Tiedot 0

Säännöt ja ehdot oston yhteydessä

Ostamalla tuotteita osoitteessa www.color4care.fi asiakas hyväksyy seuraavat ehdot:

Yleiset ehdot


Yleiset ehdot
Kun ostat tuotteita verkkosivuston www.color4care.fi kautta, asiakkaana hyväksyt seuraavat edellytykset ostoksellesi.


Lisäksi hyväksyt, että Color4care käsittelee henkilökohtaisia ​​tietojasi ja että käytät evästeitä yhteydenpidossa tietokoneessasi.


Tilauksia voivat tehdä vain yli 18-vuotiaat henkilöt, jotka eivät ole hallinnon alaisia.

Tuotteet ja tuotevalikoimat voivat vaihdella. Se, että tuotteita myydään verkkosivuilla tiettynä ajankohtana, ei tarkoita, että tuotteet ovat aina saatavilla. Pidätämme oikeuden lopettaa tuotteen myynnin milloin tahansa tai jättää tuotteita ulos valikoimasta.

Pidätämme oikeuden muuttaa yksipuolisesti näitä ehtoja tuotteille tarvittaessa ja ilmoittamatta siitä etukäteen. Tilauksellesi sovellettavien ehtojen versio on versio, joka on saatavilla verkkosivustolla tilauksen tekemisen yhteydessä.


Color4care haluaa, että asiakas voi helposti hallita ostoksia ja saada parhaan mahdollisen kokemuksen
verkkosivuilla. Jotta tämä toimisi turvallisesti ja varmasti, meidän on varmistettava, että sivusto ja sen ohjelmistot eivät häiriinny ulkomaalaisten ja luvattomien tunkeutumisten tai manipulaatioiden avulla. Ymmärrät ja hyväksyt, että et:
* julkaise, välitä, jaa, lataa tai tue mitä tahansa viestintää tai sisältöä, joka saattaa aiheuttaa haittaa tai
kielteistä vaikutusta yhtiöömme, liiketoimintaamme, tuotteisiimme tai palveluihimme;
* toimii tavalla tai käytä laitetta, joka rajoittaa, estää tai häiritsee jotakuta muuta käyttämästä sivustoa
tai jotka vaikuttavat sivuston turvallisuuteen tai
* käytä laitetta tai yritä käyttää hakukoneita, ohjelmistoja, työkaluja, agenttia, komentosarjoja tai muuta laitetta tai mekanismia (esim. indeksoijat, avatarit, älykkäät aineet tai muut vastaavat ohjelmistot)
navigoidaksesi tai etsiäksesi sivustolta tai kopioidaksesi sisältöä sivustolta. Kun kyse on käyttäjistä, jotka rikkovat näitä lausekkeita tai joitain muita näiden ehtojen lausekkeita, pidätämme oikeuden evätä välittömästi käyttäjän pääsyn sulkemalla hänen tilinsä.

Reklamaatioiden käsittelyssä sovelletaan terveydenhuollon kuluttajasuojalakia myynnin yhteydessä ja muu myynti säännellään kauppalain mukaan.

Tilauksen tekeminen

Color4care.fi pidättää oikeuden olla antamatta alennusta listahinnoista. Jos tilattu tuote ei ole varastossa, Color4care ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja ilmoittaa arvioidun toimitusajan tai lähettää tuotteen erikseen myöhemmin.

Toimitusajat

Tavaranne lähetetään tavallisesti seuraavana työpäivänä (koskee varastoituja tuotteita). Postnordin
toimitusaika 2-5 työpäivää tarkoittaa sitä, että kestää noin 3–6 työpäivää ennen kuin paketti saapuu sinulle. Nimikyltit ja työkengät tehdään tilauksesta ja pidentää toimitusaikaa 1-2 työpäivällä. Tarkemmat tiedot kustakin tuotteesta löytyvät tuotesivulta tilauksen yhteydessä.

Tilauksen peruuttaminen

Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tilaus siihen asti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Asiakkaalle ei synny palautuskustannuksia, vaikka hän ei ilmoittaisi peruutuksesta kohtuullisessa ajassa. 

Vaihto ja palautusoikeus

Meillä on voimassa 30 päivän avoin kauppa siitä lähtien, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Kaikkien tavaroiden on oltava alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä paketissa ja etikettien tulisi olla paikoillaan.

Tukisukat ja alusvaatteet on palautettava käyttämättöminä ja niissä on oltava ehjä pakkaus / tiivistys hygieniasta johtuen. Kenkiä voi sovittaa vain kotona sisätiloissa puhtaalla ja kuivalla lattialla. Jos kengät eivät ole alkuperäisessä kunnossa palautettaessa, meillä on oikeus vähennykseen
takaisinmaksun yhteydessä. Huomaa, että et saa kokeilla kenkiä työpaikalla
sairaalassa tai terveydenhoitoympäristössä. Nimikyltit valmistetaan ainutlaatuisiksi eikä niitä voi siksi palauttaa. Jos tuotteessa on likaa, meikkiä tai vastaavaa, voimme tehdä kohtuullisia vähennyksiä takaisinmaksun yhteydessä.


Palautuksen yhteydessä veloitamme palautuskustannukset. Pakkauksen painosta riippuen hinta on alkaen 3,90 euroa. Käytä etukäteen maksettua etikettiä ja jätä paketti lähimpään postitoimistoon. Kustannukset korvaavat meidän palautusosasto, kun palautus käsitellään.


Täytä palautuslomake ja lisää se palautettavien tuotteiden mukaan. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, vahvistamme tämän lähettämällä sinulle sähköpostia.
Muista maksaa laskun ajoissa tai siirtää eräpäivää, jotta et saa muistutusta Klarnalta. Tämä voidaan tehdä osoitteessa www.klarna.fi tai soittamalla Klarnaan 09 425 99 711.


Palautuslomakkeeni tai postietikettini on kadonnut, voinko saada uuden?
Voit tulostaa palautuslomakkeen täältä ja postietiketin täältä.


Voinko palauttaa tavarani ja saada rahat takaisin?
Sinulla on 30 päivän avoin kauppa, jos kadut sitä.


Voinko vaihtaa toiseen tuotteeseen?
Sinulla on mahdollisuus tilata tuotteita kotiisi ja kokeilla niitä rauhassa. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa, on sinulla aina 30 päivän avoin kauppa. Kun vaihdat, täytä palautuslomake paketin mukana tulleesta palautussetelistä ja aseta sitten itsellesi uusi tilaus verkkosivujemme kautta.


Voinko palauttaa osan tilauksesta?
On mahdollista palauttaa osa tilauksesta. Jos tilaat tuotteita, jotka sisältävät yhdistelmäalennuksen ja et palauta kaikkia tuotteita, laskutetaan sinua siitä tai niistä tuotteista, jotka päätät pitää. Kaikkien tuotteiden, jotka palautetaan tulee olla huolellisesti paketoituja pussissa tai kartongissa. Käytä mielellään samaa pakettia, jossa vastaanotit pakettisi ympäristön takia.

 

Palautus
Palautamme sinulle sen maksutavan kautta, jota käytit, kun tilasit meiltä.

Haluatko palauttaa koko tilauksesi?
Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat sähköpostiviestin, jossa on vaihto / palautus -vahvistus. Jos palautat koko tilauksesi ja et pidä mitään tuotteita, koko lasku toimitusta lukuun ottamatta peruutetaan/palautetaan ja lisäksi palautuskulut lisätään laskulle.

Oletko jo maksanut laskun ja haluat palauttaa?
Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat sähköpostiviestin, jossa on vaihto / palautus -vahvistus. Hyvitämme maksun Klarnalle ja he ottavat sinuun yhteyttä hyvityksen saamiseksi. Voit ottaa Klarnaan tarvittaessa yhteyttä 09 425 99 711 tai www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Miten teen, jos haluan reklamoida tuotteesta?
Tee reklamaatio heti, kun huomaat, että jotain on väärin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet saanut rikkinäisen tuotteen tai haluat ilmoittaa jostain, niin autamme sinua välittömästi.

Reklamaatioiden käsittelyssä Color4care käyttää kuluttajansuojalakia, ja muut myynnit ovat kauppalain mukaisia. Tuote voidaan reklamoida valmistusvirheistä johtuen. Olet asiakkaana velvollinen tutkimaan tuotteesi, kun saat sen kotiin. Jos tuote on vaurioitunut, kun avaat paketin, sinun pitäisi reklamoida välittömästi. Näin vältämme väärinkäsitykset ja saat joko uuden tuotteen tai rahat takaisin.

Säilytä aina lähetysluettelo ja kuitti. Jos paketti on rikki, kun se noudetaan, reklamoidaan se suoraan postissa. Ota aina ensin yhteyttä osoitteeseen support@color4care.fi ennen kuin lähetät reklamoitavan tuotteen meille takaisin. Uudelleen pakkaa tuote hyvin ja palauta se alkuperäispakkauksessa asiakaspalautuksena. Ilmoita myös reklamaation syy palautuslomakkeessa. Takuuasioissa, reklamoinneissa tai jos olemme toimittaneet virheellisiä tuotteita, me otamme vastuun palautuskustannuksista. Korvaavien tuotteiden lähetykset ovat maksuttomia. Jos haluat peruuttaa ostoksen ja palautat koko tilauksen, maksamme takaisin maksamasi summan. Color4care pidättää oikeuden vaatia toimituskustannukset, jotka heillä on asiakkaalle. Paketista, jota ei ole noudettu postista ja palautuu Color4carelle, laskutetaan 10 euroa. Sinulla on kuluttajana kolmen vuoden reklamaatio-oikeus (ostettaessa yrityksen kautta, pisin aika Kauppalain mukaan reklamoida on kaksi vuotta) ja mikäli riita tapahtuu, noudatamme yleisen reklamaatiolautakunnan suosituksia.

Peruuttamisoikeus etäsopimuksista ja toimitilojen ulkopuolisista sopimuksista annetun lain (2005: 59) mukaisesti

Sopimuksesi kattaa etäsopimukset ja sopimukset ulkopuolisten toimitilojen ulkopuolella annetun lain (2005: 59) nojalla. Jos et halua käyttää Color4caren palautuslomaketta, voit käyttää Suomen kuluttajaviraston peruuttamislomaketta.

Maksutavat

Klarna-lasku

Teemme yhteistyötä Klarna AB laskutusyhtiön kanssa. Laskulla maksettaessa sinun on annettava henkilötunnuksesi tai yritysnumero. Laskun saamisen edellytyksenä on, että olet rekisteröitynyt Suomen väestörekisteriin ja olet yli 18-vuotias. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Laskun maksuehdot ovat 14 päivää. Jos maksua ei suoriteta laskun eräpäivään mennessä, veloitetaan maksuviivästysmaksu (elinkeinonharjoittaja) ja muistutuskustannukset ja velan perimiseen liittyvät kustannukset lain mukaan. Viivästyskorko on 2% kuukaudessa. Jos maksua ei suoriteta, lasku luovutetaan velkojen perintään.

Klarna-laskut näkyvät aina täältä. Jos sinulla on kysymyksiä laskusi suhteen, ota ensin yhteyttä Klarnaan: 09 425 99 711. Lue lisää Klarna-laskun ehdoista.

Klarna-tili (osamaksu)

Klarna-tili on Klarna AB:n ("Klarna") ja kuluttajan välinen luottosopimus. Klarna-tili tarjoaa sinulle luottorajan, jota voidaan käyttää useimmiten ostosten maksamiseen ja Klarnan kanssa yhteistyössä toimivien myymälöiden kanssa. Maksat ostoksesi kuukausittain kuukausilaskun mukaisesti. Katso Klarnan verkkosivuilta täydelliset ehdot.

Lue lisää Klarnan laskutussopimuksesta.

Klarna-tilisi näet aina täältä. Jos sinulla on kysymyksiä laskusi suhteen, ota aina ensin yhteyttä Klarnaan: 09 425 99 711.

Klarna-kampanja: Osta nyt - maksa myöhemmin

Katso Klarnan verkkosivuilta täydelliset ehdot.

Lue lisää Klarnan tilisopimuksesta.

Luottokortit

Klarnan tai Paypalin kautta voit maksaa luottokortilla veloituksetta. Kaikki liikenne salataan SSL 128 bittien kautta. Kaikki korttisiirrot perustuvat pankkien niin sanottuun 3D-turvalliseen tekniikkaan ja teet ostoksen muutamalla yksinkertaisella painalluksella. Voit valita, vähennetäänkö rahat luotto- / maksukortilta (VISA, Mastercard, American Express) tai nykyiseltä PayPal-tililtäsi. Paypalilla on korkeat turvallisuusvaatimukset, ja Trustwave on PCI-sertifioitu, joka on kansainvälinen turvallisen sähköisen kaupankäynnin järjestö.

Toimituskulut

Toimituskulut vaihtelevat tuotteen määrän, painon ja koon mukaan. Toimituskulun hinta löytyy ostoskorista, kun olet vahvistamassa ostostasi.

Vastuuvapauslauseke

Pidätämme oikeuden virheisiin tekstissä, hinnoissa tai kuvissa. Pidätämme oikeuden peruuttaa tarjouksen, jos siinä on tapahtunut suuri virhe.

GDPR - henkilötietojen käsittely

Henkilökohtaiset tietosi (nimi, osoite, puhelinnumero yms.) tallentuvat tietojärjestelmäämme, jotta voimme palvella sinua tehokkaasti. Tietojasi käytetään EU:n uuden tietosuojasäädännön (GDPR; General Data Protection Regulation) mukaisesti. Voimme poistaa tai muuttaa henkilökohtaisia tietojasi pyynnöstäsi. Jos olet liittynyt Color4care:n asiakkaaksi ennen 25. toukokuuta 2018, olet mahdollisesti jo aiemmin antanut luvan uutiskirjeen lähettämistä varten. Jos olet uusi asiakas ja olet tehnyt ensimmäisen ostoksesi 25. toukokuuta 2018 jälkeen, sinun tulee erikseen antaa Color4care:lle lupa lähettää uutiskirjeitä ja käyttää henkilötietojasi. Jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjeitä, voit lopettaa niiden tilauksen “lopeta tilaus” -painikkeen avulla uutiskirjeen alalaidassa.

Henkilökohtaiset tiedot, joita Color4Care kerää sinulta

Kun teet ostoksia Color4Care:n verkkokaupassa, täyttämäsi tiedot tallennetaan tietojärjestelmäämme sen jälkeen, kun olet asettanut tilauksen. Tilaukseen täyttämiesi tietojen lisäksi järjestelmäämme tallentuu tieto ostetuista tuotteista sekä kohteet, joita selasit tai lisäsit ostoskoriisi verkkokaupassamme. Säilytämme tietoja siitä, mitä haluat kaupankäynniltäsi (kuten ostohistoriasi), jotta pystyisimme tarjoamaan sinulle paremmin kohdennettuja palveluja asiakkaana. Käsittelemme myös IP-osoitettasi, maantieteellistä sijaintia ja muita tavanomaisia tietoja, jotka saamme käyttöömme vierailtuasi verkkokaupassamme.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta

Color4Care käsittelee antamiasi henkilötietoja, jotta voisimme toteuttaa kanssasi tehdyn sopimuksen kaupasta. Suostumus henkilötietojen käsittelyyn on täysin vapaaehtoista ja voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Color4Care käsittelee henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa, jos suostut siihen:

    Parantaaksemme Color4Care:n kommunikaatiota, palveluita sekä tuotevalikoimaa

    Pitääksemme asiakasrekisterin päivitettynä ja ajan tasalla

    Lähettääksemme markkinointisähköpostia sekä uutiskirjeitä

Color4Care käsittelee henkilötietojasi seuraavissa tarkoituksissa lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi:

Jotta voimme antaa tietoja tilauksestasi verkkosivustollamme ja lähettää sinulle esimerkiksi tilausvahvistuksen sekä tilauksen lähetykseen liittyvää informaatiota.

    Jotta voimme toimittaa ostoksesi osoitteeseesi

    Jotta voit maksaa tilauksesi, jos olet päättänyt maksaa tilauksen laskulla

    Jotta voimme tarjota digitaalisen kuitin tilauksestasi

    Jotta voimme täyttää kirjanpitolain ja kuluttajansuojalain vaatimukset

    Jotta voimme täyttää Color4Care:n vastuun sitoumuksessa asiakasta kohtaan

Kuka voi käyttää henkilökohtaisia tietojasi?

Henkilökohtaisia tietojasi voidaan jakaa ulkoisten toimijoiden kanssa, jotka hoitavat Color4Care:n tietotekniikkajärjestelmiä sekä IT-tukea. Nämä yritykset tarjoavat Color4Care:lle palveluja, teknisiä ratkaisuja, tietokantoja tai muita työskentelyalustoja. Yritysasiakkaiden suorittamien maksujen käsittelyssä käytämme palveluntarjoajien kuten Klarna, Dibs ja Paypal palveluja.

Henkilötietojen siirto kolmansiin maihin

Color4Care ja yteistyökumppanimme eivät välitä asiakastietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Emme koskaan käsittele henkilötietojasi tietosuojakäytännön ja lakien sallimien rajojen ulkopuolella. Tietoja voidaan säilyttää pidempään, jos kuluttajansuojalaki tai kirjanpitolaki edellyttää sitä. Tilausta koskevat henkilötiedot tallennetaan yleensä vähintään 36 kuukauden ajan ostotapahtuman jälkeen. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa peruuttaaksesi suostumuksesi sekä pyytää, että poistamme henkilökohtaiset tietosi osittain tai kokonaan.

Sinun oikeutesi asiakkaana

Yksityisyyttä koskeva määräys antaa sinulle oikeuden pyytää korjausta henkilötietoihisi. Tietyissä olosuhteissa, kuten esimerkiksi jos haluat perua suostumuksesi, tai uskot että tiedon tarjoaminen ei ole tarpeellista tiettyä tarkoitusta varten, voit pyytää meitä rajoittamaan tai poistamaan henkilötietojasi järjestelmästämme. Voit myös tietyin edellytyksin saada nähtäväksi henkilötietosi, jotka olet antanut Color4Care:lle. Sinulla on oikeus peruuttaa kokonaan tai osittain suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyä milloin tahansa uutiskirjeiden ja muun markkinoinnin suhteen. Jos sinulla on huomautettavaa siitä, kuinka Color4Care käsittelee henkilökohtaisia ​​tietoja, sinulla on oikeus tehdä kantelu virastolle, joka käsittelee henkilötietojen käsittelyä (tietosuojaviranomaiselle).


Henkilökohtaiset tiedot, jotka Color4care on kerännyt sinulta
Kun teet ostoksia Color4caren kautta, henkilökohtaiset tiedot tallennetaan, jotka olet määrittänyt tilauksellesi, jotta tilauksesi voidaan käsitellä ja lähettää sinulle. Lisätiedot, jotka on tallennettu tilauksesta, ovat ostamasi tuotteet, tuotteet, joita napsautit tai jotka laitoit ostoskoriisi. Color4care käsittelee myös tietoja ostoshistoriastasi, eli mitä valitset kaupankäynnin kohteeksi ja ostoketjusi asiakkaana. Color4care käsittelee myös IP-osoitettasi, maantieteellisiä tietoja ja muita yhteystietoja
vierailultasi sivuillamme.

Ota yhteyttä

Henkilötietojen valvoja on:
Color4care Oy
Oktanvägen 17
31138 Falkenberg
Sweden
Ruotsi
Y-tunnus: 556880-1939

Evästeet
Color4care.fi käyttää evästeitä seuratakseen asiakkaidensa ostoskorien sisältöä. Eväste on pieni tiedosto, jonka selain tallentaa ja yhdistää sivustoomme, jotta tiedämme, kenelle asiakkaalle mikin ostoskori kuuluu. Jos sinulla on ongelmia sivustomme kanssa, voi olla, että olet ottanut evästeet pois käytöstä selaimessasi. Tällainen ongelma voi olla esim. se, että ostoskoriin laittamasi tavarat eivät pysy siellä. Jotta pystymme tarkistamaan ostoskorisi, selaimen on tuettava evästeitä ja SSL-protokollaa, jota käytetään salaamaan Color4care.fin ja oman tietokoneesi välisiä tietoja. Googlella löydät kattavan listan siitä, kuinka aktivoida evästeet ja SSL eri selaimissa. Löydät listan täältä.

Turvallinen sähköinen kaupankäynti
Color4care on läpäissyt Suomen Varmakauppa Oy:n sertifiointiprosessin ja on oikeutettu käyttämään Luotettava Verkkokauppa -sertifikaattia.