Tiedot 0

Turvallinen verkkokauppa - Mitä sertifikaatti sisältää?

Verkkokauppa​

Turvallinen verkkokauppa varmentaa sähköistä kauppaa käyvät yritykset. Verkkokaupat ovat yrityksiä, jotka myyvät tuotteita ja palveluita internetin välityksellä. Sähköinen kaupankäynti toimii täsmälleen samalla periaatteella kuin perinteinen postimyynti. Ainoa ero on siinä, että tuotteet ovat esillä verkkosivuilla, ja tilaus tehdään suoraan verkossa.

Nykyään verkkokauppoja on tuhansia, ja suurin osa niistä on hyvämaineisia. Suojataksesi henkilö​​tietosi ja muut luottamukselliset tiedot, on tärkeää, että tiedät kuka tulee käyttämään niitä. Voit myös luottaa siihen, että yhtiö toimittaa tavaran sovitussa ajassa ja että sinulla on mahdollisuus saada apua kaupan jälkeen, jos jokin mene vikaan.

Turvallisuus

Turvallisen verkkokaupan sertifioinnin tarkoituksena on toteuttaa asiakkaan osto niin, että tämä tuntee olonsa turvalliseksi vielä kassan jälkeenkin. Turvallinen sähköiseen kaupankäynnin tavoite on tehdä verkkokaupassa asioimisesta yhtä varmaa kuin fyysisessä kaupassa käymisestä.

Kun ostat yritykseltä, jolla on tämä sertifikaatti, se tarkoittaa yrityksen sitoutuneen noudattamaan kokonaista joukkoa vaatimuksia. Vain vakailla ja hyvämaineisilla verkkokaupoilla on oikeus käyttää turvallisen verkkokaupan sertifikaattia.

Turvallisen verkkokaupan vaatimukset on luotu, jotta sinä asiakkaana saat tietää oikeuksistasi ja pystyt vetoamaan niihin tehdessäsi ostoksia verkkokaupassa. Tämä edellyttää sitä, että yrityksen täytyy kertoa itsestään, käsitellä henkilökohtaisia tietoja turvallisesti, käyttää turvallisia maksutapoja. Lisäksi verkkokaupan tulee olla vakaavarainen.

Lue kaikki ehdot: Turvallisen verkkokaupan vaatimukset

Suojaus

Svensk Distanshandel tarkistaa, että sertifioidut yritykset noudattavat vaatimuksia tekemällä näille luottotarkastuksia ja koeostoja sekä tutkimalla väitettyjä puutteita. Lisäturvallisuutta antaa asiakkaiden mahdollisuus valittaa kaupoista.

Mikäli jostain sertifioidusta kaupasta valitetaan, ja valitus todetaan aiheelliseksi, saa yritys miinuspisteen eli merkinnän kirjanpitoon. Mikäli huomataan vakavia puutteita, sertifiointi voidaan peruuttaa välittömästi. Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että kuluttaja voi olla varma, että vain hyvämaineiset yritykset saavat käyttää turvallisen verkkokaupan symbolia.

Turvallisen verkkokaupan symboli

Tarkista että symboli on aito klikkaamalla sitä. Katso esimerkkejä tästä . Jokaisella hyväksytyllä yrityksellä on oma, uniikki sertifikaattinsa osoitteessa tryggehandel.se.

Mistä löydän sertifioidut yritykset?

Löydät kaikki sertifioidut yritykset täältä . Yritykset on jaoteltu ryhmiin myytävien tuotteiden mukaan, joten voit löytää juuri ne yritykset, jotka myyvät tavaroita ja palveluita, joista olet kiinnostunut!