Tiedot 0

WAW Unisex Air Shoe White

Tuotenumero 0001313-0077-00000

49,90 €

View size chart

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

2 Muut värivaihtoehdot

71% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

 • Pieni koko:
 • Sopiva koko:
  5
 • Suuri koko:
  2

Ominaisuudet

 • Normaali
 • Unisex
 • Tekstiili
 
Kuvaus
 • Unisex
 • Avojaloin kävelyn tunne
 • Luistamaton pohja

WAW - Wear At Workin tyylikäs kenkä on erittäin mukava, jota tuskin tuntuu olevan jalassa. Kenkä on ihanteellinen hoitoalalle, koska sen luistamaton pohja tekee sen märkiin olosuhteisiin sopivaksi. Kauniit visuaaliset yksityiskohdat ja nauhanreiät tekevät kengistä helpot laittaa jalkaan ja ottaa

Lisätietoja
 
Tuotteesta Wear At Work

WAW työvaatteet ja kengät terveydenhuollon ammattilaisille

Tutustu ruotsalaiseen WAW tuotemerkkiin, jonka tehtävänä on luoda tyylikkäitä vaihtoehtoja klassiseen univormuun. Helposti yhdisteltävät vaatteet hengittävillä materiaaleilla, jotka ovat kestäviä, mukavia ja hyvin työstettyjä istuvuudeltaan ja yksityiskohdiltaan. Työvaatteet sopivat eri kehon muodoille ja voidaan yhdistää monin eri tavoin tarpeen ja tilaisuuden mukaan. Työvaatteet sopivat aloille, jotka asettavat suuria vaatimuksia mukavuuteen ja estetiikkaan. Kun puhutaan etenkin hoitotyön vaatteista, ovat univormut monissa työpaikoissa jo vuosia olleet melko jäykkiä ja tylsiä ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikki pitivät yllään samanlaisia vaatteita terveydenhuollossa, lääkärit valkoisia takkeja ja sairaanhoitajat valkoisia tai sinisiä työvaatteita. Nykyisin tämä asia on muuttunut, ja Color4carella pyrimme tuomaan iloa ja väriä hoitoalalle, joka tarjoaa rauhaa ja huolta.

Suunniteltuja työvaatteita tyylikkäällä ilmeellä

WAW – Wear At Work on innovatiivinen ruotsalainen yritys perustettu vuonna 2016, jonka visiona on luoda työvaatteet, joissa yhdistyvät tyylikkyys ja mukavuus. Kokoelman on suunnitellut palkittu suunnittelija Cathrine Edblad ajatuksella luoda tyylikäs vaihtoehto klassiseen univormuun. Ajatus syntyi muutama vuosi sitten toisen perustajan Rebecca Ardon toimesta. Monen vuoden kokemuksella hammaslääketieteen alalla, hän tajusi, että klinikalta puuttui uniikki tyyli. WAW työskentelee aina mottonsa pohjalta: "Look like the professional you are".

Wear At Work Color4carella

Me Color4carella olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme esitellä WAW työvaatteet. Color4carelta löydät useita WAW tuotteita, sekä kenkiä että vaatteita. Löydät helposti oman tyylin sinulle ja persoonallesi. WAWin tärkein prioriteetti on saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi töissä. Kuka on päättänyt, että työvaatteiden tulisi näyttää tylsiltä? WAW on kehittänyt kokoelman ainutlaatuisia univormuja niille, joilla on korkeat vaatimukset muotoilusta, toimivuudesta ja mukavuudesta.

Löydät mitä tarvitset meidän monenlaisista työvaatteista ja työkengistä

Color4carelta löydät monia erilaisia terveydenhuollon vaatteita, jotka asettavat omakohtaisen leiman työvaatteisiin. Vaatteemme ovat osoittautuneet erittäin arvostetuiksi monien potilaiden keskuudessa, jotka päivittäin vierailevat sairaaloissa ja hoitolaitoksissa. Color4carella tarjoamme laadukkaat työvaatteet, niin kauniit ja mukavat alusvaatteet kuin myös sukat ja paidat, jotka kaikki tuovat iloa ja väriä työhösi. Tämän lisäksi tarjoamme myös parasta mahdollista laatua, jossa tunnet itsesi viihtyisäksi omassa työssäsi. Tällä olemme luoneet uuden trendin terveydenhuollossa ja alan työvaatteissa. Sinulla on edelleen sama liikkumisvapaus ja mukavuus, mutta myös vahvempaa säteilyä, joka voi olla ilahduttavampaa kaikille niille potilaille, jotka tapaavat sinut työssäsi. Kun vaatteet koskevat sukkia ja alusvaatteita, olemme ajatelleet niiden antavan sinulle mukavuutta, laatua ja tukea, jota todella tarvitset työskennellessäsi hoitajana. Tarjoamamme työpaidat ovat aina hyvälaatuisia ja niitä on saatavana eri väreissä, jotka tuovat iloa kaikille. Vierailemalla Color4carella voit luoda uuden ja mukavan joukon vaatteita hoitohenkilökunnalle.

 
Pesuohjeet & Materiaalit

Materiaali:

 • 60% Polyesteri
 • 40% Elastaanipohja ympäristöystävällisestä PVC:stä

Pesuohje: Konepesu 40°

Max 40 °C
Polyesteri
Elastaani
Ei silitystä
Ei rumpukui-
vausta

Ominaisuudet

 • Normaali
 • Unisex
 • Tekstiili

Ei arvosteluja tälle tuotteelle