✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi
Esittelyssä
Beez Remedy
Uusi, raikas ja entistä parempi - kauden mukavin slip-on lenkkari on täällä!

Etsitkö lenkkareita, joissa olisi optimaalinen mukavuus ja trendikäs muotoilu, ja joka sopisi yhtä hyvin työkengiksi kuin vapaa-aikaan? Haaveiletko mukavasta iskunvaimennuksesta jokaisella askeleellasi ja tyylikkäästä lisäyksestä työasuusi? Älä etsi kauempaa, tämän kauden suosikkilenkkari on täällä! Beez Remedy on saapunut - uusi, raikas ja entistä mukavampi slip-on lenkkari. Beez Slip on 2.0 simppelisti sanottuna!

Beez Remedy Slip on Sneakers

Tämän kauden suosikkilenkkari on täällä!

Syksyn mukavin lenkkari on saapunut - toivotamme tervetulleeksi uuden ja parannellun slip on -lenkkarin, jonka nimi on Beez Remedy! Tarjolla on useita syksyn trendivärejä, joten voit Beez Remedyn ansiosta astua tulevaan kauteen uudella ja tyylikkäällä tavalla.

Beez Remedy -lenkkareissa on iskuja vaimentava ja kestävä kumiseospohja, joka antaa mukavan pehmusteen jokaisella askeleella ja tarjoaa optimaalisen mukavuuden sekä pitkinä työpäivinä hoito-osaston käytävillä että vapaa-ajalla. Lenkkareiden joustava neuloskuosi mukautuu kivasti jalkaasi ja takaa pitkäkestoisen, joustavan ja mukavan istuvuuden, kun taas neuloskuvio toimii koristeellisena ja tyylikkäänä yksityiskohtana. Beez Remedy -lenkkarit on myös helppo pukea ja riisua joustavan materiaalin sekä edessä ja takana olevien käytännöllisten silmukoiden ansiosta.

Nyt voit myös pitää lenkkarisi puhtaina ja raikkaina entistä pidempään - Beez Remedy on helppo puhdistaa pyyhkimällä ja ne voidaan pestä jopa 30 asteessa. Eikö olekin upeaa?

Beez Remedy Slip on Sneakers

Beez Remedy syksyn trendikkäissä väreissä

Uuden ja raikkaan Beez Remedyn avulla voit lisätä paljon väriä kenkäkaappiisi tänä syksynä! Nämä tyylikkäät lenkkarit tuovat trendikkyyttä asuusi, olipa kyse työympäristö tai vapaa-ajasta. Yhdistä Beez Remedy työtarvikkeisiin, apuvälineisiin tai työvaatteisiisi ja lisää elämää syksyn pimeyteen kirkkaiden värien avulla. Leiki kauden trendeillä löytämällä omat suosikkisi syksyn oranssista, modernista oliivinvihreästä ja piristävästä koboltinsinisestä tai valitse klassiset ja ajattoman tyylikkäät valkoinen ja musta. Syksyn sävyt sopivat jokaiseen makuun!

Beez Remedy
Slip-on -malli
Ihanteellinen vaihtoehto terveydenhuollon ammattilaisille, jotka ovat aina liikkeellä
Beez Remedy
Konepestävä ja pyyhittävä
Voidaan pestä jopa 30 asteessa
Beez Remedy
Yläosa tiiviistä neulosmateriaalista
Mukava istuvuus pitkiin työpäiviin
Beez Remedy
Saatavana useissa trendikkäissä väreissä
Uusi ja parannettu versio - tyylikkäällä muotoilulla

Beez Remedy