Tiedot 0

Stödstrumpa, Medic

Tuotenumero 0000868-0076-00000

15,95 €

  • Tukisukka-ale Osta kolme, maksa kaksi
View size chart
4.3 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

2 Muut värivaihtoehdot

100% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

  • Pieni koko:
  • Sopiva koko:
    20
  • Suuri koko:
"Muuten todella hyvä ja sopiva ja tukeva sukka. Pituutta olisi saanut olla pari senttiä vähemmän niin olisi ollut täydellinen."
Taina | Koko: Sopiva koko
 
Kuvaus
 
Tuotteesta Vårdväskan

Color4caren tavoitteena on tuoda väriä terveydenhuoltoon ja pyrimme välittämään tavoitettamme kaikilla tuotteillamme. Se näkyy koko valikoimassamme, jossa on iloisia ja värikkäitä työvaatteita ja työvälineitä terveydenhuollossa työskenteleville. Uusien ja mielenkiintoisien työvaatteiden ja lisävarusteiden luominen on helppoa Color4caren kanssa. Uusi vaatekaappisi ilahduttaa sinua ja luo hyvinvointia jokapäiväiseen työskentelyysi terveydenhuollossa. Meiltä löydät kaiken värikkäistä työvaatteista, työvälineistä hienoihin yksityiskohtiin, jotka antavat vähän lisää työasuusi. Tuotteidemme avulla voit helposti ehostaa muutoin melko tylsää hoitoasua.

Löydä vastaavia tuotteita!

Arviot (3)

Taina 08/26/17
Lähihoitaja
Muuten todella hyvä ja sopiva ja tukeva sukka. Pituutta olisi saanut olla pari senttiä vähemmän niin olisi ollut täydellinen.
Kirsi Wredfors 08/02/17
Äiti
Tosi hyvät tukisukat ainakin minun jaloille. Olen kokeillut muidenkin firmojen tukisukkia, mutta tämä malli ehdottomasti paras. Eivät valu, pysyvät paikoillaan.
Roza 07/02/17
Lähihoitaja
Loistavat sukat! Näitä kun laitaa jalkaan, työpäivää sujuu kevyesti. Pesu 60 asteessa antaa lisää pisteitä tuoteelle .