Tiedot 0

Crocs Classic Flowers Barely Pink/Floral Clog Unisex

Tuotenumero 0001758-0033-00000

38,95 €

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

Ominaisuudet

  • Vettähylkivä
  • Unisex
 
Kuvaus
  • Unisex
  • Tilava malli
  • Hengittävä materiaali
  • Luistamaton pohja
  • Vedenkestävät
  • Kantahihna

Classic Clog on Crocs-työkenkä, jonka tilava istuvuus antaa jalkojesi hengittää sivuilla olevien tuuletusaukkojen ansiosta. Croslite ™ -jalkapeti on pehmeä, kevyt ja antaa hierovan tunteen. Parannettu jalan kaaren tuki ja kärki, joka suojaa

Lisätietoja
 
Tuotteesta Crocs

Crocs kengät Color4carella

Crocs kengät ovat mukavat hygieniakengät, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaimman mahdollisen mukavuuden koko päivän ajaksi. Kaikki Crocs kengät on valmistettu materiaalista nimeltä Croslite™, joka on suljetun silmukan kumimateriaali, joka antaa vain Crocs kengille ainutlaatuiset ominaisuudet. Crocs kengät ovat kevyitä, iskunvaimentavia ja ergonomisia, joten ne ovat erittäin mukavia. Ne ovat myös antibakteerisia, hajuja kestäviä, kierrätettäviä ja monet niistä ovat myös liukumattomat - joten ne ovat täydelliset työkengät heille, jotka työskentelevät terveydenhuollossa.

Crocs osoittaa kunnioitusta kaikkien erojen suhteen

Crocs kenkiä ovat useimmat nähneet tai kuulleet niistä puhuttavan. Kengistä on tullut erittäin suosittuja ympäri maailmaa rentouttavina ja värikkäinä kumikenkinä. Crocsin läpimurto oli vuonna 2002 Coloradossa Yhdysvalloissa ja alun perin se ajateltiin kenkänä, jota käytetään veneissä. Juuri siksi Crocs kengät ovat luistamattomia ja antavat vakauden sileällä ja liukkaalla lattialla. Yritys halusi tuottaa älykkään kengän, joka ei ollut liian monimutkainen, mutta silti antaa sinulle rauhaa, mukavuutta ja iloa - ja tietenkin he onnistuivat! Käyttämällä värikkäitä kenkiä Crocs haluaa osoittaa kunnioitusta kaikkien erojen suhteen ja kehottaa sinua aina olemaan oma itsesi.

Crocs hygieniakengät Color4carella

Hygieniakengät sopivat sekä työhön että vapaa-aikaan. Crocs kengät yhdistävät tekniset ja terapeuttiset toiminnot. Kengät rentouttavat jalkojen lihakset ja ovat antistaattiset. Ne on helppo puhdistaa, mikä on tärkeää hoitohenkilökunnalle ja täyttää hygieniavaatimukset. Crocs kengät, joissa on kantapäähihna, voidaan taittaa nilkan yli, jos et halua sitä kantapään taakse. Color4care tarjoaa hygieniakengät, jotka täyttävät hygieniavaatimukset uhraamatta mukavuutta. Työkengät istuvat hyvin jalassa, ja ne on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi koko päivän ajaksi. Lisäksi tuot väriä terveydenhuoltoon Crocsin värikkäillä hygieniakengillä.

Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi viestivät sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalat kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäivän aikana. Color4carella olemme keränneet valikoiman parhaita työvaatteita, hygieniakenkiä ja työvälineitä kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja hoitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin meidän hygieniakengistä ja työvaatteista, tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin.

 
Pesuohjeet & Materiaalit

Materiaali: Croslite ™ -vaahto

Ominaisuudet

  • Vettähylkivä
  • Unisex

Ei arvosteluja tälle tuotteelle