Tiedot 0

Työvaatteet

Hyvät ja sopivat työvaatteet luovat iloa terveydenhoitoon

Työvaatteet, erityisesti hoitoalan vaatteet, ovat olleet jo monta vuotta melko jäykkiä ja väsyneitä univormuja, jotka ovat monissa työpaikoissa ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikilla oli samat vaatteet hoitoalalla, jossa lääkäreillä oli valkoiset takit ja saira...

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Alusvaatteet

  Alusvaatteet monissa väreissä, jotka antavat sinulle hyvän tunteen ja hyvän mukavuuden

  Alusvaatteista ei puhuta paljon monissa ammateissa. Koska niitä ei näy ulospäin, niitä pidetään usein vähemmän tärkeinä. Tämä ei todellakaan ole totta, vaan alusvaatteet ovat yksi tärkeimmistä vaatteista, joita käytät kehossasi. Koska ne ovat lähinnä kehoasi, juuri niiden on ensisijaisesti oltava mukavia, jotta työsi onnistuu. Jos työskentelet terveydenhuollossa ja haluat levittää iloa, väriä ja huolenpitoa, tiedät varmasti, kuinka tärkeää on liikkuvuudenvapaus työssäsi. Tässä tapauksessa on erityisen tärkeää saada mukavat ja laadukkaat alusvaatteet, jotka antavat sinulle oikean tuen ja tarvittavan pehmeän mukavuuden. Miksi et valitsisi bambu alusvaatteita? Värikkäillä naisten alusvaatteilla on yhteensopiva materiaali, joka luo hyvän istuvuuden ja luonnollisesti tuo väriä terveydenhoitoon. Ne ovat myös lempeitä iholle ja antavat sinulle liikkumisvapauden. Kaikki terveydenhuollossa työskentelevät naiset voivat löytää omat henkilökohtaiset suosikkinsa Color4care valikoimasta. Lisäksi saat myös 30 päivän palautusoikeuden.

  Tyylikkäät alusvaatteet Color4carelta levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhoidossa

  Alusvaatteet helposti unohdetaan. Ei ole kyse siitä, että kävelet ja näyttäydyt alusvaatteissasi. Toisaalta tunnet itsesi ja kun alusvaatteet istuvat oikein, voit tuntea, että sinulla on tarvittava tuki alusvaatteissasi, joita käytät työssäsi. Oikea istuvuus ja hengittävä materiaali voivat vaikuttaa hymyyn ja positiiviseen asenteeseen työssä. On myönteistä saada enemmän värivalintoja alusvaatteiden ja työvaatteiden suhteen. Täältä löydät kaikenlaisia värejä, jolloin värin ja henkilökohtaisen kosketuksen asettaminen asuusi kasvavat, kun valitset Color4caren. On tunnettua, että värit vaikuttavat aisteihin ja voivat auttaa levittämään iloa. Color4care valikoimasta löydät aina
  parhaimmat tuotteet, kun kyseessä on värikkäät vaatteet.

  Valitse alusvaatteista, jotka ovat valmistettu bambusta, joka on kasvatettu ekologisesti ja ilman lannoitteita. Bambu alusvaatteet ovat pehmeät ja lempeät iholle. Bambulla on luonnollisia ominaisuuksia, jotka tekevät kankaasta hengittävän ja pitävät vaatteet raikkaampina kylmissä ja kuumissa lämpötiloissa. Bambu on 3-4 kertaa imukykyisempi kuin puuvilla, joka myös kuivuu nopeammin. Alusvaatteissamme käytetty bambu ei uhkaa pandojen elinympäristöjä. Valikoimassa löytyy myös virtsankarkailualushousuja eri malleissa ja väreissä. Wundies virtsankarkailualushousut ovat huomaamattomia ja miellyttäviä, ja sisäänrakennettu suoja voi käsitellä jopa 30 ml ja sulkee samanaikaisesti nestettä kuivan ja miellyttävän tunteen aikaansaamiseksi. Pehmeä materiaali Wundies virtsankarkailualushousuissa muotoutuu kehon mukaan, jotta voit tuntea olosi mukavaksi ja turvalliseksi koko päivän ajan.

  Color4care - Kaikki heille, jotka haluavat nähdä ja levittää iloa terveydenhoidossa

  Kun haluat todella mukavat ja värikkäät bambu alusvaatteet parhaimmasta laadusta, sinun luonnollinen valinta on Color4care. Tämä pätee paitsi alusvaatteisiin, mutta myös henkilökohtaisiin työvaatteisiin ja terveydenhuollon työvälineisiin. Tiedämme, kuinka tärkeää on tuntea olonsa turvalliseksi työssä mukavien hoitovaatteiden ja hyvin toimivien työvälineiden avulla. Teemme päivittäin töitä luodaksemme laajan valikoiman, joka antaa sinulle lisää valinnanvaraa täällä mukavassa verkkokaupassamme. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla, joka haluat luoda ja korostaa omaa henkilökohtaista asennetta ja ulkonäköäsi, on täydellinen paikka kaikille ostoksillesi. Color4care luo iloa terveydenhoidossa.

 • Arkivaatteet

  Color4care valikoimasta löydät monia erilaisia hoitoalan tuotteita, jotka tuovat henkilökohtaisen kosketuksen univormuun, jota monet potilaat arvostavat suuresti vieraillessaan päivittäin maan sairaaloissa ja terveydenhuollon laitoksissa. Color4care tarjoaa kaiken mukavista ja miellyttävistä alusvaatteista sukkiin ja paitoihin, jotka kaikki tuovat iloa ja väriä työhösi. Lisäksi tarjoamme myös parhaan mahdollisen laadun, jonka ansiosta saat parhaimman mukavuuden, jonka tarvitset työskentelyyn. Tämän ansiosta olemme luoneet uuden trendin hoitoalalle ja alan vaatteisiin. Sinulla on edelleen sama liikkumisvapaus ja mukavuus, mutta samalla säteilet voimakkaammin, joka voi olla miellyttävää kaikille potilaille, jotka näkevät sinut työssäsi. Mitä sukkia ja alusvaatteita kohtaan olemme ajatelleet, ne antavat sinulle mukavuutta, laatua ja tukea, jota tarvitset työskennellessäsi lähi- tai sairaanhoitajana. Tarjoamamme työpaidat ovat aina laadukkaita ja niissä on monia värejä, jotka tuovat iloa kaikille.

  Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia perusvaatteita, jotka ovat täydellisiä hoitotyöntekijöille. Löydä suosikkivaatteesi valikoimastamme, jotka sopivat sinulle parhaiten. Color4care myymälän ensisijainen tavoite on tarjota laaja valikoima korkealaatuisia työvaatteita edulliseen hintaan. Laaja valikoima mahdollistaa valinnan useista eri merkeistä valikoimastamme, oli etsimäsi hyvin yksinkertaiset työvaatteet tai hienommat ja käytännöllisemmät vaatteet.

  Perusvaatteet ovat välttämättömyys ja niiden pitäisi olla kunnossa jokaisessa vaatekaapissa työskennellessäsi hoitoalalla. Ne ovat vaatteet, joita voidaan käyttää työmatkalla - vaatteet tai verkkarit ovat saatavana eri näköisinä ja mallisina meiltä. Hyvä perusvaatekaappi sisältää useita yksivärisiä vaatteita eri väreissä ja myös joitakin kuviollisia tilaisuuksiin, kun haluat jotain ylimääräistä. Color4care valikoimasta löydät laajan valikoiman tyylikkäitä perusvaatteita, täydellistä heille, jotka työskentelevät terveydenhoidossa ja ovat ylpeitä ammatistaan.

 • Liivit
 • Pikeepaidat

  Oikeat olosuhteet ovat tärkeitä kaikille töissä ja työvaatteet terveydenhuollossa työskenteleville eivät ole poikkeus. Oikeiden vaatteiden valinta töihin on ratkaisevan tärkeää tunteaksesi itsesi mukavaksi koko työpäivän ajan. Erityisesti sinulle, joka työskentelet hoitoalalla ja pidät yllä korkeaa tempoa koko ajan. Olemme huolellisesti valinneet työvaatevalikoiman, joka sopii täydellisesti hoito- ja huolenpitoalalle. Työvaatteet valmistetaan pehmeästä joustavasta kankaasta, joka takaa mukavan istuvuuden. Hyvä yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta laatua vaarantamatta.

  Meillä on useita poolo-villapaitoja tunnetuilta brändeiltä, kuten Hejco, Nytello, Smila ja South West, eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa, jotka auttavat sinua löytämään suosikkisi. Voit valita yksinkertaisia paitoja ja joitakin paitoja, joissa on enemmän yksityiskohtia halutessasi. Color4care valikoimasta löydät jokaiselle poolopaidan.

  Jotta saisit täydellisen asun, yhdistele mielellään vaatteita muiden värikkäiden ja persoonallisten vaatteiden ja tuotteiden kanssa.

  Color4care visio on tarjota yksilöllisiä ja hyviä työvaatteita terveydenhuollon ammattilaisille, jotta voit löytää oman tyylisi työvaatteissasi. Työn yhtenäistäminen värillä ja persoonallisuudella saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja onnelliseksi levittäessäsi iloa ihmisille, jotka tapaat työssäsi. Olipa kyse potilaista tai kollegoista, voit levittää ylimääräistä inspiraatiota ja iloa tyylikkäillä Color4care vaatteilla.

  Kun sinulla on hyvä ja onnellinen olo, myös tapaamasi ihmiset tuntevat olonsa hyväksi.

 • Sukat

  Näytä ilo, väri ja huolenpito mukavilla sukillamme

  Kun haluat jotain ylimääräistä, joka piristää mieltäsi terveydenhuollon tarjoajana terveydenhuollossa ja siihen liittyvissä ammateissa, nykyään on paljon valinnanvaraa hoitovaatteista, kengistä ja muista työvälineistä. Tähän Color4care on keskittynyt liiketoiminnassaan ja tarjoaa paljon ammattimaisia ja laadukkaita vaatteita ja tuotteita, jotka tuovat väriä terveydenhoitoon. Mitä tulee sukkiin, ne ovat tärkeä osa asuasi hoitoalalla. Ei vain siksi, että kaikki näkevät ne, mutta koska niitä on niin monissa eri malleissa. Color4carelta löydät värikkäät sukat ja tukisukat, jotka antavat sinulle mukavuutta, jotta saat energiaa levittää iloa, väriä ja huolenpitoa joka päivä. Hoitovaatteiden ja hoitoalan työvälineiden ostaminen on helppoa Color4care verkkokaupassa, ja saat aina laadukkaiden tuotteiden nopean toimituksen.

  Color4care tietää, kuinka paljon värikkäät tuotteet voivat vaikuttaa työhösi

  Värit vaikuttavat ja viestivät mieleemme. Kuten kaikki tietävät, mustat tietyissä tilanteissa merkitsevät surua, kun taas valkoinen tarkoittaa elämää ja rauhaa. Kaikki muut värit viestivät myös mieleemme ja antavat erilaisia reaktioita. Tämän Color4care on huomioinut. Haluamme, että useammat ihmiset näkevät, kuinka vain parit sukat voivat tuoda väriä harmaaseen arkeen. Kun työskentelet lähihoitajana, sairaanhoitajana tai muuna terveydenhuollon palveluntarjoajana, tämä voi olla jotain myönteistä sinulle ja heille, jotka tapaavat sinut työssäsi. Kun vierailet Color4care verkkokaupassa, sinulla ei ole pelkästään pääsyä värikkäisiin sukkiin, vaan löydät myös laadukkaita tuotteita. Ne tuovat persoonallisen kosketuksen asuun ja tekevät sinusta yhden heistä iloisista ja onnekkaista, joka tuo väriä terveydenhoitoon. Valitsemalla Color4care sukat ja muut työvaatteet otat askeleen kohti nykyaikaista tapaa pukeutua hoitoalalla.

  Sukat ja tukisukat ovat vain kaksi saatavilla olevista Color4care tuotteista

  Kun haluat saada jalat todella mukavaksi ja samalla saada mukavan tunteen päivittäisessä työssäsi terveydenhuollossa, olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä Color4carelta saat aina laadun, joka vastaa odotuksiasi. Jos joku tuntuu väärältä, sinulla on aina 30 päivän palautus kaikista vaatteistasi ja työvaatteista. Laajasta valikoimasta värikkäitä vaatteita ja työvälineitä löydät kaiken, mikä tekee työpäivästäsi todellisen nautinnon. Nautinnon, jonka voit jakaa myös muiden kanssa. Työvaatevalikoimamme sisältää työpuserot, sukat, alusvaatteet ja kengät. Työvälineet sisältävät tavalliset päivittäiset työvälineet kuten myös mukavat ja värikkäät nimikyltit.

 • Takit

  Kaikissa töissä ei tarvita päällysvaatteita työpäivän aikana, mutta jokainen tarvitsee jonkinlaiset päällysvaatteet työmatkoille, jotta voi aloittaa työpäivän lämpimänä ja kuivana. Olemme siksi päättäneet tuoda South West päällysvaatteet valikoimaamme, jotta löydät vaatteet ja tuotteet, jotka toimivat käytössäsi, kun lähdet kotoa töihin ja palaat takaisin kotiin. Meillä on sekä fleece-takit, college-takit, kevyet tuulitakit ja kestävämmät takit, jotka ovat sekä veden- että tuulenpitävät ja ovat täydelliset heille, jotka työskentelevät esimerkiksi kotihoidossa. Valikoimamme takit ovat sekä naisille että miehille useissa eri väreissä, jotka auttavat sinua löytämään sellaisen vaihtoehdon, jossa viihdyt ja joka on tarpeisiisi sopiva.

 • Tukisukat

  Tukisukat ja kompressiosukat pitävät jalkasi aktiivisena työpäivän aikana

  Sairaanhoitajana tai lähihoitajana olet usein näkyvissä ja mikä voisi tällöin olla parempaa kuin tuoda väriä terveydenhoitoon. Voit tehdä tämän monien eri asioiden avulla. Useimmiten näyt terveydenhuollon vaatteiden kautta, jotka potilaat näkevät ylläsi joka päivä. Pitkän aikaa nämä vaatteet olivat vanhanaikaisia ja ikävystyttäviä. Nykypäivänä voit näyttää iloa, väriä ja huolenpitoa uusilla raikkailla vaatteilla ja värikkäillä tukisukilla kaikenlaisissa eri malleissa ja väriyhdistelmissä. Tuodessasi henkilökohtaisen kosketuksen asuusi, nostat monien potilaiden mielen, joiden huoneissa vierailet päivittäin. Mukavat ja laadukkaat tukisukat ja kompressiosukat sinulle, joka haluat mukavuutta työhösi. Tarjoamme täydellisen valikoiman heille, jotka työskentelevät terveydenhuollossa.

  Tehokkaat ja laadukkaat tukisukat, jotka vähentävät stressihäiriöiden riskiä

  Tukisukat, toisin sanoen kompressiosukat, ovat hyvä vaate ja apu kenelle tahansa, jolla on työ, johon liittyy jalkojen kuormitusta ja väsymystä. Erityisen tehokkaita tukisukat ovat hoitoalalla, jossa sinä työntekijänä, liikut paljon ja joissakin tapauksissa teet myös raskasta nostelua. Tukisukat tai kompressiosukat eivät ole uusi ilmiö, mutta ne ovat jo pitkään olleet apu, joka tunnetaan niiden hyvistä ja nautinnollisista ominaisuuksista. Color4care on huomioinut tämän ja odotamme aina, että meillä on laaja ja värikäs tukisukka valikoima, jotka ovat parhaasta muotoilusta ja laadusta. Jotta saisit myös uuden ja värikkään identiteetin työhösi, saat sen, kun valitset Color4caren työvaatteidesi ja työvälineidesi toimittajaksi hoitoalan työssäsi. Ei ole väliä, oletko lähihoitaja, lääkäri tai sairaanhoitaja, meillä on aina valikoima erilaisia vaatteita, univormuja ja työvälineitä, joista kaikki terveydenhoidossa voivat nauttia. Värin tuomisesta terveydenhoitoon on tullut monille luonnollinen valinta Color4caren avulla kaikille, jotka haluavat näyttää oman identiteettinsä. Kokeile myös sinä, jotta voit nähdä, millaisen eron ilon ja värin näyttäminen töissä voi tehdä.

  Korkealaatuiset sukat

  Tukisukka tai kompressiosukka tyyppi, jonka voit tilata Color4care verkkokaupasta, on 16-18 mmHg:n paineluokka, ja se on tuote, jota voidaan käyttää koko päivän ajan ilman, että se tuntuu haittaavalta tai painaa liian kovaa. Nämä sukat kehitettiin lisäämään verenkiertoa jaloissa. Sukan paine on jalkojen yläosassa ja nilkoissa ja laskee vähitellen. Näin veren virtaus sydämeen herätetään. Sukka estää verihyytymiä ja arpia, mutta tarjoaa myös hyvän hieronnan käytettäessä sitä. Jos lääketieteellisiä ongelmia esiintyy, korkeampaa painetta oleva tukisukka saattaa olla suositeltava, ja silloin erikoislääkärin lausunto voi olla tarpeen. Oikean koon löytämiseksi Color4care koko-oppaista löytyy pohkeen ja nilkan mitat. Näiden avulla voit valita oikean koon ilman vaikeuksia ja nauttia täydestä istuvuudesta. Color4care tukisukat tai kompressiosukat ovat 74% puuvillaa, 23% polyamidia ja 3% lycraa ja ne voidaan pestä jopa 60°. Tämä tuote on suunniteltu käytettäväksi töissä, ja se pystyy käsittelemään suuria kuormituksia.

  Color4care - Täältä löydät muutakin kuin tukisukat ja kompressiosukat

  Color4care ei tarjoa vain värikkäät tukisukat tai kompressiosukat, vaan olemme keskittyneet etsimään täydellisen valikoiman hoitovaatteita, kenkiä ja työvälineitä kaikille terveydenhoidossa. Etsimme parasta mahdollista muotoilua ja laatua, ja olemme luoneet laajan rekisterin välttämättömistä tuotteista, joita kaikki sairaanhoitajat ja lähihoitajat tarvitsevat. Sitten olemme asettaneet mukavia ja värikkäitä kuvioita tuotteisiin, jolloin meistä on tullut monien suosikki ja luonnollinen valinta. Meiltä löydät hienot vaatteet, kuten alusvaatteet, työpuserot ja tukisukat, sekä laadukkaat ja välttämättömät työvälineet, kuten stetoskoopit, nimikyltit ja muut tarvikkeet. Kaikki hyvällä hinnalla Color4carelta.

 • Työhousut

  Värikkäät hoitovaatteet ja työhousut, jotka levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa

  Sama työ päivästä toiseen voi olla jotain, josta tulee mekaanista, ja tämä on tosiasia, joka tapahtuu kaikissa ammateissa. Jos sinulla on työ, joka sisältää sekä psyykkistä että fyysistä stressiä joka päivä, riskinä on, että menetät hyvän mielialasi ja kaikki tuntuu pakolliselta toiminnolta päivittäin. Tämän kokevat monet, jotka työskentelevät terveydenhoidossa, mutta myös potilaat, jotka vierailevat sairaaloissa ja hoitolaitoksissa tai jotka ovat pitkäaikaisesti sairaalassa tai vanhainkodissa. Tämän sairaanhoitaja tai lähihoitaja voi muuttaa tuomalla henkilökohtaisen leiman univormuun tunikoilla, jotka säteilevät iloa, väriä ja huolenpitoa. Nykyään ei ole syytä käyttää tylsiä ja värittömiä vaatteita vain siksi, että työskentelet terveydenhoidossa. Muutos nykyaikaisiin ja värikkäisiin vaatteisiin ja työvälineisiin voi antaa sinulle ja potilaillesi paremman kuvan hoitoalasta. Color4care tarjoaa mukavat, kestävät ja halvat työhousut tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten myös hoitovaatteet ja paljon muuta heille, jotka haluavat tuoda väriä terveydenhoitoon.

  Työhousut ja työvaatteet Color4care valikoimasta tuovat väriä terveydenhoitoon

  Täältä löydät kaiken mitä haluat ollaksesi moderni ja trendikäs lähi- tai sairaanhoitaja antaen suurta iloa, väriä ja huolenpitoa potilaille ja vierailijoille. Color4care on erikoistunut tarjoamaan parasta mahdollista laatua laajalla valikoimalla moderneja ja värikkäitä tunikoita, muita vaatteita ja työvälineitä terveydenhoidon työntekijöille. Olemme tehneet tämän tiedolla ja tietoisuudella siitä, kuinka vähän voi tehdä niin paljon. Ero värittömän tai värikkään välillä töissä on jotain, joka todella antaa sinulle oman identiteettisi. Erityisesti terveydenhoidossa tarvitaan jotain piristävää, jotta luodaan lämpimiä tunteita kaikille, jotka työskentelevät ja hoitavat eri laitoksissa ympäri maailmaa. Kun valitset Color4care verkkokaupan työhousut, muut vaatteet ja päivittäiset työvälineet hoitoalan ammattiisi, teet tietoisen valinnan, joka muuttaa sinun ja muiden tapaa nähdä sinut myönteisellä ja ilahduttavalla tavalla päivittäisessä työssäsi. Meidän laajasta valikoimasta löydät sekä edulliset työhousut miehille ja naisille sekä työhousut laajalla vyötäröllä raskaana oleville naisille, jolloin housut ovat täydelliset kasvavalle vatsalle raskauden aikana. Valikoimastamme löydät myös edulliset työhousut, joissa on venytys, leggingsit, farkut ja pehmeät housut GOTS-sertifioidusta materiaalista.

  Color4care - Sinun valintasi, kun haluat tuoda henkilökohtaisen kosketuksen terveydenhoidon univormuusi

  Color4care pyrkii tuomaan modernin tyylin ja henkilökohtaisen värin kaikille, jotka työskentelevät hoitoalalla. Olemme tehneet tämän vähentämättä laatua, jota tarvitaan stressaavassa työssä. Color4care tarjoaa sinulle niin hienot työvaatteet kuten tunikat ja työhousut kuin myös laajan valikoiman kaikesta, jota tarvitset lähi- ja sairaanhoitajan päivittäiseen työhön. Kun etsit uutta tunikaa työhösi, voit myös tarkistaa meidän erittäin hienot ja laadukkaat tukisukat sekä hienot kengät, jotka saavat jalkasi voimaan hyvin vuoden jokaisena työpäivänä. Kaiken tämän ja paljon muuta löydät Color4care valikoimasta.

 • Työpaidat

  Löydä uusi korkealaatuinen työpaita laajasta valikoimastamme

  Olemme kehittäneet laajan valikoiman työpaitoja, jotka ovat laadukkaita ja mukavia useissa eri väreissä, niin että löydät työpaidan, joka sopii tyyliisi ja tarpeisiisi. Olemme valinneet korkealaatuiset tuotemerkit, jotka keskittyvät sinuun asiakkaana ja tarjoavat vaatteita, jotka täyttävät terveydenhuollon ammattilaisten työvaatteisiin liittyvät vaatimukset. Usein pitkät ja kiireiset päivät terveydenhuollossa vaativat hyvät vaatteet, jotka kestävät pesusta toiseen ja ovat mukavia käyttää koko päivän. Valikoimassamme on eri malleja ja eri värejä naisille ja miehille, jotta löytäisit juuri sinun suosikkityöpaitasi ja toisit väriä terveydenhoitoon.

  Värikkäät hoitoalan työvaatteet ja työpaidat, jotka levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa

  Sama työ päivästä toiseen voi olla jotain, josta tulee mekaanista, ja tämä on tosiasia, joka tapahtuu kaikissa ammateissa. Jos sinulla on työ, joka sisältää sekä psyykkistä että fyysistä stressiä joka päivä, riskinä on, että menetät hyvän mielialasi ja kaikki tuntuu pakolliselta toiminnolta päivittäin. Tämän kokevat monet, jotka työskentelevät terveydenhoidossa, mutta myös potilaat, jotka vierailevat sairaaloissa ja hoitolaitoksissa tai jotka ovat pitkäaikaisesti sairaalassa tai vanhainkodissa. Tämän sairaanhoitaja tai lähihoitaja voi muuttaa tuomalla henkilökohtaisen leiman univormuun tunikoilla, jotka säteilevät iloa, väriä ja huolenpitoa. Nykyään ei ole syytä käyttää tylsiä ja värittömiä vaatteita vain siksi, että työskentelet terveydenhoidossa. Muutos nykyaikaisiin ja värikkäisiin vaatteisiin ja työvälineisiin voi antaa sinulle ja potilaillesi paremman kuvan hoitoalasta. Color4care tarjoaa mukavat ja värikkäät työpuserot muun muassa Hejcolta, kuten myös hoitoalan työvaatteet ja paljon muuta heille, jotka haluavat tuoda väriä terveydenhoitoon.

  Color4care työpaidat ja työvaatteet tuovat väriä terveydenhoitoon

  Täältä löydät kaiken mitä tarvitset ollaksesi moderni ja trendikäs lähihoitaja tai sairaanhoitaja tuoden suurta iloa, väriä ja huolenpitoa potilaille ja vierailijoille. Color4care on erikoistunut tarjoamaan parasta mahdollista laatua tarjoamalla laajan valikoiman moderneja ja värikkäitä työpaitoja, muita vaatteita ja työvälineitä terveydenhuollon ammattilaisille. Olemme tehneet tämän tietoisuudella siitä, kuinka vähän voi tehdä niin paljon. Ero värittömän tai värikkään välillä työssä on jotain, joka todella antaa sinulle oman identiteettisi. Erityisesti terveydenhuollossa on tarpeellista luoda lämmin tunne kaikille, jotka työskentelevät ja hoitavat eri laitoksissa ympäri maailmaa. Kun valitset Color4care verkkokaupan huolehtimaan työpaitojen toimittamisesta, muut vaatteet sekä päivittäiset työvälineet, jotka tarvitset hoitoalan ammatissasi, teet tietoisen valinnan, joka muuttaa sekä sinun että muiden tavan nähdä sinut positiivisella ja iloisella tavalla päivittäisessä työssäsi.

  Valikoimaamme olemme päättäneet sisällyttää luotettavat ja korkealaatuiset tuotemerkit, kuten Hejco, Smila, Segers ja Nytello, antaen sinulle mahdollisuuden käyttää tarpeitasi vastaavia vaatteita. Ne ovat tunnettuja yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet vaatteisiin muun muassa terveydenhuollon ammattilaisille. Vaatteet ovat korkeatasoisia ja niissä on maksimaalinen mukavuus. Työvaatevalikoimamme on valmistettu käsittelemään päivittäistä kulumista ja tarjoamaan mukavuutta työvuoron aikana.

  Color4care - Sinun valintasi, kun haluat tuoda henkilökohtaisen kosketuksen työasuusi

  Color4care pyrkii tuomaan modernin tyylin ja henkilökohtaisen värin kaikille, jotka työskentelevät hoitoalalla. Olemme tehneet tämän vähentämättä laatua, jota tarvitaan stressaavassa työssä. Color4care tarjoaa sinulle niin hienot työvaatteet kuten tunikat ja työhousut kuin myös laajan valikoiman kaikesta, jota tarvitset lähi- ja sairaanhoitajan päivittäiseen työhön. Kun etsit uutta työpuseroa työhösi, voit myös tarkistaa meidän erittäin hienot ja laadukkaat tukisukat sekä hienot kengät, jotka saavat jalkasi voimaan hyvin vuoden jokaisena työpäivänä. Kaiken tämän ja paljon muuta löydät Color4care valikoimasta.

 • Työpuserot

  Color4care valikoimasta löydät monia erilaisia hoitoalan tuotteita, jotka tuovat henkilökohtaisen kosketuksen univormuun, jota monet potilaat arvostavat suuresti päivittäin maan sairaaloissa ja terveydenhuollon laitoksissa. Color4care tarjoaa kaiken mukavista ja miellyttävistä alusvaatteista sukkiin ja työpaitoihin, jotka kaikki tuovat iloa ja väriä työhösi. Lisäksi tarjoamme myös parhaan mahdollisen laadun, jonka ansiosta saat parhaimman mukavuuden, jonka tarvitset työskentelyyn. Tämän ansiosta olemme luoneet uuden trendin hoitoalalle ja alan vaatteisiin. Sinulla on edelleen sama liikkumisvapaus ja mukavuus, mutta samalla voimakkaampi säteily, joka voi olla miellyttävää kaikille potilaille, jotka näkevät sinut työssäsi. Mitä sukkia ja alusvaatteita kohtaan olemme ajatelleet, ne antavat sinulle mukavuutta, laatua ja tukea, jota tarvitset työskennellessäsi lähi- tai sairaanhoitajana. Tarjoamamme työpaidat ovat aina laadukkaita ja niissä on monia värejä, jotka tuovat iloa kaikille.

  Täältä löydät laajan valikoiman eri tyyppisiä työvaatteita eri tuotemerkeiltä. Löydä juuri sinun työvaatteesi, jotka sopivat sinulle parhaiten eri tuotekategorioista. Color4care myymälämme ensisijainen tavoite on tarjota laaja valikoima korkealaatuisia työvaatteita edulliseen hintaan. Laaja valikoima mahdollistaa useiden eri tuotemerkkien valikoiman riippumatta siitä, etsitkö hyvin yksinkertaisia työvaatteita vai entistä eksklusiivisempia ja käytännöllisiä työpaitoja.

 • T-paidat

  Color4care valikoimasta löydät monia erilaisia hoitoalan tuotteita, jotka tuovat henkilökohtaisen kosketuksen asuusi, jota monet potilaat arvostavat suuresti vieraillessaan päivittäin maan sairaaloissa ja terveydenhuollon laitoksissa. Color4care tarjoaa kaiken mukavista ja miellyttävistä alusvaatteista sukkiin ja paitoihin, jotka kaikki tuovat iloa ja väriä työhösi. Lisäksi tarjoamme myös parhaan mahdollisen laadun, jonka ansiosta saat parhaimman mukavuuden, jonka tarvitset työskentelyyn. Tämän ansiosta olemme luoneet uuden trendin hoitoalalle ja alan vaatteisiin. Sinulla on edelleen sama liikkumisvapaus ja mukavuus, mutta samalla säteilet voimakkaammin, joka voi olla miellyttävää kaikille potilaille, jotka näkevät sinut työssäsi. Mitä sukkia ja alusvaatteita kohtaan olemme ajatelleet, ne antavat sinulle mukavuutta, laatua ja tukea, jota tarvitset työskennellessäsi lähi- tai sairaanhoitajana. Tarjoamamme työpaidat ovat aina laadukkaita ja niissä on monia värejä, jotka tuovat iloa kaikille.

  Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia t-paitoja, joissa on inspiroivia motiiveja. Löydä suosikki t-paitasi, joka sopii sinulle parhaiten valikoimastamme. Color4caren ensisijainen tavoite on tarjota laaja valikoima korkealaatuisia työvaatteita edulliseen hintaan. Laaja valikoima mahdollistaa, että voit valita useiden eri tuotemerkkien väliltä riippumatta siitä, etsitkö hyvin yksinkertaisia työvaatteita tai eksklusiivisempia ja käytännöllisempiä työpaitoja.

  T-paita on löydyttävä jokaisesta vaatekaapista, kun työskentelet hoitoalalla. Se on vaate, jota voidaan käyttää työmatkoilla ja se on saatavana eri näköisenä ja mallina. Hyvässä perusvaatekaapissa on useita yksivärisiä T-paitoja eri väreissä ja joitakin kuviollisia, kun haluat jotain ylimääräistä. Color4carelta löydät laajan valikoiman tyylikkäitä t-paitoja, täydellistä heille, jotka työskentelevät terveydenhuollon parissa ja ovat ylpeitä ammatistaan.

 • Urheilu ja vapaa-aika
Visa fler kategorierVisa färre kategorier
Näytä/piilota lisää asetuksia
Ok