Tiedot 0

Työvaatteet 

Hyvät ja sopivat hoitoalan työvaatteet  tuovat iloa hoitoalalle

On sanottava, että terveydenhuollon työasut ovat olleet pitkään melko jäykkiä, värittömiä ja tylsiä. Tämä on johtanut siihen, että lähes kaikki hoitoalalla ovat pukeutuneet samalla tavalla, lääkärit ...

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Tukisukat

  Tukisukat pitävät huolta jaloistasi aktiivisen työpäivän aikana

  Nykyaikaisena hoitajana olet koko ajan näkyvillä ja värin tuominen hoitoalalle on helpompaa kuin koskaan. Tämän voi toteuttaa monin eri tavoin. Suurimman osan ajasta potilaasi näkevät sinut työasussa. Pitkään nämä asut ovat olleet perinteisiä, yksivärisiä ja hieman tylsiäkin. Nykyään voit näyttää iloiselta ja värikkäältä uusien, modernien työvaatteiden ja sukkien avulla. Niitä on olemassa joka värissä ja kuosissa. Pukeutumalla persoonallisesti tuot iloa myös potilaillesi vieraillessasi näiden luona. Laadukkaat tukiasukat ovat kuin luotuja niille, jotka haluavat tuntea olonsa mukavaksi työpäivän aikana. Tarjoammekin sekä niitä, että paljon muuta kaikille hoitoalalla työskenteleville.

  Tehokkaat ja laadukkaat tukisukat ehkäisevät rasitusvammoja

  Tukisukat, joita kutsutaan myös kompressiosukiksi, ovat kätevä asuste kaikille, joiden työssä jalat ja sääret väsyvät helposti. Ne sopivat etenkin hoitoalalle, johon kuuluu paljon liikkumista ja jopa raskasta nostamista. Tukisukat eivät ole mikään uusi keksintö, vaan niitä on käytetty jo pitkään niiden loistavien ja oloa helpottavien ominaisuuksien takia. Mekin Color4caressa tunnemme tukisukkien edut ja siksipä niitä löytyykin aina valikoimastamme. Laadukkaat ja hyvin suunnitellut tukisukat ovat lisäksi saaneet uusia värejä, joiden avulla tuot iloa hoitotyöhön. Tukisukat ovatkin helppo ja edullinen tapa piristää työasua - etenkin kun tilaat ne Color4caresta. Olitpa sitten sairaanhoitaja, lääkäri tai lähihoitaja, meiltä löydät aina uusia työasuja, univormuja ja työvälineitä, joista kaikki hoitoalalla olevat iloitsevat. Tuomalla väriä hoitoalalle, meistä Color4caressa on tullut paras valinta niille, jotka haluavat näyttää työelämässäkin omalta itseltään. Huomaat itsekin eron päivittäin, kun lisäät hieman iloa ja väriä työelämääsi!

  Laadukkaimmat tukisukat

  Color4caresta tilattavien tukisukkien kompressio on 16-18 mmHg ja voit käyttää niitä koko päivän ilman että ne alkavat tuntua epämukavilta tai puristavilta. Tukisukat on kehitetty parantamaan verenkiertoa jaloissa ja säärissä. Tukisukkien kompressio on korkein jaloissa ja nilkoissa ja se keventyy säärestä ylöspäin, josta kiertävä veri palaa kohti sydäntä. Tukisukat ennaltaehkäisevät veritulppien ja suonikohjujen muodostumista. Lisäksi ne hierovat mukavasti aina niitä käyttäessäsi. Jos sinulla on verenkiertohäiriö, olemassa on myös korkeamman kompression sukkia, mutta ennen niiden hankkimista suosittelemme käyntiä spesialistin luona. Color4caren sukkien kokovalintaa varten voit mitata nilkkasi ja pohkeesi ja verrata niitä mittataulukkoihimme. Näin löydät juuri oikeankokoiset sukat ja pääset nauttimaan täydellisestä sopivuudesta. Color4caren tukisukkien materiaali on 74 % puuvillaa, 23 % polyamidia ja 3 % lycraa. Ne voidaan pestä jopa 60 asteen lämpötilassa. Sukkamme ovat suunniteltuja käytettäväksi päivittäin ja ne sopivat kovaankin käyttöön. 

  Color4care – Paljon muutakin muutakin kuin tuki- ja kompressiosukkia

  Colot4caresta et löydä vain tukisukkia, vaan laajan valikoiman työvaatteita, kenkiä ja työvälineitä kaikille hoitoalalla työskenteleville. Metsästäessämme upeinta designia ja parasta laatua, olemme luoneet kokoelman tuotteita, joita kaikki hoitajat tarvitsevat. Kivat ja värikkäät kuosimme ovat tehneet meistä jo monen suosikin. Löydät meiltä niin alusvaatteita, työpaitoja ja tukisukkia, kuin laadukkaita ja käteviä stetoskooppeja, nimikylttejä ja muita asusteita. Kaikki edulliseen hintaan Color4caresta.

 • Alusvaatteet

  Värikkäät alusvaatteet, jotka tuovat hyvää oloa ja mieltä 

  Alusvaatteiden merkityksestä työssä ei juurikaan puhuta, olipa ammatti sitten mikä vain. Koska alusvaatteet ovat näkymättömissä, niiden merkitys jää usein vähäiseksi. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä alusvaatteet ovat yksi tärkeimmistä asusteista, joita pidät päälläsi. Ne ovat lähimpänä kehoasi ja niiden tulee olla erityisen mukavia, jotta pystyt hoitamaan työsi mahdollisimman hyvin. Jos työskentelet hoitoalalla ja haluat tuoda työhösi iloa, väriä ja huolenpitoa, tiedät kuinka tärkeää vapaa liikkuminen työssä on. Tässä tapauksessa on erityisen tärkeää että alusvaatteesi ovat mukavia ja antavat tukea oikeissa paikoissa. Color4caren naisille tarkoitetut alusvaattet on tehty joustavasta materiaalista, joka takaa hyvän istuvuuden ja tuo tietysti väriä hoitoalalle. Ne ovat miellyttäviä iholla ja antavat sinulle vapauden liikkua, kuten haluat. Missä tahansa terveydenhuoltoalan ammatissa sitten toimitkin, löydät varmasti oman suosikkisi Color4caresta. Jos muutatkin mielesi, sinulla on 30 päivän palautusoikeus.

  Color4caren tyylikkäät alusvaatteet tuovat iloa, väriä ja huolenpitoa

  Alusvaatteet on helppo unohtaa, sillä harvemmin tepastelet ympäriinsä esittelemässä niitä. Tunnet kuitenkin omat alusvaatteesi ja on tärkeää, että saat niiltä tukea tarvitessasi sitä työpäiväsi aikana. Juuri sopiva istuvuus ja hengittävä materiaali auttavat sinua hymyilemään ja suhtautumaan positiivsesti työhön. Saman tekevät erilaiset, iloiset värit, joissa voit nyt hankkia sekä alusasuja että työvaatteita. Color4caresta löydät laajan valikoiman värejä, joiden avulla luot persoonallisen ilmeen työasullesi. Kuten sinä, mekin tiedämme, kuinka paljon värit vaikuttavat mielialaan ja kuinka ne auttavat välittämään iloista asennetta. Color4caresta löydät kaiken, mitä tarvitse luodaksesi oman värikkään asusi. 

  Color4care – Kaikki mitä tarvitset näkyvään iloon hoitoalalla

  Kun haluat moderneja ja värikkäitä, mutta huippulaadukkaita alusvaatteita, Color4care on luonnollinen valinta. Tämä ei päde vain alusasuihin. Olemme luoneet uudenlaisen konseptin, joka on täynnä persoonallisia työvaatteita ja työvälineitä hoitoalalle. Tiedämme kuinka tärkeää on tuntea olonsa hyväksi työympäristössä ja uskomme että mukavat työvaatteet ja toimivat välineet auttavat tässä. Teemme lujasti töitä voidaksemme tarjota sinulle laajan valikoiman verkkokaupassamme, jotta voit luoda uuden työtyylin. Anna asuillesi persoonallinen säväys ja tee se tyylillä. Color4care tuo väriä hoitoalalle.

   

 • Arkivaatteet
 • Työpaidat

  Työpaidat - Värikkäät työvaatteet ja -paidat, jotka tuovat iloa, väriä ja huolenpitoa

  Samaan työhön meneminen päivä toisensa jälkeen voi olla puuduttavaa. Tämä on tosiasia, jota tapahtuu kaikissa ammateissa. Etenkin jos sinulla on työ, jossa kärsit sekä psyykkisestä että fyysisestä stressistä, on vaara että joskus energiasi loppuu ja työstä tulee pakkopullaa. Tämä tapahtuu usein terveydenhuollossa työskenteleville, mutta myös potilaille, jotka joutuvat kulkemaan usein sairaaloissa tai hoitokodeissa. Tämä on jotain, joka tulee muuttumaan, kun hoitoalan henkilökunta lisää persoonallista ilmettä asuihinsa vaikkapa värikkäällä työpaidalla, joka tuo iloa, väriä ja huolenpitoa. Nykyään ei ole enää mitään syytä käyttää tylsiä ja värittömiä vaatteita vain koska työskentelet hoitoalalla. Muutos modernimpaan ja värikkäämpään suuntaan työvaatteiden ja -välineiden avulla piristää sekä sinua että potilaitasi. Täältä Color4caresta löydät mukavat ja värikkäät työpaidat ja muut työasut, jotka tuovat väriä hoitoalalle.

  Color4caren työpaidat ja -vaatteet tuovat väriä terveydenhuoltoon

  Meiltä löydät kaiken, mitä moderni ja trendikäs hoitaja tarvitsee ilon, värin ja huolenpidon tuomiseen sekä potilaille että vierailijoille. Color4care on erikoistunut tarjoamaan parasta mahdollista laatua ja sekä erittäin laajan valikoiman tunikoita, työpaitoja, muita työvaatteita sekä välineitä kaikille, jotka työskentelevät terveydenhuollossa. Tiedämme ja tiedostamme, kuinka pienillä asioilla voi olla suuri vaikutus. Ero värittömän ja värikkään välillä on jotain, jonka avulla voit rakentaa työelämässä aivan uudenlaisen identiteetin. Työpaidat - Erityisesti terveydenhuollossa tarvitaan jotakin, joka piristää ja antaa lämpimän tunteen kaikille. Olivatpa he sitten hoidettavia tai hoitajia. Kun valitset Color4caren toimittamaan työpaidat, muut työvaatteet ja tarvitsemasi terveydenhuollon työvälineet, teet tietoisen valinnan, joka muuttaa tapaasi kohdata ihmisiä. Sinut nähdään positiivisessa valossa, joka ilahduttaa kaikkia.

  Color4care – oikea valinta sinulle, joka haluat lisätä persoonallisen leiman työasuusi terveydenhuollossa

  Työpaidat - Me Color4caressa haluamme tuoda moderneja leikkauksia ja persoonallista väriä kaikkien terveydenhuollossa toimivien asuihin. Olemme tehneet tämän tinkimättä tärkeästä laadusta, jota tarvitset stressaavassa työssä. Color4caresta et löydä vain hienoja työpaitoja, vaan myös laajan valikoiman kaikkea, mitä tarvitset päivittäisessä työssäsi hoitoalalla. Samalla kun etsit uutta työpaitaa, voit tsekata myös mukavat ja laadukkaat tukisukat ja kengätjotka saavat jalkasi ja olosi tuntumaan hyvältä kaikkina päivinä. Kaiken tämän ja paljon muuta löydät Color4caresta.

 • Sukat

  Tuo väriä, iloa ja huolenpitoa upeiden sukkien avulla

  Kun haluat jotain, mikä tuo hyvää mieltä työhösi terveydenhuollossa, löydät meiltä monia mahdollisuuksia. Vaihtoehtoihin kuuluvat niin työasut, kengät kuin työvälineetkin. Me Color4caressa olemme keskittyneet tarjoamaan laadukkaita, työhön sopivia vaatteita ja välineitä, jotka tuovat väriä hoitoalalle. Sukat ovat tärkeä osa asua, sillä ne näkyvät kaikille väristä ja mallista puhumattakaan. Color4caresta löydät värikkäitä sukkia ja tukisukkia, jotka auttavat mukavuudellaan juuri sinua levittämään iloa, väriä ja huolenpitoa joka päivä. Hoitoalan työasujen ja -välineiden ostaminen Color4caresta on helppoa ja saat laadukkaat tuotteemme kotiovellesi aina nopeasti. 

  Color4care tietää, kuinka paljon värikkäät tuotteet voivat vaikuttaa työhösi

  Värit puhuttelevat kaikkia. Kaikki tietävät, että esimerkiksi musta tarkoittaa surua ja valkoinen taas elämää ja rauhaa. Myös kaikilla muilla väreillä on oma viestinsä ja ne herättävät erilaisia reaktioita. Tähän ajatukseen Color4care on tarttunut ja haluammekin osoittaa, kuinka paljon väriä niinkin pieni asia kuin sukat voivat tuoda harmaaseen päivään. Terveydenhuollossa työskentelevät voivat nähdä tämän vaikutuksen sekä itsessään että muissa. Color4caresta et saa pelkästään värikkäitä sukkia vaan löydät kokonaisen konseptin laadukkaita tuotteita. Niiden avulla annat persoonallista ilmettä työasuusi ja tunnet olosi mukavaksi ja iloiseksi. Valitse sukkasi ja työasusi Color4caren valikoimasta ja sukella samalla modernin hoitotyön pukeutumisen maailmaan. 

  Sukat ja tukisukat ovat vain esimerkkejä Color4caren tuotteista

  Haluatko tuntea olosi mukavaksi ja jalkasi rentoutuneiksi joka päivä? Olet tullut oikeaan paikkaan! Color4caren laatu täyttää aina odotuksesi ja jos tuletkin toisiin ajatuksiin, tuotteillamme on aina 30 päivän palautusoikeus. Etsitpä sitten työvaatteita tai työvälineitä. löydät laajasta valikoimastamme kaiken, mikä tekee työpäivistäsi hieman hauskempia. Työpaitojen, sukkien, alusvaatteiden ja kenkien lisäksi voit hankkia tavallisimpia työvälineitä arkeesi tai suunnitella itsellesi ikioman, värikkään ja hauskan nimikyltin.

 • T-paidat
 • Työhousut
 • Työpuserot

  Työpuserot - Hyvät ja sopivat työvaatteet tuovat iloa hoitoalalle

  On sanottava, että terveydenhuollon työasut ovat olleet pitkään melko jäykkiä, värittömiä ja tylsiä. Tämä on johtanut siihen, että lähes kaikki hoitoalalla ovat pukeutuneet samalla tavalla, lääkärit valkoisiin ja hoitajat joko sinisiin tai valkoisiin. Nykyisin tämäkin on muuttunut ja me Color4caressa haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa hoitoalalle. Työpuserot - Samalla luomme rauhallista, tyyntä ja hyvinvoivaa oloa. Täältä löydät laajan valikoiman mukavia ja mielenkiintoisia työvaatteita terveydenhuoltoalalle. Näiden kuvioiden ja värien avulla näytät hoitajalta sekä työkavereidesi että päivittäin kohtaamiesi potilaiden silmissä. Meiltä Color4caresta saat uudet ja mukavat työpuserot.

  Työpuserot - Oikeat olosuhteet ovat elinehto kaikissa ammateissa, eivätkä vaatteet ole poikkeus. Valitsemalla oikean vaatteen pidät kehosi kunnossa ja raikkana koko päivän. Siksi olemme huolella valinneet valikoimiimme joukon työvaatteita, jotka ovat täydellisiä heille, jotka työskentelevät terveydenhuollon ja sosiaalihuollon parissa, jossa työtahti saattaa olla kova. 

 • Hejco

  On sanottava, että terveydenhuollon työasut ovat olleet pitkään melko jäykkiä, värittömiä ja tylsiä. Tämä on johtanut siihen, että lähes kaikki hoitoalalla ovat pukeutuneet samalla tavalla, lääkärit valkoisiin ja hoitajat joko sinisiin tai valkoisiin. Nykyisin tämäkin on muuttunut ja me Color4caressa haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa hoitoalalle. Samalla luomme rauhallista, tyyntä ja hyvinvoivaa oloa. Täältä löydät laajan valikoiman mukavia ja mielenkiintoisia työvaatteita terveydenhuoltoalalle. Näiden kuvioiden ja värien avulla näytät hoitajalta sekä työkavereidesi että päivittäin kohtaamiesi potilaiden silmissä. Meiltä Color4caresta saat uudet ja mukavat työvaatteet hoitoalalle.

  Hejco on käyttänyt heidän pitkää kokemustaan laadusta ja käytännöllisyydestä ja valmistaneet laadukkaita työvaatteita. Hejco työvaatteet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista parhaan madollisen mukavuuden ja käytännölisyyden takia. Jo 60 vuotta me Hejcolla olemme suunnitelleet, kehitelleet ja valmistaneet työvaatteita hoitoalalle.  Työvaatteemme helpottavat kaikkia hoitoalan asianomaisia viihtymään ja työskentelemään paremmin työpaikalla.

  Jo vuodesta 1954 me Hejcolla olemme suunnitelleet, kehitelleet ja valmistaneet työvaatteita heille jotka pitävät huolta toisista. Vuosien varrella heidän vaatteensa ovat suosikkeja ammattilaisten keskuudessa terveydenhuollon, hammaslääketieteen ja eläinlääketieteen aloilla. Hejco tietää mitä näiden alojen työvaatteilta vaaditaan. Kuinka vaatteiden pitää istua ja joustaa liikkeessä, että niistä on helppoa pitää huolta ja etenkin helppo pestä. Juuri laatu on erittäin tärkeää ja on usein se ensimmäinen testattava asia. Lisäksi Hejcon vaatteet ovat värikkäitä joten jokainen varmasti löytää jotain itselleen mieluisaa. Nämä tuotteet kestävät pitkään mikä tekee uusien värien ja mallien yhdistelemisen helpoksi ja tekee uusien värien lisäämisen arkeen erittäin helpoksi.

 • Smila
 • Segers
 • Nytello
 • Tunikat
 • Pikeepaidat
 • Takit
 • Urheilu ja vapaa-aika
 • Liivit
 • Esiliinat
Visa fler kategorierVisa färre kategorier