Tiedot 0

Työvälineet

Löydä laadukkaat työvaatteet ja hoitoasut Color4Care:n valikoimasta

Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi. Valikoimastamme löydät myös monia muita tärkeitä tuotteita ja asusteita, joita tarvitset päivittäisessä työssäsi hoitoalall...

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Ampullinavaajat
 • Henkilökortinpidikkeet

  Persoonallinen kortinpidike tuo omaperäistä sävyä univormuun

  Hoitotyössä on tärkeää näyttää, kuka olet. Tämä tehdään usein nimilapun tai henkilökortin avulla. Vaihtoehtoisesti voi käyttää molempia. Aiemmin korttien pidikkeet olivat joko valkoista, mustaa tai krominväristä metallia. Tämä ei ilmaissut juurikaan mielikuvista, mutta oli standardi, kuten myös värittömät työvaatteet hoitajan päivittäisessa työssä. Nykyään tämäkin on muuttumassa ja muutos on jo saavuttanut kortinpidikkeet ja muut hoitotyön välineet ja asut. Color4care haluaa jakaa kanssasi iloa, väriä ja huolenpitoa hoitotyössä. Täältä löydät kaiken mukavista ja värikkäistä työasuista työvälineisiin, joita tarvitsevat kaikki hoitajat ja muut huolenpitäjät. Lisäksi voit kerätä työkaverisi yhteen ja luoda persoonalliset nimikyltit kaikille. Ne ovat selkeä hoitohenkilöstön suosikki! 

  Uudet värikkäät henkilökortinpidikkeet ovat vain yksi esimerkki tuotteistamme

  Luonnollisestikin voit vaihtaa vanhan kortinpidikkeesti uuteen, hauskaan pidikkeeseen, joita löydät kivoissa ja jännittävissä väreissä. Nämä kortinpidikkeet eivät ole kalliita, joten voit hankkia samalla useamman ja maustaa asuasi makusi mukaan. Pidikkeen mukana saat tyyliin sopivan kaulanauhan ja nipistimen, jolla voit kiiinnittää sen rintataskuusi. Niiden avulla tunnet olosi mukavaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Jos ajattelet, ettei kortinpidike tuo suurtakaan muutosta, kokeile sitä ja näet, että se piristää kummasti. Lisämuutoksia varten olemme luoneet nettikaupan, josta löydät kaiken tarvitsemasi. Color4caresta löydät sekä mukavat työvaatteet että laadukkaat työvälineet. Valikoimastamme löytyy jotakin jokaiselle, joka haluaa tuoda väriä hoitotyöhön.

  Color4care – Ilon, värin ja huolenpidon tuoja

  Me Color4caressa olemme päättäneet tuoda iloa ja persoonallisuutta hoitotyöhön. Emme kuitenkaan voisi tehdä tätä ilman sinua. Jokaisella terveydenhuollossa toimivalla on mahdollisuus auttaa meitä tuomaan lämmintä tunnelmaa sairaaloihin ja osastoille ympäri maata. Valinta on sinun ja valkoima valtava. Kun selaat tarjoamiamme tuotteita, löydät kortinpidikkeiden lisäksi paljon muutakin. Kaipaatpa sitten uusia työvaatteita tai muita työvälineitä, löydät sen meiltä. Color4caressa voit olla hetken täysin oma itsesi ja luoda kokonaan uuden työvaatekokoelman, joka on uskomattoman mukava, värikäs ja moderni. Samalla tuot iloa työpaikallesi.

 • Hoitajan kellot & kuoret

  Hoitajan kello tekee työstäsi tehokkaampaa

   

  Hoitajan kello, tai hoitokello on jo pitkään ollut huolenpidon symboli hoitajan kaulaan tai rintataskuun ripustettuna. Nyt hoitajan kelloja on saatavilla digitaalisena sekä analogisena ja niihin on saatavilla kuoria eri väreissä sekä kuvioissa. Hoitajan kellon avulla on mahdollista levittää ympäristöön väriä, iloa ja huolenpitoa niin sairaaloissa, hoitokodeissa kuin palvelutaloissakin.

   

  Valitse tyylikäs ja moderni hoitajan kello Color4care:lta!

 • Kynälamput

  Kynälamppu auttaa, kun sinun tarvitsee lukea pientä tekstiä terveydenhoitoalan työssä 

   

  Joskus työpaikallasi tarvitset kynälamppua saadaksesi paremman näkyvyden. Kynälamppu onkin vakiovaruste, joka löytyy lähes jokaisen hoitajan työpaidan taskusta. Olemme pyrkineet tuomaan valikoimaamme värikkäitä kynälamppuja, joiden avulla voit piristää työympäristöäsi!

 • Kynät

  Kynät ja sakset terveydenhoitoalalla työskenteleville

   

  Etsitkö täydellisiä saksia tai kynää työpaikalle tai kotiin? Color4Care:lta löydät tyylikkäitä ja hauskoja terveydenhoitoaiheisia kyniä ja saksia, jotka sopivat loistavasti esimerkiksi sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, lähihoitajille tai hoitoalaa opiskeleville. Voit valita monista eri väreistä ja luoda oman yhdistelmäsi valikoimamme muilla tuotteilla.

  Color4care:lta löydät kaiken, mitä terveydenhoitoalalla työskentelevät ja opiskelevat tarvitsevat!

 • Kynätaskut

  Väriä ja iloa hoitotyöhön Color4Care:n avulla

   

  Värin tuominen hoitotyöhön on Color4caren motto ja koko valikoimamme kuvastaa tätä sanomaa. Valikoimastamme löydät kauniit ja värikkäät kynätaskut piristämään työpäivääsi ja työvaatteitasi. Lisäksi pidät huolen siitä, etteivät mustekynät tahraa laadukkaita työvaatteitasi. Persoonallinen ja kaunis kynätasku ilahduttaa sinua ja ympärilläsi olevia ihmisiä päivittäisessä hoitotyössäsi. Pienikin yksityiskohta, kuten värikäs kynätasku, on helppo tapa aloittaa!

 • Puristussiteet
 • Avainpidikkeet
 • Laskimet & Mittanauhat
 • Sakset
  Hyvät sakset ovat hoitajan tärkein työväline

  Emme usein tule ajatelleeksi, kuinka tärkeä työväline sakset ovatkaan. Käytämme niitä päivittäin pakkausten, siteiden ja muiden asioiden leikkaamiseen ja huonot sakset tekevät leikkaamisesta sekä työnteosta tarpeettoman hankalaa. On myös luotu erilaisia saksia eri käyttötarkoituksia varten, jotta leikkaaminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta. Siksi olemmekin valinneet valikoimaamme useita erilaisia saksimalleja. Löydät valikoimastamme sekä perussakset että erityisesti hoitajille suunnitellut sakset, jotka on tarkoitettu siteiden leikkaamiseen. Löydät myös saksia useina eri kokovaihtoehtoina, jotta voit valita juuri sinulle parhaiten sopivat sakset. Ehkä haluat säilyttää työpaikalla tai kotona suurempia saksia ja pitää pieniä saksia työpaidan taskussa ja mukana liikkeessä työpäivän aikana.

  Värikkäät sakset piristämään työpäivää sekä työasua

  Sakset ovat myös yksi lisämahdollisuus tuoda esiin omaa persoonaasi ja tyyliäsi työpaikalla. Löydät valikoimastamme saksia eri väreissä ja kuoseissa. Ovatko pilkulliset ja pirteät sakset sinun tyylillesi sopivia vai pidätkö enemmän klassisista mustista tai kultaisista saksista? Tutki valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva väri ja malli. Sakset sopivat hyvin yhdistettäväksi valikoimamme kynätaskujen tai nimikylttien kanssa. Valikoimastamme löydät pihtisakset ja pienet sekä suuret sakset eri väreissä ja muovivarrella tai kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuna. Sakset kestävät puhdistuksen desinfiointiaineilla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut sakset kestävät käyttöä ajan saatossa eivätkä hapetu. Niiden käyttöikää pidentääkseen saksia kannattaa teroittaa ja puhdistaa säännöllisesti. Muista katsoa myös valikoimamme kynätaskut, nimikyltit, stetoskoopit ja muut työvälineet. Voit löytää sieltä saksiesi kanssa hyvin yhteensopivia tuotteita, joista voit koota kauniin työvälinepaketin itsellesi. Voit myös valita työvälineesi sävyissä, jotka sopivat yhteen valikoimamme työvaatteiden, työhousujen tai työkenkien kanssa.

  Tiesitkö tämän saksista?

  Vanhimmat arkeologiset löydöt saksista on tehty noin 1500 eKr ja saksia on löydetty esimerkiksi antiikin Rooman ajalta. Räätälit käyttivät niitä vaatteiden tekemiseen ja parturit hiusten leikkaamiseen. Sakset yleistyivät vasta noin 1400-luvulla muiden käsityöläisten käyttöön - eli sakset ovat olleet yleisesti käytössä vasta noin 700 vuotta. Uskoisitko sitä? Saksia valmistettiin entisaikaan käsityönä, mutta 1700-luvulla saksia alettiin valimstaa teollisesti. Suomen suurin saksien valmistaja on Fiskars, joka aloitti toimintasa 1800-luvulla. Saksi-sana tulee muinaisesta sax-sanasta, joka on tarkoittanut väkipuukkoa. Ajan saatossa sanaa on alettu käyttää leikkaamisesta ylipäänsä ja se on siirtynyt siitä tarkoittamaan saksia, jotka ovat yleistyneet leikkausvälineenä.

 • Stetoskooppi
 • Verenpainemittarit

  Color4care haluaa tuoda väriä hoitoon. Joten miksi et ostaisi värikästä verenpainemittaria? Verenpainemittareita on useissa eri väreissä, jotka sopivat yhteen muiden Color4caresta tilaamiesi tuotteiden kanssa. Verenpainemittariimme ovat manuaalisia ja niissä on kätevä 2-in-1 -letku. Tämä tekee siitä helpon sekä käyttää että lukea. 

 • Lääkerasiat
Visa fler kategorierVisa färre kategorier