Tiedot 0

Classic III, Burgundy / black

Tuotenumero 0000293-0215-00000

109,95 €

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

 
Kuvaus

Odotus on vihdoin ohi! Uusi 3M™ Littmann® Classic III™ -stetoskooppi on vihdoin saatavilla. Stetoskooppi on paranneltu versio Classic II S.E. -mallista. Classic III:a on moderni design sekä teknologia. Littmann® Classic III™ on itsestään selvä valinta hoitajille, lääkärille sekä lääketieteen

Lisätietoja
 
Tuotteesta Littmann

Littmann Stetoskooppi - Paras markkinoilla

Littmann on tarjonnut korkealaatuisia stetoskooppeja yli 45 vuoden ajan terveydenhuollon ammattilaisille. Heidän tuotevalikoimansa on laaja ja heillä on stetoskooppi, joka sopii kaikille. Jo pitkään heitä on pidetty yhtenä parhaista stetoskooppien tuottajista ja he osoittavat jatkuvasti, että se pitää paikkansa. Littmannin tuotteet ovat markkinoiden parhaita ja ne ovat korkeinta laatu- ja äänentoistoluokkaa. Hyödynnä opastamme löytääksesi stetoskoopin, joka vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi. Voit luottaa Littmann stetoskoopin laatuun. Stetoskoopit valmistetaan Yhdysvalloissa tiukkojen ohjeiden ja perusteellisen laadunvalvonnan avulla, jotta he toimittavat markkinoille parhaimmat stetoskoopit.

Löydä tyylisi Littmann stetoskoopilla

Laajan valikoiman ja laadukkuuden ansiosta Littmannista on nopeasti tullut yksi maailman suurimmista ammatillisten stetoskooppien tuottajista terveydenhuollon aloilla, joissa tarvitaan stetoskooppeja. Stetoskooppeja on saatavilla monissa malleissa ja väreissä, jotta voit löytää juuri sinulle, ammatillesi ja persoonallesi sopivan stetoskoopin. Suuresta valikoimasta on myös helppo löytää stetoskooppi, joka sopii työpukuusi.

Jokaiselle jotakin

Littmann valikoimassa on sekä standardoituja stetoskooppeja että kehittyneen teknologian stetoskooppeja, joiden avulla pystytään havaitsemaan vaikeasti tunnistettavia ääniä ja sulkemaan pois melua ja muita häiritseviä ääniä. Valikoiman uudet sähköiset stetoskoopit sisältävät sisäänrakennetun äänenvaimennuksen ja äänenvoimakkuuden, mikä antaa sinulle selkeän ja selkeän äänentoiston. Voit myös nauhoittaa ääntä, siirtää sen tietokoneelle ja saada visuaalisen diagrammikuvan äänestä, joka on tuotettu tallennuksen yhteydessä. Tämä on arvokas ominaisuus sekä diagnostiikkaan että opetustarkoituksiin. Voit halutessasi toistaa ääniä hitaammin, jotta saisit entistä selkeämmän äänikuvan. Heiltä löytyy myös lapsille tarkoitettu Littmann stetoskooppi, kuten Littmann Pediatric. Se soveltuu erityisen hyvin lasten ja pienempien potilaiden kuunteluun.

Color4care on yksi Littmannin neljästä valtuutetusta vähittäismyyjästä Ruotsissa. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaallamme on pääsy johonkin maailman parhaista stetoskooppien valmistajista. Color4carelta löydät kaikki Littmann stetoskoopin ja lisävarusteiden mallit. Meille on erittäin tärkeää, että heillä, jotka työskentelevät hoitoalalla, on käytössään todella hyvät välineet, ja juuri tästä syystä olemme ylpeä Littmannin jälleenmyyjä. Tämä on merkki, johon voit luottaa. Stetoskooppeja on saatavana useissa eri väreissä, ja ne sopivat yhteen monien muiden värikkäiden ja henkilökohtaisten tuotteiden kanssa. Osta uusi Littmann stetoskooppi Color4carelta tänään. Takuuaika on 2-7 vuotta riippuen mallista. Katso PDF-tiedosto, joka auttaa sinua valitsemaan stetoskoopin.

Osta aina Littmann stetoskooppi valtuutetulta ruotsalaiselta jälleenmyyjältä, sillä markkinoilla on paljon kopioita. Color4care on 3M ™ Littmann® -stetoskoopin valtuutettu jälleenmyyjä. Sinä, joka ammatissasi tarvitset parhaan käytettävän laitteen, voit luottaa siihen, että 3M ™ Littmann® -stetoskooppi tarjoaa luotettavan äänentoiston sekä matalissa että korkeissa taajuuksissa.

 
EAN
EAN: 707387783075
Toimittajan tuotenumero: 5868

Löydä vastaavia tuotteita!

Ei arvosteluja tälle tuotteelle