Tiedot 0

Hummel Actus Breather Asphalt Sneaker

Tuotenumero 0001049-0185-00000

54,95 €

5 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

4 Muut värivaihtoehdot

22% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

 • Pieni koko:
  7
 • Sopiva koko:
  2
 • Suuri koko:
"Todella siistit ja mukavan tuntuiset kengät"
Ellinoora | Koko: Pieni koko

Ominaisuudet

 • Naiset
 
Kuvaus
 • Pienikokoinen
 • Hyvä hengittävyys
 • Kevytpainoinen kenkä
 • Hyvä iskunvaimennus
 • Mukana ovat ylimääräiset nauhat
 • Tennarit

Hummelin Actus Breather on valmistettu verkkomateriaalista, joka antaa kengän hengittää ja pitää jalat tuoreena koko työpäivän ajan. Pohja on suunniteltu erityisesti iskun vaimentamiseksi ja mukavuuden

Lisätietoja
 
Tuotteesta Hummel

Hummel työkengät terveydenhuollon ammattilaisille

Hummel tennarit ja työkengät on suunniteltu antamaan sinulle parhaimman mukavuuden ja vakauden. Meillä ei ole vain klassisia työkenkiä valikoimassamme, vaan myös joukko urheilullisia ja miellyttäviä tennareita Hummelilta, jotka ovat täydellisiä terveydenhuollossa työskenteleville. Me Color4carella haluamme tarjota sinulle jalkineet, jotka toimivat sekä työssä että arjessa. Täältä löydät työkengät, jotka ovat iskunvaimennetut ja erittäin ilmavat, jotta jalkasi saavat parhaat mahdolliset olosuhteet pitkien työpäivien aikana. Hummel työkengät ovat erittäin mukavat, antavat hyvän iskunvaimennuksen, niitä voi käyttää milloin tahansa ja niissä on siisti muotoilu. Kengät sopivat täydellisesti sinulle, joka työskentelet hoitoalalla, jotta saat työ- ja arkielämässä toimivat kengät. Valitse uudet suosikkisi koko Hummelin valikoimastamme.

Hummel tennarit Color4carelta

Color4carella on useita eri malleja Hummelilta. Löydät helposti juuri sinulle ja persoonallesi sopivan oikean parin. Useat Hummel tennarit sopivat myös kovemmilla pinnoilla kulkemiseen ja juoksijoille, jotka etsivät neutraalia ja kevyttä kenkää. Hummelin ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voivat hyvin, tunnette olonne mukaviksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

Valitse oikeat työkengät ja anna jaloillesi parhaat olosuhteet

Tennarit varmistavat, että sinusta tuntuu mukavalta, raikkaalta ja tyylikkäältä työpäiväsi ajan. Valitse eri Color4caren tennarimalleista ja -tuotemerkeistä. Kun kuuntelet jalkojasi ja lopultakin valitset työkengät, on luonnollista, että koko kehosi viestii sinulle. Sitten on aika antaa kaikille kehosi osille niiden ansaitsema rakkaus. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset päivittäin työssäsi aina alusvaatteita, työpuseroita ja työvälineitä myöten. Valikoimassamme olevat tuotteet ovat iloisia ja positiivisia, mutta meiltä Color4carelta löydät myös vain korkealaatuisia tuotteita. Osta uudet Hummel tennarit Color4carelta jo tänään!

Hummel tukee aktiivisesti projekteja, jotka auttavat ihmisiä elämään urheilu intohimona

Hummel perustettiin vuonna 1923 ja sillä on pitkä kokemus urheiluvaatteiden valmistuksesta. Mutta vuodesta 2006, Hummel on päättänyt panostaa lenkkareihin ja tennareihin. Hummel toimii puhtailla linjoilla, mutta myös rakkaudella koristeltu ulkonäkö ja vahvat väriyhdistelmät, ainutlaatuinen sekoitus retro- ja nykyisiä suuntauksia johtavat viileään ja kaupunkimaiseen street-tyyliin urheilullisella twistillä. Vuosien varrella Hummel on tukenut ja osallistunut useihin järjestöihin ja projekteihin, joissa keskitytään siihen, että maailmaa voidaan vaihtaa urheilun kautta sponsoroimalla köyhiä ja sotaakaan maita. aina toivoen rakentaa siltoja ja auttaa avaamaan tien parempaan huomiseen. Afganistanista Sierra Leonelle Hummel tukee hankkeita, jotka auttavat ihmisiä elämään urheilun intohimoa

Ominaisuudet

 • Naiset

Arviot (1)

Ellinoora 10/15/17
Opiskelija
Todella siistit ja mukavan tuntuiset kengät