✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

Annostelun apuvälineet

Color4carelta löydät dosetit, lääkeannostelijat, pillerirasiat ja muut annosteluapuvälineet, jotka tekevät lääkkeiden hallinnasta helpompaa, sujuvampaa ja turvallisempaa. Tarjoamme suuria ja pieniä monilokeroisia lääkeannostelijoita viikkoannossarjalla, jossa on selkeästi jaetut aamulla ja illalla otettavat lääkkeet.

Erimallisia dosetteja

Color4caren annosteluapuvälineiden avulla lääkitystä on helppo valvoa ja valmistella etukäteen. Jos et halua ottaa suuria lääkepakkauksia mukaan lähtiessäsi pidemmäksi aikaa kotoa, pillerirasia tai dosetti tarjoavat kätevän vaihtoehdon, joka mahtuu helposti matkalaukkuun. Osta kätevä ja tyylikäs dosetti, lääkeannostelija tai pillerirasia Color4carelta ja pidä kirjaa päivittäin otettavista lääkkeistäsi.

Kätevämpi lääkehallinta Color4caren lääkeannostelijan avulla

Color4care-verkkokaupasta löytyviä lääkeannostelijoita ja dosetteja on saatavana useissa eri malleissa ja väreissä, joten lääkkeiden ottaminenkin voi tuntua miellyttävältä. Tarjoamme mm. viikkodosetin, jossa on aamu- ja iltamerkinnät, lääkelaatikon, jossa on eri lokeroita, ja pienen pillerirasian, jossa on avainrengas ja joka on helppo pitää aina mukana. Kiireisessä arjessa lääkitysrumbaan on helppo eksyä, joten Color4care-annosteluapuväline tekee lääkkeiden ottamisesta helpompaa ja sujuvampaa. Jos haet helppoutta ja stressittömyyttä lääkehallintaasi, osta dosetti Color4carelta!