Tiedot 0

SmellWell Black Shadow 2 kpl

Tuotenumero 0000474-0000-00000

8,95 €

4 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

Ominaisuudet

  • Unisex
 
Kuvaus

Ei enää haiseva kenkiä ja laukkuja tai tuoksusuihkeita ja pesujat, jotka eivät kuitenkaan auta. SmellWell on täydellinen tuote hajujen poistamiseen. Pussit eivät poista vain hajua vaan myös niiden syyn.

SmellWellin älykäs teknologia poistaa hajun ja imee kosteutta. Tuotteessa ei ole haitallisia kemikaaleja ja se on

Lisätietoja
 
Tuotteesta SmellWell

SmellWell kenkienhoitotuotteet pahan hajuisille varusteille

SmellWell on suunniteltu poistamaan pahan hajuiset tuoksut ja imemään kosteutta. Vapauta haisevat kenkäsi ja laukkusi – tuoksusuihkeet ja huuhteluaineet eivät toimi. SmellWell sisältää kaksi pehmeää pussia miellyttävällä tuoksulla, joita voidaan käyttää kaikenlaisiin kenkiin, laukkuihin ja moneen muuhun tarkoitukseen. Tuote on markkinajohtaja imien kosteutta ja hajuja tehokkaasti ja yhdistäen luonnon absorbentteja ja mineraaleja. Tuotteen ainoa lisäaine on lempeä tuoksu, joka parantaa raikasta tunnetta. Lisää SmellWell kenkiin yön yli ja koe ero! Tuote ei sisällä vaarallisia kemikaaleja ja on ympäristöystävällinen. SmellWell neutraloi pH-tasapainon ja estää bakteerien ilmestymisen. Tuote on aktiivinen enintään 6 kuukautta ja sitä voidaan käyttää missä tahansa, missä tuoksuu hieman huonommalta kuin pitäisi. Poista huonot hajut tänään SmellWell tuoksulla ja älykkäällä toiminnolla. Ihanteellinen heille, jotka työskentelevät terveydenhuollossa, seisovat ja kävelevät paljon, jolloin haisevia hajuja voi esiintyä. SmellWell on itsestään selvä valinta heille, joilla on ongelmia haisevien kenkien ja muiden varusteiden kanssa.

SmellWell kenkienhoitotuotteet Color4carelta

Color4carelta löydät useita ulkonäöltään tyylikkäitä SmellWell tuotteita hienoilla kuvioilla. SmellWell tuoksupussit ovat helppoja ja tehokkaita käyttää, ihanteellisia kaikenlaisiin kenkiin ja urheiluvälineisiin. SmellWellin tärkein prioriteetti on, että sinä ja jalkasi voitte hyvin ja tunnette olonne raikkaaksi.

SmellWell liikkuville ihmisille

SmellWell on ruotsalainen yritys, joka sijaitsee länsirannikolla tarjoten innostavia ja innovatiivisia tuotteita liikkuville ihmisille. SmellWell tarjoaa leikkisiä ratkaisuja kosteuden ja pahojen hajujen imeytymiseen kaikenlaisille kengille ja urheiluvälineille. Heidän tavoitteenaan on kehittää tuotteita, joita kuluttajat rakastavat ja jotka ovat lempeitä ympäristöä kohtaan.

Pidä kengät raikkaina ja tyylikkäinä Color4care kenkienhoitotuotteilla

Kenkienhoito tekee kengistäsi pitkäkestoisemmat ja voi antaa vanhoille kengille uuden elämän. Kenkienhoitovalikoimamme koostuu tuotteista, jotka puhdistavat, hoitavat ja suojaavat kenkiä työvuorojesi jälkeen. Kenkienhoito on tärkeää, koska se ylläpitää kenkien raikkautta ja mukavuutta. Color4carelta löydät kenkien hoitotuotteita, jotka pidentävät elinikää, kuten puhdistusaineita ja käytännön kenkienhoitopaketteja puhdistukseen ja kiillotukseen.

Hyödyntämällä laadukkaita kenkienhoitotuotteita et ainoastaan viimeistele kenkäsi, vaan teet itse käsityöstä paljon miellyttävämmät. Me Color4carella tarjoamme laadukkaimpia SmellWell kenkienhoitotuotteita pidentääksemme työkenkiesi elämänkaarta terveydenhuollossa. Riippuen siitä, millaiset kengät sinä omistat, on tärkeää ylläpitää kenkienhoitoa. Voit tehdä tämän käyttämällä aina suositeltuja kenkien hoitotuotteita kenkätyyppien mukaisesti.

Ominaisuudet

  • Unisex

Löydä vastaavia tuotteita!

Arviot (1)

Tiina 06/09/19
Hoitaja
Raikas tuoksu, on pitänyt kengät raikkaina