Tiedot 0

Terveys ja koti 

Näytä / Piilota

Luokat

 • Sisustus
 • Ensiapu
 • Pientä kivaa
 • Lahjakortit
 • USB-tikut
 • Ihonhoitotarvikkeet
 • Työterveys
 • Giant Microbes

  Giant Microbes – Jättibakteerit, jotka tartuttavat väriä hoitoalaan

  Suuri infektioriski on asia, josta jokainen hoitoalalla työskennellyt on taatusti kuullut. Se on läsnä joka päivä, kun tapaat potilaitasi. Et varmaan kuitenkaan osannut haaveilla bakteerista, joka on ihmisen luoma, mutta täysin harmiton. Lisäksi tämä bakteeri aiheuttaa iloa, kaikissa, jotka saavat sellaisen. Arvasitkin varmaan jo, mistä puhumme: Drew Oliverin luomista Giant Microbes -pehmoista tietenkin. Nämä pehmopöpöt levittävät iloa, väriä ja huolenpitoa hoitoalalle. Yli 40 erilaista bakteeria muodostavat todellisen epidemian, jonka vaikutus näkyy päivittäisessä työssämme – mutta vain positiivisesti! Löydät nyt nämä jättipöpöt myös Color4caren valikoimasta muiden mukavien asusteiden ja tarvikkeiden joukosta.

  Giant Microbes – Fantastinen väline harmonian luomiseen terveydenhuollossa

  Pienillä asioilla voi olla valtava vaikutus. Hoitajana tai muun terveydenhuoltoalalla työskentelevänä tiedät tämän varmasti. Olet varmasti tavannut potilaita, jotka kaipaavat vain aikaa. Voit kenties istua alas hetkeksi ja vain kuunnella tai jutella. Pelkästään tämä auttaa potilaita tuntemaan olonsa paremmaksi ja ymmärtämään, että hoitoalalla on ammattilaisia, jotka jakavat iloa, väriä ja huolenpitoa joka päivä. Nyt voit ottaa mukaasi kokonaisen kavalkaadin mukavia ja hauskoja Giant Microbes -pöpöjä. Löydät Color4caresta 40 erilaista bakteeria pehmeissä muodoissa. Voit hankkia omasi suoraan verkkokaupastamme ja mikä parasta, nämä pöpöt ovat sekä halpoja, ystävällisiä että iloisia. Nämä bakteerit tekevät näkijänsä onnelliseksi ja siksipä niistä onkin tullut massiivinen menestys. Käy läpi koko valikoima ja löydä oma suosikkisi näiden hurmaavien jättipöpöjen joukosta. Pidä bakteeri joko itselläsi tai anna se jollekin muulle, mutta muista kuitenkin, että joskus pöpöjen levittäminen on mahtavaa!

  Color4care tartuttaa koko alan upeilla tuotteillaan

  Infektioriski on valtava, kun katselet Color4caren valikoimaa  Löydät täältä sekä miellyttävät että värikkäät yksityiskohdat univormuusi. Elävöitä ympäristöäsi terveellisillä väribakteereilla! Color4caressa ilo on tarttuvaa eikä yksikään hoitoalalla työskentelevä pysty välttämään infektiota mukavassa verkkokaupassamme, josta löydät sekä työvaatteet että työvälineet. Täältä saat luonnollisesti myös jättipöpöt, joista voi hyvinkin tulla parhaita työtovereitasi. Harva hoitaja voi kutsua bakteereita kavereikseen. Kun tartuntaan lisätään vielä mukavat työvaatteet ja -välineet, sinusta tulee sairaan onnellinen. Näin helppoa on värin tuominen hoitoalalle, kun teet sen Color4caren kanssa. Hauskaa shoppailua ja bakteerien jakamista!

 • Koulutus
 • Mukit
 • Juhlatarvikkeet

  Ihanan väriset juhlatarvikkeet

  Välillä koittaa juhlan aika! Olivatpa kyseessä sitten hoitajan valmistujaiset, työpaikan kesäjuhlat tai teemabileet, Color4caresta löydät siihen sopivat tarvikkeet. Kauppamme on täynnä inspiraatiota, koristeita ja muuta tarpeellista juhlaa varten! 

  Meiltä löydät sekä ideat että tuotteet, joiden avulla rakennat yksilölliset juhlat esimerkiksi tuoreen sairaanhoitajan tai lääkärin valmistumisen kunniaksi.

  Jos juhlallasi on väriteema, meillä on siihenkin täydellisiä tarvikkeita. Tuotteidemme avulla voit helposti luoda tyylikkäät ja värikkäät kattaukset. Toisiinsa sopivien koristeiden avulla pidät kattauksen ja muun rekvisiitan yhteinäisenä vaikka haluaisitkin käyttää useita eri sävyjä.

  Olemme valinneet juhlatuotteemme tarkasti ja ne sopivat sekä terveydenhuollon että Color4caren sävymaailmaan. Jos työskentelet hoitajana, olet taatusti ansainnut juhlat kunnon koristeiden ja muun tilpehöörän kera. Meiltä löydät sekä värikkäitä että neutraaleja juhlatarvikkeita, joiden joukosta voit hankkia juuri sopivat tarvikkeet juhlaasi.

  Näytä olevasi hoitaja

  Olemme kehittäneet valikoiman koristeita ja tarvikkeita juuri sinulle, joka olet aloittamassa työskentelyäsi hoitajana tai ollut alalla jo pidempään. Tarvikkeiden värit ja kuviot on valittu tarkkaan, jotta voit järjestää kaikkien aikojen kauneimmat ja hauskimmat juhlat.

  Halusitpa sitten vitsikkäät valmistujaiset, henkilöstöjuhlat tai teemabileet, löydät meilltä tarvikkeita, jotka ovat saaneet inspiraationsa hoitotyöstä. Jos työskentelet sairaalassa tai terveyskeskuksessa, voit luoda tuotteidemme avulla upeat kattaukset ja koristeet  – jopa työpaikallesi.

  Suunnitteletko valmistujaisia uudelle hoitajalle? Valikoimassamme on paljon juhliisi sopivia koristeita, jotka sopivat hoitajille ja muille terveydenhuollon parissa työskenteleville. Tee koristelusta hauskaa lisäämällä joukkoon esimerkiksi stetoskooppeja, laastareita ja muita terveyteen liittyviä tuotteita. Tällä tavalla luot juhlat, jotka näyttävät persoonallisista eivätkä vamasti unohdu.

  Color4caressa vain mielikuvitus on rajana ja juhlatarvikkeemme luovat täydellisen pohjan juhlille, joilla on uniikki teema. Meiltä löydät perinteiset tarvikkeet kuten lautaset, lasit ja ruokailuvälineet sekä hauskat kakkumuotit – tietysti ruumiinosien muotoisina.

  Tuotteidemme ja inspiraatiokuviemme avulla voit suunnitella erilaisia tyylejä. Haluatko kattaa pöydän hauskasti ja värikkäästi? Vai kaipaatko klassisempaa tyyliä? Etsi inspiraatiota kuvistamme ja toteuta sen jälkeen juhlasi oman makusi mukaan.

  Inspiraatiota ja vinkkejä

  Tuotteidemme yhteydestä löydät inspiraatiokuvia, joista saat ideoita kattaukseen ja koristeiden käyttöön. Saat myös vinkkejä, kuinka yhdistellä erilaisia tuotteita ja luoda vaikuttavan värikkäitä koristeluja. 

  Me Color4caressa haluamme auttaa hoitajia, lääkäreitä ja muita hoitoalan työntekijöitä, jotka muuttavat maailmaa joka päivä. Teemme sen tarjoamalla heidän käyttöönsä henkilökohtaisia ja värikkäitä tuotteita edulliseen hintaan. Kaikki valikoimamme tuotteet on valittu juuri tätä ajatusmaailmaa silmällä pitäen. Olitpa sitten lääkäri, sairaanhoitaja tai muu hoitoalan työntekijä, löydät meiltä kaiken mitä tarvitset työpäivässäsi. Valikoimaamme kuuluvat työasut, univormut ja rintanapit sekä ne pienet mutta tärkeät työkalut, jotka kulkevat aina mukanasi. Tehdessäsi ostoksia Color4caressa sinun ei tarvitse ajatella aukioloaikoja, sillä miellyttävä nettikauppamme on auki ympäri vuorokauden.

Visa fler kategorierVisa färre kategorier