme. Saatat käyttää päivittäin työssä sandaaleja kävellessäsi sairaalan käytävillä ja siksi niiden on ylläpidettävä korkeaa laatua ja tarjota mukavuutta, josta jalkasi pitävät.

  Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja muut terveydenhoidon työntekijät tarvitsevat hyvät työkengät

  Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi viestivät sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalkasi kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäivän aikana. Color4carella olemme koonneet kokoelman parhaita työvaatteita, työkenkiä ja työvälineitä kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Hygieniakengillämme on antistaattinen ja liukumaton pohja. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja huolenpitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin meidän työkengistämme ja työvaatteistamme tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin. Valitse monista valikoimastamme parhaat lenkkarit, hygieniakengät ja muut hoitoalan työkengät!

  Color4care - tarttuvan ilon, värin ja ajatuksen epidemia

  Hygieniakengät ja muut työvaatteet löydät meidän erinomaisesta valikoimasta. Löydät meiltä oikean parin juuri sinulle ja persoonallesi. Kun päätät antaa myös jaloillesi rakkautta, Color4care tarjoaa kaiken mitä tarvitset. Meidän avulla voit luoda työasuvalikoiman, joka on vertaansa vailla. Kun käyt läpi eloisan valikoimamme, josta löydät puserot, tunikat, sandaalit ja alusvaatteet, löydät monia suosikkeja. Laadukas tuotevalikoimamme kaikille terveydenhuollon työntekijöille ja sairaanhoitajille levittää lämpöä ja iloa kaikille. Meidän kanssamme voit myös luoda yksilöllisen nimikyltin, joka sopii hyvin uuteen työvaatekaappiisi.

 • Kenkätarvikkeet

  Color4care kenkätarvikkeet antavat kengille uuden elämän

  Erityisesti tietyt kehitetyt kenkätuotteet saavat kengät kestämään kauemmin ja voivat antaa vanhoille kengille uuden elämän. Kenkätuotteemme koostuvat kengänhoitotuotteista, jotka puhdistavat, hoitavat ja suojaavat kenkiä työvuoron jälkeen. Kenkien hoito on tärkeää, koska se pitää kengät raikkaina ja mukavina.
  Color4carelta löydät tuotteita kengille, jotka pidentävät kenkiesi elämää, kuten puhdistusaineita, kyllästysaineita ja käytännön kenkienhoitopakkauksia, jotka puhdistavat ja kiillottavat kengät. Hyvin laadukkaiden hoitotuotteiden käyttäminen viimeistelevät kengät yleensä paremmin, mutta myös tekevät käsityöstä paljon miellyttävämpiä.

  Kuinka puhdistaa kengät?

  Puhdista kengät kengänhoitotuotteilla, jotka on tarkoitettu oikeaan materiaaliin. Jos haluat puhdistaa kengät, erilaisia tapoja löytyy riippuen siitä, onko sinulla mokkakengät, nahkakengät tai lenkkarit. Kenkien puhdistaminen on erittäin tärkeää, jotta saat mahdollisimman paljon kengistäsi irti ja se voi merkittävästi lisätä kenkien käyttöikää. Autamme sinua, kuinka voit helposti ja tehokkaasti puhdistaa kengät.

  Puhdista mokkakengät

  Mokkakenkien syväpuhdistus on tehtävä hyvin harvoin, vain kerran vuodessa. Aluksi kannattaa investoida todella hyvään mokkaharjaan, tärkeään kenkätarvikkeeseen, jotta saat lian pois kengistä, harjaa aina myötä suuntaan. Kengän puhdistamiseksi käytä puhdistusaineita, jotka on valmistettu mokkakengille. Kaada puolet puhdistusaineesta ja puolet huoneenlämpöistä vettä, kastele harja seoksessa ja puhdista kenkä. Sitten huuhdo koko kenkä vedellä ja välttääksesi värjääntymistä, anna kengän kuivua. Pidä mielessä, että älä aseta kenkiä suoraan lämpöön, koska se voi kuivattaa ne liian nopeasti ja aiheuttaa halkeamia pinnassa.

  Puhdista nahkakengät

  Puhdista nahkakengät kenkäharjalla lian poistamiseksi. Pese tarvittaessa kengät nahkaisella saippualla. Kostuta kenkä varovasti, yleensä riittää kenkien pyyhkiminen kankaalla. Tärkeää on, että kenkä on tasaisesti kostutettu, muuten vesileimoja voi ilmetä.

  Puhdista lenkkarit

  Puhdista lenkkarit pesemällä ne alhaisessa lämpötilassa pesukoneessa. Kaikkia lenkkareita ei voi pestä koneessa, jos olet epävarma, pese ne käsin ruokasoodalla ja saippualla tai nestemäistä pesuainetta / astianpesuainetta käyttämällä. Käytä kuorinta- tai tiskiharjaa poistaaksesi värjäytymät. Jos haluat olla erityisen varovainen, käytä hammasharja- tai kynsiharjaa puhdistaaksesi kengät. Voit pestä kengännarut pesukoneessa. Meiltä löydät tehokkaan puhdistuspaketin lenkkareille.

  Kenkien puhdistus - huomioi aina materiaali

  Color4care tarjoaa Smell Well ja Sneakerlab korkealaatuiset kenkienhoitotuotteet hoitoalan työkenkien eliniän pidentämiseksi. Riippuen kenkätyypistäsi, kenkien hoitoa on tärkeää ylläpitää. Voit tehdä tämän käyttämällä aina tietylle kenkätyypille suositeltuja kenkienhoitotuotteita, kuten yllä mainittu. Muista, että kengät ovat alttiina vaikeille sääolosuhteille, kuten sateelle, tuulelle ja lumelle. Kyllästysaineiden säännöllinen käyttö auttaa suojaamaan tahroja vastaan ja läpäisemään vettä kengistäsi. Siksi on erityisen tärkeää kyllästää uusia kenkiä. Kengän muodon säilyttämiseksi suosittelemme, että käytät kenkälusikkaa. Kenkälusikan käyttäminen vähentää takaosan tuhoutumista. Jos työnnät jalat kenkäparin sisään ilman kenkälusikkaa, voi olla helppo taittaa kengän kanta. Tämä puolestaan aiheuttaa kannan rikkoutumisen ja kengästä tulee nopeasti veltto ja epävakaa. Kenkien puhdistus ei ole taidetta, mutta se edellyttää oikeat kenkätarvikkeet ja tuotteet, jotta kengät säilyvät hyvässä kunnossa.

 • Tennarit

  Urheilulliset työkengät sekä työhön että arkeen

  Meillä ei ole vain klassiset työkengät valikoimassamme, vaan myös urheilulliset ja mukavat tennarit, jotka sopivat erinomaisesti hoitoalalle. Color4care haluaa tarjota sinulle tennarit, jotka toimivat töissä, vapaa-ajalla tai lähes missä tahansa tilanteessa Täältä löydät työkengät, joissa on vaimennus ja jotka ovat hyvin ilmavat, jotta jalat saavat parhaat mahdolliset olosuhteet pitkien työpäivien aikana.

  Kaikkia valitsemiamme kenkämalleja voidaan käyttää kaikenlaisissa konteksteissa, työmatkoilla, töissä tai yksinkertaisesti vapaa-aikana. Hoitoalan tennarimme ovat korkeaa laatua ja antavat mukavuutta heille, jotka ovat paljon jaloillaan päivällä.

  Missä ja milloin tahansa

  Mukavuus ja joustavuus ovat jotain, mitä Color4care pitää tärkeänä terveydenhuollon ammattilaisille. Meidän tennarit vastaavat odotuksia, jotka sinulla on hoitoalan työkenkiä kohtaan. Mukavien tennareiden käyttäminen töissä antavat sinulle mahdollisuuden tuoda persoonallisuuttasi esiin työkengissäsi.

  Olemme valinneet valikoiman tennarit niin, että sinulla, joka työskentelet hoitoalalla, voi olla monipuoliset kengät, jotka toimivat sekä työ- että arkielämässä. Voit käyttää kenkiä työmatkalla, töissä tai halutessasi helppokäyttöiset ja siistit treenikengät. Valikoimassamme on useita tyylikkäitä malleja, jotka sopivat useisiin käyttötilanteisiin.

  Color4care haluaa piristää työpäivääsi ihastuttavilla väreillä ja hyvillä tuotteilla. Yhdistä tennarit muihin tuotteisiimme ja leiki väreillä ja tyyleillä. Sinun työsi on tärkeää, ja sinun on myös pystyttävä näyttämään persoonallisuutesi. Piristät sekä itseäsi että potilaitasi valikoimamme värikkäillä tuotteilla.

  Näytä ainutlaatuinen tyylisi

  Tennarit varmasti tekevät olosi mukavaksi, raikkaaksi ja tyylikkääksi työpäiväsi aikana. Valitse Color4care tennarimalleista ja -tuotemerkeistä. Kun kuuntelet jalkojasi ja lopultakin valitset työkengät, on luonnollista, että koko kehosi viestii sinulle. Sitten on aika antaa koko keholle ansaitsemanne rakkaus. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken alusvaatteita, tunikoita ja työvälineitä myöten, joita tarvitset päivittäin työhösi. Valikoimassamme olevat tuotteet ovat iloisia ja positiivisia, mutta luotamme myös laatuun. Color4care tarjoaa vain korkealaatuisia tuotteita.

  Osta uudet työkengät ja työvaatteet Color4carelta tänään!

 • Sandaalit

  Hoitoalan työsandaalit - kauniille jaloille, jotka levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhoidossa

  Kun puhutaan sandaaleista, monet ihmiset ajattelevat tunnettuja flip-flop kenkiä. Niillä ei kuitenkaan ole oikeastaan mitään tekemistä sandaalien kanssa. Kuitenkin sinä, joka työskentelet terveydenhoidossa hoitajana, tiedät tarkalleen, mitä sandaalit tarkoittavat ja kuinka tärkeitä ne ovat jalkojesi kannalta. Saatat käyttää päivittäin työssä sandaaleja kävellessäsi sairaalan käytävillä ja siksi niiden on ylläpidettävä korkeaa laatua ja tarjota mukavuutta, josta jalkasi pitävät. Työsandaalien etsiminen hoitotyöhön tavallisesta myymälästä voi olla vaikeaa, ja kuten me Color4carella, haluat tuoda väriä terveydenhoitoon, jolloin etsiminen on lähes mahdotonta. Kun etsit laadukkaita kenkiä, voit valita parin meidän mukavista ja värikkäistä työsandaaleistamme. Kun valitset työsandaalit, annat kehollesi oikeat merkit, jotta sinulla olisi voimaa työskennellä työvuorosi ajan, mikä antaa sinulle enemmän nautintoa työssä.

  Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja muut terveydenhuollon hoitajat tarvitsevat hyvät työkengät. Jokainen, joka työskentelee hoitoalalla, tietää, kuinka tärkeää on saada hyvät työkengät. Riippumatta siitä, haluatko perinteiset vanhat puukengät tai modernit työsandaalit, löydät aina siistit kengät Color4care valikoimasta. Laajasta valikoimastamme sairaanhoitajat, lähihoitajat ja muut hoitajat löytävät aina mukavat ja hyvin istuvat työsandaalit. Työsandaalimme ovat korkealaatuisia ja ne ovat saatavana myös moderneissa kuvioissa ja väreissä, jotka löydät vain meiltä. Hyvät hoitoalan työsandaalit saavat aikaan iloiset jalat ja upouuden asun persoonallisella tyylillä, joka antaa valtavan säteilyn. Kaikessa tässä voi Color4care auttaa. Anna meidän olla sinun apuna, kun haluat luoda viihtyisän ilmapiirin terveydenhuoltoon, joka vaikuttaa sekä potilaisiin että kollegoihin. Meidän verrattomille tuotteillemme ei ole parannuskeinoa eikä lääkkeitä tarvita. Kun on kyse tarttuvasta ilosta, väreistä ja huolenpidosta, sitä on vietävä eteenpäin niin, että se leviää epidemiana kaikissa käytävissä.

  Color4care - tarttuvan ilon, värin ja ajatuksen epidemia

  Kun on kyse työsandaaleista ja muista työkengistä, löydät meiltä suuren valikoiman. Löydät meiltä oikean parin juuri sinulle ja persoonallesi. Kun päätät antaa myös jaloillesi rakkautta, Color4care tarjoaa kaiken mitä tarvitset. Meidän avulla voit luoda työasuvalikoiman, joka on vertaansa vailla. Kun käyt läpi eloisan valikoimamme, josta löydät puserot, tunikat, sandaalit ja alusvaatteet, löydät monia suosikkeja. Laadukas tuotevalikoimamme kaikille terveydenhuollon työntekijöille ja sairaanhoitajille levittää lämpöä ja iloa kaikille. Meidän kanssamme voit myös luoda yksilöllisen nimikyltin, joka sopii hyvin uuteen työpöytään. Lisäksi meillä on ale-osasto myymälässämme, jossa voit tehdä hauskoja löytöjä monista eri tuotteista.

 • Turvajakineet
Näytä/piilota lisää asetuksia

Autoklaavin kestävä

Ok