Tiedot 0

Terveys ja koti

Löydä laadukkaat työvaatteet ja hoitoasut Color4Care:n valikoimasta

Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman vaatteita, joita tarvitset jokapäiväisessä työssäsi. Valikoimastamme löydät myös monia muita tärkeitä tuotteita ja asusteita, joita tarvitset päivittäisessä työssäsi hoitoalall...

Lue lisää

Näytä / Piilota

Luokat

 • Giant Microbes

  Uusi bakteerifloora on levinnyt - Giant microbes tuo väriä terveydenhoitoon

  Joillain sairauksilla on suuri tartuntariski ja sinä tiedät tämän, jos työskentelet hoitoalalla. Huomaat tämän päivittäin, kun vierailet potilaiden luona eri osastoissa. Olet ehkä voinut vain unelmoida täysin vaarattomasta bakteerista, joka on itseasiassa ihmisen luoma. Lisäksi tällä bakteerikasvistolla, joka leviää terveydenhoidon käytävillä, on myönteinen vaikutus heihin, jotka saavat tartunnan. Kyllä, olet kenties jo arvannut, mistä on kyse. Kyse on Giant microbes pehmolelusta, jonka Drew Oliver on luonut. Tämä hämmästyttävä pehmeä eläin levittää nyt iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhoidossa ja on luonut kokonaisen epidemian 40 erilaisella bakteerilla, joilla on myönteinen vaikutus päivittäiseen työelämään. Giant microbes on nyt saatavilla Color4care valikoimasta, kuten myös monet muut hoitoalan hauskat asusteet ja tarvikkeet.

  Giant microbes - Hämmästyttävä pehmolelu, joka luo harmoniaa hoitoon

  Jokainen terveydenhoidossa työskentelevä tietää, että pienet asiat voivat tehdä paljon. Olet todennäköisesti tavannut monia potilaita, jotka tarvitsisivat vain vähän aikaasi. Sinun tulee vain istua alas ja kuunnella heitä tai puhua heille muutaman minuutin ajan. Näin pieni asia on voinut ilahduttaa potilasta ja saanut tuntemaan, että ihmisiä, jotka levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa on todella olemassa. Nyt voit ottaa avuksesi myös Giant microbes pehmolelut, jotka tarjoavat kokonaisen buffetin mukavia ja kutsuvia bakteereja. Pehmolelu on olemassa 40 erilaisena bakteerivarianttina Color4care valikoimassa. Voit ostaa nämä helposti suoraan täältä verkkokaupasta. Ne ovat halpoja, mukavia ja täynnä iloa. Se, että bakteeri voi saada ihmisen onnelliseksi, on erinomainen käsite, joka on saanut kyseisen konseptin suureen suosioon. Selaa koko valikoimaa ja etsi suosikkisi kaikkien saatavilla olevien bakteeriprofiilien joukosta.
  Yksinkertaisesti ihanaa levittää vähän bakteereita joskus.

  Color4care – Tartutamme koko maailman mahtavilla tuotteillamme

  Color4caren laajan valikoiman tartuntariski on suuri. Löydät täältä iloisia ja värikkäitä yksityiskohtia työasuusi. Piristä sekä itseäsi että ympärilläsi olevia terveellisillä ilon bakteereilla! Nyt kaikki hoitoalan työntekijät voivat tuoda väriä terveydenhoitoon ja löytää verkkokaupastamme raketin lailla iloa levittävät työvaatteet ja työvälineet. Meiltä löydät tietenkin Giant microbes pehmolelut, jotka voivat olla parhaat ystäväsi töissä. Kuvittele, että bakteeri olisi sinun paras ystäväsi. Kaikilla hoitoalan työntekijöillä ei mene näin hyvin! Giant microbes pehmolelut ovat tartuttaneet koko työvaate- ja työvälinevalikoimamme hyvillä bakteereilla. Näin helppoa on tuoda väriä terveydenhoitoon yhdessä Color4caren kanssa. Täällä on hauskaa tehdä ostoksia ja hauskaa jakaa ostoskokemusta.

 • Ensiapu
 • Ihonhoitotarvikkeet

  Ihonhoitotarvikkeet Color4Carelta 

   

  Työvaatteiden ja tarvikkeiden lisäksi meille on tärkeää, että kokonaishyvinvoinnistasi on huolehdittu. Siksi olemme valinneet valikoimaamme myös ihonhoitotarvikkeita. Hyvin voiva iho tuntuu paremmalta, ja tekee siten myös työpäivästäsi paremman.

  Valitse valikoimastamme sopiva kosteusvoide käsille ja kasvoillesi, ja tunne olosi hyväksi työpaikalla. Myös potilaat huomaavat sen!

 • Juhlatarvikkeet

  Juhlatarvikkeet kauniissa väreissä

  Onko valmistujaisjuhlien, afterworkin tai teemajuhlien aika? Color4care valikoimasta löydät kaikki mitä tarvitset! Meillä on paljon inspiroivia tuotteita juhliin!

  Meiltä löydät tuotteita ja inspiraatiota järjestämillesi juhlille, joissa on uniikki teema esimerkiksi valmistuvalle sairaanhoitajalle tai lääkärille.

  Jos haluat juhlat, joissa on väriteema, löydät täydelliset tuotteet täältä. Tuotteemme voit helposti yhdistellä tyylikkäällä ilmeellä kalusteisiisi. Tuotteillamme voit luoda väriteemaisen sisustuksen juhliin.

  Olemme huolellisesti valinneet juhlatuotteemme, jotka sopivat hoitoalalle ja Color4caren ajatusmaailmaan. Sinä, joka työskentelet hoitajana, ansaitset kunnolliset juhlat, joissa on hauskoja koristeita. Meillä on sekä värikkäitä että neutraaleja koristeita, jotka takaavat, että sinun on mahdollista valita juuri juhliisi sopivat tarvikkeet.

  Osoita, että olet sairaanhoitaja

  Olemme kehittäneet valikoiman juhlatarvikkeita, jotka on valittu erityisesti sinulle, joka olet aloittamassa hoitoalalla työskentelyn. Värit, koristeet ja tarvikkeet on valittu huolella, jotta voit pitää hyvännäköisimmät ja hauskimmat juhlat pitkään aikaan!

  Kukapa ei pitäisi valmistujaisjuhlista, afterworkeista tai teemajuhlista, joissa on hoitoalan inspiroivia koristeita. Sinä, joka työskentelet sairaalassa tai terveyskeskuksessa voit luoda tuotteillamme todella siistin ja hauskan juhlasisustuksen.

  Jos suunnittelet juhlia valmistuvalle sairaanhoitajalle, löydät täältä täydelliset tarvikkeet. Meillä on hauskat tarvikkeet ja teemakoristeet, jotka sopivat sairaanhoitajille ja muille terveydenhoidon ammattilaisille. Saat koristeista vielä miellyttävämpiä lisäämällä niihin esimerkiksi stetoskooppien, laastarien ja muita terveyttä ja hyvinvointia koskevia kuvioita. Näin luodaan henkilökohtaiset ja ainutlaatuiset juhlakoristeet, jotka vieraat muistavat.
  Meidän juhlakoristeet asettavat täydellisen perustan hienojen juhlien luomiselle, joissa on hauska ja persoonallinen teema. Meiltä löydät kaikki tavalliset juhlatarvikkeet, kuten lautaset, lasit ja ruokailuvälineet hauskoissa varianteissa, jotka liittyvät hoitoalaan ja kehoon.

  Tuotteillamme ja inspiroivien kuvien avulla löydät erilaisen tyylin ja pääset sisustamaan hauskoilla ja värikkäillä koristeilla. Jos haluat enemmän tyylikkyyttä, koristeluun ei ole rajoituksia. Ota avuksesi inspiraatiokuvamme löytääksesi tyylin juuri sinun juhliisi.

  Inspiraatio ja vinkit

  Tuotteiden alta löydät inspiroivat kuvat sisustukseen ja tarvikkeiden käyttöön. Löydät myös vinkkejä, kuinka yhdistellä tuotteita ja luoda säteileviä ja värikkäitä sisustuksia.

  Color4care haluaa tarjota persoonallisia ja värikkäitä tuotteita hyvillä hinnoilla sairaanhoitajille, lääkäreille ja kaikille muille, jotka päivittäin saavat aikaan muutoksen ja auttavat ihmisiä hoitoalalla. Valikoimamme tuotteet valikoidaan huolella, jotta voisimme tarjota sinulle juuri tämän. Täältä löydät kaikki tarvitsemasi työvaatteet, univormut, nimikyltit ja muut pienet työvälineet, joita kuljetat aina mukanasi. Asioidessasi Color4care verkkokaupassa sinun ei tarvitse ajatella aukioloaikoja, sillä voit helposti tehdä tilauksesi ympäri vuorokauden.

 • Klemmarit
 • Koulutus
 • Lahjakortit

  Täydelliset lahjat terveydenhoitoalalla työskenteleville

   

  Etsitkö lahjaa hoitajalle, lääkärille tai kätilolle? Color4Care:lta löydät tyylikkäitä paketteja, jotka sisältävät hoitotyössä tarvittavia välineitä. Valikoimastamme löytyy useanlaisia paketteja, jotka sopivat loistavasti mm. sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, lähihoitajille tai hoitoalaa opiskeleville. Voit valita monista eri väreistä ja täydentää pakettiasia valikoimamme muilla tuotteilla.

  Color4care:lta löydät kaiken, mitä terveydenhoitoalalla työskentelevät ja opiskelevat tarvitsevat!

 • Mukit
 • Sisustus

  Kauniit ja tyylikkäät terveysaiheiset sisustustarvikkeet Color4Care:lta

   

  Haluamme tuoda iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuoltoon ja siksi olemme luoneet laajan valikoiman tarvikkeita, joiden avulla voit piristää työpäivääsi sekä vapaa-aikaasi. Valikoimastamme löydät kauniit julisteet ja sisustustarvikkeet, joiden avulla voit tuoda inspiraatiota työpaikallesi tai muistuttaa itseäsi kotona kauniilla tavalla siitä, että työsi on tärkeää.

  Osta mieluisesi juliste koristamaan työpaikkasi tai kotisi seinää!

 • Työterveys
 • USB-tikut

  USB-tikut terveydenhoitoalalla työskenteleville ja opiskeleville

   

  Etsitkö USB-tikkua opiskelutiedostojen tai muun materiaalin säilyttämistä varten? Color4Care:lta löydät tyylikkäitä ja hauskoja terveydenhoitoaiheisia USB-tikkuja, jotka sopivat loistavasti esimerkiksi sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, lähihoitajille tai hoitoalaa opiskeleville. Voit valita monista eri väreistä ja piristää työ- tai opiskeluympäristöäsi näiden hauskojen USB-tikkujen avulla!

  Color4care:lta löydät kaiken, mitä terveydenhoitoalalla työskentelevät ja opiskelevat tarvitsevat!

 • Valmistujaislahjat

  Täydelliset lahjat terveydenhoitoalalla työskenteleville

   

  Etsitkö lahjaa hoitajalle, lääkärille tai kätilolle? Color4Care:lta löydät tyylikkäitä paketteja, jotka sisältävät hoitotyössä tarvittavia välineitä. Valikoimastamme löytyy useanlaisia paketteja, jotka sopivat loistavasti mm. sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, lähihoitajille tai hoitoalaa opiskeleville. Voit valita monista eri väreistä ja täydentää pakettiasia valikoimamme muilla tuotteilla.

  Color4care:lta löydät kaiken, mitä terveydenhoitoalalla työskentelevät ja opiskelevat tarvitsevat!

Visa fler kategorierVisa färre kategorier