Tiedot 0

Tukisukat, musta pantteri

Tuotenumero 0000515-0000-00000

15,95 €

  • Tukisukka-ale Osta kolme, maksa kaksi
View size chart
4.2 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

79% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

  • Pieni koko:
    6
  • Sopiva koko:
    22
  • Suuri koko:
"Parhaat sukat jotka olen omistanut, toki puettava huolella. Pituutta on vähän hukattava, ei vetää tiukasti ylös asti. Niin ja pohkeeni ovat 42 cm ja toinen 40,5 cm.. sukat otin kokoa 42"
Raija Vaskela | Koko: Sopiva koko
 
Kuvaus

”Musta väri hehkuu turvallisuutta ja mysteeriä.” Nämä tukisukat ovat täydellinen valinta itsevarmalle ja arvoitukselliselle henkilölle!

Nämä puuvillasta valmistetut sukat ovat omiaan heille, jotka vaativat parasta ja joiden mielestä sukkien ei tarvitse olla tylsät. Tukisukkia on saatavilla useissa eri väreissä ja

Lisätietoja
 
Tuotteesta Vårdväskan

Color4caren tavoitteena on tuoda väriä terveydenhuoltoon ja pyrimme välittämään tavoitettamme kaikilla tuotteillamme. Se näkyy koko valikoimassamme, jossa on iloisia ja värikkäitä työvaatteita ja työvälineitä terveydenhuollossa työskenteleville. Uusien ja mielenkiintoisien työvaatteiden ja lisävarusteiden luominen on helppoa Color4caren kanssa. Uusi vaatekaappisi ilahduttaa sinua ja luo hyvinvointia jokapäiväiseen työskentelyysi terveydenhuollossa. Meiltä löydät kaiken värikkäistä työvaatteista, työvälineistä hienoihin yksityiskohtiin, jotka antavat vähän lisää työasuusi. Tuotteidemme avulla voit helposti ehostaa muutoin melko tylsää hoitoasua.

Löydä vastaavia tuotteita!

Arviot (6)

Raija Vaskela 08/19/18
Todella hyvät
Parhaat sukat jotka olen omistanut, toki puettava huolella. Pituutta on vähän hukattava, ei vetää tiukasti ylös asti. Niin ja pohkeeni ovat 42 cm ja toinen 40,5 cm.. sukat otin kokoa 42
Lyyti 11/05/17
sh
Hyvät ja edulliset.
Jenni 11/04/17
Lähihoitaja
Hyvät sulat, eivät rullaudu , vaan pysyvät paikallaan. Jalkaterässä tuki saisi olla hieman napakampi, pohkeissa hyvä. Virkeät jalat vielä työpäivänkin jälkeen!
Minna Jokela 11/01/17
lh opiskelija Hyvin tukevat ja hyvän laatuiset
Marja 08/27/17
Koulunkäynninohjaaja Käytän tukisukkia joka päivä töissä. Nämä ovat ihanat!
Miia 08/24/17
Lähihoitaja Hyvän tuntuinen ja oikea koko.

Katso muita tuotteita!