Tiedot 0

Merrell Terran Cross II, ruskea

Tuotenumero 0000902-0192-00000

56,97 €

94,95 €

-40%

View size chart

- +

Huomaa: Viimeinen tuote varastossa!
Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

4 Muut värivaihtoehdot

Ominaisuudet

  • Velcro
  • Naiset
 
Kuvaus

Tämä mukava työkenkä hoitoalan työntekijöille Merrelliltä auttaa jalkojasi jaksamaan pitemmänkin työpäivän. Sinulle joka työskentelet hoitoalalla on erityisen tärkeää että jalkasi eivät väsy pitkän päivän aikana. Tämä Merrell kenkä on suunniteltu mahdollisimman parhaan

Lisätietoja
 
Tuotteesta Merrell

Merrell kengät terveydenhuollon ammattilaisille

Merrell työkengät on suunniteltu antamaan sinulle parhaimman mahdollisen mukavuuden ja vakauden jaloillesi. Osoittaessasi iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhuollon käytävillä työkenkien valinta on hoitotyön A ja O. Riippumatta siitä, missä ammatissa työskentelet, työkenkien valinta on tärkeä osa kehon hyvinvointia. Merrell työkengät ovat erittäin mukavat, tarjoavat hyvän iskunvaimennuksen, niitä voidaan käyttää milloin tahansa, ne ovat tyylikkäät, ja sopivat ohuen muotoilunsa ansiosta joka tilanteeseen. Merrell on asiantuntija kengissä, jotka pystyvät käsittelemään kovaa rasitusta ja kosteutta. Merrell työkengät ovat täydelliset sinulle, joka työskentelet terveydenhuollossa. Kengät toimivat sekä työssä että arjessa. Valitse uusimmat suosikkisi Merrell kenkävalikoimastamme riippumatta siitä, haluatko tennarit tai sandaalit.

Käsintehty cowboy-saapas oli Merrellin alku

Merrell on amerikkalainen kenkäyritys, jonka perustivat Clark Matis, Randy Merrell ja John Schweizer vuonna 1981. Kaikki alkoi parista käsintehdystä cowboy-saappaasta, jolloin Randy Merrellin kiinnostus jalkineisiin kasvoi. Hän hyppäsi teollisesta koulusta valmistamaan käsintehtyjä saappaita. Pikku hiljaa kasvoi hänen kiinnostuksensa vaelluskenkien valmistamiseen ja nimi Merrell levisi nopeasti. Hänen tavoitteena oli valmistaa täydellinen vaellus- / kävelykenkä; mukava, kestävä ja joka muotoutuisi jalkaan. Randyn mukaan liittyivät Clark ja John, he rakensivat brändiä yhdessä ja alkoivat suunnitella halvempaa mallia suorituskykyisille vaelluskengille. Yli kolmenkymmenen vuoden markkinoilla olon jälkeen Merrell tarjoaa laadukkaat työkengät ja sandaalit heille, jotka työskentelevät terveydenhuollon parissa.

Merrellin työkengät Color4carelta

Löydät useita eri Merrell malleja Color4carelta. Voit helposti löytää sopivan parin juuri sinulle ja persoonallesi. Useat Merrellin tennarit ja sandaalit ovat myös vedenpitäviä ja samanaikaisesti ne tuulettavat ja sallivat jalkojesi hengittää hyvin. Merrellin ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voitte hyvin, tunnette olonne mukavaksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

Jalkojesi kanssa viestiminen voidaan kokea mahdottomana, mutta sen sijaan on täysin luonnollista, että jalkasi puhuvat sinulle. Tunnet aina, kun olet tehnyt väärän valinnan työkenkiesi suhteen, jolloin jalat kipeytyvät ja väsyvät. Ei ainoastaan tämä vaikuta mielentilaan töissä, vaan myös kaikki muu, mitä kannat mukanasi työpäiväsi aikana. Käyttäessäsi Merrellin työkenkiä jalkasi tuntuvat mukavilta ja raikkailta koko päivän ajan. Color4carella olemme keränneet valikoiman parhaita työvaatteita, hygieniakenkiä ja työvälineitä kaikille hoitoammateille. Lisäksi saat kaiken moderniin ja mukavaan tyyliin, joka levittää iloa, väriä ja hoitoa sekä potilaille että itsellesi. Valitsemalla joitakin hygieenisiä kenkiä ja työvaatteita, tiedät, että saat aina laatua ja mukavuutta. Näin voit työskennellä positiivisella energialla ja hyvällä mielellä päivittäin.

Ominaisuudet

  • Velcro
  • Naiset

Ei arvosteluja tälle tuotteelle