Tiedot 0

Metallinen stetoskooppi, violetti

Tuotenumero 0000321-0083-00000

19,95 €

4 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

5 Muut värivaihtoehdot

 
Kuvaus

Edullinen stetoskooppi monissa iloisissa väreissä. Metallinvärisen stetoskoopin kaikki metalliosat ovat samanvärisiä kuin stetoskoopin putki.

Color4caren stetoskoopit on valmistettu tukevasta materiaalista ja ne soveltuvat niin isoille kuin pienillekin potilaille. Oman stetoskoopin hankkimalla varmistat, että sinun ei tarvitse jakaa stetoskooppiasi muiden kanssa,

Lisätietoja
 
Tuotteesta Vårdväskan

Color4caren tavoitteena on tuoda väriä terveydenhuoltoon ja pyrimme välittämään tavoitettamme kaikilla tuotteillamme. Se näkyy koko valikoimassamme, jossa on iloisia ja värikkäitä työvaatteita ja työvälineitä terveydenhuollossa työskenteleville. Uusien ja mielenkiintoisien työvaatteiden ja lisävarusteiden luominen on helppoa Color4caren kanssa. Uusi vaatekaappisi ilahduttaa sinua ja luo hyvinvointia jokapäiväiseen työskentelyysi terveydenhuollossa. Meiltä löydät kaiken värikkäistä työvaatteista, työvälineistä hienoihin yksityiskohtiin, jotka antavat vähän lisää työasuusi. Tuotteidemme avulla voit helposti ehostaa muutoin melko tylsää hoitoasua.

Löydä vastaavia tuotteita!

Arviot (2)

Pia 12/03/17
sh
Aivan loistava hinta-laatusuhde! Toimii!! Ja on NIIIIIIN kivan värinen..
Kirsi 10/05/17
Sairaanhoitaja
Kivat, kevyet stetarit töihin. Vaatii säätöä enemmän kuin normaalisti että saa kuuluvuuden kohdilleen.