Tiedot 0

Työvälineet

Työvälineet hoitoalalle, jotka tuovat iloa ja väriä työskentelyyn

Työskennellessäsi sairaanhoitajana, lääkärinä tai lähihoitajana hyvät ja luotettavat työvälineet ovat tärkeitä. Tästä syystä hoitotyövälineiden ei tarvitse olla steriilejä ja värittömiä, vaan tässä on todella mahdollisuus luoda mukavia työvälineitä, joissa on väriä ja jotka tuova...

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Ampullinavaajat

  Työskennellessäsi sairaanhoitajana, lääkärinä tai lähihoitajana hyvät ja luotettavat työvälineet ovat tärkeitä. Tästä syystä hoitotyövälineiden ei tarvitse olla steriilejä ja värittömiä, vaan tässä on todella mahdollisuus luoda mukavia työvälineitä, joissa on väriä ja jotka tuovat iloa jokaiselle, jotka käyttävät niitä. Terveydenhoito on työlästä ja joskus ikävää ja surullista, joten voi olla mukava nähdä jotain, joka saa nauramaan, mutta samanaikaisesti tarjoaa huolenpitoa, kuten on tarkoituskin. Color4care on ymmärtänyt värin ja ilon merkityksen terveydenhoidossa ja tarjoamme laadukkaita ja mukavia työvälineitä, joissa on aina jotain mukavaa ja värikästä jokaiseen makuun. Kun tilaat tuotteitamme terveydenhoitoon, saat myös aina nopean ja halvan toimituksen.

  Snap-it ampullinavaaja

  Tämän älykkään ratkaisun on kehittänyt austraalialainen sairaanhoitaja ja hän on voittanut palkinnon sen toiminnasta. Hoitoala käytti miljoonia ampulleja vuosittain. Särkyvä lasi, haavat ja pilaantuva sisältö on aina ollut pinnalla keskusteltaessa turvallisuuskysymyksistä. Snap-it poistaa nämä ongelmat ja auttaa pitämään sormesi poissa terävistä reunoista ja särkyvästä lasista. Snap-it on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja suunniteltu monikäyttöiseen käyttöön.

 • Henkilökortinpidikkeet

  Henkilökortinpidikkeet iloisilla väreillä tuovat henkilökohtaisen kosketuksen univormuun

  Hoitoalan työssä on tärkeää osoittaa, kuka olet, ja tämä tehdään yleensä käyttämällä nimikylttiä tai henkilökortinpidikettä. Vaihtoehtoisesti voit kuljettaa molempia. Joka tapauksessa nämä kortinpidikkeet olivat aikaisemmin valkoisia, mustia tai kromin väristä metallia. Tämä ei ilmaissut paljon mielikuvitusta, vaan oli aikaisemmin vakiintunut tapa, samoin kuin värittömät työvaatteet, joita lähihoitajat ja sairaanhoitajat pitivät yllä päivittäisessä työssä. Nykyelämässä tapahtuu paljon muutoksia. Tämä muutos on myös saavuttanut sekä henkilökortinpidikkeet että kaikki muut työvälineet ja työvaatteet terveydenhuollossa. Color4care levittää yhdessä sinun kanssa iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhoitoon. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset mukaviin ja värikkäisiin työvaatteisiin ja työvälineisiin kaikille hoitajille ja sairaanhoitajille. Lisäksi sinä ja kaikki kollegasi voitte kokoontua yhteen ja luoda henkilökohtaiset nimikyltit Color4caren kanssa. Nimikyltit ovat kaikkien hoitoalan työntekijöiden selvä suosikki.

  Uudet värikkäät henkilökortinpidikkeet ovat vain yksi monista tuotteistamme, jotka löydät valikoimastamme

  Nyt voit vaihtaa vanhan korttikotelosi uuteen, mukavaan henkilökorttikoteloon, jossa on moderni leikkaus ja jännittävä väri. Yksi henkilökortinpidike ei ole kallis, joten sinulla on mahdollisuus ostaa jopa pari, jos uskot, että olet tyytyväinen. Nämä pidikkeet toimitetaan yhteensopivan kaulahihnan ja pidikkeen kanssa, jotta ne voidaan kiinnittää rintataskuun. Tämä kaikki, jotta voit vaihdella ja samalla tuntea olosi mukavaksi kaikissa tilanteissa. Nyt ehkä ajattelet, että henkilökortinpidike ei tee suuria muutoksia, mutta sinun pitäisi todella kokeilla, jotta näet kuinka vähän voi tehdä niin paljon. Olemme luoneet verkkokaupan, jossa on kaikki mitä haluat. Tehdessäsi ostoksia Color4carella sinulta ei puutu vaihtoehtoja, kun on kyse laadukkaista ja mukavista työvaatteista ja työvälineistä. Laajassa valikoimassamme on aina jotain, joka sopii kaikille ja tuo väriä terveydenhoitoon.

  Color4care - Tiivis yhteistyö ilon, värin ja huolenpidon kanssa

  Color4carella olemme päättäneet luoda iloa ja henkilökohtaista identiteettiä terveydenhuollossa. Teemme tämän läheisellä yhteistyöllä ilon, värin ja huolenpidon kanssa, mutta emme selviä siitä ilman sinua. Kaikki, jotka työskentelevät terveydenhoidossa luovat tämän miellyttävän ilmapiirin kaikissa terveydenhuollon osastoissa ja sairaaloissa ympäri maata. Valinta on sinun ja mahdollisuudet loputtomat. Tarkastelemalla valikoimaamme löydät monia muita tuotteita henkilökorttipidikkeiden lisäksi. Etsitpä uusia työvaatteita tai muita työvälineitä, meillä on runsaasti valinnanvaraa. Color4caren avulla voit olla oma itsesi hetken aikaa ja yhdistellä uuden ja uskomattoman mukavan ja värikkään vaatekaapin uusilla mahtavilla työvaatteilla. Lisäksi luot iloa työhön.

 • Hoitajan kellot & kuoret

  Pysy aikataulussa hoitajan kellon avulla

  Ajassa pysyminen on kautta aikojen ollut tärkeää monissa eri ammateissa. Erityisesti kun kyse on hoitajista on ajassa pysyminen erityisen tärkeää. Hoitoalalla on jo pitkään käytetty hoitajien kelloja. Kello on taskukellon muodossa ja sitä käytetään kaulan ympärillä tai rintataskussa. Sairaanhoitajan kelloa on käytetty tavanomaisena kellona ja myös apuna silloin, kun on ollut tärkeää ottaa aikaa eri hoitotoimenpiteissä. Tämä hoitajan kello löytyy nyt Color4care valikoimasta. Kuten kaikki tuotteemme, kello tuo väriä terveydenhoitoon ja levittää iloa, väriä ja huolenpitoa potilaille ja muille hoitajille. Meiltä Color4carelta löydät useita erilaisia hoitotyön kellomalleja.

  Hoitajan kello löytyy useina eri malleina laajasta valikoimastamme

  Laajassa hoitajan kello valikoimassamme ei ole rajoja. Tuotevalikoimassamme on tyylikäs ja klassinen hoitajan kello, joka on aina ollut hoitotyön symboli. Muussa tapauksessa löydät kaikki erityiset hoitajan kellot, jotka luonnehtivat asemaamme hoitoalan värin luojana. Nykyään löydät myös digitaaliset ja analogiset hoitajan kellot, jotka on kehystetty suojaavalla silikonimuovilla. Nämä hoitajan kellot voidaan kiinnittää nauhalla kaulan ympäri tai rintataskun ulkopuolelle, jotta ne näkyvät ja luovat terveydenhuollon potilaille ja työtovereille visuaalista hyvinvointia. Erikoisuutena olemme myös luoneet pimeässä hohtavat kellot, jotka levittävät tunnelmaa potilaille, joiden luona vierailet yöaikaan. Olemme luoneet laajan valikoiman laadukkaita työvälineitä hoitajille ja tuoneet väriä heille. Tämän seurauksena kaikki terveydenhuollon tarjoajat ja sairaanhoitajat voivat luoda persoonallisen kosketuksen värikkäiden asusteiden avulla. Me Color4care verkkokaupassa ajattelemme, että työstä tulee hauskempaa värin ja persoonallisuuden avulla.

  Color4care on konsepti työvaatteille ja työvälineille terveydenhuollossa

  Luomalla täydellisen valikoiman työvaatteita ja työvälineitä hoitajille ja asettamalla väriä näihin tuotteisiin luomme uniikkeja ja persoonallisia asuja. Näin olemme antaneet sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työelämääsi. Color4caren valikoimasta voit helposti luoda väriä asuusi mukavan ja elegantin hoitajan kellon avulla. Voit lisäksi yhdistää kellon näyttävällä ja lämpimällä tavalla tilaamalla myös työvaatteet meiltä. Mukavien ja laadukkaiden työvaatteiden yhdistäminen tukisukkiin, työkenkiin ja tunikoihin yhdessä hoitajan kellon kanssa on aina arvostettua. Tuotteemme antavat sinulle uuden ulkoasun, jonka huomaavat sekä kollegasi että potilaasi. Muistathan kokeilla myös mukavia ja henkilökohtaisia nimikylttejä, jotka piristävät sekä sinua että työasuasi. Nimikyltit ovat yksi erikoistuotteistamme, jotka kuvaavat koko konseptiamme, kun on kyse henkilökohtaisten ja ainutlaatuisten tyylien luomisesta terveydenhoidossa.

  Miksi hoitajan kello silikonikuoressa?

  Terveydenhoidossa hygienia on tärkeää, mikä tarkoittaa myös sitä, että työvälineet ja asusteet kestävät pesua. Silikoninen hoitajan kello on erinomainen hoitoalalla, koska kuori voidaan nopeasti ja helposti poistaa kellosta puhdistettavaksi. Kuori on nopea ja helppo irrottaa, joten voit vaihtaa helposti eri kuorien välillä erilaisten vaatteiden ja muiden asusteiden ja työvälineiden mukaan. Silikoninen hoitajan kello on saatavilla kaikenlaisissa väreissä ja kuvioissa, jotka auttavat sinua löytämään suosikkisi.

 • Kynälamput

  Kynälamppu voi olla hyvä, kun luet jotain pientä terveydenhoidossa

  Monet meistä tietävät, kuinka mukava on omistaa taskulamppu. Varsinkin, kun on pimeää ja aiot vain tehdä jotain pientä. Ei ole myöskään helppoa löytää jotain, kun ei ole tarpeeksi valaistusta. Jopa terveydenhuollossa nämä valaisimet ovat hyvä toiminto kaikille lähihoitajille ja sairaanhoitajille. Tällöin taskulamput ovat kynälampun muodossa, jolloin se on helppo pitää mukana koko ajan. Ajatuksena on, että lampun pitäisi olla käytettävissä aina, kun tarve ilmenee. Kun haluat todella mukavan kynälampun, joka tuo väriä terveydenhoitoon, voit löytää sen Color4care valikoimasta. Color4carella olemme keskittyneet luomaan valikoiman tuotteita, jotka levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa. Tämä konsepti kattaa koko työvaate- ja työvälinevalikoimamme kaikille lähi- ja sairaanhoitajille. Kun tarvitset kynälamppua, löydät sen monissa kivoissa väreissä edullisin hinnoin ja laadukkaasti.

  Yhdistä kynät muihin tuotteisiin

  Tämä pienempi taskulamppu toimii yhtä hyvin kuin mikä tahansa muu taskulamppu. Huolimatta pienestä muodosta, se antaa kynän, ja samoin kuin sisaruksensa; taskulampun, hyvällä valaistuksella. Kynälamppu ei ole pelkästään pimeässä oleva apu, vaan sitä voidaan käyttää esimerkiksi silmätarkastuksissa. Kun tarkastat kynälamppumallistomme, kohtaat myös muut työvälineet, jotka voidaan yhdistää kynälamppuihin. Esimerkiksi kynälamppu voidaan yhdistää värikkään kynätaskun kanssa. Meidän Color4care valikoimasta löydät loputtomia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kosketukseen asussasi. Kun tarkastelet koko valikoimaa, saatat löytää muita asioita, joita haluat myös muuttaa. Luomalla värikkään asenteen voit levittää iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhoidossa. Tämä antaa arvoa sekä kollegoiden että potilaiden puolesta.

  Kaikki kynälampuista kokonaisiin univormuihin

  Ilon ja hyvinvoinnin luonti terveydenhoidossa on yksinkertaista ja tarpeellista. Mikä voisi olla mukavampaa kuin vaihtaa perinteinen univormu värikkääseen univormuun, joka ilmaisee persoonallisuuttasi? Se säilyttää edelleen samanlaisen laadun ja samaan aikaan sinun on hauskempaa työskennellä. Hauskemman työskentelyn lisäksi uusien työvaatteiden ja työvälineiden tilaaminen Color4care verkkokaupasta tarjoaa sinulle mukavan hetken. Täältä löydät laadukkaat työpuserot, tunikat, työkengät, alusvaatteet ja tukisukat innovatiivisella suunnittelulla. Työvälineiden tapauksessa löydät aina värikkäät sakset, stetoskoopit ja muut tavalliset työkalut valikoimastamme. Terveydenhuollon tarjoajana voit tilata myös oman nimikyltin. Tämä tapahtuu muutamalla klikkauksella ja se voidaan tehdä yksinkertaisesti kahvitauolla töissä. Jos sinulla on kysyttävää Color4care tuotteistamme, asiakaspalvelu on täällä sinua varten.

 • Kynät

  Kynät ja sakset terveydenhoitoalalla työskenteleville

   

  Etsitkö täydellisiä saksia tai kynää työpaikalle tai kotiin? Color4Care:lta löydät tyylikkäitä ja hauskoja terveydenhoitoaiheisia kyniä ja saksia, jotka sopivat loistavasti esimerkiksi sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, lähihoitajille tai hoitoalaa opiskeleville. Voit valita monista eri väreistä ja luoda oman yhdistelmäsi valikoimamme muilla tuotteilla.

  Color4care:lta löydät kaiken, mitä terveydenhoitoalalla työskentelevät ja opiskelevat tarvitsevat!

 • Kynätaskut

  Kynätasku tuo iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhoitoon Color4caren kautta

  Värin tuominen terveydenhoitoon on Color4caren ohjenuora, jota pyrimme välittämään kaikilla tuotteillamme. Se näkyy koko valikoimassamme, josta löydät mukavia ja värikkäitä työvaatteita ja työvälineitä kaikille hoitajille. Nyt voit myös löytää väriä niin pienestä tavarasta kuin kynätaskusta, joka on aina ollut olennainen osa terveydenhoitoa. Nyt niistä on tullut modernia vuosikertaa ja haluamme levittää niitä kenelle tahansa, jotka haluavat luoda oman identiteettinsä työssä laadukkaiden tuotteidensa kanssa. Uuden ja mielenkiintoisen vaatekaapin luominen työvaatteista ja asusteista on helppoa Color4caren kanssa. Uusi vaatekaappi ilahduttaa sinua ja luo hyvinvointia joka päivä työssäsi terveydenhuollossa. Myös ihan pieni yksityiskohta, kuten värikäs kynätasku voi auttaa.

  Ilon levitys värin kautta on tunnettua ja kenties kynätasku tekee enemmän kuin uskot

  Terveydenhuollossa työskentely voi olla sekä fyysistä että henkistä. Monesti auttaa, kun vain lisää vähän väriä työhön ja ilo alkaa heti leviämään. Stressin kokeminen ja piristyksen tarvitseminen ei koske ainoastaan lähihoitajia tai sairaanhoitajia. Tämä pätee myös potilaisiin ja heidän sukulaisiin eri terveydenhuollon osastoissa. He voivat todella tarvita jotain, joka piristää ja tekee heidät onnelliseksi hetkeksi. Vaikka kynätaskua ei voi laskea lääkkeeksi, mutta se voi silti toimia pienenä mineraalitablettina, joka auttaa hetken. Color4care pyrkii voimakkaasti luomaan laadukkaita tuotteita, jotka levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa kaikissa osastoissa. Tämä näkyy parhaiten tarkastellessasi koko valikoiman ainutlaatuisia ja olennaisia työvaatteita ja työvälineitä. Luo oma tyyli Color4care verkkokaupasta ja tule jäseneksi perheeseen, joka edesauttaa mukavampaa työympäristöä.

  Color4care - Henkilökohtainen "lääkekauppasi" työvaatteisiin ja työvälineisiin

  Ei tarvitse tehdä paljon saada ihminen iloiseksi. Joskus tarvitaan kynätasku ja joskus enemmän. Color4care ei sano, että kynätasku tekee sinusta terveemmän ihmisen, mutta pieni yksityiskohta voi olla osasyynä hyvinvointiin. Kynätaskun lisäksi löydät meiltä työvaatteita, sukkia ja työpuseroita, joissa on kauniit värimaailmat. Lisäksi löydät laajan valikoiman alusvaatteita, joissa on hyvä istuvuus ja asianmukainen tuki. Kun tarvitset hyvin sopivia työvälineitä uuteen työvaatteeseen, sinun ei tarvitse etsiä enää. Täältä verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman yleisimpiä työvälineitä, joita tarvitset hoitotyössäsi. Stetoskoopeista ja verenpainemittareista löytyy kaikkea mitä tulee innovatiiviseen ajatteluun. Levitä yhdessä Color4caren kanssa iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhoitoon. Siitä on hyötyä sekä sinulle että potilaillesi.

 • Puristussiteet
 • Avainpidikkeet
 • Laskimet & Mittanauhat
 • Sakset

  Hyville saksille on paljon käyttöä hoitajille

  Monet tietävät, että saksilla on monenlaisia käyttötarkoituksia. Toisaalta on olemassa myös paljon erilaisia saksia, joista valita terveydenhoidossa. Sinä terveydenhuollon tarjoajana tai sairaanhoitajana tietenkin tiedät tämän. Tiedät tarkalleen, kuinka tärkeää on saada oikeat välineet oikeaan aikaan. Normaalisti sakset eivät osu silmään, koska malleista usein puuttuu persoonallisuutta. Tämän ei kuitenkaan tarvitse enää olla näin. Color4care antaa sinulle mahdollisuuden tuoda väriä hoitoon ja saksiin. Nykyään löytyy myös side-, pihti- ja muita saksia, joiden muotoilu on rikas. Näin voit auttaa meitä tuomaan iloa, väriä ja huolenpitoa tärkeänä konseptina terveydenhoidon alalle. Kun käyt verkkokauppaamme läpi, löydät kaiken työvaatteista työvälineihin luodaksesi uuden tyylin perinteiseen univormuun.

  Aseta henkilökohtainen kosketus saksiisi ja asuusi

  Kun haluat tehdä muutoksen elämässä, se voi olla hidasta. Erityisesti kun on kyse työstä ja perinteistä, jotka ovat olleet olemassa jo pitkään. Terveydenhoidossa on jo pitkään ollut yksivärisiä työvälineitä sekä valkoisia ja sinisiä vaatteita. Näin ei kuitenkaan enää tarvitse olla, sillä me Color4carella käytämme luovuutta, kun kyseessä ovat sakset ja muut työvälineet. Nyt voit tuoda väriä terveydenhoitoon joka päivä. Huolimatta siitä, haluatko tehdä vain pienen muutoksen tai luoda uuden tyylin, meiltä jokainen löytää jotain. Koska Color4care haluaa tuoda väriä hoitoon, olemme luoneet kokoelman erilaisia pihtejä ja saksia, jotka antavat mukavamman ilmapiirin töihin. Nyt voivat kaikki hoitajat saada upouuden työvaatekaapin hämmästyttävällä laadulla tekemällä tilauksen Color4care verkkokaupan kautta.

  Löydä mielenkiintoiset työvälineet ja työvaatteet Color4carelta

  Yhdessä Color4caren kanssa voit helposti tuoda väriä terveydenhoitoon ja luoda henkilökohtaisen kosketuksen asuusi. Kurkistamalla valikoimaamme mukavassa verkkokaupassamme saat selkeän kuvan loputtomista mahdollisuuksista. Täältä löydät mukavat työvaatteet ja työjalkineet. Meitä kiinnostavat suunnittelu ja värit positiivisella ja lämpimällä tavalla. Lisäksi olemme aina sitä mieltä, että tarvitset oikean tuen jaloille ja yleiselle mukavuudelle. Vaatteissamme käytetään aina materiaaleja, jotka ovat lempeitä iholle. Valitsemalla huolellisesti täydelliset työvaatteet, miellyttävistä alusvaatteista vaatimusten mukaisiin työpuseroihin, olet jo oikealla tiellä. Sitten voit täydentää näitä hämmästyttäviä vaatteita laadukkaalla hoitajan kellolla tai henkilökohtaisella nimikyltillä, joka asettaa pisteen i:lle. Kerää kollegasi yhteen ja tehkää tilauksenne yhdessä. Kun kaikki levittävät iloa yhdessä, vaikutus on paljon suurempi.

  Pihdit

  Tuotevalikoimaamme eivät kuulu vain sakset, vaan myös mukavat ja värikkäät pihdit. Pihdit on saksien kaltainen lääketieteellinen väline, joka voidaan lukita. Pihtejä käytetään yksinkertaisesti puristamaan ja pitämään asioita paikoillaan.

  Sidesakset

  Osta mukavat sidesakset lempivärisi mukaan ja yhdistele ne muihin työvälineisiin ja asusteisiin. Sidesaksia käytetään ensisijaisesti leikkaamaan siteitä oikeaan kokoon tai leikkaamaan sideharsoa ja vaatteita. Sidesakset on usein valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niissä on hammastetut kärjet, jotka ovat reunoiltaan tylpät. Meidän sidesakset löydät useissa eri väreissä, joita voit helposti yhdistellä muiden saksien ja työvälineiden kanssa, jotta voit lisätä väriä terveydenhoitoon.

 • Stetoskooppi

  Värikäs stetoskooppi Color4care verkkokaupasta

  Kun lääkärit ensimmäistä kertaa havaitsivat, kuinka tärkeää on etsiä sairauksia tai heikentyneitä toimintoja potilaan kehosta antiikin aikana, tehtiin tämä ensin niin sanotun suoran auskultaation kautta. Tämä yksinkertaisesti tarkoitti sitä, että lääkäri asetti korvansa esimerkiksi potilaan selkään tai rinnalle kuuntelemaan keuhkotoimintoja. Tämäntyyppinen kuuntelutapa oli yleisintä Englannin viktoriaanisen ajan alkuun asti, jolloin lääkärin ja potilaan välillä tuli olla väline etäisyyden luomiseksi. Tämän vuoksi maailma sai ensimmäisen stetoskoopin, jota voidaan käyttää lääketieteessä. Tämä varhainen versio nykypäivän stetoskoopeista muistutti luuria tai suppiloa, jossa ei ollut liikkuvaa osaa, kuten letku nykypäivän stetoskoopeissa, jonka kautta ääni toistuu hyvin kuultavaksi ja selkeäksi lääkärin korvaan.

  Littmann stetoskooppi - alan paras

  David Littmann oli amerikkalainen kätilö, joka viime vuosisadan puolivälissä kehitti sellaisen stetoskooppi tyypin, jota nykyään pidetään parhaana lääketieteessä ja terveydenhoidossa. Littmann stetoskooppeja on käytetty sairaaloissa ja terveydenhoitokeskuksissa ympäri maailmaa useiden vuosien ajan lääkäreiden ja sairaanhoitajien käytössä maailmanlaajuisesti potilaiden diagnosoimiseksi. Nämä ovat arvokkaita työkaluja, ja monet sairaanhoitajat ja lääkärit allekirjoittaisivat, kuinka paljon vaikeampaa heidän työnsä olisi ilman näitä tärkeitä välineitä. Littmann stetoskooppi tunnetaan myös täydellisesti sovitetuista kuulokkeistaan, jotka sopivat hyvin kaikkiin korviin ja sulkevat pois kaikki muut häiritsevät äänet tarkemman auskultaation ja diagnostiikan vuoksi. Me ajattelemme Color4care verkkokaupassa, että laatu on yhtä tärkeää kuin avainsanamme: ilo, väri ja huolenpito, ja siksi tarjoamme klassisia Littmann stetoskooppeja monenlaisissa onnellisissa väreissä. Tämä tekee niistä täydelliset, jos haluat ostaa ne itsellesi työvälineeksi terveydenhoitoon tai miksi et antaisi lahjaksi läheisellesi, joka on valmistumassa sairaanhoitajaksi tai lääkäriksi? Parempaa lahjaa kuin onnellista alkua hoitoalalle on vaikea löytää.

  Littmann stetoskooppi valikoimassamme on myös mukana Littmann Electronic 3200 -stetoskooppi, joka on elektroninen stetoskooppi bluetooth-tekniikalla. Voit nauhoittaa äänen ja siirtää sen tietokoneelle ja nähdä äänen visuaalisen kuvan tallennuksen yhteydessä tuotetun kaavion kautta. Tällä sähköisellä stetoskoopilla, jossa on monia ominaisuuksia, voit helposti valita stetoskoopin valikosta äänen tallennuksen, äänen soittamisen, bluetoothin käyttämisen tai äänen voimakkuuden nostamisen ja laskemisen.

  Kaikki mitä tarvitset hauskempaan ja värikkäämpään terveydenhuollon työhön

  Avainsanojemme ”väri, ilo ja huolenpito” ympärille olemme keränneet kaiken, mitkä ovat tärkeitä terveydenhoidon työntekijöille ja mitkä tekevät jokapäiväisestä elämästä hieman mukavampaa. Stetoskooppien lisäksi löydät myös paljon lisää värikkäitä tuotteita valikoimastamme. Mitä sanot esimerkiksi eri koko- ja väriluokkien työpuseroista, jotka ilmaisevat hieman enemmän omaa tyyliä töissä? Huomaat, että pitäessäsi asustasi, voit antaa potilaille parempaa ja miellyttävämpää hoitoa. Puhuttaessa terveydenhoidosta löydät meiltä myös useat nimikyltit, jotka voidaan räätälöidä niin, että voit esittää nimesi ja tittelisi hieman hauskemmalla tavalla kuin normaalisti.

 • Verenpainemittarit

  Color4care haluaa tuoda väriä terveydenhoitoon, joten miksi et ostaisi edullisesti värillistä verenpainemittaria? Verenpainemittarit ovat saatavina eri väreissä, ja ne voidaan yhdistellä muiden tuotteiden kanssa, jotka tilaat Color4care valikoimasta. Verenpainemittari on manuaalinen, jossa on käytännöllinen 2-in-1 letkujärjestelmä. 2-in-1 letkujärjestelmä helpottaa työskentelyä. Joskus saatat haluta verenpainemittarin myös kotiin, ja tähän tarkoitukseen sopii hyvin edullinen verenpainemittari, jonka löydät meiltä.

 • Lääkerasiat
Visa fler kategorierVisa färre kategorier