Tiedot 0

Color4care tukee Roosa nauha -kampanjaa

Rintasyöpä koskettaa jossain vaiheessa joka yhdeksännen naisen elämää. Joka päivä 20 naista saa tietää olevansa yksi heistä. Tutkimustyötä parempien hoitotuloksien saavuttamiseksi tehdään jatkuvasti, mutta siihen tarvitaan mahdollisimman paljon tukea. Tämän päivän syöpätutkimuksella on pitkäkantoiset seuraukset, joista hyötyvät sekä lapsemme että lapsenlapsemme. Vuonna 1960 vain 50 prosenttia Ruotsin rintasyöpäpotilaista eli enää kymmenen vuotta diagnoosin jälkeen, tänään luku on 80 prosenttia. Tavoitteena on nostaa selviytymisprosenttia entisestään ja herättää toivoa sairauden selättämisestä. Syöpätutkimusta voi rahoittaa ostamalla Roosan nauhan tai tukemalla suoraan säätiötä.

Color4care halusi kiinnittää huomiota Roosa nauha -kampanjaan ja rintasyöpään lokakuussa ja teki niin myymällä vaaleanpunaisia tuotteita alennettuun hintaan koko kuukauden. Samalla lahjoitimme rahaa rintasyövän vastaiseen työhön. Kaikki, jotka ostivat meiltä yli 30 euron edestä, saivat Roosa nauha -paketin, joka sisälsi kolme tuotetta: vaaleanpunaisen ostoskassin, heijastimen ja roosan kynätaskun tai jojon.

Tämän vuoden kampanja keräsikin ennätyksellisen summan rahaa tutkimukseen. Vuonna 2015 Suomessa kerättiin syöpätutkimukseen Roosa nauha -kampanjan kautta 1,5 miljoonaa euroa. Vuoden aikana tämä tarkoittaa lukuisia mahdollisuuksia saada apuraha syöpätutkimuksen edistämiseen. Apurahojen saajat valitetaan tarkasti. Tällä tavoin varmistetaan, että tutkimukset, jotka ovat syövän parantamisen paras toivo, ovat varmasti huippulaatui.

Suomessa Roosa nauha -kampanjalla edistetään myös rintasyöpään liittyvää neuvontaa. Tavoitteena on laajentaa tietoutta rintasyövästä. Lähes kaikki Suomen naiset tuntevatkin Roosa nauha -kampanjan! Roosa nauha -kampanja on joka vuosi onnistunut tavoitteessaan lisää tietoisuutta rintasyövästä. Pohjoismaissa tehdäänkin tällä hetkellä kansainvälisesti menestynyttä rintasyöpätutkimusta.