Tiedot 0

Työkengät Perinteinen, matta punainen pisteitä


Tuotenumero 0000053-0135-00000

59,95 €

View size chart
5 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

Ominaisuudet

  • Naiset
 
Kuvaus

  • Pienikokoiset
  • Matta pinta
  • Käsintehdyt Ruotsissa
  • Helposti puhdistettava pinta

Color4caren työkengät ovat käsinvalmistetut Ruotsissa ja suunniteltu terveysalalle. Päällinen on valmistettu aidosta nahasta, johon on lakattu matta PU-suojapäällyste. PU-päällyste tarkoittaa, että voit puhdistaa pinnan miedolla saippualla ja vedellä. Pohja on valmistettu pehmeästä, kestävästä

Lisätietoja
 
Tuotteesta Vårdväskan

Color4caren tavoitteena on tuoda väriä terveydenhuoltoon ja pyrimme välittämään tavoitettamme kaikilla tuotteillamme. Se näkyy koko valikoimassamme, jossa on iloisia ja värikkäitä työvaatteita ja työvälineitä terveydenhuollossa työskenteleville. Uusien ja mielenkiintoisien työvaatteiden ja lisävarusteiden luominen on helppoa Color4caren kanssa. Uusi vaatekaappisi ilahduttaa sinua ja luo hyvinvointia jokapäiväiseen työskentelyysi terveydenhuollossa. Meiltä löydät kaiken värikkäistä työvaatteista, työvälineistä hienoihin yksityiskohtiin, jotka antavat vähän lisää työasuusi. Tuotteidemme avulla voit helposti ehostaa muutoin melko tylsää hoitoasua.

Ominaisuudet

  • Naiset

Arviot (1)

Annika Rönneberg 08/03/18
Hyvät jalalle
Sain vasta kengät kotiini ja rakastuin heti! Minulla on kapea lesti ja hyvien työkenkien löytäminen on ollut haastavaa. Nämä istuvat ja ryhtikin pysyy hyvänä. Lisäksi ovat kauniit.