Asiakaspalvelu: 09 42450216
Asiakaspalvelu: 09 42450216

Muut 

Näytä / Piilota

Luokat

 • Hoitorintakorut

  Rintakoru on yleinen asuste terveydenhuollossa

  Rintakorua ei pidetä hoitotyössä aina mitenkään erityisenä. Jos työskentelet hoitajana, tiedät kuitenkin, että tällä pienellä asusteella on pitkä historia. Hoitokoru on perinteinen hoitoalan asuste, olipa se sitten kiinnitettynä lääkärin, sairaanhoitajan tai lähihoitajan rintaan. Se voi kertoa paljon esimerkiksi siitä, kuka olet ja mitä teet. Joka tapauksessa nämä hauskat rintakorut tekevät uutta tulemistaan ja nyt voit saada niitä erilaisina iloa, väriä ja huolenpitoa tuovina malleina meiltä Color4caresta. Olemme päättäneet tuoda lisäväriä terveydenhuoltoon luomalla laajan ja laadukkaan valikoiman työasuja ja -välineitä sekä muita mukavia tarvikkeita. Olet tervetullut tutustumaan kaikkiin tuotteisiimme. Toivomme pystyvämme lisäämään iloa työhösi vuoden jokaisena päivänä.

  Mikä on hoitokoru ja mihin sitä käytetään?

  Rintakorut toimivat kuten aina ennenkin. Ne kiinnitetään joko paitaan tai tunikaan tai mihin tahansa muuhun yläosaan. Tämä pieni vekotin on pitkään edustanut kaikkia, jotka toimivat terveydenhuollossa. Rintakoru ilmaisee, että olet pätevä tekemään työsi ja luo samalla ja rauhaa ja turvallisuutta kaikille joita hoidat. Perinteinen rintakoru on täyttänyt tämän tehtävän jo vuosien ajan. Me Color4caressa päätimme kuitenkin, että on aika tehdä rintakorusta vielä entistäkin mukavampi juttu ja olemme kehittäneet siitä välineen, joka tuo iloa, väriä ja huolenpitoa hoitotyöhön. Valitsemalla rintakorusi valikoimastamme, voit lisätä työasuusi persoonallisen vivahteen, joka tekee sinusta yksilöllisen. Emme ole tyytyneet pelkästään rintakoruihin, vaan Color4caresta löydät kaikkea niille hoitoalalle toimiville, jotka haluavat luoda mukavampaa ilmapiiriä työympäristöönsä.

  Color4caresta löydät kaikkea rintakoruista kokonaisiin univormuihin

  Värit ja niiden yhdistelmät voivat tehdä ihmeitä sekä kehollesi että mielellesi. Siksipä olemmekin luoneet verkkokaupan, josta voit hankkia sekä työasuja että työkaluja monissa mukavissa väreissä. Miellyttävästä ja helppokäyttöisestä kaupastamme löydät muun muassa tukisukat jotka sopivat myös odotusaikana työskenteleville. Uuden rintakorusi voit kiinnittää valkoimastamme löytyviin työpaitoihin tai tunikoihin. Lisäksi saat meiltä niin työkengät kuin tärkeimmät työvälineetkin, jotka sopivat sekä hoitajille että muille terveydenhuollon työntekijoille. Tuo väriä hoitoalalle ja luo uusi, uniikki identiteetti työelämääsi Color4caren avulla! 

 • Laukut
 • Pientä kivaa
 • Pakettitarjoukset

  Täydellisiä lahjoja tuleville hoitajille

  Etsitkö lahjaa hoitajalle, lääkärille tai kätilolle? Olet tullut oikeaan paikkaan! Meiltä löydät paketit ja valmistujaislahjat hoitohenkilökunnalle - joka tarpeeseen. Vaikka et tarvitsisikaan valmistujaislahjaa, voit ostaa värikkäitä hoitotuotteitamme valmiina paketteina ja säästää rahaa. 

  Pakettiemme avulla saat alennuksia tuotteistamme ja erilaisissa pakettitarjouksissa on varaa mistä valita. 

  Olemmet koonneet paketteja, jotka sisältävät hoitotyössä tarvittavia välineitä. Tarjotaksemme asiakkaillemme monia erilaisia vaihtoehtoja, olemme luoneet paketteja joiden koko ja hinta vaihtelevat. 

  Paketti sinulle, joka opiskelet hoitajaksi

  Olipa tuleva ammattisi sitten sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, lähihoitaja tai muu hoitoalan ammatti, meiltä löydät fiksut paketit, joissa on opiskeluaikana tarvitsemiasi tuotteita. Voit valita monista eri väreistä ja täydentää pakettiasia valikoimamme muilla tuotteilla.

  Tee opiskelusta hieman hauskempaa värikkäiden opiskelijoille ja hoitohenkilökunnalle suunnattujen työkalujen avulla.

  Paketeistamme löydät kaikkea kivaa aina kynistä värikkäisiin stetoskooppeihin. Color4caresta löydät kaiken mitä tarvitset sekä opiskeluaikanasi että sen jälkeen.

  Kaikki saman katon alla

  Color4caresta löydät kaiken mitä ikinä voitkaan tarvita työssäsi sairaanhoitajana, kätilönä tai lähihoitajana jne. Meillä on laaja valikoima tarvikkeita, työvälineitä ja muita hauskoja juttuja kaikissa mahdollisissa, kivoissa väreissä. 

  Hoitoalalla työskentelevät ovat yleensä tottuneet oleilemaan steriilissä ja tylsässä ympäristössä. Nyt voit kuitenkin piristää sekä itseäsi että ympärilläsi olevia kauniinvärisillä vaatteillta, nimikylteillä, stetoskoopeilla, hoitajan kelloilla ja paljon muulla! 

  Meiltä löydät tuotteita lukuisisa väreissä sekä erikokoisina ja -hintaisia. Tarjoammekin sinulle, joka työskentelet hoitoalan ammatissa, niin laajan valikoiman tuotteita kuin mahdollista!

 • Lahjakortit
 • USB-tikut
 • Hoitopinssit

  Hoitopinssit tuovat väriä, iloa ja huolenpitoa terveydenhuoltoon

  Erilaiset iskulauseet pinsseihin painettuina ovat koristaneet rintapieliä jo pitkään. Yksi ensimmäisistä suosituista pinsseistä oli varmaankin "Ydinvoimaa? Ei, kiitos". Sittemmin pinssit ovat kehittyneet moneen muotoon ja olleet mukana muodostamassa ihmisten mielipiteitä. Nykyään olemassa on myös monenlaisia hoitoon liittyvin tekstein koristettuja pinssejä. Jotkut tykkäävät keräillä erilaisia pinssejä, mutta kuitenkin niiden perimmäinen tarkoitus on levittää sanomaa. Kun haluamme välittää hoidon ja huolenpidon sanomaa, tulisi se tehdä ilon ja värin kautta. Me Color4caressa olemme keränneet yhteen laajan valikoiman erilaisia hoitoalan pinssejä, joiden avulla tuot potilaillesi ilon sanomaa. Pinssimme eivät pelkästään aiheuta iloista mieltä niiden näkijöille, vaan myös levittävät väriä upeiden sävyjensä ansiosta. Seuraa meitä, unohda ydinvoima ja panosta hoitoalaan.

  Tuo väriä hoitoalaan pinsseillä, joita on kaikissa sateenkaaren väreissä

  Luodessamme iloisten, fiksujen ja valloittavien hoitopinssien kokoelmaa, me Color4caressa olemme aloittaneet uuden trendin. Olemme elvyttäneet vanhat ja unohdetut pinssit ja se onkin hoitoalan ydin. Joskus potilaasi ehkä ajattelevat ettei heillä ole enää toivoa, mutta joku palauttaakin heihin elämänkipinän. Tästä Color4caressakin on kysymys. Toimi ennen kuin on liian myöhäistä ja tee se hoitopinssin avulla. Pinssit on koristeltu erilaisilla väreillä ja viesteillä. Nyt kaikki hoitajat voivat valita omansa ja tuoda ympärilleen elämäniloa. Tästä asenteesta onki Color4care tehty. Meiltä löydät aina laadukkaat hoitoalan tuotteet, etsitpä sitten työasuja tai erilaisia työvälineitä. Ne luovat mukavan työilmapiirin ja tuovat väriä, iloa ja huolenpitoa sekä sinulle, työkavereillesi että potilaillesi.

  Valitse Color4care, kun haluat luoda kokonaan uuden ulkoasun, joka tuo väriä hoitoalalle 

  Colo4care on päättänyt nimensä mukaisesti tuoda väriä joskus tylsällekin hoitoalalle. Vaikka alalla perinteisesti onkin pidetty yksivärisiä ja yhtenäisiä vaatteita, ei niin tarvitse olla enää. Uudet vaatteesi kulkevat mukavasti perinteisessä hoitolaukussa, joka on saanut uuden ulkomuodon. Sinun ei tarvitse myöskään kaivaa laukustasi defibrillaattoria – saat mukavan säväyksen jo katselemalla ympäriinsä kaupassamme. Pinssien lisäksi löydät alusvaatteita, mukavia työkenkiä ja kauniita työpaitoja. Meiltä saat lisäksi laadukkaat työvälineet uusissa upeissa väreissä. Mitäpä sanot uudesta, värikkäästä stetoskoopista tai verenpainemittarista? Nyt voit olla osa arvostettua värijengiä, joka tuo väripläjäyksen työpaikan jokaiseen päivään!

 • Ihonhoitotarvikkeet
 • Työterveys
 • Giant Microbes

  Giant Microbes – Jättibakteerit, jotka tartuttavat väriä hoitoalaan

  Suuri infektioriski on asia, josta jokainen hoitoalalla työskennellyt on taatusti kuullut. Se on läsnä joka päivä, kun tapaat potilaitasi. Et varmaan kuitenkaan osannut haaveilla bakteerista, joka on ihmisen luoma, mutta täysin harmiton. Lisäksi tämä bakteeri aiheuttaa iloa, kaikissa, jotka saavat sellaisen. Arvasitkin varmaan jo, mistä puhumme: Drew Oliverin luomista Giant Microbes -pehmoista tietenkin. Nämä pehmopöpöt levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa hoitoalalle. Yli 40 erilaista bakteeria muodostavat todellisen epidemian, jonka vaikutus näkyy päivittäisessä työssämme – mutta vain positiivisesti! Löydät nyt nämä jättipöpöt myös Color4caren valikoimasta muiden mukavien asusteiden ja tarvikkeiden joukosta.

  Giant Microbes – Fantastinen väline harmonian luomiseen terveydenhuollossa

  Pienillä asioilla voi olla valtava vaikutus. Hoitajana tai muun terveydenhuoltoalalla työskentelevänä tiedät tämän varmasti. Olet varmasti tavannut potilaita, jotka kaipaavat vain aikaa. Voit kenties istua alas hetkeksi ja vain kuunnella tai jutella. Pelkästään tämä auttaa potilaita tuntemaan olonsa paremmaksi ja ymmärtämään, että hoitoalalla on ammattilaisia, jotka jakavat iloa, väriä ja huolenpitoa joka päivä. Nyt voit ottaa mukaasi kokonaisen kavalkaadin mukavia ja hauskoja Giant Microbes -pöpöjä. Löydät Color4caresta 40 erilaista bakteeria pehmeissä muodoissa. Voit hankkia omasi suoraan verkkokaupastamme ja mikä parasta, nämä pöpöt ovat sekä halpoja, ystävällisiä että iloisia. Nämä bakteerit tekevät näkijänsä onnelliseksi ja siksipä niistä onkin tullut massiivinen menestys. Käy läpi koko valikoima ja löydä oma suosikkisi näiden hurmaavien jättipöpöjen joukosta. Pidä bakteeri joko itselläsi tai anna se jollekin muulle, mutta muista kuitenkin, että joskus pöpöjen levittäminen on mahtavaa!

  Color4care tartuttaa koko alan upeilla tuotteillaan

  Infektioriski on valtava, kun katselet Color4caren valikoimaa  Löydät täältä sekä miellyttävät että värikkäät yksityiskohdat univormuusi. Elävöitä ympäristöäsi terveellisillä väribakteereilla! Color4caressa ilo on tarttuvaa eikä yksikään hoitoalalla työskentelevä pysty välttämään infektiota mukavassa verkkokaupassamme, josta löydät sekä työvaatteet että työvälineet. Täältä saat luonnollisesti myös jättipöpöt, joista voi hyvinkin tulla parhaita työtovereitasi. Harva hoitaja voi kutsua bakteereita kavereikseen. Kun tartuntaan lisätään vielä mukavat työvaatteet ja -välineet, sinusta tulee sairaan onnellinen. Näin helppoa on värin tuominen hoitoalalle, kun teet sen Color4caren kanssa. Hauskaa shoppailua ja bakteerien jakamista!

 • Koulutus
 • Julisteet
 • Mukit
 • Juhlatarvikkeet

  Ihanan väriset juhlatarvikkeet

  Välillä koittaa juhlan aika! Olivatpa kyseessä sitten hoitajan valmistujaiset, työpaikan kesäjuhlat tai teemabileet, Color4caresta löydät siihen sopivat tarvikkeet. Kauppamme on täynnä inspiraatiota, koristeita ja muuta tarpeellista juhlaa varten! 

  Meiltä löydät sekä ideat että tuotteet, joiden avulla rakennat yksilölliset juhlat esimerkiksi tuoreen sairaanhoitajan tai lääkärin valmistumisen kunniaksi.

  Jos juhlallasi on väriteema, meillä on siihenkin täydellisiä tarvikkeita. Tuotteidemme avulla voit helposti luoda tyylikkäät ja värikkäät kattaukset. Toisiinsa sopivien koristeiden avulla pidät kattauksen ja muun rekvisiitan yhteinäisenä vaikka haluaisitkin käyttää useita eri sävyjä.

  Olemme valinneet juhlatuotteemme tarkasti ja ne sopivat sekä terveydenhuollon että Color4caren sävymaailmaan. Jos työskentelet hoitajana, olet taatusti ansainnut juhlat kunnon koristeiden ja muun tilpehöörän kera. Meiltä löydät sekä värikkäitä että neutraaleja juhlatarvikkeita, joiden joukosta voit hankkia juuri sopivat tarvikkeet juhlaasi.

  Näytä olevasi hoitaja

  Olemme kehittäneet valikoiman koristeita ja tarvikkeita juuri sinulle, joka olet aloittamassa työskentelyäsi hoitajana tai ollut alalla jo pidempään. Tarvikkeiden värit ja kuviot on valittu tarkkaan, jotta voit järjestää kaikkien aikojen kauneimmat ja hauskimmat juhlat.

  Halusitpa sitten vitsikkäät valmistujaiset, henkilöstöjuhlat tai teemabileet, löydät meilltä tarvikkeita, jotka ovat saaneet inspiraationsa hoitotyöstä. Jos työskentelet sairaalassa tai terveyskeskuksessa, voit luoda tuotteidemme avulla upeat kattaukset ja koristeet  – jopa työpaikallesi.

  Suunnitteletko valmistujaisia uudelle hoitajalle? Valikoimassamme on paljon juhliisi sopivia koristeita, jotka sopivat hoitajille ja muille terveydenhuollon parissa työskenteleville. Tee koristelusta hauskaa lisäämällä joukkoon esimerkiksi stetoskooppeja, laastareita ja muita terveyteen liittyviä tuotteita. Tällä tavalla luot juhlat, jotka näyttävät persoonallisista eivätkä vamasti unohdu.

  Color4caressa vain mielikuvitus on rajana ja juhlatarvikkeemme luovat täydellisen pohjan juhlille, joilla on uniikki teema. Meiltä löydät perinteiset tarvikkeet kuten lautaset, lasit ja ruokailuvälineet sekä hauskat kakkumuotit – tietysti ruumiinosien muotoisina.

  Tuotteidemme ja inspiraatiokuviemme avulla voit suunnitella erilaisia tyylejä. Haluatko kattaa pöydän hauskasti ja värikkäästi? Vai kaipaatko klassisempaa tyyliä? Etsi inspiraatiota kuvistamme ja toteuta sen jälkeen juhlasi oman makusi mukaan.

  Inspiraatiota ja vinkkejä

  Tuotteidemme yhteydestä löydät inspiraatiokuvia, joista saat ideoita kattaukseen ja koristeiden käyttöön. Saat myös vinkkejä, kuinka yhdistellä erilaisia tuotteita ja luoda vaikuttavan värikkäitä koristeluja. 

  Me Color4caressa haluamme auttaa hoitajia, lääkäreitä ja muita hoitoalan työntekijöitä, jotka muuttavat maailmaa joka päivä. Teemme sen tarjoamalla heidän käyttöönsä henkilökohtaisia ja värikkäitä tuotteita edulliseen hintaan. Kaikki valikoimamme tuotteet on valittu juuri tätä ajatusmaailmaa silmällä pitäen. Olitpa sitten lääkäri, sairaanhoitaja tai muu hoitoalan työntekijä, löydät meiltä kaiken mitä tarvitset työpäivässäsi. Valikoimaamme kuuluvat työasut, univormut ja rintanapit sekä ne pienet mutta tärkeät työkalut, jotka kulkevat aina mukanasi. Tehdessäsi ostoksia Color4caressa sinun ei tarvitse ajatella aukioloaikoja, sillä miellyttävä nettikauppamme on auki ympäri vuorokauden.

Visa fler kategorierVisa färre kategorier