Tiedot 0

Happy Socks Stripe Liner Sock

Tuotenumero 0001232-0078-00000

8,95 €

View size chart
4.3 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

7 Muut värivaihtoehdot

100% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

  • Pieni koko:
  • Sopiva koko:
    3
  • Suuri koko:
"Mukavaa, että nilkkasukkiakin löytyy eri väreissä ja kuvioinneissa."
Reea | Koko: Sopiva koko

Ominaisuudet

  • Unisex
 
Kuvaus

Tutustu näihin suosittuihin Happy Socks -sukkiin, jotka ovat nimensä arvoiset. Sukat, joille luonteenomaista ovat onni, ilo ja luovuus, piristävät tehokkaasti tylsää asua. 

Matalaksi leikatut nilkkasukat sopivat mainiosti tennarien tai lenkkarien kanssa käytettäväksi, tai jos haluat sukkasi olevan huomaamattomat. Lisäksi ne ovat täydellisiä lämpiminä vuodenaikoina. Sukat on

Lisätietoja
 
Tuotteesta Happy Socks

Happy Socks - värikkäät sukat ja alusasut, jotka säteilevät iloa

Väri levittää iloa, josta monet ihmiset ovat samaa mieltä ja siksi ajattelemme Color4carella, että meidän pitäisi saada enemmän väriä terveydenhoitoon, jotta voimme levittää vieläkin enemmän iloa ympärillämme. Nyt voimme ylpeänä ilmoittaa, että laajennamme valikoimaa entisestään ollessamme Happy Socks jälleenmyyjä. Joten nyt löydät meidän omien tukisukkien ja sukkien lisäksi myös Happy Socks sukkia ja alusvaatteita valikoimastamme. Happy Socks sukilla voit levittää vieläkin enemmän iloa sekä työssä että vapaa-ajalla. Kaikilla ei ole tarvetta tai halua käyttää tukisukkia töissä, mutta haluavat kuitenkin omistaa samanlaiset ja värikkäät sukat kuin meidän tukisukat ovat, ja silloin Happy socks sukat ovat täydellinen valinta.

Happy Socks sukat

Miksi miehet ja naiset eroavat toisistaan? On selvää, että sinun pitäisi pystyä käyttämään mitä sukkia tahansa, ja siksi kaikki Happy Socks sukkahousut ovat unisex, sopien sekä miehille että naisille. Sukat ovat saatavilla kaikenlaisissa väreissä ja kuvioissa, mutta kaikilla on sama yhteinen asia - ne säteilevät iloa ja luovuutta. Kun sinulla on Happy Socks sukkia vaatekaapissa, sinun ei tarvitse koskaan murehtia tylsää asua, sillä silloin tiedät, että sukat elävöittävät aina koko asusi. Valikoimassa on sekä korkeita että matalia sukkia ja niin sanottuja line sukkia, jotka ovat todella matalia sukkia ollen useimmissa kengissä näkymättömiä alhaisen sukanvarren ansiosta. Lisäksi ne ovat täydellisiä hieman lämpiminä päivinä. Happy Socks sukkien joukossa on yksinkertaisesti jokaiselle jotain, riippumatta siitä, mitä mielialaa, tyyliä ja kenkiä käytät.

Happy Socks alusvaatteet

Happy Socks alusvaatteiden avulla voit aina tuntea olosi vaivattomasti. Ne säteilevät, samoin kuin sukat, ilo ja luovuus onnellisten värien ja kuvioiden kautta. Valikoimasta löytyy tavallisia hipster pikkuhousuja eri materiaaleista sekä mallin, joka on saumaton. Saumaton malli tekee housuista erityisen mukavat käyttää ja sitä voidaan käyttää kaikkien vaatteiden alla ilman vaaraa siitä, että saumat näkyvät vaatteiden läpi.

Happy Socks haluaa levittää iloa

Happy Socks -yhtiö perustettiin keväällä 2008 kahden kaverin toimesta, joiden visio oli muuttaa unohdettu ja jokapäiväinen välttämättömyys hauskaksi ja luovaksi asiaksi. Ilon, värien, valtavan tahdon ja luovuuden ansiosta Happy Socks -tuotteita myydään tänään yli 90 maassa ympäri maailmaa. Tavoitteena on tarjota asiakkailleen parhaat ja onnellisimmat sukat ja alusvaatteet markkinoilla. Happy Socks tarjoaa lähes loputtoman valikoiman malleja, jotka käyttävät laajaa valikoimaa väriyhdistelmiä ja -malleja kaikkiin tilanteisiin, ajattelutapoihin ja tyyleihin. Yritys kiinnittää paljon huomiota tuotantoon ja käyttää vain parhaita materiaaleja ja terävintä muotoilua sukkia ja alusvaatteita varten. Kaikki tuotteet ovat kestäviä, kunhan ne pestään nurinkurin ilman rumpukuivausta.

 
Pesuohjeet & Materiaalit
  • 86% Kammattu puuvilla
  • 12% Polyamidi
  • 2% Elastaani

Pestään 40 °. Vältä rumpukuivausta parhaan kestävyyden varmistamiseksi.

Max 40 °C
Puuvilla
Ei silitystä
Ei rumpukui-
vausta
Ei valkaisua

Ominaisuudet

  • Unisex

Löydä vastaavia tuotteita!

Arviot (3)

Reea 10/19/18
Väriä sukkiin :)
Mukavaa, että nilkkasukkiakin löytyy eri väreissä ja kuvioinneissa.
Tilda 10/19/18
Kotisukat! ;)
Hyvin pysyy jalassa eikä tipu häärätessä kotona. Kiva kuviointi myös. :)
Juuli 10/19/18
Pysyvät jalassa!
Hyviä nilkkasukkia voi olla vaikea löytää, mutta nämä todella pysyvät jalassa eivätkä tipu matkan varrella. Tyytyväinen!