Tiedot 0

Segers Domestik Mariininsininen Takki Unisex

Tuotenumero 0001426-0067-00000

63,95 €

View size chart

- +

Tällä hetkellä tämän tuotteen toimitusaika on pidempi kuin tavallisesti!
Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

7 Muut värivaihtoehdot

Ominaisuudet

 • Napit
 • V-aukkoinen
 • Normaali
 • Unisex
 • Tekstiili
 • 4 taskua
 
Kuvaus

Täyspitkä piilonapitus rengaspainonapein. V-pääntie. Kaksitoiminen paljerintatasku, lisälenkki. Viistot sivutaskut, joissa kahdenkertainen kangas, oikeanpuoleisessa avainlenkki ja puhelintasku. Halkiot sivuilla. Ripustuslenkki niskassa.

Lisätietoja
 
Tuotteesta Segers

Segers työvaatteet hoitohenkilökunnalle

Työvaatteiden, erityisesti hoitoalan vaatteiden, osalta on ollut jo monta vuotta melko jäykkiä ja väsyneitä univormuja, jotka ovat monissa työpaikoissa ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikilla oli samat vaatteet hoitoalalla, jossa lääkäreillä oli valkoiset takit ja sairaanhoitajilla oli usein valkoiset tai siniset vaatteet. Nykyään tämä on muuttunut, ja me Color4carella pyrimme tuomaan iloa, väriä ja huolenpitoa terveydenhoitoon. Mielestämme on tärkeää, että hoitohenkilökunnalla on iloa, rauhaa ja tyyneyttä, jotka saattavat osittain olla peräisin vaatteista. Valikoimaamme olemme päättäneet sisällyttää luotettavia ja korkealaatuisia tuotemerkkejä, kuten Segersiä, jotta saat mahdollisuuden käyttää tarpeitasi vastaavia vaatteita.

Segers luo kestäviä vaatteita pohjoismaisella tunteella

Segers on ruotsalainen yritys, joka haluaa tuoda esiin skandinaavisen tunteen vaatteissaan, mistä olemme tietenkin ylpeitä. He yhdistävät sekä muodin että toiminnan, joista osa on klassisia, ajattomia tyyliltään ja muut seuraavat kauden trendiä ja muotia. He keskittyvät valmistamaan mukavia vaatteita, jotka joko seuraavat nykyistä muotia tai klassista tyyliä, jotta kaikilla on mahdollisuus valita haluamansa tyylin. Mutta huolimatta siitä, että he keskittyvät paljon muotiin ja ulkonäköön, on yhtä tärkeää, että Segers säilyttää korkean mukavuus- ja laatutason niin, että työvaatteet kestävät pesusta toiseen. Segersillä on täysi hallinta ensimmäisestä ompeleesta valmiiseen tuotteeseen ja he takaavat parhaan mahdollisen tuotteen asiakkaalle.

Vuonna 1943 perheyritys Segers perustettiin filosofialla, joka on edelleen samanlainen - kehittää ja luoda tyylikkäitä ja toimivia työvaatteita esimerkiksi hoitotyöntekijöille. Hoitoalan vaatteiden tulee täyttää korkeat vaatimukset ja Segers varmistaa, että kaikki vaatimukset täyttyvät. Vaatimuksia ovat muun muassa mukavuus, jotta vaatteissa viihdytään koko päivän ajan, kestävyys, jotta vaatteet voidaan pestä usein korkeissa lämpötiloissa selviytyäkseen hoitoalan hygieniavaatimuksista, kuten myös tyylikkyys, jotta tunnet olosi mukavaksi vaatteissasi myös silloin kuin työskentelet.

Segers kantaa vastuunsa maapallolla

Segers ei ainoastaan keskity valmistamaan mukavia ja kestäviä vaatteita, mutta he myös työskentelevät kovasti vastuun kantamiseksi maapallolla. Heidän työntekijöiden on voitava elää hyvää ja arvokasta elämää riippumatta siitä, missä maassa he työskentelevät. He työskentelevät aktiivisesti vähentääkseen ympäristövaikutuksia tarjoamalla kaikille työntekijöilleen koulutusta ja tietämystä ohjatakseen asiakkaitaan ympäristöystävällisempien tavoitteiden saavuttamiseksi. Segersillä on paljon työtä, jotta he pysyvät mukana ympäristöteknologian kehityksessä ja varmistavat, että he eivät käytä kemikaaleja, jotka vaikuttavat meihin tai ympäristöön negatiivisesti. Voit olla varma, kun ostat Segers vaatteita, että puet vaatteet hyvällä omallatunnolla joka päivä.

 
Pesuohjeet & Materiaalit

Materiaali:
50% Polyesteri
50% Puuvilla

Pesuohje: 85°

Kankaan paino: 180g/m2

Max 85 °C
Puuvilla
Polyesteri
Silitys 150°
Kestää rumpu-
kuivauksen

Ominaisuudet

 • Napit
 • V-aukkoinen
 • Normaali
 • Unisex
 • Tekstiili
 • 4 taskua

Ei arvosteluja tälle tuotteelle