Tiedot 0

Jenny Lyckborg - Designed by real life saving people!

Designed by real life saving people!

1. Kerro vähän itsestäsi ja työstäsi!
Nimeni on Jenny Lyckborg, olen 38 ja asun Olofströmissä, jossa olen työskennellyt noin 20 vuoden ajan vanhainkodissa lähihoitajana.

2. Kuinka kuvaisit itseäsi kolmella sanalla?
Rauhallinen, huolehtivainen ja ystävällinen!

3. Miksi päätit opiskella juuri lähihoitajaksi?
Luultavasti valitsin sen, koska äitini työskenteli lähihoitajana ja kävin usein tervehtimässä häntä töissä pienenä ja ajattelin, että työ vaikutti hauskalta. Olen tyytyväinen ammatinvalintaani!

4. Mikä sinulle on mieluisinta työssäsi?
Haluan viettää aikaa vanhusten kanssa ja keskustella heidän kanssaan. Valitettavasti emme kuitenkaan ehdi niin paljon käyttää aikaa heidän kanssa keskusteluun.

5. Mistä sait ajatuksen tukisukan suunnitteluun?

Olen erittäin heikko pöllöille ja huomasin kuvion puuttuvan Color4care valikoimasta, joten päätin suunnitella kuvion itse.

6. Mikä sai sinut ajautumaan terveydenhoitoon?
Mielestäni se vaikutti jännittävältä ja hauskalta ammatilta.

7. Miltä on aikasi hoitoalalla näyttänyt?
Huomaan suuren eron alalla verrattaessa siihen aikaan, kun aloitin. Aikaisemmin oli enemmän henkilökuntaa ja paljon vähemmän stressiä kuin nykyään. Nykypäivänä teemme myös paljon asioita, joihin meillä ei ole koulutusta. Dokumentoimme tietokoneille paljon enemmän ja tämä voi olla vaikeaa heille, joilla ei ole hyvää tietoteknistä tietotaitoa.

8. Mitä luulet, miltä hoitoala näyttää 10 vuoden kuluttua?
En ole oikeastaan koskaan ajatellut asiaa. Mutta, jos saisin toivoa, haluaisin enemmän käsiä, en niin paljon enemmän henkilökuntaa, mutta jotain ylimääräistä, joka lievittäisi ja vähentäisi stressiä hiukan. Toivoisin myös parempaa aikataulua!

9. Miten tarkastelet työvaatteita? Tuntuuko, että voit näyttää identiteetin ja oman tyylisi myös töissä? Miksi / miksi et?
Minulla ei ole niin paljon tarvetta oman identiteetin näyttämiseen, mutta mielestäni vaatetuksemme on aika vapaa. Meillä on päätetyt housut ja puserot, mutta useita eri värejä, joiden väliltä valita. Olen tyytyväinen tähän!

Julkaistu 2018-10-10 Koti 0 257

Jätä kommentti

Sinun pitää kirjautunut sisään jättääksesi kommentin.

Blogikategoriat

Viimeisimmät kommentit

Ei kommentteja

Blogihaku