Tiedot 0

Anneli Eskelund - Designed by real life saving people!

Syksymallistossamme halusimme korostaa yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta terveydenhoidossa. Siksi aloitimme kilpailun Facebookissa, jotta asiakkaamme voisivat osallistua ja suunnitella syksymalliston tukisukkia. Valitsimme neljä voittajaa, joiden suunnittelemat tukisukat on nyt tuotettu osana syksyn kokoelmaa.

Sairaanhoitaja Anneli Eskelund sai inspiraation tukisukkiin Gotlannista.

1. Kerro vähän itsestäsi ja työstäsi!
Nimeni on Anneli, olen 39-vuotias ja asun perheeni kanssa Gotlannissa. Valmistuin sairaanhoitajaksi vuonna 2010 ja työskentelen nyt vanhainkodissa, jossa viihdyn hyvin.

2. Kuinka kuvaisit itseäsi kolmella sanalla?
Sydämellinen, rauhallinen ja vastuuntuntoinen.

3. Miksi valitsit juuri sinun ammattisi ja oletko tyytyväinen valintaasi?
Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten kanssa työskentelystä ja halunnut olla avuksi. Mielestäni sairaanhoitajan koulutus on hyvä, koska se on niin laaja. Pystyin suorittamaan opintoni etänä Gotlannista. Olen tyytyväinen uravalintaani!

4. Mikä sinulle on mieluisinta työssäsi?
Pidän eniten työssäni läheisistä keskusteluista vanhusten ja jopa heidän sukulaisten kanssa. Sitten pidän tietenkin siitä, että näen työn tuloksen. Sekä hyvä että huono asia on, että työntekijöillä on aina monta asiaa meneillään samaan aikaan.

5. Mistä sait ajatuksen tukisukan suunnitteluun?
Päätin suunnitella tukisukan, jossa on muratti, koska se on Gotlannin maisemissa tunnettu kukka, joten ajattelin, että se sopisi sukkaan oikein hyvin.

6. Mikä sai sinut ajautumaan terveydenhoitoon?
Kuten aiemmin sanoin, olen aina halunnut työskennellä ihmisten kanssa ja halunnut auttaa. Lisäksi minulla on aina ollut mielessä terveyden edistäminen, jopa ennen kuin minusta tuli sairaanhoitaja!

7. Miltä aikasi hoitoalalla on näyttänyt?
Aika on ollut aikamoista vuoristorataa ja joskus olen halunnut lopettaa työmäärän takia. Onneksi minulla on tällä hetkellä erittäin hyvä pomo, joka kuuntelee minua ja antaa meille enemmän resursseja, se on helpottanut paljon minua. Teemme hyvin yhteistyötä ja toimimme hyvin yhdessä auttaen toisiamme tarpeen tullen. Haluan kiittää kaikkia kollegojani, koska jokainen tekee hyvää työtä olosuhteista huolimatta.

8. Mitä luulet, miltä hoitoala näyttää 10 vuoden kuluttua?
Toivottavasti työympäristö näyttää paremmalta kuin nykyään. Olen lyhempien työvuorojen puolesta ja uskon, että voisimme voittaa lyhyemmillä päivillä paljon, joten toivon sitä todella.

9. Miten tarkastelet työvaatteita? Tuntuuko, että voit näyttää identiteetin ja oman tyylisi myös töissä? Miksi / miksi et?
Monet meistä piristävät vaatteita tyylikkäillä ja värikkäillä Color4care asusteilla, joka mahdollistaa sen, että jokainen voi tuoda esille omaa tyyliään enemmän. Meillä on varastossa vaatteita, mistä jokainen voi ottaa osan. Joskus tilaamme uusia tarvittaessa pomon hyväksynnästä. Haluaisin kyllä hieman enemmän valinnanvapautta, sillä vietämme niin paljon aikaa työvaatteissa. Jotkut ostavat omat työvaatteet.

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki asiakkaiden suunnittelemat tukisukat

Julkaistu 2018-10-04 Koti 0 326

Jätä kommentti

Sinun pitää kirjautunut sisään jättääksesi kommentin.

Blogikategoriat

Viimeisimmät kommentit

Ei kommentteja

Blogihaku