Tiedot 0

Giant Microbes, Punasolu

Tuotenumero 0000180-0000-00000

9,95 €

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

 
Kuvaus

GIANT MICROBES - taudeilta näyttävät jättipöpöt. Olitpa suuri tai pieni, olet varmasti utelias tutustumaan siihen, miltä eri taudit näyttävät. Monet lapset ja aikuiset esimerkiksi ihmettelevät näyttääkö sikainfluenssa sialta. Giant Microbesien avulla havainnollistat eri taudit perheellesi, työtovereillesi tai

Lisätietoja
 
Tuotteesta Giant Microbes
Giant Microbes - taudeilta näyttävät jättipöpöt

Usein lapset leikkivät leluilla, mutta emme tule ajatelleeksi mitä asioita lelut opettavat lapsille. Jos lapsi leikkii nukeilla ja vaatteilla, hän oppii erinäisiä asioita nukeista ja pukeutumisesta. Jos lapsi leikkii autoilla, hän oppii tunnistamaan autojen ominaisuuksia ja malleja. Siksi olemmekin huomanneet, että lelut ovat loistava tapa opettaa lapsia aiheista, jotka ovat vakavia ja tulevat olemaan hyödyllisiä tulevaisuudessa. Giant Microbes -lelut esittelevät erilaisia kehon osia, kuten punasoluja, valkosoluja, hermosoluja ja siittiöitä. Niiden avulla on helppo lähestyä opettavaisia aiheita ja tehdä ne sekä hauskoiksi että helpoiksi lapsille. Lisäksi lelut tuovat tutuksi erilaisia tauteja, kuten flunssan, ripulin, syövän, vatsahaavan ja diabeteksen ja niistä voi olla helpompi keskustella lasten kanssa näiden lelujen avulla. Lisäksi Giant Microbes -lelut sopivat hyvin hauskaksi lahjaksi esimerkiksi syöpäsolututkijana työskentelevälle tai muuten hoitoalalla työskentelevälle henkilölle. Hauska mikrobilelu voi esimerkiksi odottaa työpäivän lopussa työkaapissa ja muistuttaa siitä, että vakavassa hoitotyössä kannatttaa pitää pilkettä silmäkulmassa!

Katso valikoimamme Giant Microbes -lelut ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto. Onko e-colibakteeri mielestäsi hauska, vai haluatko piristää tuhkarokossa olevaa lastasi tuhkarokko-lelulla? Täydellinen lahja kaikille, joilla on huumorintajua ja halua oppia lisää elämästä ja terveydestä! Tuotteiden koko on 10-20 cm ja niitä on olemassa 40 erilaista.

Löydä vastaavia tuotteita!

Ei arvosteluja tälle tuotteelle