✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

SnapIT

Hoitoalalla käsitellään usein teräviä välineitä ja esineitä, jotka olla riski sekä potilaille että hoitajille. Joka kolmas hoitaja on saanut viiltohaavan, joka liittyy ampullin avaamiseen kädellä.

Qlicksmart tekee hoidosta turvallisempaa

Nämä viiltohaavat eivät ehkä näytä paljon miltään, mutta tosiasia on, että niillä voi olla vakavia seurauksia. Pienikin haava voi estää sinua tekemästä työtäsi ja saada myös vakavia seurauksia. Ampullin avaamisen seurauksena on raportoitu vaurioituneita jänteitä ja psykologisia vammoja. Tämä jatkuva ongelma johti siihen, että australialainen sairaanhoitaja keksi palkitun Qlicksmart SnapIT -ampullinavaajan. Hyvien ja luotettavien työvälineiden käyttäminen sairaanhoitajana, lääkärinä tai muuna hoitoalan työntekijänä on uskomattoman tärkeää, jotta voi tehdä työnsä kunnolla. Haluamme auttaa sinua tässä ja tarjoamme siksi laajan Qliksmartin SnapIT -valikoiman. QlickSmart pyrkii luomaan turvallisemman työympäristön ja parempia potilastuloksia, jotka johtavat sairaalamaailman uusiin standardeihin.

SnapIT helpottaa ampullien käsittelyä

Qliksmart on kahden lääkärin 1998 perustama australialainen yritys. He halusivat torjua terävien skalpellinterien aiheuttamia henkilövahinkoja. Qlicksmartin tarina alkoi järkyttyneen sairaanhoitajan valittaessa, että on oltava pinsettejä helpompi tapa poistaa saastunut terä skalpellista. Tuloksena on syntynyt useita innovatiivisia työkaluja, joita ilman hoitoala ei enää pärjää – mukaan lukien SnapIT. Qlicksmart jatkaa uusien innovatiivisten tuotteiden kehittämistä sekä omistautuu pitkälti tuotteiden, prosessien ja toimittajien laadunhallintaan, jotta voidaan vähentää kaikkien terävien esineiden käyttäjien vammoja ympäri maailmaa.

SnapIT sujuvalla asettamisella ja snap-toiminnolla

Qlicksmart SnapIT -ampullinavaajan keksi australialainen sairaanhoitaja Glen Riverstone, joka lopulta kyllästyi saamaan jatkuvasti haavoja ampullien lasista. Kun kollegat ehdottivat, että hän käyttäisi lasiampullin avaamiseen viilaa, puseron reunaan tai lautasliinaa, hän halusi turvallisemman apuvälineen. Riverstone halusi apuvälineen, jossa olisi tanko suojaamassa kättä ja sormia ampullin päältä, mutta joka silti pitäisi kiinni katkaistun ampullin pään. Qlicksmartin ohella suunniteltiin SnapIT suojaamaan käyttäjiä vaurioilta, kun lasiampulliin jää teräviä reunoja avaamisen jälkeen. SnapIT:in ansiosta hoitajat voivat nyt helpolla ”insert and snap” -toiminnolla tuntea olonsa rauhalliseksi eikä heidän tarvitse huolehtia vaurioista lasiampulleja avatessaan.