Tiedot 0

Työvälineet 

Työvälineet tuovat iloa ja väriä hoitotyöhön

Sairaanhoitajan, lääkärin ja lähihoitajan työssä yksi tärkeimmistä asioista on hyvät ja luotettavat työvälineet. Tätä varten työkalujen ei kuitenkaan tarvise olla tylsiä ja värittömiä, vaan voit hankkia myös ...

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Stetoskoopit

  Värikkäät stetoskoopit Color4carelta

  Color4Care:n valikoimasta löydät sekä perinteikkäät että modernit stetoskoopit terveydenhoitoalan työhön! Valikoimastamme löytyvät mm. Littmann-tuotemerkin laadukkaat ja kestävät ammattilaatuiset stetoskoopit.

 • Hoitajan kellot & kuoret

  Hoitajan kello tekee työstäsi tehokkaampaa

  Hoitajan kello, tai hoitokello on jo pitkään ollut huolenpidon symboli hoitajan kaulaan tai rintataskuun ripustettuna. Nyt hoitajan kelloja on saatavilla digitaalisena sekä analogisena ja niihin on saatavilla kuoria eri väreissä sekä kuvioissa. Hoitajan kellon avulla on mahdollista levittää ympäristöön väriä, iloa ja huolenpitoa niin sairaaloissa, hoitokodeissa kuin palvelutaloissakin.

  Valitse tyylikäs ja moderni hoitajan kello Color4care:lta!

 • Verenpainemittarit

  Color4care haluaa tuoda väriä hoitoon. Joten miksi et ostaisi värikästä verenpainemittaria? Verenpainemittareita on useissa eri väreissä, jotka sopivat yhteen muiden Color4caresta tilaamiesi tuotteiden kanssa. Verenpainemittariimme ovat manuaalisia ja niissä on kätevä 2-in-1 -letku. Tämä tekee siitä helpon sekä käyttää että lukea. 

 • Kynät
 • Kynätaskut

  Tuo väriä, iloa ja huolenpitoa hoitotyöhön Color4caren kynätaskun avulla

  Värin tuominen hoitotyöhön on Color4caren motto ja yritämme välittää sanomaamme kaikissa myymissämme tuotteissa. Näet tapamme ajatella niin värikkäissä työvaatteissa kuin hoitotyön perusvälineissäkin. Sama idea on löytänyt tiensä myös niinkin pieneen tuotteeseen kuin kynätaskuun, joka on aina ollut olennainen osa terveydenhuollon ammatteja. Nyt kynätaskut ovat saaneet modernin muodon, joka sopii kaikille, jotka haluavat luoda oman tyylinsä arjessa. Uuden, jännittävän tyylin luominen vaatteiden ja asusteiden avulla on helppoa Color4caressa. Persoonallinen ja mukava ulkomuoto ilahduttaa sinua päivittäisessä hoitotyössäsi. Pienikin yksityiskohta, kuten värikäs kynätasku, on helppo tapa aloittaa! 

  Värien iloa tuova vaikutus tunnetaan ja pieni kynätasku voi auttaa luultua enemmän

  Työskentely terveydenhuollossa voi olla stressaavaa sekä fyysisesti että psyykkisesti. Usein auttaa jo se, että näet pilkahduksen väriä työssäsi ja jo se saa olosi iloisemmaksi. Työ voi olla stressaavaa ja joskus tarvitset jotain piristävää. Tämä ei päde vain sinuun hoitajana. Sama koskee myös potilaitasi ja heidän lähimmäisiään, kun kohtaat heitä. He voivat tarvita jotain, joka piristää ja tekee heidän olonsa iloisemmaksi edes pienen hetken ajan. Vaikka nyt ulkomuodoltaan hauskaa kynätaskua ei voidakaan laskea lääkkeeksi, se voi toimia vitamiinipommin tapaan oikealla hetkellä. Color4care haluaa luoda laadukkaita tuotteita, jotka levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa kaikissa muodoissaan. Tämän näet parhaiten, kun käyt läpi koko valikoimamme, joka koostuu ainutlaatuisista ja olennaisista työvaatteista ja työvälineistä. Luo oma persoonallinen tyylisi Color4caressa ja liity siihen suureen joukkoon, joka auttaa miellyttävän työympäristön luomisessa.

  Color4care – Henkilökohtainen "lääkekaappisi", joka sisältää työvaatteita ja -välineitä

  Ilon tuominen ei vaadi paljoa Joskus onnen aiheuttajaksi riittää kynätasku, ja toisinaan se vaatii enemmän. Me Color4caressa emme lupaa, että kynätasku tekee sinusta terveemmän, mutta pieni yksityiskohta voi olla osasyynä hyvinvointiin. Kynätaskujen lisäksi saat Color4caresta työkengät, sukat ja työpaidat, kauniissa väreissä. Lisäksi löydät laaja valikoiman alusvaatteita, jotka istuvat ja tukevat oikeista paikoista. Kun tarvitset työkaluja, jotka sopivat uuteen työasuusi, löydät nekin täältä. Verkkokaupastamme saat myös laajan valikoiman yleisimpiä välineitä, joita tarvitset hoitotyössä. Valikoimassamme on stetoskooppeja, verenpainemittareita, hoitajankelloja ja kynälamppuja moderneissa väreissä. Liity Color4caren mukaan ja levitä iloa, väriä ja huolenpitoa hoitoalalle. Se on jotain, josta sekä sinä että potilaat voivat hyötyä.

 • Sakset
 • Kynälamput

  Kynälamppu auttaa, kun luet pientä printtiä hoitotyössä

  Monet meistä tietävät kuinka kätevä taskulamppu voi olla. Varsinkin, kun on pimeää ja täytyy nähdä jotain pikkuruista. Taskulamppua voi käyttää myös silloin, kun valaistus ei ole ihantellinen. Jopa terveydenhuollossa näillä lampuilla on paljon käyttöä. Yleisimmin hoitajat käyttäjät kynälamppuja, joita on kätevää kuljettaa mukana missä vain. Idea kynälampun takana on, että se on aina tarvittaessa saatavilla. Kun haluat erityisen kivan kynälampun, joka tuo väriä hoitoon, löydät sen täältä Color4caresta. Olemme keskittyneet luomaan valikoiman tuotteita, jotka antavat iloa, väriä ja huolenpitoa. Tämä konsepti näkyy kaikissa työvaatteissa ja työvälineissä, jotka sopivat kaikille hoitoalalla toimiville. Kun tarvitset edullista ja laadukasta kynälamppua, löydät niitä meiltä - tietysti monissa mukavissa väreissä.

  Yhdistä kynälamppu muihin tuotteisiin 

  Tämä pieni lampputyyppi toimii aivan kuten muutkin taskulamput. Huolimatta pienestä koostaan, se antaa hyvän valaistuksen - aivan kuten sen isommatkin versiot. Kynälamput eivät auta vain pimeässä, vaan niitä voidaan käyttää myös esimerkiksi erilaisten silmätarkastuksien tekemiseen. Kun käyt läpi valikoimaamme, löydät myös muita tuotteita, jotka voit yhdistää kynälamppuihin. Kynälamppu kulkee kätevästi esimerkiksi värikkäässä kynätaskussa. Saatat haluta lisätä taskuusi myös muutaman laadukkaan kynän. Color4caresta löydät loputtoman valikoiman tuotteita, joiden avulla voit lisätä persoonallista ilmettä työasuusi. Kun näet koko valikoiman, saatat havaita muitakin muutoskohteita. Värikkään asenteemme avulla tuot väriä, iloa ja huolenpitoa hoitotyöhön. Tätä arvostavat sekä työkaverisi että potilaasi.

  Kaikki kynälampuista koko univormuun

  Ilon ja tyytyväisyyden luominen terveydenhuoltoon on helppo, mutta kaivattu asenne. Mikä voisi olla mukavampaa kuin korvata perinteinen univormu värikkäällä työasulla, joka ilmaisee persoonallisuuttasi? Asumme ovat aina yhtä laadukkaita, mutta hauskempia. Niissä työskentely on kivaa ja samanlaisen mukavan kokemuksen saat, kun tilaat työvaatteesi ja -välineesi meiltä Color4caresta. Täältä löydät laadukkaat työpaidat, tunikat, työkengät, alusvaatteet ja tukisukat uusilla kuvioilla. Mitä työvälineisiin tulee, voit aina löytää fiksun ja värikkään valikoiman saksia, stetoskooppeja ja muita tavallisimpia hoitotyön välineitä. Hoitajat ja muut terveydenhuollon työntekijät, voivat tilata myös ikioman persoonallisen nimikylttinsä meiltä. Voit tehdä sen muutaman klikkauksen avulla - vaikkapa kahvitauon aikana työpaikallasi. Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme on täällä sinua varten.

 • Henkilökortinpidikkeet

  Persoonallinen kortinpidike tuo omaperäistä sävyä univormuun

  Hoitotyössä on tärkeää näyttää, kuka olet. Tämä tehdään usein nimilapun tai henkilökortin avulla. Vaihtoehtoisesti voi käyttää molempia. Aiemmin korttien pidikkeet olivat joko valkoista, mustaa tai krominväristä metallia. Tämä ei ilmaissut juurikaan mielikuvista, mutta oli standardi, kuten myös värittömät työvaatteet hoitajan päivittäisessa työssä. Nykyään tämäkin on muuttumassa ja muutos on jo saavuttanut kortinpidikkeet ja muut hoitotyön välineet ja asut. Color4care haluaa jakaa kanssasi iloa, väriä ja huolenpitoa hoitotyössä. Täältä löydät kaiken mukavista ja värikkäistä työasuista työvälineisiin, joita tarvitsevat kaikki hoitajat ja muut huolenpitäjät. Lisäksi voit kerätä työkaverisi yhteen ja luoda persoonalliset nimikyltit kaikille. Ne ovat selkeä hoitohenkilöstön suosikki! 

  Uudet värikkäät henkilökortinpidikkeet ovat vain yksi esimerkki tuotteistamme

  Luonnollisestikin voit vaihtaa vanhan kortinpidikkeesti uuteen, hauskaan pidikkeeseen, joita löydät kivoissa ja jännittävissä väreissä. Nämä kortinpidikkeet eivät ole kalliita, joten voit hankkia samalla useamman ja maustaa asuasi makusi mukaan. Pidikkeen mukana saat tyyliin sopivan kaulanauhan ja nipistimen, jolla voit kiiinnittää sen rintataskuusi. Niiden avulla tunnet olosi mukavaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Jos ajattelet, ettei kortinpidike tuo suurtakaan muutosta, kokeile sitä ja näet, että se piristää kummasti. Lisämuutoksia varten olemme luoneet nettikaupan, josta löydät kaiken tarvitsemasi. Color4caresta löydät sekä mukavat työvaatteet että laadukkaat työvälineet. Valikoimastamme löytyy jotakin jokaiselle, joka haluaa tuoda väriä hoitotyöhön.

  Color4care – Ilon, värin ja huolenpidon tuoja

  Me Color4caressa olemme päättäneet tuoda iloa ja persoonallisuutta hoitotyöhön. Emme kuitenkaan voisi tehdä tätä ilman sinua. Jokaisella terveydenhuollossa toimivalla on mahdollisuus auttaa meitä tuomaan lämmintä tunnelmaa sairaaloihin ja osastoille ympäri maata. Valinta on sinun ja valkoima valtava. Kun selaat tarjoamiamme tuotteita, löydät kortinpidikkeiden lisäksi paljon muutakin. Kaipaatpa sitten uusia työvaatteita tai muita työvälineitä, löydät sen meiltä. Color4caressa voit olla hetken täysin oma itsesi ja luoda kokonaan uuden työvaatekokoelman, joka on uskomattoman mukava, värikäs ja moderni. Samalla tuot iloa työpaikallesi.

 • Hoitoalan avainnauhat
 • Laskimet & Mittanauhat
 • Ampullinavaajat
 • Puristussiteet
Visa fler kategorierVisa färre kategorier