Tiedot 0

Wock Clog Red w/ Strap Hygieniakenkä

Tuotenumero 0000617-0078-00000

64,95 €

View size chart

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

7 Muut värivaihtoehdot

71% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

 • Pieni koko:
  1
 • Sopiva koko:
  5
 • Suuri koko:
  1

Ominaisuudet

 • Unisex
 • Autoklaavin kestävä
 
Kuvaus
 • Antistaattinen
 • Luistamaton pohja
 • Pesu korkeintaan 90° asteessa
 • Säädettävä kantapää
 • Tuuletusaukot sivuilla
 • Irrotettava pohjallinen
 • Sitruunantuoksuinen

Wock CLOG ovat ihanteelliset päiviä varten, jolloin joudutaan seisomaan monta tuntia paikoillaan ja se aiheuttaa epämukavuutta jaloissa. Kengät ovat erityisen hygieeniset,

Lisätietoja
 
Tuotteesta Wock

WOCK hygieniakengät terveydenhuollon ammattilaisille

Me Color4carella tiedämme, kuinka tärkeitä ovat viihtyisät ja toimivat työkengät työskenneltäessä terveydenhuollossa, ja tämän juuri WOCK tarjoaa. Lisäksi tuot väriä terveydenhuoltoon ottaessasi käyttöön meidän värikkäät työkengät ja hygieniakengät. Tarjoamme hygieniakengät, jotka täyttävät hygieniavaatimukset uhraamatta mukavuutta. Työkengät sopivat hyvin jalkaan ja ne on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi koko päivän ajaksi. WOCK kengät ovat kevyet, iskunvaimennetut ja korkealaatuiset antistaattiset hygieniakengät. Suunnittelu, materiaalit ja tekniikat, joita käytetään luomaan WOCK kengät suojaavat sinua sähköiskuilta, niveliisi kohdistuvilta negatiivisilta vaikutuksilta, nestemäisiltä palovammoilta, vaarallisilta aineilta ja bakteeri-infektioita. Toinen hyvä ominaisuus, jonka avulla WOCK erottuu joukosta, on sen sitruunan tuoksu PVC:ssä. Kuinka viileä ja raikas ominaisuus, vai mitä?

WOCK hygieniakengät soveltuvat sekä työhön että vapaa-aikaan. Hygieniakengät yhdistyvät teknisiin ja terapeuttisiin toimintoihin. Kengät tarjoavat rentoutumista jalkojen lihaksille ja ovat antistaattiset. Ne voidaan pestä pesukoneessa, suositellaan 50°:ssa ja puhdistetaan yksinkertaisesti pyyhkeellä. Kengät voi myös steriloida.

WOCK Color4carella

WOCK on ollut markkinoilla yli 20 vuotta ja sen perusti José Pinto, joka on työskennellyt kovasti tarjotakseen laadukkaita tuotteita. Kova työ on johtanut siihen, että tuote on leikkisä ja levittää iloa. WOCK on omistanut monta tuntia materiaalien, mallien ja tekniikan tutkimiseen, jotka toivat mukanaan ainutlaatuisen mukavuuden. Koska innovointi on avain kaikkiin parannuksiin, uusia ratkaisuja ja tekniikoita tutkitaan jatkuvasti kunkin mallin parantamiseksi. Näitä kykyjä ovat esimerkiksi kosteuden säätäminen, lämpötilakestävyys, nopea kuivuminen ja hajujen hallinta, jotta jalat pysyvät raikkaina ja mukavina koko päivän.

Valitse oikeat työjalkineet ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi viestivät sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalat kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäivän aikana. WOCK hygieniakengät jaloissasi jalat tuntuvat mukavilta ja raikkailta koko päivän ajan. Color4carella olemme keränneet valikoiman parhaita työvaatteita, hygieniakenkiä ja työvälineitä kaikille hoitoammateille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja hoitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin meidän hygieenisistä kengistä ja työvaatteista, tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin.

Ominaisuudet

 • Unisex
 • Autoklaavin kestävä

Ei arvosteluja tälle tuotteelle