Tiedot 0

Ihana ja värikäs postipaketti

Maanantaina sain yhteydenoton itselleni ennaltaan tuntemattomalta, mielenkiintoiselta ja iloisen oloiselta Color4Care nimiseltä yritykseltä. Olin ja olen edelleen innoissani yhteistyöstä, jonka he minulle tarjosivat. Riensin heti sähköpostin luettuani katsomaan heidän nettisivuja (linkki löytyy ylempää yrityksen nimen kohdalta) ja ihailin erilaisia tuotteita. Yritykseltä löytyy paljon arkea piristäviä ja helpottavia tuotteita. Minulle välittyi heti fiilis, että nämä tuotteet ovat tarkkaan suunniteltuja ja mietittyjä. Lisäksi niistä välittyy hyvinvointia edistävä vaikutus.
Sain heiltä mahdollisuuden valita itselleni yhdet tukisukat, joita pääsin testaamaan. Lopullisen valinnan tekeminen oli yllättävän vaikeaa, koska heiltä löytyi niin paljon kivoja vaihtoehtoja erilaisilla kuvioilla ja väreillä. Sain kuin sainkin lopullisen valintani tehtyä ja tilasin tuotteet. Helppoa ja nopeaa, tosin ainoastaan valinta kesti omalla kohdallani kauan. Pidin siitä, että myös koon valitsemiseen oli selkeät ohjeet. Oikeankokoiset sukat saapuivat luokseni parin arkipäivän kuluttua. Ihana ja värikäs postipaketti odotti avaamistani.

Olen urheilullinen tapaus, joten päädyin lopulta valitsemaan sporttisen värikkäät tukisukat. Valitsemissani sukissa on raikas ja herkullinen väriyhdistelmä. Lisäksi näistä löytyy pienet perhoset, jotka tuo söpön tyttömäisen lisän.
Väriä ja piristystä :)
Päätin, että kokeilen näitä tukisukkia sekä urheillessa että ihan vaan kotosalla vauvan kanssa ollessa ja katson miltä vaikuttaa. Olen lopulliseen valintaani enemmän kuin tyytyväinen ja itse kokeilukin on ollut onnistunut.
Urheilussa tukisukat olivat erinomaiset. Pidin niitä salilla sekä vaunu- ja hiihtolenkeillä. Ne eivät kiristäneet eivätkä tuntuneet epämukavilta, kuten jotkut kompressiosukat voivat tuntua. Tavallaan tunsin, että jalkani olivat kevyemmät näiden ansiosta. Myöskään näissä ei varpaat jäätyneet, vaikka ulkona oli hieman pakkasta. Nämä olivat juuri sopivan lämpöiset olematta kuitenkaan liian paksut.
Kotona ollessa tukisukat toimi myös hyvin. Ainoa miinuspuoli oli se, että meidän melko lämpimässä kodissa ne tuntuivat päälläni turhankin lämpimiltä. Meillä on tällä hetkellä todella tehokas lattialämmitys. Normaalisti kuljen täällä käytännössä ilman sukkia tai nilkkasukilla, jotka on ohuimmat mahdolliset.
Näitä sukkia kelpaa pitää jalassa ja ihastella :)
Koko päivän käytön jälkeen jalat olivat rennomman oloiset kuin yleensä. Ei ollut samanlaista jumia havaittavissa kuin tavallisten sukkien kanssa. Tavallaan tuntui siltä, kuin olisin ollut hieronnassa. Se on itselleni ainakin erittäin mieluisa olotila.
Summa summarum, nämä sukat menevät ehdottomasti itselläni käyttösukiksi. Nyt mietinkin, että voisinkohan ottaa töihinkin palatessani tällaiset käyttöön. Lisäksi sukkien kanssa tuollaiset työsandaalit voisi olla toimivat (haluan noi hopeat!!). Näillä yhdessä varmaan huomaisi vielä suuremmat vaikutukset. Omassa työssäni ollaan jalkojen päällä käytännössä koko päivän ajan ja sen kyllä huomaa työpäivän päätyttyä. Jalat ovat ihan puhki.

Nämä kokeilemani tukisukat ovat juuri sopivan napakat, olematta liian tukalat tai kiristävät. Iso kannatus, niin arkeen, urheiluun kuin työelämäänkin :)
Julkaistu 2018-01-29 Koti 0 263

Jätä kommentti

Sinun pitää kirjautunut sisään jättääksesi kommentin.

Blogikategoriat

Viimeisimmät kommentit

Ei kommentteja

Blogihaku