logo
SuosikitSuosikit
Yksityishenkilö
Yritys
Suomi

GIMA

Color4caren valikoimasta löydät lääkinnälliset laitteet, apuvälineet ja tarvikkeet italialaiselta merkiltä GIMA Italy, jolla on lähes 100 vuoden kokemus alalta.

GIMA Italy - kokenut lääkinnällisten laitteiden valmistaja

Alun perin lasi- ja metalliruiskujen valmistajana 1920-luvulla aloittanut GIMA on kasvanut suureksi lääkinnällisten laitteiden valmistajaksi ja jälleenmyyjäksi. Nykyään GIMA:n tuotteita myydään yli 145 maassa ympäri maailman. Yrityksen kotipaikka on edelleen Italiassa, missä sama perhe on omistanut ja pyörittänyt liiketoimintaa lähes 100 vuoden ajan.

Laadukkaat ja edulliset työvälineet GIMA:lta

GIMA tarjoaa korkealaatuisia lääkinnällisiä laitteita ja apuvälineitä erilaisiin hoitoalan tarpeisiin. Valikoimasta löytyy muun muassa erittäin suorituskykyisiä digitaalisia verenpainemittareita, pulssioksimetrejä, otoskooppeja, oftalmoskooppeja ja erilaisia refleksivasaroita. Jos etsit helppokäyttöisiä ja korkealaatuisia välineitä, ovat GIMA:n tuotteet itsestään selvä valinta. GIMA on ISO-sertifioitu, seuraa voimassa olevia MDR- ja IVDR-määräyksiä ja sillä on kaikki tarvittavat CE-sertifikaatit. Olitpa sitten lääkäri, sairaanhoitaja, eläinlääkäri tai muu hoitoalan ammattilainen, löydät lääkinnälliset laitteet, apuvälineet ja tarvikkeet meidän valikoimastamme.