✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Kynätaskut

65 osuma(a)

Olet nähnyt 24 65 artikkelista

Käytännöllisen kynäkotelon avulla terveydenhuollon työntekijät voivat tuoda väriä työympäristöönsä ja pitää samalla työkalunsa ja työtarvikkeensa käden ulottuvilla. Color4care tarjoaa laajan valikoiman muovisia kynätaskuja, joissa on kivannäköisiä kuvioita ja pirteitä värejä.

Käytännölliset kynätaskut terveydenhuollon ammattilaisille

Kätevien kynätaskujemme avulla sairaanhoitajat, eläinlääkärit, lääkärit ja muut terveydenhuollon tarjoajat voivat pitää tarvitsemansa välineet käden ulottuvilla työpäivän aikana. Kynätaskuissa on myös pienempi tasku, johon voit kiinnittää nimilapun. Koska kynätaskut on valmistettu kestävästä muovista, ne on helppo pitää puhtaana, mikä on tärkeää terveydenhuoltoympäristön vaatiman hyvän hygienian kannalta. Myös taskujen koko on optimoitu niin, että siinä on riittävästi tilaa kaikille tärkeimmille työvälineillesi, ja samalla kynätasku mahtuu täydellisesti rintataskuusi. Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatuista kynätaskuista löytyy värikkäitä, kimaltelevia ja luovasti kuvioituja malleja, joten jokainen löytää helposti oman suosikkinsa. Työskentelitpä lähihoitajana, eläinlääkärinä, hammaslääkärinä tai sairaanhoitajana, löydät varmasti kynätaskusi Color4carelta!

Kynätasku sairaanhoitajille, lähihoitajille ja kaikille muille terveydenhuollon ammattilaisille

Haluatko, että kynäkotelosi sopii ulkonäöltään yhteen muiden työtarvikkeiden ja apuvälineiden kanssa? Ei hätää, Color4care-verkkokaupasta löydät kynätaskut, jotka kuuluvat samaan mallistoon useiden muiden tuotteiden kanssa. Löydät sieltä helposti valitsemaasi kynätaskuun sopivat tukisukat, kaulanauhat ja hoitajan kellon. Terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettujen kynätaskujen valikoimastamme löydät lisäksi monipuolisempia taskuja, joissa on useita pienempiä lokeroita. Näissä järjestelytaskuissa on takapuolella klipsi, jonka avulla ne kiinnittyvät helposti työtakin taskuun tai vyötärönauhaan, sekä painonapit, jotka pitävät työtarvikkeet ja työkalut paikoillaan. Pidä työkalut käden ulottuvilla ja lisää samalla tyyliä työympäristöösi Color4caren käytännöllisen kynätaskun avulla!