Tiedot 0
Logga

Color4caren/Vårdvaskanin perustivat vuonna 2011 Sofi & Phillip.

Sofi, joka opiskeli sairaanhoitajaksi näki, kuinka muiden koulutusohjelmien opiskelijoilla oli laukkuja, jotka kertoivat näiden opiskelemasta alasta. Yksi oli Phillip, joka opiskeli poliisiksi ja jolla oli laukku, jossa oli poliisin logo. Laukku osoitti, mitä hän opiskeli ja minkä ammatin oli valinnut. Tämä loi sekä yhteisöllisyyttä että ammattiylpeyttä jo opintojen ja harjoittelun aikana. Mitään samantapaista ei hoitotyön opiskelijoilla ollut. Samaan aikaan Sofille alkoi selvitä, kuinka raskasta hoitoalan työ voikaan olla ja kuinka se samaan aikaan otetaan usein itsestäänselvyytenä. Tunne voimistui ... ja lopulta hän päätti, että jotakin on tehtävä hoitoalan ammattilaisten kunniaksi, parantaen samalla näiden ammattiylpeyttä.

Yhdessä Sofi ja Phillip halusivat kehittää hoitolaukun, joka sopisi erityisesti tulevien terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin. Se olisi paikka kirjoille, kynille ja kaikelle muulle, jota tarvitaan matkan varrella. Laukku seuraisi kantajaansa työelämään ja olisi selkeä symboli tämän valitsemasta ammatista.

Mutta muitakin tärkeitä tavaroita tarvitaan ja silloin toimivat, värikkäät ja hauskat tuotteet tulivat mukaan kuvioihin. Nämä tuotteet auttavat sinua hoitotyössä ja antavat työasuusi persooonallista vivahdetta. Samalla ne tuovat väriä muuten niin harmaaseen ja surulliseen arkeen, jota hoitoalalla väistämättä kohtaat. Color4caren avainsanoja ovat Ilo, Väri ja Huolenpito.

Auta meitä tuomaan väriä hoitoalalle ja tule mukaan työhön, jonka jokainen päivä on tärkeä jollekin.

Yhteystiedot

Color4care Suomi
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki
Suomi

Yritystunnus 2767883-1
ALV-tunnus SE556880193901


Sähköposti: info@color4care.fi
 

Tavaramerkit