logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi
StetoskooppiLittmann Cardiology IV Stetoskooppi Musta/Smoke/Champagne
Hintatarkkailu

Littmann Cardiology IV Stetoskooppi Musta/Smoke/Champagne

269,95 €

Useissa eri tuoteryhmissämme näkyy nyt 'Hintatarkkailu' -merkintä. Kyseessä ei ole hintatakuu mutta se tarkoittaa, että pyrimme hinnoittelemaan tuotteen siten, että se vastaa markkinoiden matalinta hintaa. Jatkuvana tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman paljon toimivia ja laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, jotta asiakkaamme olisivat aina tyytyväisiä tehdessään ostoksia verkkokaupassamme.

Lähetetään 4-6 arkipäivän sisällä
  • Diagnosoi ja tee päätöksiä varmasti
  • Kuule hienovaraiset muutokset potilaan tilassa
  • Hyödyllinen hätätilanteissa ja vaikeissa ympäristöissä, kuten päivystyksessä, tehohoidossa, sydämen intensiivisessä seurannassa ja muissa dynaamisissa paikoissa
  • Ergonominen rakenne korkealla profiililla; 40% suurempi rintakappale ja 60% syvempi kello kuin 3M ™ Littmann® Classic III ™ Stetoskoopissa
  • Suunniteltu käytettäväksi aikuis- ja lapsipotilaiden kanssa
  • Kaksipuolinen ruostumaton rintakappale, jossa on nestemäinen kalvo ja avoin tai suljettu kello
  • Jäähdyttämätön rengas parantaa potilaan mukavuutta

Littmann Cardiology IV diagnostiikka stetoskooppi on vankka ja hienostunut stetoskooppi, joka auttaa erottamaan hienovaraisia ääniä niin, että kuulet muutokset haastavimmissa olosuhteissa. Se auttaa sinua etsimään vaikeasti kuultavia ääniä, mukaan lukien aorttastenoosin ja heikot keuhkohäiriöt.

Cardiology IV stetoskoopilla on kaksinkertaiset letkut toisin kuin Classic III stetoskoopilla. Siinä on kaksi äänipistoketta ulommassa putkessa, mikä vähentää kohinaa, joka esiintyy perinteisissä kaksoisputkien stetoskoopeissa, kun ne liikkuvat toisiaan kohti. Kestävä letku innovatiivisesta materiaalista säilyttää myös muodon ja joustavuuden sen jälkeen, kun ne on taitettu taskussa.

Stetoskoopilla on kaksipuolinen rintakappale, jossa on nestemäinen kalvo sekä suurilla että pienillä puolilla käytettäväksi aikuisille ja lapsille. Nestemäisen kalvoteknologian ansiosta on mahdollista kuunnella eri taajuuksilla olevia ääniä säätämällä rintakappaleen painetta. Pidä rintakappale kevyellä painalluksella, jotta kuulet matalataajuiset äänet, ja paina hieman lisää kuullaksesi korkeataajuisia ääniä. Kalvo on myös mukava ja jäähdyttämätön.

Kuulokkeen paine voidaan helposti säätää pään koon ja mieltymysten mukaan painamalla korvakannattimia yhteen tai vetämällä toisistaan. Pehmeät korvaosat voidaan sovittaa korvan kokoon niin, että ääni sulkeutuu tehokkaasti ja istuvuus on mukava.

Littmannin Cardiology IV stetoskooppia ei suositella vain kardiologeille, vaan kaikille lääkäreille, jotka tekevät diagnoosia ja haluavat parhaan äänentoiston stetoskoopilla, joka kestää noin 30 vuotta.

Uuden sukupolven letkut eivät ole valmistettu luonnonkumi-lateksista, mikä hyödyttää herkkiä terveydenhuollon ammattilaisia ja potilaita. Ympäristön ja ihmisten terveyden edistämiseksi nämä putket eivät sisällä pehmentäviä ftalaatteja.

Hoito-ohjeet:
Puhdista stetoskooppi jokaisen potilaan välillä 70% isopropyylialkoholilla tai kertakäyttöisellä saippualla ja vedellä. Letku kestää ihon rasvoja, ja sillä on nyt pienempi tahrojen vaara. All-in-one-kalvo on helppo puhdistaa ja huoltaa, koska sillä on sileä pinta ja se on helppo asentaa ja ottaa pois.

Tähän sisältyy:
3M ™ Littmann® Cardiology IV ™ Stetoskooppi
Pienet ja suuret pehmeät korvaosat
Jäähtymätön kellorengas
Ohjeet

Tiedot:
Pituus: 69 cm
Paino: 177 g
Akustinen suorituskyky: 9
Takuu: 7 vuotta
Elinikä: Noin 30 vuotta.

Rintakappale:
Rakenne: Kaksipuolinen - aikuinen ja lapsi
Materiaali: Ruostumaton teräs
Kalvotyyppi: Nestemäinen, all-in-one
Kalvon halkaisija: Aikuinen: 43 mm / lapsi: 33 mm

Letku:
Rakenne: Kaksoisluukku (kaksi akustista kanavaa letkussa)

Kuuloke:
Materiaali: Anodisoitu alumiini

Littmann sovellus:
Littmann® Learning Institute -sovellus on saatavilla maksutta Littmannin stetoskoopin ostamisen yhteydessä. Yksinomainen koulutus, joka auttaa sinua parantamaan auskultatiivisia taitojasi. Sovellus sisältää oppitunteja, joissa on sydän- ja keuhkoääniä sekä potilasskenaarioita diagnostiikkakyvyn parantamiseksi. Seuraat edistymistäsi ja näet, miten taitosi kehittyvät. Syötä sarjanumero rintakappaleesta, jotta voit avata ainutlaatuisen harjoituksen sisällön.

Ohjeet:
Lataa-välilehdessä on ladattava käyttöohje.

Tuotevideo:


Osta aina Littmann-stetoskooppi valtuutetulta ruotsalaiselta jälleenmyyjältä, koska markkinoilla on useita kopioita. Color4care on 3M ™ Littmann®-stetoskoopin valtuutettu jälleenmyyjä.

SKU: 10000875-1298-10000

Arvostelut
Näytä 30 päivän hintahistoria