Asiakaspalvelu: 09 42450216
Asiakaspalvelu: 09 42450216

Työvälineet 

Työvälineet tuovat iloa ja väriä hoitotyöhön

Sairaanhoitajan, lääkärin ja lähihoitajan työssä yksi tärkeimmistä asioista on hyvät ja luotettavat työvälineet. Tätä varten työkalujen ei kuitenkaan tarvise olla tylsiä ja värittömiä, vaan voit hankkia myö...

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Stetoskoopit

  Värikkäät stetoskoopit Color4carelta

  Aiemmin sairauksiin tai potilaan heikentyneisiin toimintoihin kiinnitettiin huomiota suoralla havannoinnilla. Tämä tarkoitti sitä, että lääkäri yksinkertaisesti painoi korvansa kiinni potilaan selkään tai rintaan kuunnellakseen tämän keuhkoja, Tämä menetelmä oli yleisin kunnes Englannin viktoriaanisella ajalla vallitsevat ihanteet pakottivat lääkärin ottamaan fyysistä etäisyyttä potilaaseen. Noina aikoina lääketieteessä otettiinkin käyttöön ensimmäiset stetoskoopit. Tämä stetoskoopin varhainen versio muistutti luuria tai suppiloa, eikä siinä ollut niitä liikkuvia osia, jotka nykypäivänä tuovat tarpeelliset äänet suoraan lääkärin korviin.

  Littmannin stetoskooppi – tekniikan huipulla

  David Littmann oli amerikkalainen sydänlääkäri, jonka viime vuosisadalla kehittämää stetoskooppia pidetään lääketieteen ja terveydenhuollon parhaana. Littmannin stetoskooppia on käytetty jo vuosikymmeniä sairaaloissa ja vastaanotoilla ympäri maailmaa. Sen avulla diagnosoidaan valtavia määriä potilaita päivittäin. Stetoskooppi on korvaamaton työväline, jota ilman sairaanhoitajan ja lääkärin työ olisi paljon vaikempaa. Littmannin stetoskoopit tunnetaan myös täydellisistä korvanapeistaan, jotka istuvat jokaisiin korviin ja sulkevat pois mahdolliset häiriöäänet sekä mahdollistavat tarkemman kuuntelun ja diagnostiikan. Color4carelle laatu on yhtä tärkeää kuin mottomme: väriä, iloa ja huolenpitoa. Siksi olemmekin ottaneet valikoimaamme Littmannin stetoskoopit erilaisissa kirkkaissa väreissä. Osta stetoskooppi itsellesi tai anna se lahjaksi valmistumassa olevalle lääkärille tai hoitajalle. Parempaa lahjaa saat etsiä. 

  Kaikki mitä tarvitset tehdäksesi työstäsi hoitoalalla värikkäämpää ja hauskempaa 

  Väriä, iloa ja huolenpitoa. Näiden avainsanojen alle olemme koonneet valikoiman tuotteita, jotka tekevät kaikkien terveydenhuollossa toimivien arjesta hieman mukavampaa. Värikkäiden stetoskooppien lisäksi löydät meiltä paljon muutakin. Mitäpä sanot esimerkiksi kietaisupaidoista, joita saat erikokoisina ja -värisinä? Mukavasti pukeutuneena työsikin on hauskempaa ja voit antaa potilaille parempaa hoitoa. Mainittakoon myös nimikyltit, joiden avulla esittelet nimesi ja tittelisi tavallista persoonallisemmalla tavalla. Lähetämme useimmat tilaukset alle vuorokauden sisällä, joten sinun ei tarvitse odottaa tilaustasi pitkään.

 • Hoitajan kellot

  Pidä aikaa silmällä hoitajankellon avulla 

  Ajan tarkkaileminen on ollut aina tärkeää useissa eri ammateissa. Hoitotyössä se on usein pakollista. Sairaanhoidossa on pitkään ollut käytössä hoitajankelloksi kutsuttu väline. Tämä kello on muotoiltu taskukellon mukaan, mutta sitä käytetään joko kaulassa tai kiinnitettynä rintataskuun. Hoitajankello, tai hoitokello, toimii kuten tavallinen kello, mutta lisäksi sen avulla on helppo ottaa aikaa erilaisten hoitotoimenpiteiden aikana. Nyt voit hankkia tämän kellon Color4caresta. Yhdessä muiden tuotteidemme kanssa hoitokello lisää väriä hoitotyöhön sekä levittää ilon ja huolenpidon sanomaa niin potilaiden kuin hoitotyön ammattilaistenkin joukossa. Löydät Color4caresta useita erilaisia hoitajankelloja.

  Laaja valikoima erilaisia hoitajankelloja 

  Kun etsit laajaa valikoimaa hoitokelloja, vain mielikuvitus on rajana. Valikoimastamme löydät tyylikkäitä ja klassisia hoitajankelloja, jotka ovat pitkään toimineet hoitotyön symboleina. Lisäksi löydät kaikenlaisia, erilaisia hoitokelloja, jotka edustavat asemaamme värikkyyden sanansaattajana hoitotyössä. Nykyään voit valita joko digitaalisen tai analogisen kellon, vaikkapa värikkäillä viisareilla tai suojattuna silikonisessa kotelossa. Kelloja voidaan käyttää joko kaulassa tai kiinnitettynä rintataskun ulkopuolelle tuomaan iloa sekä potilaille että työkavereille. Erikoisuutena tarjoamme myös pimeässä loistavan kellon, jonka avulla näyt ja luot tunnelmaa vieraillessasi potilaiden luona yöaikaan. Olemme luoneet useita laadukkaita tuotteita hoitajille ja lisänneet niihin väriä ja ilmettä. Näin kaikki hoitotyön ammattilaiset voivat lisätä oman henkilökohtaisen jälkensä univormuunsa käyttämällä värikkäitä välineitä. Ajattelemme, että työstä tulee kivempaa kun se on värikästä ja persoonallista.

  Color4care on terveydenhuollon pukeutumista ja välineitä 

  Olemme luoneet kokonaisen malliston työvaatteita ja -välineitä kaikille hoitotyön ammattilaisille. Lisäsimme niihin värejä, joiden avulla voit luoda itsellesi uniikin ja persoonallisen työprofiilin. Tällä tavalla pystyt vaikuttamaan omaan työelämääsi - omalla tavallasi! Color4caren avulla lisäät väläyksen väriä univormuusi esimerkiksi tyylikkään hoitokellon avulla. Jos pidät lämpimästä ja värikkäästä tyylistä, voit tilata myös työasuja. Yhdistä mukavat, laadukkaat työasumme tukisukkiin ja tunikoihin yhdessä hoitajankellon tai muiden hoitotyön välineiden kanssa. Uusi tyylisi herättää varmasti huomiota sekä kollegoiden että potilaiden joukossa. Testaa samalla persoonallisia nimikylttejämme jotka ilahduttavat sekä sinua että työympäristöäsi. Nimikyltit edustavat juuri niitä, tärkeitä tuotteita, jotka määrittelevät koko konseptimme persoonallisten ja uniikkien tyylien luojana hoitotyön maailmassa. 

 • Silikonikuoret

  Tuo iloa, väriä ja huolenpitoa hoitajankelloosi uuden silikonikuoren avulla

  Silikoni on helppo ja joustava materiaali, jolla on monia käyttötarkoituksia. Tämä materiaali kauniisiin väreihin yhdistettynä tuo helposti iloa kaikille ympärilläsi. Silikoni voi jopa loistaa pimeässä! Color4care on löytänyt täydellisen tavan käyttää tätä materiaalia; hauska silikonikuori sopii jokaiselle joka haluaa luoda väriloistoa ympärileen. Näistä kuorista niin hoitajat kuin muutkin terveyden parissa työskentelevät löytävät upean tavan piristää perinteistä hoitokelloa. Enää ei ole mitään syytä olla väritön töissä, sillä nämä silikonikuoret ovat lisävaruste, jonka pitäisi pilkistää jokaisesta rintataskusta. Elastisilla kuorillamme saat luotua omaleimaisen tyylin, joka tuo hymyn huulille. Color4caresta löydät sekä värikkäät silikonikuoret että kestävät hoitajankellot, joiden ympärille kuoret sopivat täydellisesti. Kuoria on saatavilla sekä analogisiin että digitaalisiin malleihin. Sijoitatpa kellosi sitten ranteeseen tai kaulaan - tilkka väriä on taattu!

   

  Yhdistä hoitokellosi silikonikuoreen

  Jos sinulla on jo sairaanhoitajankello, meiltä löydät lukemattomia mahdollisuuksia, joihin voit yhdistää sen. Laaja valikoimamma sekä koristeena että suojana toimivia silikonikuoria on hoitajien ja muun hoitohenkilökunnan yhteinen suosikki. Täältä löydät jokaiselle sopivan värin ja mallin. Jos haet isompaa muutosta, voit ostaa samalla useita eri värejä edulliseen hintaan megapakkauksen muodossa. Tämän paketin hankittuasi ei yhdestäkään päivästä puutu enää väriä. Saat varmasti paljon arvostusta potilailta. Mikäli sattui niin, että tarvitset uuden hoitajankellon, voit tutustua niihinkin kaupassamme. Halusitpa sitten silikonikuorellisen kellon tai ostaa molemmat erikseen, löydät kaipaamasi valikoimastamme varmasti. Nämä eivät myöskään sulje toisiaan pois; voit aina hankkia useita kuoria ja vaihtaa niitä jo hankkimiisi kelloihin. 

  Värikkäät silikonikuoret ja työasut löydät Color4caresta

  Tarvitsitpa sitten hoitokelloja, silikonikuoria tai työvaatteita - meiltä löydät nämä kaikki sopivaan hintaan. Olemme tulleet hoitotyön maailmaan tinkimättä laadusta tai suunnittelusta. Täältä löydät niin mukavat ja huippulaatuiset alusvaatteet kuin työpaidat ja työkengätkin. Lisäksi tarjoamme aina suuren valikoiman hoitotyön tavallisimpia työvälineitä. Olemme halunneet luoda Color4caresta paikan, jossa sinä joko hoitajana tai muuna terveydenhuollon työntekijänä, voit pitää mukavan tauon shoppailun merkeissä. Nettikauppamme on aina auki, joten tule käymään koska vain halutessasi lisätä persoonallisen leiman univormuusi. Tuotteidemme avulla tuot helposti iloa potilaidesi elämään. Lisäksi tarjoamme aina nopean toimituksen, jotta voit luoda väriläiskiä mahdollisimman pian.

 • Verenpainemittarit

  Color4care haluaa tuoda väriä hoitoon. Joten miksi et ostaisi värikästä verenpainemittaria? Verenpainemittareita on useissa eri väreissä, jotka sopivat yhteen muiden Color4caresta tilaamiesi tuotteiden kanssa. Verenpainemittariimme ovat manuaalisia ja niissä on kätevä 2-in-1 -letku. Tämä tekee siitä helpon sekä käyttää että lukea. 

 • Kynät
 • Kynätaskut

  Tuo väriä, iloa ja huolenpitoa hoitotyöhön Color4caren kynätaskun avulla

  Värin tuominen hoitotyöhön on Color4caren motto ja yritämme välittää sanomaamme kaikissa myymissämme tuotteissa. Näet tapamme ajatella niin värikkäissä työvaatteissa kuin hoitotyön perusvälineissäkin. Sama idea on löytänyt tiensä myös niinkin pieneen tuotteeseen kuin kynätaskuun, joka on aina ollut olennainen osa terveydenhuollon ammatteja. Nyt kynätaskut ovat saaneet modernin muodon, joka sopii kaikille, jotka haluavat luoda oman tyylinsä arjessa. Uuden, jännittävän tyylin luominen vaatteiden ja asusteiden avulla on helppoa Color4caressa. Persoonallinen ja mukava ulkomuoto ilahduttaa sinua päivittäisessä hoitotyössäsi. Pienikin yksityiskohta, kuten värikäs kynätasku, on helppo tapa aloittaa! 

  Värien iloa tuova vaikutus tunnetaan ja pieni kynätasku voi auttaa luultua enemmän

  Työskentely terveydenhuollossa voi olla stressaavaa sekä fyysisesti että psyykkisesti. Usein auttaa jo se, että näet pilkahduksen väriä työssäsi ja jo se saa olosi iloisemmaksi. Työ voi olla stressaavaa ja joskus tarvitset jotain piristävää. Tämä ei päde vain sinuun hoitajana. Sama koskee myös potilaitasi ja heidän lähimmäisiään, kun kohtaat heitä. He voivat tarvita jotain, joka piristää ja tekee heidän olonsa iloisemmaksi edes pienen hetken ajan. Vaikka nyt ulkomuodoltaan hauskaa kynätaskua ei voidakaan laskea lääkkeeksi, se voi toimia vitamiinipommin tapaan oikealla hetkellä. Color4care haluaa luoda laadukkaita tuotteita, jotka levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa kaikissa muodoissaan. Tämän näet parhaiten, kun käyt läpi koko valikoimamme, joka koostuu ainutlaatuisista ja olennaisista työvaatteista ja työvälineistä. Luo oma persoonallinen tyylisi Color4caressa ja liity siihen suureen joukkoon, joka auttaa miellyttävän työympäristön luomisessa.

  Color4care – Henkilökohtainen "lääkekaappisi", joka sisältää työvaatteita ja -välineitä

  Ilon tuominen ei vaadi paljoa Joskus onnen aiheuttajaksi riittää kynätasku, ja toisinaan se vaatii enemmän. Me Color4caressa emme lupaa, että kynätasku tekee sinusta terveemmän, mutta pieni yksityiskohta voi olla osasyynä hyvinvointiin. Kynätaskujen lisäksi saat Color4caresta työkengät, sukat ja työpaidat, kauniissa väreissä. Lisäksi löydät laaja valikoiman alusvaatteita, jotka istuvat ja tukevat oikeista paikoista. Kun tarvitset työkaluja, jotka sopivat uuteen työasuusi, löydät nekin täältä. Verkkokaupastamme saat myös laajan valikoiman yleisimpiä välineitä, joita tarvitset hoitotyössä. Valikoimassamme on stetoskooppeja, verenpainemittareita, hoitajankelloja ja kynälamppuja moderneissa väreissä. Liity Color4caren mukaan ja levitä iloa, väriä ja huolenpitoa hoitoalalle. Se on jotain, josta sekä sinä että potilaat voivat hyötyä.

 • Tekohengityssuojat
 • Paristot
 • Sakset
 • Kynälamput

  Kynälamppu auttaa, kun luet pientä printtiä hoitotyössä

  Monet meistä tietävät kuinka kätevä taskulamppu voi olla. Varsinkin, kun on pimeää ja täytyy nähdä jotain pikkuruista. Taskulamppua voi käyttää myös silloin, kun valaistus ei ole ihantellinen. Jopa terveydenhuollossa näillä lampuilla on paljon käyttöä. Yleisimmin hoitajat käyttäjät kynälamppuja, joita on kätevää kuljettaa mukana missä vain. Idea kynälampun takana on, että se on aina tarvittaessa saatavilla. Kun haluat erityisen kivan kynälampun, joka tuo väriä hoitoon, löydät sen täältä Color4caresta. Olemme keskittyneet luomaan valikoiman tuotteita, jotka antavat iloa, väriä ja huolenpitoa. Tämä konsepti näkyy kaikissa työvaatteissa ja työvälineissä, jotka sopivat kaikille hoitoalalla toimiville. Kun tarvitset edullista ja laadukasta kynälamppua, löydät niitä meiltä - tietysti monissa mukavissa väreissä.

  Yhdistä kynälamppu muihin tuotteisiin 

  Tämä pieni lampputyyppi toimii aivan kuten muutkin taskulamput. Huolimatta pienestä koostaan, se antaa hyvän valaistuksen - aivan kuten sen isommatkin versiot. Kynälamput eivät auta vain pimeässä, vaan niitä voidaan käyttää myös esimerkiksi erilaisten silmätarkastuksien tekemiseen. Kun käyt läpi valikoimaamme, löydät myös muita tuotteita, jotka voit yhdistää kynälamppuihin. Kynälamppu kulkee kätevästi esimerkiksi värikkäässä kynätaskussa. Saatat haluta lisätä taskuusi myös muutaman laadukkaan kynän. Color4caresta löydät loputtoman valikoiman tuotteita, joiden avulla voit lisätä persoonallista ilmettä työasuusi. Kun näet koko valikoiman, saatat havaita muitakin muutoskohteita. Värikkään asenteemme avulla tuot väriä, iloa ja huolenpitoa hoitotyöhön. Tätä arvostavat sekä työkaverisi että potilaasi.

  Kaikki kynälampuista koko univormuun

  Ilon ja tyytyväisyyden luominen terveydenhuoltoon on helppo, mutta kaivattu asenne. Mikä voisi olla mukavampaa kuin korvata perinteinen univormu värikkäällä työasulla, joka ilmaisee persoonallisuuttasi? Asumme ovat aina yhtä laadukkaita, mutta hauskempia. Niissä työskentely on kivaa ja samanlaisen mukavan kokemuksen saat, kun tilaat työvaatteesi ja -välineesi meiltä Color4caresta. Täältä löydät laadukkaat työpaidat, tunikat, työkengät, alusvaatteet ja tukisukat uusilla kuvioilla. Mitä työvälineisiin tulee, voit aina löytää fiksun ja värikkään valikoiman saksia, stetoskooppeja ja muita tavallisimpia hoitotyön välineitä. Hoitajat ja muut terveydenhuollon työntekijät, voivat tilata myös ikioman persoonallisen nimikylttinsä meiltä. Voit tehdä sen muutaman klikkauksen avulla - vaikkapa kahvitauon aikana työpaikallasi. Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme on täällä sinua varten.

 • Henkilökortinpidikkeet

  Persoonallinen kortinpidike tuo omaperäistä sävyä univormuun

  Hoitotyössä on tärkeää näyttää, kuka olet. Tämä tehdään usein nimilapun tai henkilökortin avulla. Vaihtoehtoisesti voi käyttää molempia. Aiemmin korttien pidikkeet olivat joko valkoista, mustaa tai krominväristä metallia. Tämä ei ilmaissut juurikaan mielikuvista, mutta oli standardi, kuten myös värittömät työvaatteet hoitajan päivittäisessa työssä. Nykyään tämäkin on muuttumassa ja muutos on jo saavuttanut kortinpidikkeet ja muut hoitotyön välineet ja asut. Color4care haluaa jakaa kanssasi iloa, väriä ja huolenpitoa hoitotyössä. Täältä löydät kaiken mukavista ja värikkäistä työasuista työvälineisiin, joita tarvitsevat kaikki hoitajat ja muut huolenpitäjät. Lisäksi voit kerätä työkaverisi yhteen ja luoda persoonalliset nimikyltit kaikille. Ne ovat selkeä hoitohenkilöstön suosikki! 

  Uudet värikkäät henkilökortinpidikkeet ovat vain yksi esimerkki tuotteistamme

  Luonnollisestikin voit vaihtaa vanhan kortinpidikkeesti uuteen, hauskaan pidikkeeseen, joita löydät kivoissa ja jännittävissä väreissä. Nämä kortinpidikkeet eivät ole kalliita, joten voit hankkia samalla useamman ja maustaa asuasi makusi mukaan. Pidikkeen mukana saat tyyliin sopivan kaulanauhan ja nipistimen, jolla voit kiiinnittää sen rintataskuusi. Niiden avulla tunnet olosi mukavaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Jos ajattelet, ettei kortinpidike tuo suurtakaan muutosta, kokeile sitä ja näet, että se piristää kummasti. Lisämuutoksia varten olemme luoneet nettikaupan, josta löydät kaiken tarvitsemasi. Color4caresta löydät sekä mukavat työvaatteet että laadukkaat työvälineet. Valikoimastamme löytyy jotakin jokaiselle, joka haluaa tuoda väriä hoitotyöhön.

  Color4care – Ilon, värin ja huolenpidon tuoja

  Me Color4caressa olemme päättäneet tuoda iloa ja persoonallisuutta hoitotyöhön. Emme kuitenkaan voisi tehdä tätä ilman sinua. Jokaisella terveydenhuollossa toimivalla on mahdollisuus auttaa meitä tuomaan lämmintä tunnelmaa sairaaloihin ja osastoille ympäri maata. Valinta on sinun ja valkoima valtava. Kun selaat tarjoamiamme tuotteita, löydät kortinpidikkeiden lisäksi paljon muutakin. Kaipaatpa sitten uusia työvaatteita tai muita työvälineitä, löydät sen meiltä. Color4caressa voit olla hetken täysin oma itsesi ja luoda kokonaan uuden työvaatekokoelman, joka on uskomattoman mukava, värikäs ja moderni. Samalla tuot iloa työpaikallesi.

 • Hoitoalan avainnauhat
 • Laskimet & Mittanauhat
 • Ampullinavaajat
 • Puristussiteet
Visa fler kategorierVisa färre kategorier