✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Skechers

Color4caren laajasta valikoimasta löydät kenkiä ja tennareita tunnetulta Skechers-tuotemerkiltä, joka on yli 30 vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut korkealaatuisia jalkineita, jotka tuntuvat erittäin mukavilta jalassa.

Skechersin naisten ja miesten kengät

Skechers perustettiin vuonna 1992 Amerikassa, Manhattan Beachissa, ja aikojen saatossa se on kehittynyt yritykseksi, jolla on nykyään laaja valikoima jalkineita, jotka soveltuvat niin työhön, urheiluun kuin vapaa-aikaan. Skechersin tuotteita myydään yli 180 maassa ja heidän jalkinevalikoimansa sisältää useita eri malleja niin naisille kuin miehille. Meidän Skechers-valikoimastamme löydät jalan muotoa tukevia, käytännöllisiä ja tyylikkäitä kenkiä ja tennareita, jotka sopivat loistavasti niin hoitoalan pitkiin työpäiviin kuin vapaa-aikaan. Skechersin naisten ja miesten kengät antavat jalalle optimaalisen tuen, vaimentavat iskuja ja tuntuvat mukavalta jalassa joka askeleella.

Tukea ja mukavuutta Skechersin kengissä

Meidän Skechers-valikoimastamme löydät moderneja ja käytännöllisiä kenkiä ja tennareita useissa eri malleissa ja väreissä. Tutustu esimerkiksi Skechers Arch Fit -tennariin, jossa on erittäin hyvä holvikaarentuki, joka antaa ihanteellisen tuen ja tekee kengistä mukavat pitää. Meiltä löydät myös vedenpitävät tennarit sekä tennarit, jotka soveltuvat erityisen hyvin pitkiin työpäiviin. Skechers ei koskaan tingi mukavuudesta, tuesta tai muotoilusta, minkä vuoksi heidän kenkänsä ovat yhtä tyylikkäitä kuin ne ovat mukavia pitää. Meidän laajasta Skechersin naisten ja miesten kenkävalikoimasta löytyy suosikkikengät ihan jokaiselle.

Skechersin kengät ja tennarit pitkiin terveydenhuollon työpäiviin

Skechersin kenkien ainutlaatuisuus ja kekseliäät yksityiskohdat tekevät kengistä erittäin käytännölliset ja mukavat pitää. Meidän Skechers-valikoimastamme löydät muun muassa iskunvaimentavia ja hengittäviä slip on -tennareita, vedenpitäviä ja vakaita tennareita, jotka kestävät sään vaihteluita, sekä moderneja tennareita, joissa on iskuja vaimentava pohjallinen ja hengittävät materiaalit. Yhdistäen mukavuuden ja laadun harkittuun muotoiluun ja tyyliin Skechersin kengät tarjoavat tukea ja vähentävät rasitusta ja luovat näin edellytykset jaksaa seistä ja kävellä läpi terveydenhuollon pitkien työpäivien.