Tiedot 0

Kynätasku, vaaleanpunainen

Tuotenumero 0000388-0085-00000

2,95 €

3.8 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

11 Muut värivaihtoehdot

 
Kuvaus

Värikäs muovinen kynätasku, joka takaa, että kynät eivät katoa ja että mustevuodot eivät likaa vaatteita. Kätevä tapa pitää kynä aina lähettyvilläsi. Kynätaskun edessä on tasku nimikyltille.

Kynätasku on saatavana kymmenessä kirkkaassa värissä.

Koko:
Koko tasku: 9 x 16,3 cm
Kansi: 7,5 x 9,5

Lisätietoja
 
Tuotteesta Vårdväskan

Color4caren tavoitteena on tuoda väriä terveydenhuoltoon ja pyrimme välittämään tavoitettamme kaikilla tuotteillamme. Se näkyy koko valikoimassamme, jossa on iloisia ja värikkäitä työvaatteita ja työvälineitä terveydenhuollossa työskenteleville. Uusien ja mielenkiintoisien työvaatteiden ja lisävarusteiden luominen on helppoa Color4caren kanssa. Uusi vaatekaappisi ilahduttaa sinua ja luo hyvinvointia jokapäiväiseen työskentelyysi terveydenhuollossa. Meiltä löydät kaiken värikkäistä työvaatteista, työvälineistä hienoihin yksityiskohtiin, jotka antavat vähän lisää työasuusi. Tuotteidemme avulla voit helposti ehostaa muutoin melko tylsää hoitoasua.

Arviot (6)

maarit aikio 03/09/18
neiti
Väri hyvä, kunnon sininen niin kuin halusinkin ja nimikyltin magneetilla saa todella hyvin kiinni ilman ettei tarvitse lähteekö kyltti irti paikaltaan. Tasku juuri oikean levyinen työvaatteiden taskuun suorassa asennossa ja pysyy suorassa asennossa eikä taivu kaarelle taskun kapeuden vuoksi.
Diana 01/17/18
sairaanhoitaja
Vois olla hieman leveämpi. Värit ovat ihanat!
ukkonen 12/23/17
Lähihoitaja
Halpa ja käytännöllinen kynätasku. Läpän taakse piilossa erillinen tasku, johon mahtuu juuri varmennekortti. Hyvä ostos.
Heidi 12/19/17
Rva Käytännöllinen
Satu 09/28/17
Kätilö Pirteä ja kivanvärinen, mutta oma nimikyltti ei tuohon taskuun mahdu(on pankkikorttikokoinen). Ehkä olisi pitänyt huomata lukea läpinäkyvän taskun koko.
Roosa 06/13/17
Sairaanhoitaja Ihana pinkki!