Tiedot 0

Terveys ja koti

Löydä laadukkaat työvaatteet ja hoitoasut Color4Care:n valikoimasta

Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi. Valikoimastamme löydät myös monia muita tärkeitä tuotteita ja asusteita, joita tarvitset päivittäisessä työssäsi hoitoalall...

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Giant Microbes

  Giant Microbes – Jättibakteerit, jotka tartuttavat väriä hoitoalaan

  Suuri infektioriski on asia, josta jokainen hoitoalalla työskennellyt on taatusti kuullut. Se on läsnä joka päivä, kun tapaat potilaitasi. Et varmaan kuitenkaan osannut haaveilla bakteerista, joka on ihmisen luoma, mutta täysin harmiton. Lisäksi tämä bakteeri aiheuttaa iloa, kaikissa, jotka saavat sellaisen. Arvasitkin varmaan jo, mistä puhumme: Drew Oliverin luomista Giant Microbes -pehmoista tietenkin. Nämä pehmopöpöt levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa hoitoalalle. Yli 40 erilaista bakteeria muodostavat todellisen epidemian, jonka vaikutus näkyy päivittäisessä työssämme – mutta vain positiivisesti! Löydät nyt nämä jättipöpöt myös Color4caren valikoimasta muiden mukavien asusteiden ja tarvikkeiden joukosta.

  Giant Microbes – Fantastinen väline harmonian luomiseen terveydenhuollossa

  Pienillä asioilla voi olla valtava vaikutus. Hoitajana tai muun terveydenhuoltoalalla työskentelevänä tiedät tämän varmasti. Olet varmasti tavannut potilaita, jotka kaipaavat vain aikaa. Voit kenties istua alas hetkeksi ja vain kuunnella tai jutella. Pelkästään tämä auttaa potilaita tuntemaan olonsa paremmaksi ja ymmärtämään, että hoitoalalla on ammattilaisia, jotka jakavat iloa, väriä ja huolenpitoa joka päivä. Nyt voit ottaa mukaasi kokonaisen kavalkaadin mukavia ja hauskoja Giant Microbes -pöpöjä. Löydät Color4caresta 40 erilaista bakteeria pehmeissä muodoissa. Voit hankkia omasi suoraan verkkokaupastamme ja mikä parasta, nämä pöpöt ovat sekä halpoja, ystävällisiä että iloisia. Nämä bakteerit tekevät näkijänsä onnelliseksi ja siksipä niistä onkin tullut massiivinen menestys. Käy läpi koko valikoima ja löydä oma suosikkisi näiden hurmaavien jättipöpöjen joukosta. Pidä bakteeri joko itselläsi tai anna se jollekin muulle, mutta muista kuitenkin, että joskus pöpöjen levittäminen on mahtavaa!

  Color4care tartuttaa koko alan upeilla tuotteillaan

  Infektioriski on valtava, kun katselet Color4caren valikoimaa  Löydät täältä sekä miellyttävät että värikkäät yksityiskohdat univormuusi. Elävöitä ympäristöäsi terveellisillä väribakteereilla! Color4caressa ilo on tarttuvaa eikä yksikään hoitoalalla työskentelevä pysty välttämään infektiota mukavassa verkkokaupassamme, josta löydät sekä työvaatteet että työvälineet. Täältä saat luonnollisesti myös jättipöpöt, joista voi hyvinkin tulla parhaita työtovereitasi. Harva hoitaja voi kutsua bakteereita kavereikseen. Kun tartuntaan lisätään vielä mukavat työvaatteet ja -välineet, sinusta tulee sairaan onnellinen. Näin helppoa on värin tuominen hoitoalalle, kun teet sen Color4caren kanssa. Hauskaa shoppailua ja bakteerien jakamista!

  Giant Microbes - taudeilta näyttävät jättipöpöt

  Usein lapset leikkivät leluilla, mutta emme tule ajatelleeksi mitä asioita lelut opettavat lapsille. Jos lapsi leikkii nukeilla ja vaatteilla, hän oppii erinäisiä asioita nukeista ja pukeutumisesta. Jos lapsi leikkii autoilla, hän oppii tunnistamaan autojen ominaisuuksia ja malleja. Siksi olemmekin huomanneet, että lelut ovat loistava tapa opettaa lapsia aiheista, jotka ovat vakavia ja tulevat olemaan hyödyllisiä tulevaisuudessa. Giant Microbes -lelut esittelevät erilaisia kehon osia, kuten punasoluja, valkosoluja, hermosoluja ja siittiöitä. Niiden avulla on helppo lähestyä opettavaisia aiheita ja tehdä ne sekä hauskoiksi että helpoiksi lapsille. Lisäksi lelut tuovat tutuksi erilaisia tauteja, kuten flunssan, ripulin, syövän, vatsahaavan ja diabeteksen ja niistä voi olla helpompi keskustella lasten kanssa näiden lelujen avulla. Lisäksi Giant Microbes -lelut sopivat hyvin hauskaksi lahjaksi esimerkiksi syöpäsolututkijana työskentelevälle tai muuten hoitoalalla työskentelevälle henkilölle. Hauska mikrobilelu voi esimerkiksi odottaa työpäivän lopussa työkaapissa ja muistuttaa siitä, että vakavassa hoitotyössä kannatttaa pitää pilkettä silmäkulmassa! Katso valikoimamme Giant Microbes -lelut ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto. Onko e-colibakteeri mielestäsi hauska, vai haluatko piristää tuhkarokossa olevaa lastasi tuhkarokko-lelulla? Täydellinen lahja kaikille, joilla on huumorintajua ja halua oppia lisää elämästä ja terveydestä! Tuotteiden koko on 10-20 cm ja niitä on olemassa 40 erilaista. 

 • Ensiapu
 • Ihonhoitotarvikkeet

  Ihonhoitotarvikkeet Color4Care:lta 

   

  Työvaatteiden ja tarvikkeiden lisäksi meille on tärkeää, että kokonaishyvinvoinnistasi on huolehdittu. Siksi olemme valinneet valikoimaamme myös ihonhoitotarvikkeita. Hyvin voiva iho tuntuu paremmalta, ja tekee siten myös työpäivästäsi paremman.

  Valitse valikoimastamme sopiva kosteusvoide käsille ja kasvoillesi, ja tunne olosi hyväksi työpaikalla. Myös potilaat huomaavat sen!

 • Juhlatarvikkeet

  Ihanan väriset juhlatarvikkeet

  Välillä koittaa juhlan aika! Olivatpa kyseessä sitten hoitajan valmistujaiset, työpaikan kesäjuhlat tai teemabileet, Color4caresta löydät siihen sopivat tarvikkeet. Kauppamme on täynnä inspiraatiota, koristeita ja muuta tarpeellista juhlaa varten! 

  Meiltä löydät sekä ideat että tuotteet, joiden avulla rakennat yksilölliset juhlat esimerkiksi tuoreen sairaanhoitajan tai lääkärin valmistumisen kunniaksi.

  Jos juhlallasi on väriteema, meillä on siihenkin täydellisiä tarvikkeita. Tuotteidemme avulla voit helposti luoda tyylikkäät ja värikkäät kattaukset. Toisiinsa sopivien koristeiden avulla pidät kattauksen ja muun rekvisiitan yhteinäisenä vaikka haluaisitkin käyttää useita eri sävyjä.

  Olemme valinneet juhlatuotteemme tarkasti ja ne sopivat sekä terveydenhuollon että Color4caren sävymaailmaan. Jos työskentelet hoitajana, olet taatusti ansainnut juhlat kunnon koristeiden ja muun tilpehöörän kera. Meiltä löydät sekä värikkäitä että neutraaleja juhlatarvikkeita, joiden joukosta voit hankkia juuri sopivat tarvikkeet juhlaasi.

  Näytä olevasi hoitaja

  Olemme kehittäneet valikoiman koristeita ja tarvikkeita juuri sinulle, joka olet aloittamassa työskentelyäsi hoitajana tai ollut alalla jo pidempään. Tarvikkeiden värit ja kuviot on valittu tarkkaan, jotta voit järjestää kaikkien aikojen kauneimmat ja hauskimmat juhlat.

  Halusitpa sitten vitsikkäät valmistujaiset, henkilöstöjuhlat tai teemabileet, löydät meilltä tarvikkeita, jotka ovat saaneet inspiraationsa hoitotyöstä. Jos työskentelet sairaalassa tai terveyskeskuksessa, voit luoda tuotteidemme avulla upeat kattaukset ja koristeet  – jopa työpaikallesi.

  Suunnitteletko valmistujaisia uudelle hoitajalle? Valikoimassamme on paljon juhliisi sopivia koristeita, jotka sopivat hoitajille ja muille terveydenhuollon parissa työskenteleville. Tee koristelusta hauskaa lisäämällä joukkoon esimerkiksi stetoskooppeja, laastareita ja muita terveyteen liittyviä tuotteita. Tällä tavalla luot juhlat, jotka näyttävät persoonallisista eivätkä vamasti unohdu.

  Color4caressa vain mielikuvitus on rajana ja juhlatarvikkeemme luovat täydellisen pohjan juhlille, joilla on uniikki teema. Meiltä löydät perinteiset tarvikkeet kuten lautaset, lasit ja ruokailuvälineet sekä hauskat kakkumuotit – tietysti ruumiinosien muotoisina.

  Tuotteidemme ja inspiraatiokuviemme avulla voit suunnitella erilaisia tyylejä. Haluatko kattaa pöydän hauskasti ja värikkäästi? Vai kaipaatko klassisempaa tyyliä? Etsi inspiraatiota kuvistamme ja toteuta sen jälkeen juhlasi oman makusi mukaan.

  Inspiraatiota ja vinkkejä

  Tuotteidemme yhteydestä löydät inspiraatiokuvia, joista saat ideoita kattaukseen ja koristeiden käyttöön. Saat myös vinkkejä, kuinka yhdistellä erilaisia tuotteita ja luoda vaikuttavan värikkäitä koristeluja. 

  Me Color4caressa haluamme auttaa hoitajia, lääkäreitä ja muita hoitoalan työntekijöitä, jotka muuttavat maailmaa joka päivä. Teemme sen tarjoamalla heidän käyttöönsä henkilökohtaisia ja värikkäitä tuotteita edulliseen hintaan. Kaikki valikoimamme tuotteet on valittu juuri tätä ajatusmaailmaa silmällä pitäen. Olitpa sitten lääkäri, sairaanhoitaja tai muu hoitoalan työntekijä, löydät meiltä kaiken mitä tarvitset työpäivässäsi. Valikoimaamme kuuluvat työasut, univormut ja rintanapit sekä ne pienet mutta tärkeät työkalut, jotka kulkevat aina mukanasi. Tehdessäsi ostoksia Color4caressa sinun ei tarvitse ajatella aukioloaikoja, sillä miellyttävä nettikauppamme on auki ympäri vuorokauden.

 • Klemmarit
 • Koulutus
 • Lahjakortit

  Täydelliset lahjat terveydenhoitoalalla työskenteleville

   

  Etsitkö lahjaa hoitajalle, lääkärille tai kätilolle? Color4Care:lta löydät tyylikkäitä paketteja, jotka sisältävät hoitotyössä tarvittavia välineitä. Valikoimastamme löytyy useanlaisia paketteja, jotka sopivat loistavasti mm. sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, lähihoitajille tai hoitoalaa opiskeleville. Voit valita monista eri väreistä ja täydentää pakettiasia valikoimamme muilla tuotteilla.

  Color4care:lta löydät kaiken, mitä terveydenhoitoalalla työskentelevät ja opiskelevat tarvitsevat!

 • Mukit
 • Sisustus

  Kauniit ja tyylikkäät terveysaiheiset sisustustarvikkeet Color4Care:lta

   

  Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman tarvikkeita, joiden avulla voit piristää työpäivääsi sekä vapaa-aikaasi. Valikoimastamme löydät kauniit julisteet ja sisustustarvikkeet, joiden avulla voit tuoda inspiraatiota työpaikallesi tai muistuttaa itseäsi kotona kauniilla tavalla siitä, että työsi on tärkeää.

  Osta mieluisesi juliste koristamaan työpaikkasi tai kotisi seinää!

 • Työterveys
 • USB-tikut

  USB-tikut terveydenhoitoalalla työskenteleville ja opiskeleville

   

  Etsitkö USB-tikkua opiskelutiedostojen tai muun materiaalin säilyttämistä varten? Color4Care:lta löydät tyylikkäitä ja hauskoja terveydenhoitoaiheisia USB-tikkuja, jotka sopivat loistavasti esimerkiksi sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, lähihoitajille tai hoitoalaa opiskeleville. Voit valita monista eri väreistä ja piristää työ- tai opiskeluympäristöäsi näiden hauskojen USB-tikkujen avulla!

  Color4care:lta löydät kaiken, mitä terveydenhoitoalalla työskentelevät ja opiskelevat tarvitsevat!

Visa fler kategorierVisa färre kategorier