Tiedot 0

Scholl Glade, sininen

Tuotenumero 0000874-0082-00000

74,95 €

View size chart
5 / 5
Lue arvosteluja

- +

Huomaa: Viimeinen tuote varastossa!
Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

3 Muut värivaihtoehdot

88% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

  • Pieni koko:
  • Sopiva koko:
    23
  • Suuri koko:
    3
"Todella hyvät työkengät"
Sirkka | Koko: Sopiva koko
 
Kuvaus

Scholl Glade on kävely ja vapaa-ajan lenkkari urheilullisella ulkonäöllä ja se on valmistettu pehmeästä jersey-kankaasta joka on sekä elastista että antaa jalkojen hengittää, jotta jalkasi pysyisivät mukavampana pitkänkin työpäivän ajan. Pohjallinen on irrotettava ja tehdään

Lisätietoja
 
Tuotteesta Scholl

Scholl-työkengät Color4carella

Hoitoalan työurasta menee paljon aikaa seisomiseen työvuoron aikana, joten on erityisen tärkeää, että sinulla on mukavat työvaatteet, jotka sopivat tarpeisiisi. Meiltä löydät Scholl kengät, jotka on suunniteltu vähentämään jalkojen altistumista päivittäiseen rasitukseen. Schollin laajasta valikoimasta löydät kaiken sandaaleista ja tossuista miellyttäviin tennareihin. Scholl käyttää ainutlaatuista Bioprint-teknologiaa, jonka avulla pohja edistää luonnollista ja mukavaa tapaa liikkua, mikä puolestaan auttaa ehkäisemään tai lievittämään polvikipua, joka aiheutuu väärästä jalka-asennosta. Kengät tarjoavat myös hyvän tuen jalan kaarelle ja pitää jalan paikoillaan jakaen painon tasaisesti ja luoden paremman kehon asennon. Scholl kengät lisäävät luonnollista ja mukavaa kävelyä ja auttavat ehkäisemään tai lievittämään väärästä asennosta aiheutuvaa polven kipua.

Scholl tennarit

Valikoimastamme löydät mukavat ja tyylikkäät Scholl tennarit, jotka toimivat yhtä hyvin kuin työkengät ja vaellus- ja vapaa-ajan kengät. Biomechanics-tekniikalla valmistettujen pohjien ansiosta jalat saavat aina oikean ja luonnollisen asennon. Tämä vähentää kipuvaaraa kantapäässä, nilkassa, polvessa sekä alaraajassa, joka aiheutuu ylipronaatiosta. Scholl lenkkarit eivät ole vain mukavat ja anatomiset, vaan myös hyvännäköiset, koska niissä on urheilullinen ja tyylikäs ilme. Jos sinulla on ylipronaatio-ongelmia, Scholl lenkkarit ovat täydellinen valinta. Scholl lenkkarit tarjoavat erityisen hyvän tuen ja auttavat sinua ylipronaatiossa suoristamaan jalan luonnolliseen asentoon, mikä vähentää kipua ja epämukavuutta.

Scholl - mukava valinta

Scholl perustettiin vuonna 1904 ja sillä on yli 100 vuoden kokemus. Perustaja William Mathias Scholl pyrki ymmärtämään suhdetta jaloistamme muuhun kehoon, ja hänen arvot ovat Schollin menestys tänään. Hänen tehtävänsä on parantaa ihmisten terveyttä, mukavuutta ja hyvinvointia jalkojen kautta. Scholl on erikoistunut tuottamaan miellyttäviä kenkiä, joilla on optimaalinen istuvuus, tuki ja vakaus sekä pitkä kestävyys.

Color4care esittelee Scholl jalanhoitotuotteet

Scholl jalanhoitotuotteet auttavat sinua tehokkaasti ja mukavasti pitämään jalat raikkaina. Jalkasi pitäminen pehmeinä ja mukavina on helpommin sanottu kuin tehty. Klassiset menetelmät kovan ihon poistamiseksi ovat usein aikaa vieviä ja välttämättömiä. Scholl on kehittänyt sähköisiä jalkaviiloja kovettumille ja kovalle iholle, jotka yhdessä pehmennysvoiteen kanssa tekevät jalkasi tasaisiksi. Erityisesti kehitetty Micralumina-täyttö sähköisissä jalkaviiloissa sisältää hienoja jauhettuja timanttikiteitä, jotka poistavat kovettumat tehokkaasti ja lempeästi. Color4care tarjoaa Scholl jalanhoitotuotteita, jotka hoitavat korkealaatuisesti jalkojasi.

Löydä vastaavia tuotteita!

Arviot (1)

Sirkka 06/24/17
Sairaanhoitaja
Todella hyvät työkengät