Tiedot 0

Kevään vehreät ja tyylikkäät lääkekasviaiheiset tuotteet

Ajattelimme kirjoittaa uuden blogikirjoituksen, joka esittelee Botanical Dreams -kevätvalikoimamme pirteitä tuotteita.

Valikoiman kautta halusimme tuoda tietoa luonnollisista lääkeyrteistä, joita menneisyydessä on käytetty sairauksien ja vaivojen hoitoon kun moderni lääketiede ei ole ollut vielä yhtä kehittynyttä kuin se on tällä hetkellä. Monissa maissa luonnonlääkkeitä käytetään yhä ja tieto niistä on siirtynyt pitkän tradition kautta sukupolvelta toiselle. Valitsimme valikoimaamme salvian, siankärsämön, puna-apilan, laventelin, kamomillan sekä rohtosormustinkukan. Löydät nämä tuotteet mukeina, julisteina, kynätaskuina, nimikyltteinä sekä tyyliin sopivat maanläheiset hoitoalan työvaatteet.

Kamomilla Muki  Laventeli Muki  Rohtosormustinkukka Muki

Kamomilla, laventeli ja rohtosormustinkukka -mukit

Salvia 30x40 cm Juliste  Puna-apila 30x40 cm Juliste  Siankärsämö 30x40 cm Juliste

Salvia, puna-apila ja siankärsämö -julisteet 

Tässä tietoa lääkekasveista:

Siankärsämö

Siankärsämö on yksi yleisimmin käytetyistä yrteistä luonnollisessa lääketieteessä ja sitä on käytetty mm. nenän verenvuotoon, peräpukamiin ja runsaita kuukautisia helpottamaan. Siankärsämön sanotaan myös toimivan hyvin kipulääkkeenä ja apuna reumaan sekä ripuliin. Käytetään kansanlääketieteessä aborttilääkkeenä.

Puna-apila

Puna-apilalla on tulehduksenvastaisia ominaisuuksia, joten sitä käytetään ihon ongelmiin, kuten ekseemaan, kuivumiseen ja ihottumiin. Se säätelee myös hormoneja ja se on hyvä apu vaihdevuosien oireisiin. Nähdään myös vahvistavan ja puhdistavan hermoston, imusolmukkeiden ja luuston ja runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. 

Kamomilla

Kamomillaa käytetään usein teenä kylmää ja ruoansulatusongelmia vastaan ja se auttaa yleisesti ruoansulatukseen. Aiemmin kamomillaa käytettiin infuusion muodossa disinfiointiaineena, anti-inflammatorisena, kouristuksia ehkäisevänä, sekä hikoilua edistävänä lääkeaineena.

Laventeli

Laventelinkukka on lievästi hermostoon vaikuttava aine, jota käytetään ahdistukseen, unettomuuteen ja migreeniin. Laventelilla on edullinen vaikutus ruoansulatuskanavaan ja sylkeä erittäviin elimiin.

Rohtosormustinkukka

Rohtosormustinkukkia on pitkään käytetty farmaseuttisessa teollisuudessa lääkkeen aktiivisena aineena. Se vahvistaa sydämen lihaksia ja sydän saavuttaa hitaamman ja säännöllisemman rytmin.

Salvia

Salvian sanotaan vaikuttavan myönteisesti heikkoon muistiin ja vähentävän varhaista dementiaa, kuorsausta sekä stressiä. Se tasapainottaa hormoneja ja lievittää vaihdevuosiin liittyviä ongelmia. Salvia kontrolloi yliaktiivisuutta rauhasissa ja hidastaa maidontuotantoa, kun on aika lopettaa imetys. Yrteillä on myös hyvä vaikutus ruoansulatukseen ja ruoansulatuskanavan häiriöihin.

Katso koko mallisto täältä!

-----------------------------

Lähteet: mainittu kyseisen tuotteen tuotetidoissa 

Julkaistu 2018-04-29 Koti 0 257

Jätä kommentti

Sinun pitää kirjautunut sisään jättääksesi kommentin.

Blogikategoriat

Viimeisimmät kommentit

Ei kommentteja

Blogihaku