Tiedot 0

Birkenstock Arizona Narrow Black Leather Sandal

Tuotenumero 0001501-0076-00000

87,26 €

96,95 €

-10%

View size chart

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

Ominaisuudet

  • Vyö
  • Nahka
 
Kuvaus
  • Kapea lesti (narrow)
  • Kestävä
  • Kaarituki
  • Syvä kantapohja
  • Varvaspito
  • Sisä- & ulkokehys korotettu

Klassinen Arizona malli Birkenstockilta. Sandaalin kaksi säädettävää hihnaa helpottavat sen sopimista jalkaasi.

Sandaali on anatomisesti muotoiltu, joka antaa jalalle optimaalisen tuen, hyvän otteen ja jakaa koko jalan painon. Pohjalllinen on muotoiltu

Lisätietoja
 
Tuotteesta Birkenstock

Tyylikkäät ja miellyttävät Birkenstock-sandaalit

Me Color4carella tiedämme, että mukavat kengät ovat tärkeät, kun työskentelet terveydenhoidossa, koska seisot ja kävelet paljon. Jotta jalat jaksavat koko päivän, tarvitset kengät, joilla on hyvä pohja ja jotka on valmistettu mukavasta ja kestävästä materiaalista kuten juuri Birkenstock valmistaa. On tärkeää, että jalka voi liikkua oikealla tavalla kengässä. Varmistamme, että saat työsandaalit, jotka ovat mukavat jalkojesi kannalta ja levittävät iloa, väriä ja huolta terveydenhoidossa. Valikoimastamme löydät monia erilaisia Birkenstock työkenkiä ja sandaaleja useista malleista ja väreistä, jotta löydät parin, joka sopii sekä jalkoihisi että tyyliisi.

Miksi valita Birkenstock-sandaalit?

Birkenstock kengässä koko jalka lepää, sillä jalan kaaritila täytetään pohjan avulla, joka antaa jalalle tasaisen alustan. Ennen kaikkea kengän pohja ja pohjallinen tekevät Birkenstock kengistä ainutlaatuiset. Kengät on anatomisesti rakennettu, joka antaa jalkatuen avulla helpotuksen keholle. Kengät tarjoavat hyvän verenkierron ja luonnollisen hyvän asennon. Birkenstock sandaalien sisäpohjallinen on aina valmistettu puhtaasta luonnonkorkista ja ulkopohja etyylivinyyliasetaatista, joka on kestävä, kevyt ja joustava materiaali. Heidän sandaaleja on saatavilla useissa eri malleissa ja väreissä, jotta voit löytää suosikkisi. Kengillä on siisti ja perinteinen ilme, joka pitää ne elossa niin ulkonäön kuin kestävyyden kannalta. Birkenstock sandaaleilla voimme taata siistin ja mukavan korkealaatuisen sandaalin. Birkenstock on erinomainen valinta heille, jotka ovat aina liikkeessä ja tarvitsevat ylimääräistä vakautta ja mukavuutta jaloille. Jotta kenkä olisi paras, Birkenstock suosittelee, että jätät noin puoli senttiä varpaista kengän etuosaan.

Birkenstock - ilmeinen valinta onnellisille jaloille

Birkenstock valmistaa korkealaatuisia ja mukavia kenkiä ja sandaaleja. Yhtiö perustettiin yli 200 vuotta sitten Johann Adam Birkenstockin toimesta Langenbergissä. Yhtiö kasvoi ja sitä hoidettiin perheessä useiden sukupolvien ajan. Kuitenkin vasta 1900-luvulla huhuja levisi ympäri maailmaa korkealaatuisista kengistä. Birkenstock haluaa aina käyttää luontoa ohjenuorana edistääkseen ja ylläpitääkseen jalan luonnollista roolia ja antaa asiakkailleen parhaat mahdolliset sandaalit. Kaikesta kengän korkista pohjan liimaan asti, joita he käyttävät, keskittyvät he aina olemaan mahdollisimman nöyriä luontoa ja jalkojasi kohtaan. Jos haluat antaa jaloillesi parhaat edellytykset jaksaa koko päivän ajan ja samalla käyttää kenkiä hyvällä omallatunnolla, valitse Birkenstock-sandaalit - tällöin tiedät aina, että kenkäsi ovat anatomiset ja tehty hienosta luonnonmateriaalista.

 
Pesuohjeet & Materiaalit

Yläosa: nahka
Jalkapeti: mokka
Pohjallinen: korkki/lateksi
Pohjan peite: EVA

Ominaisuudet

  • Vyö
  • Nahka

Löydä vastaavia tuotteita!

Ei arvosteluja tälle tuotteelle

Katso muita tuotteita!