Tiedot 0

Puukenkämäiset hygieniakengät, sininen

Tuotenumero 0000239-0082-00000

58,45 €

64,95 €

-10%

4 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

1 Muut värivaihtoehdot

69% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

  • Pieni koko:
    5
  • Sopiva koko:
    11
  • Suuri koko:
"Miksi kaikki valikoimanne hygieniakengät loppuvat kokoon 41 tai 42? Hoitoalalla työskentelee yhä enenevässä määrin myös miehiä! Itse tarvitsisin kokoa 46 olevat hygieniakengät."
Sauli Pihlajamäki | Koko: Sopiva koko

Ominaisuudet

  • Autoklaavin kestävä
 
Kuvaus

Tarvitsetko työkengät, jotka täyttävät tarkat hygieniavaatimukset? Voit lopettaa etsimisen. Color4care on kehittänyt työkengät, jotka täyttävät hygieniavaatimukset tinkimättä mukavuudesta. Kengät voidaan pestä jopa 90 asteen lämpötilassa ja ne voidaan autoklavoida jopa 134 asteessa. Hygieniavaatimusten

Lisätietoja
 
Tuotteesta Vårdväskan

Color4caren tavoitteena on tuoda väriä terveydenhuoltoon ja pyrimme välittämään tavoitettamme kaikilla tuotteillamme. Se näkyy koko valikoimassamme, jossa on iloisia ja värikkäitä työvaatteita ja työvälineitä terveydenhuollossa työskenteleville. Uusien ja mielenkiintoisien työvaatteiden ja lisävarusteiden luominen on helppoa Color4caren kanssa. Uusi vaatekaappisi ilahduttaa sinua ja luo hyvinvointia jokapäiväiseen työskentelyysi terveydenhuollossa. Meiltä löydät kaiken värikkäistä työvaatteista, työvälineistä hienoihin yksityiskohtiin, jotka antavat vähän lisää työasuusi. Tuotteidemme avulla voit helposti ehostaa muutoin melko tylsää hoitoasua.

Ominaisuudet

  • Autoklaavin kestävä

Arviot (1)

Sauli Pihlajamäki 03/10/17
Size matters!
Miksi kaikki valikoimanne hygieniakengät loppuvat kokoon 41 tai 42? Hoitoalalla työskentelee yhä enenevässä määrin myös miehiä! Itse tarvitsisin kokoa 46 olevat hygieniakengät.