✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
KlockorHoitajan kello Loop, vaaleanpunainen
-30%
star
5 (2 reviews)

Hoitajan kello Loop, vaaleanpunainen

6,90 €
9,94 €
Varastossa

Persoonalliset hoitajankellot piristävät värillään hektistä työpäivää. Hoitajilla ja hoitohenkilökunnalla on aktivinen ja uskomattoman vaativa työ. Color4care onkin kehittänyt tuotteita erityisesti heidän tarpeitaan, mutta myös henkilökohtaista tyyliään silmällä pitäen. Hoitajankellomme ovat esimerkki tuotteista, joita tarvitaan päivittäisessä työssä, mutta joita voi päivittää hauskempaan, tyylikkäämpään ja värikkäämpään suuntaan.

Työ terveydenhuollossa tarkoittaa sitä, että kellosi täytyy olla luotettava, mutta hygienian ollessa tärkeää, rannekello ei aina ole paras vaihtoehto. Siksi kellomme voidaankin kiinnittää suoraan työpaitaan, mikä tekee siitä mukavan ja toimivan. LOOP-mallissa rajana on vain mielikuvitus ja sen voi kiinnittää joka housuihin tai kenkiin.

Vaikka se onkin kätevä, se ei suinkaan ole tylsä! Tarjoammekin erilaisia tyylikkäitä malleja erilaisilla ominaisuuksilla. Niitä on saatavilla erilaisina yksivärisinä tai kuvioituina malleina, joiden avulla hoitajat ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat valita hoitajankellon, joka kuvastaa heidän omaa persoonallisuuttaan. Color4care on suunnitellut nämä hoitajankellonsa siten, että niitä on helppo käyttää ja kätevä lukea. Ne on valmistettu kestävästä materiaalista ja ne on myös helppo puhdistaa. Näin pystyt säilyttämään steriiliyden ympäristössäsi ja voit noudattaa hygieniarutiineja.

Yhdistä uniikki kellosi muihin värikkäisiin vaatteisiimme sekä asusteisiimme ja piristä työpaikkaasi ja elämääsi!

Tiedot: 
Materiaali: Alumiini-sinkki ja ruostumaton teräs sekä silikoni
Väri: Hopea
Paino: 18 grammaa
Sekuntiviisari: Kyllä
Koko: Kellotaulu noin 18 mm, kokonaispituus sis. silikonivarren noin 14,5 cm

SKU: 10000452-1085-10000

Arvostelut (2)