Tiedot 0

Hejco Liivi, Unisex, valkoinen

Tuotenumero 0000666-0077-00000

67,95 €

4 / 5
Lue arvosteluja

- +

Nopea toimitus
30 päivän vaihtoaika
Osta nyt, maksa myöhemmin

1 Muut värivaihtoehdot

100% asiakkaista sanoo että tämä sopii niinkuin odotettu.

  • Pieni koko:
  • Sopiva koko:
    1
  • Suuri koko:
"Kevyt,nopeasti kuivuva, ja hyvä materiaali."
Satu | Koko: Sopiva koko

Ominaisuudet

  • Unisex
 
Kuvaus
Collegeneuloksesta valmistettu James on pehmeä yllä sekä hyvännäköinen. Sivuilla olevat resorit lisäävät istuvuutta. Tämä liivi on vaatekaapin must tuote. Voit käyttää liiviä kun on hieman viileää tai ihan vain siksi, että sitä on niin kiva käyttää.Kaulukset Vetoketju Rintatasku Sivutaskut Normaali istuvuus
Lisätietoja
 
Tuotteesta Hejco

Hejco työvaatteet

Työvaatteiden, erityisesti hoitoalan vaatteiden, osalta on ollut jo monta vuotta melko jäykkiä ja väsyneitä univormuja, jotka ovat monissa työpaikoissa ilman värejä tai kuvioita. Tämä johti siihen, että lähes kaikilla oli samat vaatteet hoitoalalla, jossa lääkäreillä oli valkoiset takit ja sairaanhoitajilla oli usein valkoiset tai siniset vaatteet. Nykyään tämä on muuttunut, ja me Color4carella pyrimme tuomaan iloa ja väriä terveydenhoitoon. Olemme päättäneet tarjota luotettavia ja korkealaatuisia tuotemerkkejä, kuten Hejcoa, jotta sinä saisit mahdollisuuden kantaa hoitoalan työvaatteita, jotka täyttävät tarpeesi. Hejco on tunnettu terveydenhuollon ammattilaisten vaatetukseen erikoistunut yritys. Hejco työvaatteet ylläpitävät korkeita vaatimuksia ja ovat mahdollisimman mukavia.

Hejco on käyttänyt monivuotista osaamistaan laadusta ja toiminnasta työvaatteiden valmistuksessa. Työvaatteet on tehty selviytyäkseen jokapäiväisestä kulumisesta ja antaakseen hyvän mukavuuden työskentelyn aikana. Yli 60 vuoden ajan Hejco on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut työvaatteita kaikille niille, jotka tekevät työtä muiden kanssa. Hejco työvaatteet helpottavat hoitoalalla työskentelevien työtä.

Color4carelta löydät laajan valikoiman mukavia, kestäviä ja tyylikkäitä vaatteita hoitoalalle useista eri malleista, väreistä ja kuvioista, olitpa mies tai nainen, peräisin hyvin tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Hejcolta. Tämä tarkoittaa sitä, että terveydenhoitotyöntekijöillä voi olla oma tyyli, joka näkyy sekä työtovereille että potilaille, joita hoidetaan päivittäin. Tutustumalla Color4care valikoimaan, voit saada uuden ja mukavan työasun terveydenhoitoon ja yhdistellä vaatteita lenkkitossuilla, työkengillä, värikkäillä työvälineillä ja asusteilla, kuten nimikylteillä.

Miksi sinun pitäisi valita Hejco työvaatteet?

Vuodesta 1954 lähtien Hejco on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut työvaatteita kaikille niille, jotka työskentelevät terveydenhoidossa. Vuosien mittaan heidän vaatteista on tullut suosikkeja terveydenhoidon, hammaslääketieteen ja eläinten terveydenhoidon ammattilaisten keskuudessa. Hejco tietää, mikä on tärkeää näiden alojen työvaatteissa. He tietävät, kuinka käyttää vaatetusta, että voit liikkua hyvin niissä, että ne on helppo laittaa päälle ja ottaa pois ja ennen kaikkea, että ne kestävät pesusta toiseen. He ovat ylpeitä juuri laadustaan ja hoitoalan työntekijät usein mainitsevatkin laadun testatessaan Hejco työvaatteita. Olipa kyse muodikkaat vaatteet tyylikkäässä suunnittelussa tai värikkäässä muunnelmassa, Hejco on sinulle sopiva valinta. Heillä on valikoimia ja materiaaleja, jotka kestävät aikaa, joten sinun on helppo täydentää työvaatekokoelmaasi uusilla suosikeilla, malleilla tai väreillä päivittääksesi työvaatteita. Aivan kuten me, Hejco välittää heistä, jotka välittävät toisista.

Hejcon kokoelmat on kehitetty Ruotsissa, ja niiden painopiste on yksinkertaisesti laatu, toimiva ja reagoiva palvelu, mutta he toimivat myös jatkuvasti vastuullisesti sekä ottamalla huomioon sosiaaliset ja ympäristönsuojeluun liittyvät tekijät, mikä mielestämme on erittäin tärkeää.

 
Pesuohjeet & Materiaalit
Materiaali: 65% Puuvilla, 35% Polyesteri Paino: 300 gr/m2 Pesuohje: 60°

Ominaisuudet

  • Unisex

Löydä vastaavia tuotteita!

Arviot (1)

Satu 07/04/17
Perushoitaja
Kevyt,nopeasti kuivuva, ja hyvä materiaali.