Tiedot 0

Smila työpaidat unisex

Tuotenumero 0000772-0179-00000

49,95 €

View size chart
4 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

6 Muut värivaihtoehdot

100% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

 • Pieni koko:
 • Sopiva koko:
  3
 • Suuri koko:
"hyvä paita"
anne | Koko: Sopiva koko

Ominaisuudet

 • V-aukkoinen
 • Normaali
 • Unisex
 • Tekstiili
 • 3 taskua
 
Kuvaus
Klassikko, suora ja mukava malli miehille ja naisille. Kaksi tilavaa, vinosti leikattua etutaskua vastalaskoksella. Rintatasku korttilenkillä kantajan vasemmalla puolella. Tilava vaate, suuremmat kokoerot. Ripustinlenkki selässä. Selänpituus, koossa M 74 cm.
Lisätietoja
 
Tuotteesta Smila

Smila työvaatteet terveydenhuollon ammattilaisille

Työvaatteet, erityisesti hoitovaatteet, ovat olleet melko jäykkiä ja ikäviä monta vuotta monissa työpaikoissa ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikilla oli samanlaiset vaatteet terveydenhoidossa tarkoittaen, että lääkäreillä oli valkoiset takit ja sairaanhoitajilla oli usein valkoiset tai siniset vaatteet. Nykyään tämä on muuttunut, ja Color4care pyrkii tuomaan iloa ja väriä terveydenhoitoon. Mielestämme on tärkeää, että hoitohenkilökunnalla on iloa, rauhaa ja tyyneyttä, jotka saattavat osittain olla peräisin vaatteista. Olemme valinneet myös luotettavia ja korkealaatuisia tuotemerkkejä, kuten Smilaa, jotta voit käyttää tarpeitasi vastaavia tuotteita. Smila on tunnettu yritys, joka keskittyy tekemään nykyaikaisista työvaatteista erinomaiset oikeilla materiaaleilla, jotka pystyvät käsittelemään kovaa arkielämää ja antaa mahdollisuuden valitsemaan ekologiset työvaatteet. Jos haluat vaatteita, jotka ovat sekä mukavia, kestäviä että tyylikkäitä, sinun tulisi ostaa työvaatteet Smilalta.

Miksi sinun tulisi valita Smila työvaatteet?

Smila on tunnettu brändi, joka tuo mukanaan vaatteita, jotta voit tuntea olosi mukavaksi vaatteissasi. He keskittyvät kehittämään tyylikkäitä hoitovaatteita, jotka seuraavat muotia ja antavat kaikille mahdollisuuden olla hyvin pukeutuneita töissä. Mutta huolimatta siitä, että he keskittyvät paljon muotiin, on myös tärkeää, että Smilan työvaatteet ovat erittäin mukavia ja että vaatteet istuvat hyvin koko työpäivän ajan. Toinen tärkeä asia on, että Smilan työvaatteet ovat kestäviä ja niitä voidaan käyttää usein ja vaikeissa tilanteissa. Terveydenhoidossa vaatteet on pestävä korkeissa asteissa, jotta ne täyttäisivät hygieniavaatimukset samalla, kun niiden tulisi olla pitkäikäisiä. Siksi Smilan työvaatteet valmistetaan vain materiaaleista, jotka täyttävät nämä vaatimukset.

25 vuoden ajan uteliaisuus ja rohkeus ovat luoneet Smilan liiketoimintaa. Yritys on aina pyrkinyt kehittämään valikoimiaan, mutta painopiste on aina ollut tehdä se vastuullisesti. He asettavat energian luodakseen hyvin suunniteltuja, korkealaatuisia työvaatteita, jotta hoitotyöntekijöillä voi olla oma tyyli työssä kestävien ja mukavien työvaatteiden kanssa. Smilalla on aina loppukäyttäjäkokemus mielessä ja yritys haluaa tehdä kokemuksen niin älykkäästi ja kestävästi kuin mahdollista.

Smila työvaatteet ovat GOTS-sertifioinnin ainoat työvaatteet

Smila keskittyy ensisijaisesti ympäristöön ja on kehittänyt koko GOTS-sertifioidun kokoelman, jolla on tarkimmat säännöt orgaanisista kuiduista. GOTS on standardi, joka tarkoittaa sitä, että jokainen tuotantoketjun vaihe on tarkastettu ja sertifioitu tiukimpien ympäristövaikutusten, työolosuhteiden ja laatuvaatimusten perusteella. Smila on tosiasiallisesti ainoa terveyden ja turvallisuuden työvaatemerkki, jolla on juuri tämä sertifiointi, mikä tietenkin tekee meistä erittäin ylpeitä myydessämme tuotteita Color4carella.

 
Pesuohjeet & Materiaalit
Materiaali: 50% Puuvilla, 50% Polyesteri Paino: 180 g/m² Pesuohje: 85°
Max 85 °C
Puuvilla
Polyesteri
Silitys 150°
Kestää rumpu-
kuivauksen

Ominaisuudet

 • V-aukkoinen
 • Normaali
 • Unisex
 • Tekstiili
 • 3 taskua

Arviot (1)

anne 06/20/17
opiskelia
hyvä paita