Tiedot 0

Työvälineet 

Löydä laadukkaat työvaatteet ja hoitoasut Color4Care:n valikoimasta

Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi. Valikoimastamme löydät myös monia muita tärkeitä tuotteita ja asusteita, joita tarvitset päivittäisessä työssäsi hoitoalall...

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Ampullinavaajat
 • Henkilökortinpidikkeet

  Persoonallinen kortinpidike tuo omaperäistä sävyä univormuun

  Hoitotyössä on tärkeää näyttää, kuka olet. Tämä tehdään usein nimilapun tai henkilökortin avulla. Vaihtoehtoisesti voi käyttää molempia. Aiemmin korttien pidikkeet olivat joko valkoista, mustaa tai krominväristä metallia. Tämä ei ilmaissut juurikaan mielikuvista, mutta oli standardi, kuten myös värittömät työvaatteet hoitajan päivittäisessa työssä. Nykyään tämäkin on muuttumassa ja muutos on jo saavuttanut kortinpidikkeet ja muut hoitotyön välineet ja asut. Color4care haluaa jakaa kanssasi iloa, väriä ja huolenpitoa hoitotyössä. Täältä löydät kaiken mukavista ja värikkäistä työasuista työvälineisiin, joita tarvitsevat kaikki hoitajat ja muut huolenpitäjät. Lisäksi voit kerätä työkaverisi yhteen ja luoda persoonalliset nimikyltit kaikille. Ne ovat selkeä hoitohenkilöstön suosikki! 

  Uudet värikkäät henkilökortinpidikkeet ovat vain yksi esimerkki tuotteistamme

  Luonnollisestikin voit vaihtaa vanhan kortinpidikkeesti uuteen, hauskaan pidikkeeseen, joita löydät kivoissa ja jännittävissä väreissä. Nämä kortinpidikkeet eivät ole kalliita, joten voit hankkia samalla useamman ja maustaa asuasi makusi mukaan. Pidikkeen mukana saat tyyliin sopivan kaulanauhan ja nipistimen, jolla voit kiiinnittää sen rintataskuusi. Niiden avulla tunnet olosi mukavaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Jos ajattelet, ettei kortinpidike tuo suurtakaan muutosta, kokeile sitä ja näet, että se piristää kummasti. Lisämuutoksia varten olemme luoneet nettikaupan, josta löydät kaiken tarvitsemasi. Color4caresta löydät sekä mukavat työvaatteet että laadukkaat työvälineet. Valikoimastamme löytyy jotakin jokaiselle, joka haluaa tuoda väriä hoitotyöhön.

  Color4care – Ilon, värin ja huolenpidon tuoja

  Me Color4caressa olemme päättäneet tuoda iloa ja persoonallisuutta hoitotyöhön. Emme kuitenkaan voisi tehdä tätä ilman sinua. Jokaisella terveydenhuollossa toimivalla on mahdollisuus auttaa meitä tuomaan lämmintä tunnelmaa sairaaloihin ja osastoille ympäri maata. Valinta on sinun ja valkoima valtava. Kun selaat tarjoamiamme tuotteita, löydät kortinpidikkeiden lisäksi paljon muutakin. Kaipaatpa sitten uusia työvaatteita tai muita työvälineitä, löydät sen meiltä. Color4caressa voit olla hetken täysin oma itsesi ja luoda kokonaan uuden työvaatekokoelman, joka on uskomattoman mukava, värikäs ja moderni. Samalla tuot iloa työpaikallesi.

 • Hoitajan kellot & kuoret

  Hoitajan kello tekee työstäsi tehokkaampaa

   

  Hoitajan kello, tai hoitokello on jo pitkään ollut huolenpidon symboli hoitajan kaulaan tai rintataskuun ripustettuna. Nyt hoitajan kelloja on saatavilla digitaalisena sekä analogisena ja niihin on saatavilla kuoria eri väreissä sekä kuvioissa. Hoitajan kellon avulla on mahdollista levittää ympäristöön väriä, iloa ja huolenpitoa niin sairaaloissa, hoitokodeissa kuin palvelutaloissakin.

   

  Valitse tyylikäs ja moderni hoitajan kello Color4care:lta!

 • Kynälamput

  Kynälamppu auttaa, kun sinun tarvitsee lukea pientä tekstiä terveydenhoitoalan työssä 

   

  Joskus työpaikallasi tarvitset kynälamppua saadaksesi paremman näkyvyden. Kynälamppu onkin vakiovaruste, joka löytyy lähes jokaisen hoitajan työpaidan taskusta. Olemme pyrkineet tuomaan valikoimaamme värikkäitä kynälamppuja, joiden avulla voit piristää työympäristöäsi!

 • Kynät

  Kynät ja sakset terveydenhoitoalalla työskenteleville

   

  Etsitkö täydellisiä saksia tai kynää työpaikalle tai kotiin? Color4Care:lta löydät tyylikkäitä ja hauskoja terveydenhoitoaiheisia kyniä ja saksia, jotka sopivat loistavasti esimerkiksi sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, lähihoitajille tai hoitoalaa opiskeleville. Voit valita monista eri väreistä ja luoda oman yhdistelmäsi valikoimamme muilla tuotteilla.

  Color4care:lta löydät kaiken, mitä terveydenhoitoalalla työskentelevät ja opiskelevat tarvitsevat!

 • Kynätaskut

  Väriä ja iloa hoitotyöhön Color4Care:n avulla

   

  Värin tuominen hoitotyöhön on Color4caren motto ja koko valikoimamme kuvastaa tätä sanomaa. Valikoimastamme löydät kauniit ja värikkäät kynätaskut piristämään työpäivääsi ja työvaatteitasi. Lisäksi pidät huolen siitä, etteivät mustekynät tahraa laadukkaita työvaatteitasi. Persoonallinen ja kaunis kynätasku ilahduttaa sinua ja ympärilläsi olevia ihmisiä päivittäisessä hoitotyössäsi. Pienikin yksityiskohta, kuten värikäs kynätasku, on helppo tapa aloittaa!

 • Puristussiteet
 • Avainpidikkeet
 • Laskimet & Mittanauhat
 • Sakset
 • Stetoskoopit

  Värikkäät stetoskoopit Color4Care:lta

   

  Color4Care:n valikoimasta löydät sekä perinteikkäät että modernit stetoskoopit terveydenhoitoalan työhön! Valikoimastamme löytyvät mm. Littmann-tuotemerkin laadukkaat ja kestävät ammattilaatuiset stetoskoopit, stetoskoopin suojat sekä varaosat.

 • Verenpainemittarit

  Color4care haluaa tuoda väriä hoitoon. Joten miksi et ostaisi värikästä verenpainemittaria? Verenpainemittareita on useissa eri väreissä, jotka sopivat yhteen muiden Color4caresta tilaamiesi tuotteiden kanssa. Verenpainemittariimme ovat manuaalisia ja niissä on kätevä 2-in-1 -letku. Tämä tekee siitä helpon sekä käyttää että lukea. 

 • Lääkerasia
Visa fler kategorierVisa färre kategorier