✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Hejco

Hejco on tunnettu terveydenhuollon ammattilaisten vaatetukseen erikoistunut yritys. Hejco työvaatteet ylläpitävät korkeita vaatimuksia ja ovat mahdollisimman mukavia.

Hejco työvaatteet

Hejco on käyttänyt monivuotista osaamistaan laadusta ja toiminnasta työvaatteiden valmistuksessa. Työvaatteet on tehty selviytyäkseen jokapäiväisestä kulumisesta ja antaakseen hyvän mukavuuden työskentelyn aikana. Yli 60 vuoden ajan Hejco on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut työvaatteita kaikille niille, jotka tekevät työtä muiden kanssa. Hejco työvaatteet helpottavat hoitoalalla työskentelevien työtä.

Color4carelta löydät laajan valikoiman mukavia, kestäviä ja tyylikkäitä vaatteita hoitoalalle useista eri malleista, väreistä ja kuvioista, olitpa mies tai nainen, peräisin hyvin tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Hejcolta. Tämä tarkoittaa sitä, että terveydenhoitotyöntekijöillä voi olla oma tyyli, joka näkyy sekä työtovereille että potilaille, joita hoidetaan päivittäin. Tutustumalla Color4care valikoimaan, voit saada uuden ja mukavan työasun terveydenhoitoon ja yhdistellä vaatteita lenkkitossuilla, työkengillä, värikkäillä työvälineillä ja asusteilla, kuten nimikylteillä.

Miksi sinun pitäisi valita Hejco työvaatteet?

Vuodesta 1954 lähtien Hejco on suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut työvaatteita kaikille niille, jotka työskentelevät terveydenhoidossa. Vuosien mittaan heidän vaatteista on tullut suosikkeja terveydenhoidon, hammaslääketieteen ja eläinten terveydenhoidon ammattilaisten keskuudessa. Hejco tietää, mikä on tärkeää näiden alojen työvaatteissa. He tietävät, kuinka käyttää vaatetusta, että voit liikkua hyvin niissä, että ne on helppo laittaa päälle ja ottaa pois ja ennen kaikkea, että ne kestävät pesusta toiseen. He ovat ylpeitä juuri laadustaan ja hoitoalan työntekijät usein mainitsevatkin laadun testatessaan Hejco työvaatteita. Olipa kyse muodikkaat vaatteet tyylikkäässä suunnittelussa tai värikkäässä muunnelmassa, Hejco on sinulle sopiva valinta. Heillä on valikoimia ja materiaaleja, jotka kestävät aikaa, joten sinun on helppo täydentää työvaatekokoelmaasi uusilla suosikeilla, malleilla tai väreillä päivittääksesi työvaatteita. Aivan kuten me, Hejco välittää heistä, jotka välittävät toisista.

Hejcon kokoelmat on kehitetty Ruotsissa, ja niiden painopiste on yksinkertaisesti laatu, toimiva ja reagoiva palvelu, mutta he toimivat myös jatkuvasti vastuullisesti sekä ottamalla huomioon sosiaaliset ja ympäristönsuojeluun liittyvät tekijät, mikä mielestämme on erittäin tärkeää.