Tiedot 0

Työkengät Très Chic, Matta punainen


Tuotenumero 0000057-0078-00000

59,95 €

View size chart
4.6 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

74% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

 • Pieni koko:
  64
 • Sopiva koko:
  200
 • Suuri koko:
  8
"aivan mahtavat jalassa,eivät luista,jalkoja ei särje työpäivän jälkeen!"
tuija heino | Koko: Sopiva koko

Ominaisuudet

 • Naiset
 
Kuvaus

 • Pienikokoiset
 • Matta pinta
 • Käsintehdyt Ruotsissa
 • Helposti puhdistettava pinta
 • Nikkelivapaa solki
 • Säädettävä remmi
 • Kantaremmi

Color4caren työkengät ovat käsinvalmistetut Ruotsissa ja suunniteltu terveysalalle. Päällinen on valmistettu aidosta nahasta, johin on lakattu matta PU-suojapäällyste. PU-päällyste tarkoittaa, että voit puhdistaa pinnan miedolla saippualla ja vedellä. Kengän

Lisätietoja
 
Tuotteesta Vårdväskan

Color4caren tavoitteena on tuoda väriä terveydenhuoltoon ja pyrimme välittämään tavoitettamme kaikilla tuotteillamme. Se näkyy koko valikoimassamme, jossa on iloisia ja värikkäitä työvaatteita ja työvälineitä terveydenhuollossa työskenteleville. Uusien ja mielenkiintoisien työvaatteiden ja lisävarusteiden luominen on helppoa Color4caren kanssa. Uusi vaatekaappisi ilahduttaa sinua ja luo hyvinvointia jokapäiväiseen työskentelyysi terveydenhuollossa. Meiltä löydät kaiken värikkäistä työvaatteista, työvälineistä hienoihin yksityiskohtiin, jotka antavat vähän lisää työasuusi. Tuotteidemme avulla voit helposti ehostaa muutoin melko tylsää hoitoasua.

Ominaisuudet

 • Naiset

Arviot (10)

tuija heino 05/01/19
ohjaaja
aivan mahtavat jalassa,eivät luista,jalkoja ei särje työpäivän jälkeen!
Vivian Alvarez 01/25/19
Suuhygienisti opiskelija
Ihanat kengät ja mukavat jalassa. Ainoastaan takaremmi hieman löysä eturemmin kiristyksestä huolimatta, mutta eipä se menoa haittaa.
Tarja 11/19/18
Tosi hyvät
Työkengät kukallinen matta ovat olleet tosi hyvät, kevyet jalassa, jalat lepää kengissä, helppo kävellä portaissa, eivät liukastu, jalat hengittää hyvin.
Helle 10/08/18
Pirtsakka malli Sopii hyvin jalkaan ja pysyy jalassa takaremmin ansiosta. Antaa vastinetta rahalle!
Sanni 10/08/18
Ihana kuviointi! Hyvät jalassa ja kenkäparin kukkakuviointi on erilainen molemmissa kengissä, joka tuo eloa kenkiin. :)
Ruusu 10/08/18
Hengittävät kengät Näillä jaksaa seisoa ja kävellä pidemmänkin työpäivän. Lisäksi kengät hengittävät!
Essi 12/16/17
hoitaja Lestin leveys riittävä, hyvä käytössä.
kooyy 11/05/17
hoitaja Tosi hyvät jalalle.
johanna 09/07/17
toimihlö Hyvä kenkä. Ehkä saisi "keinua" enemmän kävellessä eli pohja on aavistuksen liian suora makuuni.
Laura 03/05/17
Yllättävän hyvät Tilasin nämä kengät viime vuoden loppupuolella. Alkuun paketista avattaessa olin hyvin hämmentynyt kenkien kovuudesta, pohja ei jousta yhtään, todella EI yhtään, enkä ole koskaan aiemmin käyttänyt kovapohjaisia työkenkiä. Otin siis kengät kokeiluun hieman epäileväisesti, ja yllätys oli suuri kun nämä osoittautuivat toistaiseksi mukavimmiksi ja tukevimmiksi työkengiksi jotka olen omistanut. Itselläni haasteena on ollut painon astuminen jalan ulkosyrjille, mutta näillä kengillä se ei ole mahdollista vaan paino jakautuu pakosti erittäin tasaisesti koko jalkapohjalle. Kyykkääminen tosin on hyvin haastavaa pohjien joustamatomuuden vuoksi. Kävely otti muutenkin hetken opetella näillä kengillä kun jalkapohja ei kävellessä pääse käytännössä lainkaan taipumaan, vaan kengillä pitää ns. keinutella eteenpäin, mutta harjoittelulla siihen tottuu. :) Malli tosiaan on hyvin kapea, matalalestinen ja koko muutenkin pieni. Oma jalkani on malliltaan erittäin kapea ja matala, kokoni on 39, mutta näissä 40 istuu leveydeltään+korkeudeltaan jalkaani erittän tiiviisti ja on pituudeltaan juuri eikä melkein. Harmillinen yksityiskohta on kantapään alla oleva lappu/tarra joka toisaalta liukui minulla pois paikoiltaan, mutta poistettaessa jätti liima jäljen kantaan ja sukat ottavat siihen kiinni tuloksena ruma kirjava nukkaantunut kohta... Olen itse toistaiseksi tyytyväinen ostokseeni.