Tiedot 0

Valitse oikeat Birkenstock-sandaalit

Birkenstock-sandaalit ja työkengät

Jos etsit tyylikkäitä ja mukavia sandaaleja tai työkenkiä, Birkenstock on selkeä valinta. He suunnittelevat tyylikkäitä ja ajattomia sandaaleja ja kenkiä ergonomisella pohjalla, mikä tekee siitä täydellisen työkengän. Birkenstock sandaalien pohjallinen on aina valmistettu puhtaasta luonnonkorkista ja ulkopohja etyylivinyyliasetaatista, joka on kestävä, kevyt ja joustava materiaali.

Kun työskentelet terveydenhoidossa, on tärkeää, että sinulla on mukavat työkengät seisoessasi ja kävellessäsi paljon.

Jotta jalat ja oikeastaan koko keho jaksaa koko työpäivän, tarvitset kengät, joissa on todella hyvä pohja. Tähän Birkenstock keskittyy eniten.  Muutamissa Birkenstock sandaaleissa koko jalka lepää kengässä, sillä jalan kaarityhjiö täyttyy pohjan ansiosta, joka puolestaan antaa jalalle tasaisen alustan jokaiselle askeleelle. Pohja tekeekin Birkenstock sandaaleista ja kengistä ainutlaatuiset. Kaikki kengät ovat anatomisesti rakennettuja, joka antaa kehollesi oikean helpotuksen, kun seisot ja kävelet.

Löydä täydelliset Birkenstock-sandaalit

Voi olla vaikeaa tietää mikä malli on paras juuri sinulle, koska Birkenstockilla on niin monta erilaista mallia. Siksi ajattelimme, että annamme sinulle pienen oppaan halutuimmille malleille, jotta löydät parhaat Birkenstock kengät sinulle.

 

Birkenstock Arizona

Arizona on kenkä, jonka monet liittävät Birkenstockiin. Se on klassinen ja miellyttävä sandaali, jossa on kaksi säädettävää hihnaa, jotka mahdollistavat, että kengät sopivat sinulle parhaalla mahdollisella tavalla. Nahka tekee kengästä kestävän ja helppohoitoisen, mikä takaa parhaan kestävyyden.

Sandaalilla on pehmeä lateksinen vaimennuskerros ja liukumaton pohja, joka tekee siitä täydellisen työsandaalin terveydenhoidossa työskenteleville. Muodollinen pohja pehmeässä materiaalissa antaa sinulle kengän, joka istuu helposti jalkaan ja antaa hyvän otteen. Sandaali on, kuten kaikki Birkenstock-sandaalit, anatomisesti jäsennelty, mikä antaa jalalle optimaalisen tuen ja hyödyntää koko jalan painoa. Pohjallinen on valmistettu korkista ja luonnonlateksista ja se sisältää juuttia. Ulkopohja on kumia, ja pohjallinen on vuorattu mokalla, joka pitää jalat kuivina ja raikkaina koko päivän. Päällinen on Birko-floria, joka on ihoystävällinen ja kestävä materiaali ja se tuntuu kevyeltä jalalla.

Pohjallinen on rakennettu niin, että jalka voidaan pitää paikoillaan koko päivän, kantapäässä on syvä muoto ja edessä on varvaspidot. Nämä anatomiset edut auttavat pitämään jalkasi paikoillaan, suojaamaan varpaita ja antamaan jaloillesi luonnollisen liikehdinnän. On olemassa myös tyynyjä, jotka tukevat ja vapauttavat jalkaa sekä tukevat ja nostavat jalan kaarta.

 

Birkenstock Salina

Mikä erottaa tämän sandaalin Arizonasta on lähinnä ulkonäkö. Salinassa on kolme kapeampaa hihnaa, joista kaksi on säädettävissä parhaiten sopivaksi ja kolmas hieno yksityiskohta. Tämä sandaali on täydellinen sinulle, jolla on hieman sirommat jalat. Jopa tällä pohjalla on anatomisia etuja, jotka auttavat pitämään jalkasi paikoillaan, suojaamaan varpaitasi ja antamaan jaloillesi luonnollisen liikkeen joka vaiheessa. 

 

Birkenstock Mayari

Tämä on kaikkien aktiivisten ja muotitietoisten naisten sandaali, jotka haluavat tyylikkyyttä ja mukavuutta työhön ja vapaa-aikaan. Sandaalin säädettävät hihnat helpottavat sandaalien istuvuutta.

Mayari muistuttaa paljon Salina-mallia, mutta tässä on kaksi ristikkäistä hihnaa yksi kärjen ja toinen nilkan yläpuolella. Kaksi hihnoista on säädettävissä, joten ne sopivat sekä siroimmille että leveämmille jaloille. Kuten kaikilla Birkenstock-sandaaleilla, Mayarilla on hyvä anatomisesti rakennettu pohja, joka tekee niistä täydelliset työkengät.

 

Birkenstock Madrid

Klassinen malli, joka alun perin lanseerattiin "voimistelusandaaliksi", on jo pitkään ollut todellinen muotisymboli. Muoti ja toiminta kulkevat käsi kädessä tämän tyylikkään sandaalin kanssa. Täydelliset sandaalit heille, jotka haluavat mukavat sandaalit, jotka tuntuvat kevyiltä jalassa. Sandaaleissa on leveämpi säädettävä hihna, joka pitää jalan paikoillaan korotettujen reunojen kanssa. 

Birkenstock Gizeh

Kaunis sandaali, joka muistuttaa perinteistä ”flip-flop”-sandaalia varpaiden välisen hihnan ansiosta. Yksinkertainen muotoilu hienoilla yksityiskohdilla antavat ulkonäköön hieman ylimääräistä.

 

Birkenstock Toulon

Tämä malli sopii erinomaisesti sinulle, joka olet vegaani tai et vain halua käyttää eläimistä valmistettua materiaalia. Tämä on nimittäin valmistettu kokonaan ilman eläinmateriaaleja. Kuten kaikilla Birkenstock sandaaleilla, on myös Toulon mallilla hyvä anatomisesti rakennettu pohja, joka on fleece-vuorattu pitäen jalkasi kuivana ja mukavana. Lisäksi kantapäässä on tyyny, jolla on jousitettu vaikutus tehden kengistä täydelliset työsandaalit.

Kengät ovat suunniteltu erityisesti työhön, jossa vaaditaan ESD:tä. PU-pohja suojaa ESD-suorituksen sähköstaattista purkautumista vastaan ja parantaa turvallisuutta. Pohja takaa tehokkaan suojan työssä suurtaajuusteknologiaa tai sähkökomponentteja käytettäessä.

 

Birkenstock haluaa aina käyttää luontoa ohjenuorana edistääkseen ja ylläpitääkseen jalan luonnollista roolia ja antaa asiakkailleen parhaat mahdolliset sandaalit juuri sinun jaloillesi. Kaikesta pohjan korkista liimaan, joita he käyttävät keskittyvät he aina olemaan mahdollisimman nöyriä luontoa ja jalkojasi kohtaan. Haluat sitten antaa jaloillesi ehdottomasti parhaat mahdollisuudet selviytyä koko päivän ajan ja samanaikaisesti kantaa kenkäsi hyvällä omallatunnolla, valitse Birkenstock sandaalit – silloin tiedät aina, että ne ovat anatomisia ja valmistettu hyvistä luonnonmateriaaleista.

Jotta kenkä istuu mahdollisimman hyvin jalkaasi, suosittelemme että Birkenstock sandaaleissa jätät noin puoli senttimetriä varpaista kengän etuosaan.

Julkaistu 2018-08-23 Koti 0 731

Jätä kommentti

Sinun pitää kirjautunut sisään jättääksesi kommentin.

Blogikategoriat

Viimeisimmät kommentit

Ei kommentteja

Blogihaku