Tiedot 0

Bagheera Phoenix Valkoinen

Tuotenumero 0001001-0077-00000

45,46 €

64,95 €

-30%

View size chart
5 / 5
Lue arvosteluja

- +

Huomaa: Viimeinen tuote varastossa!
Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

2 Muut värivaihtoehdot

77% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

  • Pieni koko:
  • Sopiva koko:
    10
  • Suuri koko:
    3
"Hyvät ja kevyet tennarit."
Titta | Koko: Sopiva koko

Ominaisuudet

  • Unisex
 
Kuvaus

Phoenix

Mukavat Bagheera Phoenix -kengät terveydenhuollon ammattilaisille, jalkojesi tukemiseksi pitkinä työpäivinä. Terveydenhuoltoalan työntekijänä tiedät erityisesti kuinka tärkeää on tuntea olosi mukavaksi työpäivän aikana. Mukavat ja urheilulliset kengät hoitoalalla työskenteleville Color4Care:n

Lisätietoja
 
Tuotteesta Bagheera

Bagheera työkengät terveydenhuollon ammattilaisille

Bagheera tennarit ja työjalkineet on suunniteltu antamaan jaloillesi parhaimman mukavuuden ja vakauden. Meillä ei ole vain klassisia työkenkiä valikoimassamme, vaan myös erilaisia urheilullisia ja mukavia lenkkareita Bagheeralta, jotka ovat täydellisiä terveydenhuollon arjessa. Me Color4carella haluamme tarjota sinulle, joka työskentelet terveydenhuollon parissa, tennarit, joita voi käyttää työpäivän, vapaa-ajan tai lähes missä tahansa tilanteessa. Täältä löydät työkengät, joissa on vaimennus ja ovat erittäin ilmavat, jotta jalat saavat parhaat mahdolliset olosuhteet pitkien työpäivien aikana. Bagheera tarjoaa erittäin mukavat työkengät hyvällä iskunvaimennuksella ja niitä voidaan käyttää milloin tahansa. Lisäksi niissä on siisti muotoilu, joka sopii täydellisesti sinulle, joka työskentelet terveydenhuollon parissa. Näistä saat kengät, jotka toimivat sekä työssä että jokapäiväisessä elämässä. Valitse uudet suosikkisi koko Bagheera valikoimastamme.

Bagheera tennarit Color4carella

Meillä Color4carella on useita eri malleja Bagheerasta. Voit helposti löytää oikean parin juuri sinulle ja persoonallesi. Useat Bagheera tennarit sopivat myös pitempiin matkoihin kovemmilla pinnoilla ja juoksijoille, jotka etsivät neutraalia ja kevyttä kenkää. Bagheeran ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voitte hyvin, tunnette olonne mukaviksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

Tennarit takaavat, että sinusta tuntuu mukavalta, raikkaalta ja tyylikkäältä työpäiväsi aikana. Valitse eri lenkkarimallien ja -tuotemerkkien väliltä Color4carelta. Kun kuuntelet jalkojasi ja lopultakin valitset työkengät, on luonnollista, että koko kehosi viestii sinulle. Sitten on aika antaa kaikille kehosi osille niiden ansaitsema rakkaus. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset päivittäin työssäsi aina alusvaatteita, työpuseroita ja työvälineitä myöten. Valikoimassamme olevat tuotteet ovat iloisia ja positiivisia, mutta meiltä Color4carelta löydät myös vain korkealaatuisia tuotteita.

Osta uudet työkengät ja työvaatteet Color4carelta jo tänään!

WCT-päällekkäisyys asetti Bagheera tuotemerkin perustan

Bagheera on ruotsalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1981 Avestassa, Dalarnassa, jossa kaikki tuotteet on kehitetty ja suunniteltu. Kaikki alkoi 80-luvulla WCT-haalareista, joissa luki Bagheera rinnassa ja luultavasti näin monet muistavatkin Bagheeran. Tämä merkitsi uuden tuotemerkin alkua urheilualalla. Siitä lähtien on tapahtunut paljon, ja lisääntynyt kiinnostus liikuntaan ja terveyteen on luonut valtavat markkinat toiminnallisille liikuntavaatteille ja -kengille. Bagheeran toiminnan periaatteina ovat kestävyys, ympäristö ja toiminnallisuus. Yritys tarjoaa hyvin suunniteltuja ja kevyitä lenkkareita, jotka on kehitetty sekä naisille että miehille, jotta olet parhaimmillasi kaikissa tilanteissa. Kaikilla Bagheera tuotteilla on sekä ympäristö että ihminen mielessä, ja yritys on sertifioinut tuotteet Oeko-texillä ja työskentelemällä kumppaneiden kanssa, jotka tavoittelevat kestävää kehitystä ja joilla on samanlainen ajatusmaailma ympäristön suhteen.

Ominaisuudet

  • Unisex

Arviot (1)

Titta 04/24/18
Suosittelen!
Hyvät ja kevyet tennarit.