logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

ADC

ADC on yhdysvaltalainen yritys, joka on valmistanut lääketieteellisiä välineitä yli 30 vuotta. ADC jakelee tuotteita ympäri maailmaa ja se tunnetaan edistyneestä suunnittelusta yhdistettynä ammattitaitoiseen käsityöhön.

ADC toimittaa oikean työkalun oikeaan hintaan

He ovat kehittäneet strategiansa vastaamalla terveydenhuollon ammattilaisten ankaraan kritiikkiin ympäri maailmaa ja suunnitelleet sitten innovatiivisia lääketieteellisiä välineitä, jotka täyttävät nykyisten muuttuvien terveydenhuollon markkinoiden kiireelliset tarpeet. ADC:n tuotteet on valmistettu hienoimmista materiaaleista ja huipputeknologiasta, jossa keskitytään korkeaan laatuun. Tehdas tarkastaa kaikki tuotteet täydellisesti varmistaakseen ADC:n suorituskyky- ja kestävyysstandardien välisen tiukan sopimuksen. Edistyneen jakelun ja tuotekategorian asiantuntemuksensa ansiosta ADC lupaa erinomaisia tuotteita, joita tukevat alan kattavimmat takuut. Lääketieteellisten tuotteiden markkinoilla on runsaasti valmistajia spektrin molemmissa päissä - toisia tuodaan halvalla, mutta niiden laatu on usein kyseenalaista, kun taas toiset myyvät korkealaatuisia tuotteita, mutta tarjoavat siten korkeampia hintoja. ADC tarjoaa näiden yhdistelmän tekemällä tiivistä yhteistyötä maailman johtavien alihankkijoiden kanssa, kotimaisilla tarkastuksilla sekä kokoamalla ja pakkaamalla omissa tiloissaan. Tämä tarkoittaa, että suurin osa ADC:n markkinoilla tarjoamista tuotteista kootaan Yhdysvalloissa globaalisti hankituista komponenteista ja ne tuottavat maailmanluokan kuluttajakokemuksen.

ADC on sertifioitu ISO 13485:2016

Koska ADC:n strategiana on tarjota kuluttajille korkein laatu tuotteistaan ja palveluistaan, ADC on saanut ISO-sertifikaatin. ISO 13485: 2016 on suunniteltu erityisesti lääkinnällisten laitteiden valmistajille. Se koostuu laadusta, johtamisvastuusta ja sitoutumisesta jatkuvasti parantamaan kaikkia tuotteita ja palveluita. Tämä sertifikaatti varmistaa, että ADC valmistaa laadukkaita tuotteita, joita suunnitellaan, valvotaan ja dokumentoidaan huolellisesti valmistusprosessin kaikissa vaiheissa. Laatuun keskittymisen lisäksi ADC panostaa myös maailman parantamiseen sijoittamalla aikaa ja resursseja sosiaaliseen vastuuseen. He tekevät yhteistyötä muun muassa Art and Humanities Research -neuvoston kanssa tarjotakseen työtä invalideille ja lahjoittamalla lääketieteellisille järjestöille kuten seuraaville: Americares, Project Hope ja World Scopes.